תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי כונן קשיח של 160GB תוצרת MAXTOR, שבוקר לאחר ששכלתי את הכונן החיצוני (בן ה20 שעות ובעל האלף הג'יגה) החליט להתאבד גם כן (רק המחיצה של C). כניסה לRECOVERY CONSOLE, והרצת CHKDSK שלפה את ההודעה הבאה: THE VOLUME APPEARS TO CONTAIN ONE OR MORE UNRECOVERABLE PROBLEMS. כניסה לC: לא היתה אפשרית ולכן שלפתי כונן נוסף, התקנתי XP עליו ויצאתי לבחינה מדוקדקת של המקסטור, הכל עבד מעולה בשתי המחיצות הנוספות אבל הראשית, הBOOT, לא נתנה כלום בווינדוס, זה הוגדר כRAW עם 0GB, הרצתי תוכנה של ONTRACK והתעסקתי קצת עם SPINRITE, אבל עדיין שום טוב לא יצא מכך. לבסוף קפץ לי הרעיון של להשתמש בKNOPPIX, והפלא ופלא הכונן מופיע לי כאילו לא קרה כלום והצלחתי למשוך כמה קבצים, אבל זה נתקע כל הזמ…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום ;D הורדתי לאחרונה 5 אלבומים של שירים והבעיה שאני לא יכול לפתוח את הקבצים כי הקבצים הם בסוג ape cue log ניסיתי כבר לפתוח את הקבצים בוינראר 3.30 בוינזיפ 7.0 וwiniso 5.3 המלא ולא הצליח לפתוח את הקבצים האלו מה אני עושה איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלו אולי יש עוד תוכנה של פתיחה וקיווץ? :'(
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצילום מסך ( הקלטת סטרימינג ) ש: מקליטה באיכות גבוהה - איכות המקור . מקליטה לקובץ קל משקל ( בניגוד לתוכנות שמקליטות 10 דקות לקובץ של כחצי גיגה ) . מאפשרת בחירה של קטע המסך המצולם כלומר סימון שלו . בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני תמיד הורדתי דברים דרך פלאשגט, זה היה מוריד אוטומטית דרך זה וגם אם לא הייתי לוחץ כפתור ימני והייתה אופציה הורד דרך פלאשגט. מאז שעברתי לפיירפוקס יש לפיירפוקס הורדה אחרת לא דרך פלאשגט, שהיא הרבה יותר איטית לי בהרבה אתרים. יש אפשרות לערוך את ההגדרות של פיירפוקס שזה יוריד לי גם דרך פלאשגט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי norton internet security ומניסיון שלי, ברגע שאני מסיר את זה אז מיד על השניה הראשונה נכנסים לי וירוסים,תולעים ומה לא. לכן, חשבתי להתקין את התוכנה של קספרסקי (גרסת ה-trial ל-30 יום) לפני הסרת ה-NIS (גרסה מקורית מלאה) ולא אחרי. האם זה אפשרי או שמא אתקל אח"כ בבעיות כלשהן ? אגב, הסיבה שאני רוצה להסיר את ה-NIS זה: א. שמעתי שהתוכנות של קספרסקי טובות משל סימנטק בדגש על ה-AV. ב. ה-ad blocking ב-NIS גורם לי לבעיות בפתיחת עמודי אינטרנט שיש בהם סקריפטים (בדגש של ג'אווה), ולמרות שאני עושה turn off זה פעם עוזר ופעם לא. אשמח לשמוע עצה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי קובץ מפוצל לקבצי 001 002 וכדומה השאלה מה אני עושה איתם יש לי את התוכנה הבאה hjsplit אם מישהו בבקשה יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי לחלץ את הקובץ המלא מהם ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. היום אחרי שניקיתי את ההיסטורי קוקוז וכדומה בדפדפן כנראה עשיתי משהו לא בסדר בהגדרות לא זוכר מה.. בכול אופן כל פעם שאני סוגר את הדפדפן נפתח לי החלון הבא מישהו יודע איך אני מבטל את זה לקביעות.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני גרגע משתמש בנורטון ובmcafee שניהם משגעים אותי ולא יעילים כלל וגם מעמיסים על המערכת! מישהו אולי יכול להמליץ לי בבקשה על אחד חינמי וטוב?? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי 9800gtx ו vista ultimate 32 bit כבר הרבה זמן שאני מנסה להתקין דרייברים ולא מצליח. ניסיתי להתקין עכשיו את ה 180.24 החדש והוא רושם כרגיל שהמערכת לא הצליחה להתאים את עצמה או משהו. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום חברה אני קצת מודאג לגבי החום של המעבד שלי בגלל שבטעות הורדתי תמשחה טרמית כמו איזה אידיוט ( ) אז אני מאוד מאוד מאוד אודה למי שיביא לי לינק להורדה של תוכנת טמפ' של מארז מעבד וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
נתון: מחשב עם לוח אם של Gigabyte. הכרטיס קול מובנה. (On-Board) דגם הלוח-אם: Titan 533 (או משהו בסגנון לא זוכר בדיוק) ביוס של פיניקס (לא כ"כ רלוונטי אבל שיהיה) צ"ל: חבילה (Package) של דרייבירים של קול ומסך. (אפשר גם רק קול או רק מסך) נ.ב. הרצתי אוורסט (Everest) על המחשב ובמולטימדיה צוין שהכרטיס קול הוא של SiS Audio 7012 הורדתי את הדרייבר ואין התאמה כך שהפנייה/קישור לאתר של SiS תהא מיותרת. תודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HD שבוצע בו פורמט לאחר שימוש בתוכנה RECOVER MY FILES הצלחתי להחזיר את תיקיית ה JPG שלי כם כל התמונות 1.5G זהו כמעט הגודל המקורי של התיקיה אולי 50-100 מגה פחות הבעיה היא שאינני רואה את הקבצים בפתיחה כאילו ניזוקו האם יש תוכנה שיכולה לנסות לשחזר לי את התמונות???
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה וחינמית לצריבת DVD מאחר שהNERO אבד :s05: קישור יוכל לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מסנגר גירסא 8.5 אחרי זמן מה המסנג'ר משנה את תצוגת השפה שלו למשהו לא ברור. וזה לא משנה שאני משנה שוב ושוב את השמות לעברית אחרי זמן מה שהמסנג'ר פעיל הוא מחזיר את השמות למשהו לא ברור. התקנתי מזמן תוכנה שהופכת ווינדוס לחוקי ככה שהטענות של ווינדוס לא חוקי נדחות על הסף.... ניסיתי הסרת תוכנה והתקנה מחדש. ניסיתי החלפת תוכנה למסנג'ר 8.1 והתקנתה. כל זה לא עלה בידי לפיתרון הבעייה. אם תוכלו לעזור לי... תודה..... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
העברתי סרט ממסרטת וידיאו למחשב והוא כולה רבע שעה עם 1 ג'יגה.איך אני מקטין אותו? הקובץ הוא MPEG
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי DirectX9.0B ואני רוצה לשים את C. אבל אני לא יכול,אני חייב להסיר את הדירקט הקודם. איך אני מסיר אותו??? תודה רבה. נאור.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם התוכנה prevx חוסמת אוטומטית את האינטרנט? http://www.prevx.com/
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
התקנתי את הזון אלרם החדש... פרו 3.5 אני רואה שהמחשב השני מנסה לפעול ואז אני מאשר אבל לא עובד שם האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום צריך ליצר עיתון עם ידיעה מושתלת תודה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 6.3k צפיות
-
-
האנטיוירוס לא מפסיק להודיע לי שיש לי וירוס גם אם אני לוחץ על כפתור השמדת הוירוס הוא ממשיך בכל פעם להודיע לי על הוירוס הנ"ל. מה לעשות למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי מספר פעמים להשתמש בכונני USB דרך VIRTUALBOX ניסיתי את מזלי דרך הVMWARE אך אותה בעיה איך ניתן לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
1)איך אני מסיר את הסרגל באופן קבוע. בהסרת תוכניות לא מצליח להסירו. 2)כשאני רוצה לעבור מאנגלית לעברית ולהפך אלט + ושיפט או צרוף אחר של המקשים לא הופך אותו ואני צריך להחליף עם העכבר בשורת הפקודה .מעצבן. איך מחליף בין עברית ואנגלית ולהפך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני צריך מילון איטלקית-עברית, כולם הציעו לי להוריד מילון כזה לבבילון, אבל הכי קרוב שמצאתי היה איטלקית-אנגלית! אז מישהו יודע במקרה אם יש ומאיפה אני מוריד מילון איטלקית-עברית של בבילון?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-