עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TARON,

כל מי שיש לו סמסונג 990 יוכל להעלות לי תתוכנה SAMSUNG PC Studio 2.0.9 למה אין לי אותה ואין אותה באינטרניט בבקשה מתחנן מצווה ואל תנעלו אני ממש מתחנןןןן :jump:

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  2. כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שבצורה הקלה והנוחה ביותר תוכל "לגזור" חלק משיר, ותוכנה שתקודד קבצי MP3 ל AAC, עם כמה שפחות ירידה באיכות...

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  3. Started by davidcohen,

אהלן ! פעם ידעתי איך עושים את זה אבל שכחתי... אני מעוניין לצרוב קובץ ולשמור את ה-image שלו במחשב כדי שאוכל להשתמש בו שוב בעתיד. מישהו יודע ? תודה !

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. כמו thunderbird צריך שרת ? איך לקבוע כתובת משלי?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. יש לי כרטיס טלויזיה והתוכנה שלה לא מקליטה את כל מה שרואים במצלמב זה חותך את הצדדים וגם יש לזה איכות ממש גרועה...אז אני מחפש תוכנה שתקליט בגודל נורמלי עם איכות נורמלית ושהיא לא תחתוך את הקצוות.. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  7. Started by ymss69,

אני עובד עם FF ואני לא מצליח להיכנס לשום פאב, צריך תוסף כל שהוא, או שפשוט יש לי בעיה כלשהיא?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  8. איך אני מעיף ת'קו השחור הזה http://img81.imageshack.us/img81/8310/mv2player3vf.jpg

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש את תוכנת Adobe Reader (התוכנה שקוראת מסמכי PDF) עם ממשק בעברית. כלומר שה Gui יהיה בעברית. אני חושב שזה תריך להיקרא Adobe Reader (edition number) ME.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dvvon,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  11. Started by ozba77,

שלום מישהו אולי יודע איך אפשר לשמור קבצי וידאו שמוצגים אונליין לדוגמא כמו באתרים - נענע וידאו, או טריילירים של סרטים באתר של apple תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. בעיה ב- Internet Explorer כל פעם שאני נכנס לדפדפן Internet Explorer התוכנה יוצאת פשוט החוצה לשלוחן העבודה. מי שלא הבין אני פשוט לוחץ על הדפדפן. הוא נפתח למספר שניות (1-2 שניות) ונסגר. אותו דבר לגבי החיפוש רק שאותו אני בכלל לא מצליח לפתוח אמרו לעשות מחיקת עוגיות ואז ריסט אבל זה לא עבד. וגם בדקתי spy (לא במצב בטוח). ואמרו לי לתקן קבצים עם הדיסק של הווינדוס (אין לי תדיסק). וגם אמרו לי להוריד ולתהקין שוב את Internet Explorer. אבל אני לא יודע איך למחוק את הדפדפן הזה. ומאיפה להוריד את ההתקנה שוב. אם מישהו יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה אני ישמח. נ.ב אם אתם יכולים להסביר לי לאט וברור כי אני לא איזה בונה של תוכנה. (מה הקשר???) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  13. היי, אני מחפש תוכנה שיכולה להדפיס תמונה, לחלק אותה ל-4 חלקים (שווים) נגיד, ושכל חלק יהיה בגודל של דף אחד - ואז אחרי ההדפסה לחבר את כל החלקים בתור תמונה אחת והנה נולד לו פוסטר. יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? חיפשתי בפוטושופ ולא מצאתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by ShahafH,

שלום. אני מחפש דרייבר שהמחשב שלי יזהה את הסלולרי שלי שהוא: ES78 של מוטורולה. תודה.(יש לי חיבור USB שמתאים ורציתי לחבר אותו)

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by berner,

חבריה שלום וולא אחלתי אותה בגדול הלך לי הHD ללא יכולת שחזור , ואבדו לי כל התוכנות שימושיות שהיולי אשמח לקלב הצעות לתוכנות עזר שימושיות לצרכי היום יום וגם לצרכים שימושיות אחרות תוכנת אחזקת מחשב וניקוי ואיחוי ניהול קבצים פתיחת קבצים עריכת כתוביות וסרטים מוזיקה וסרטים לצפיה והשמעה ומי יודע מה עוד אפשרי ונדרש אשמח לקבל המלצות כולל שמות להורה וגם לינקים בשביל זה יש חברים אז תודה לסיוע :lamer:

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

השפה שאני משתמש היא אנגלית....שאני מחפש קובץ כלשהו ואני כותב בעברית אז בשורת החיפוש רואים עברית...אבל ברשימת הקבצים שהוא מצא רואים סינית... הנה הבעיה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

Where can i get encoder for changing windows movie maker file for divx support file in order to play in an external dvd player ? Thnx a lot !

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  19. יש לי סרט שאני רוצה לגזור ממנו רק חלק קטן, חשוב לי שהתוכנה תיהיה פשוטה לתפעול, מינימלית כזאת... אבל בכל זאת שתוציא את החלק באיכות קרובה למקור ושלא תהרוס לו תאמא... תודה (:

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by hagay21,

אני מחפש קובץ שלא יוכל להיות מודפס או במילים אחרות נעול פבני הדפסה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. איזה גרסא עדיפה ושל מי? תודה.

22. שלום, אני מעוניין ליצור קובץ איקון חדש שיהיה עם הסמל של החברה שאני עובד בה. מישהו מכיר? בנוסף, מישהו יודע האם אפשר לשנות לקובץ וורד יחיד את האיקון (מבלי לשנות לכל מסמכי הוורד את האיקון)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. אני רואה שהבקשות שלי בדיון קודם היו מסובכות מדי, אז הנה פישוט של הדרישה המרכזית שלי מנגן מדיה - אני מחפש נגן שששומר על סדר השירים לפי שמות הקבצים, כך שקובץ שמתחיל בספרה "1" יופיע לפני קובץ שמתחיל בספרה "2". ב-Winamp, כשאני גורר שירים הם מסודרים לפי השם שלהם בתגית ה-ID3 ולא לפי שם הקובץ, דבר שיוצר סדר השמעה שונה מאשר בדיסקים המקוריים. אני לא מעוניין להשתמש בנגן המדיה של Windows ולא ב-iTunes מסיבות של ממשק משתמש מסורבל בראשון והתקנה של סרוויסים מיותרים בשני. אני כן מעדיף תוכנות חינמיות ופרוייקטים בקוד פתוח. תודה מראש על ההמלצות!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by sifali,

צריך דרייבר לכרטיס מסך Ag neovo איפה אפשר למצוא אפשר קישור?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. Started by MiD,

איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.