תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש דרך לבטל את ההקצאת מקום של אזוראוס?! זה כ"כ מעצבן שהוא לוקח לך את כל המקום של הקובץ לפני שהוא יורד... אם יש.. פליז תגידו לי...
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מוריד משהו מסוים (חוקי) בהתחלה זה הוריד על מהירות של 185 KB\S עכשיו זה מוריד על 6 KB\S למה?!?! ומה זה PEERS? גם כן ההורדה בצבע אדום מה זה אומר ?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
למה כשאני מוריד משהו בביטורנט אז אחריי כמה זמן ההורדה פשוט ''קופאת'' היא כאילו נתקעת ולא ממשיכה. אני משתמש בlh-bittorent 3.0. מישהו יודע מה לעשות בשביל שזה יעבוד כרגיל?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 rc ומאז כל פעם שאני מנגן איזה שהוא סירטון עם כתוביות בעברית הכתוביות מופיעות בסינית !!! זה קורה בכל מיני תוכנות : Media player vlc
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי את הsecurity center של CA וכשאני מפעיל את האימיול, אז הקובץ של הפירוול CapFasem עובד על 70% מהCPU. אני לא יודע מה לעשות זה פשוט תוקע את המחשב זה קרה לי בינתיים רק באימיול אבל יכול להיות בעוד מקומות פשוט אני אחרי פירמוט ועם האנטיויורוס הזה בפעם הראשונה מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! התקנתי לאחרונה את התוכנה everest home edition ורציתי שמישהו יסביר לי איך משתמשים בתוכנה כדי לראות את נתוני הטמפרטורות של המעבד לוח האם וה-HD תודה...
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני ממש חייב עזרה ביצירת גרף עם עקום דרוג אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה באקסל אני צריך שציר Y יראה לי זמן וציר X יראה לי את כמות הגידול ולפי זה העקום יעלה או ירד... איך אני עושה את זה ? תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס ושיחקתי על הסקינים שלו או הthems ולא יודע למה סקין אחד נדפק ואני לא רואה כלום הכל מבולגן כזה למעלה בשורה של כל הסימנים והדברים. הבעיה שבגלל שהכל מבולגן ולא רואים כלום אני לא יכול להגיע שוב לתפריט של הthems אז אני תקוע עם הסקין הלא טוב. אז כמובן מחקתי את הפייקפוקס והתקנתי מחדש ולהפתעתי הסקין הזה עדיין נשאר, לא רואים כלום בדיוק כמו בפעם שעברה! אז מחקתי שוב ומחקתי את התיקייה וכל קובץ שמצאתי שקשור לפיירפוקס מחקתי כדי שלא ישאר זכר לסקינים שהיו אבל לא עזור, אני מתקין שוב לא משנה איזה גרסה ועדיין לא רואים טוב והכל דפוק. מישהו יודע איך מוחקים את הפיירפוקס בצורה מוחלטת או שאולי הבעיה בגלל אחרת?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן כי נמאס לי מהתקלות של IE, עכשיו זה דיי מסובך לי ודי חדש לי 1. הורדתי את תוספת IE TAB והבנתי איך משתמשים בה, הורדתי Add to search bar וניסיתי להוסיף את YOUTUBE וזה עשה שגיאת JAVASCRIPT ניסיתי גם להוסיף בלי תוסף הזה את יוטיוב אבל אני לוחץ הוסף את " YouTube Video Search " ולא קורה כלום, אז איך אני עושה את זה? 2. האם יש דרך או תוסף שתהיה הצגת מועדפים כמו ב IE 7? שפשוט רואים את המועדפים בצד בחלון? 3. כל הזמן שאני לוחץ על החץ ליד שורת הכתובות מופיעים לי הדפים שיש לי במועדפים ברשימה מתחת לשורת הכתובת, אני לא רוצה שזה יופיע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא החדשה 3.6. רציתי לדעת האם קיים התוסף הישן שלוחצים CTRL+M וזה ממזער אותו למטה באיקונים? אם כן אשמח ללינק. ואיך משתמשים בחוסם פרסומות ופופאפים "Adblock Plus" התקנתי אותו. אבל יש לי פרסומות וכל הזמן קופצים לי Popupים, איך מגדירים אותו? התקנתי גם את התוסף, Download statusbar ואחרי סיום הורדה של כל קובץ שהוריד, הוא פותח אותו. ובתחילת ההורדה הוא מקפיץ חלון בנפרד עם הסטאטוס הורדה. איך מבטלים את שניהם? שלא יפתח בסיום ושישר ימזער למטה בדפדפן את ההורדה? ואם יש המלצות לתוספות מעניינות אשמח לשמוע. אגב האשכול הזה לאחר שיומיים לא הגיבו בדיון הנעוץ. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי את התוכנה פלאש גט ואמרו לי שאם אני משהה את ההורדה\המחשב נכבה\האינטרנט מתנתק או משהו דומה, לאחר מכן אפשר להמשיך להוריד מהנקודה בה ההורדה הופסקה...השאלה איך בדיוק אני עושה את זה? אם אני לוחץ על השהה ולאחר מכן על התחל אז ההורדה מתחילה מהתחלה...אין עוד אפשרות חוץ מללחוץ על התחל. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה פשוט להוריד את הסרגל הזה לגמרי ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום התוסף והדפדפן בכותרת בעיקרון קבעתי את החיפוש שישתמש באתר הישראלי של גוגל, אבל מה שמציק זה שבמקום להציג בצד ימין את הגרסה העברית, הוא מציג את האתר הישראלי אבל בגרסה האנגלית (יש עברית ערבית ואנגלית שאפשר ללחוץ עליהם ולשנות) מה שאני רוצה זה שכשאני לוחץ על search זה יעשה חיפוש עם google.co.il אבל בגרסה העברית דרך אגב מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 והיא באנגלית, כנ"ל הדפדפן
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות פריימיר פרו של ADOBE. התחלתי להשתמש במסך ירוק, יצא לי לראות בסרטונים של אנשים שיש להם ירוק מאחוריהם שלא בהכרח מכסה את כל הרקע שמאחוריהם אלא רק אותם. אז כאשר אני מעלים את הגרין עדין נשאר לי רקע אחר.. נגיד של קיר לבן ברקע.. איך גם אותו אני מעלים לאחר מכן?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני לא אוהב את איסי 6 הוא לא נוח לי בכלל, עכשיו חייב להשתמש ב6 כי ב5.1 זה לא נותן להתחבר בטענה שיש גירסא חדשה יותר. יש אולי איזה פאץ' או שיטה כדי שזה לא יקרה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהתוכנה הזאת שבועות שאני מנסה להבין אותה היא עבדה טוב עד לפני כמה שבועות ומאז השתגעה. באמצע העברת שירים נכבה לי המחשב, נכנסתי שוב לIriverPlus וכשלחצתי על כפתור הSYNC התוכנה התחרפנה והתחילה להעביר את כול השירים שהיו ברשימה מחדש. אמרתי טוב אולי זה משהו חד פעמי כי נכבה המחשב אני יודע, אבל זה קורה כול הזמן! בכול פעם שאני לוחץ על כפתור הSYNC היא מעבירה את כול השירים ומחליפה בעצם את אותם שירים שבנגן. ניסיתי למחוק את הפלייליסטים והצלחתי, אבל את מה שנמצא בALLMUSIC אני לא מצליח למחוק! אני מסמן את השירים לוחץ Clear זה מראה תיבה כזאת שכתוב בה "Please wait IriverPlus deleting database" זה מוחק אבל חוזר לשם אוטומטית ברגע שאני מכניס שיר אני פשוט משתגע! איך אני מעיף את כול ה…
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
משום מה הוא מזהה את המירק כווירוס או משהו כזה, וכל פעם שאני נכנס למירק הוא נותן לי את הצליל הזה של החזיר בשחיטה, המירק נפתח ואפשר לעשות דברים אבל כל פעם שאני נוגע במירק או נכנס לערוץ או כל פעולה אני מקבל את החזיר השחוט :\ מישהו יודע אני עושה שהאנטי וירוס יתן לי לפעול בשקט במירק? או לפחות איך אני מבטל את הצליל הזה?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מחדש וכבר מההפעלה הראשונית והתקנת האנטי וירוס גיליתי שיש בו לא מעט טרויאנים ושאר מחלות אז צירפתי את הLOG מHJT : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:09:01, on 17/06/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Messenge…
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני לוקח תמונת JPG ומעלה אותה על גוף במקס?? ועוד משו מישו יכול בבקשה להסביר לי קצת על המעוני רינדור מה ההבדלים בניהם.....קצת שמות של מנועים מומלצים וכ'ו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי עברתי על המדריכים ורשום שם ככה On the Geometry rollout, click Attach מישו יכול בבקשה להגיד לי איפה זה? לא מצאתי לא משנה כמה חיפשתי
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול עם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מכונה וירטואלית הכוללת Microsoft SharePoint Server 2007 & Microsoft Commerce Server 2009? אני ניסתי ליצור כזאת אך לצערי אני נתקל בקשיים בקונפיגורציה והפעלה של ה Commerce Server 2009, כלי הניהול שלו לא מצליחים להתחבר לי או שמתחברים אך יצירת תכנים ואובייקטים בהם לא מופיעים לי באתר על גבי הSharepoint וכן גם האתר עצמו אינו עובד בצורה תקינה. אם מישהו מכיר, התנסה ו/או יודע כיצד לתהתקין ולתפעל את המערכת הנ"ל, אשמח עם יוכל ליצור עימי קשר ולנסות לעזור לי. webmaster@htl.co.il בתודה מראש, חגי.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות theme, התקנתי ieview, tabsrmm ואז שיניתי ב-templates אל ה-theme החדש, אבל חוץ משינויים קלים בחלון ההודעה לא ראיתי הרבה. ב-screenshot של ה-theme זה היה נראה הרבה יותר יפה זה בטוח מה עושים? ועוד משהו, הרגל של שנים, איך אני עושה שב-ctrl+enter תשלח ההודעה?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
התקנתי נרו שקיבלתי עם הצורב התקנתי גם את המדיה פלייר של הנרו ומאז שהתקנתי אותו התחילו לי בעיות כשאני מנסה להפעיל סרט (כשאני רק לוחץ עליו פעם אחת אפילו לפני שאני מפעיל את הסרט) הוא כותב שלי שגיאה שקובץ ה advrcntr2.dll לא נמצאה מה לעשות הורדתי את הקובץ ושמתי אותו וזה עדיין לא עבד התקנתי מחדש וזה לא עבד הסרתי את הנרו לגמרי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה אני רוצה להקים ברשת במשרד שבו אני עובד שרת שממנו כל הNOD32 של כל המחשבים יורידו את העידכונים יש לנו 157 מחשבים בבניין אז אני לא יכול להרשות לעצמי שכל מחשב יתחבר לשרת של ESET ויוריד עידכונים יש אפרות להעתיק את הקבצים מNOD שמעודכן לתוך תיקיה ספציפית ולהקים שרת FTP ממנו כל שאר ה NOD32 יורידו הרבה יותר מהר? כאילו רק אחד מתעדכן דרך השרת של ESET ואז אני יצור סקריפט שיעתיק את קבצי העידכון (אם קימים בכלל) כל כמה זמן לתוך שרת הFTP ומשם כל שאר המחשבים עם NOD32 יורידו את העידכונים הרבה יותר מהר
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל און סקרין קיבורד בגרמנית? איתן
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-