עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פתאום קפצה לי הודעה של כל המשתמשים שם וניסיתי להשתמש במשתמש ברירת המחדל אבל הוא לא נתן לי ועכשיו הייתי צריך לעשות משתמש חדש ושום דבר מהתוספות, לינקים לא מופיע לי, איך להחליף את המשתמש בחזרה לברירת מחדל? לא יכול להראות תמונה כי לא מוצא את החלון הזה יותר....

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  2. היי טוב מה שאני עושה לא מסתדר לי בעידכונים אם אפשר הסבר שלב אחרי שלב(אבל ממש שלב אחרי שלב...) הגירסה העכשווית של הצ'פ לפי מה שאני מבין היא 6.70 אצלי זה 5.10 הלוח הוא : ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 גירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי היא 8.21 אצלי 7.77 הכרטיס הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme ניסיתי כמה פעמים אבל לא קורה כלום ו או להפך נהיה גרוע-התקנתי --ריסטרט---צ'פ לא השתנה, כרטיס נעלם לגמרי בלי אפשרות לשנות רזולוציה--ריסטרט-הכל חזר להיות כמו שהיה בלי שום עידכון מה לעדכן קודם? ואיך ת'כלס עושים את זה? עריכה: מותקן אצלי rivatuner אם זה משנה למשהו תודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by Lirans,

שלום נכנסתי היום לhwzone ופתאום אני שם לב שסוג הפונט באתר השתנה (בכל אתר אחר הכל כרגיל) לכן התקנתי firefox ונכנסתי לhwzone ושם רואים כרגיל כמו שתמיד הייתי רואה בie. לכן צירפתי תמונה להשוואה. ההבדל הוא רק בחלק הימני איפה שכתובים שמות הפורומים וההסברים. ניסיתי לשנות הגדרות בנושא הפונטים בie אבל הפונט נשאר בדיוק אותו דבר. מכוון אצלי פונט arial בie אבל הפונט נראה שונה. עריכה: במקרה שמתי לב כעת לנושא אחר שמדבר בדיוק על אותה בעיה ונובע מהמשחק audiosurf שבדיוק התקנתי ולאחר מכן הבעיה החלה. לכן ניתן לנעול את הנושא. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  4. שלום, בזמן האחרון כאשר המחשב עולה הוא מעלה service של sqlserver ולא ברור לי למה? אני "הורגת" אותו וזה לא מפריע לשום דבר. איך אפשר לדעת מה/מי גורם לו לעלות כדי שלא יעלה יותר? תודה, מיכל

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה במחיקת הודעות בתיבת הדואר שלי Microsoft Outlook. רציתי לדעת היכן אני מוצא במחשב שלי את התיקייה של ההודעות כדי למחוק משם? אני יודע שב- Outlook Express אני מוצא את זה בכונן סי,בתיקייה של היוזר ונכנס לעוד כמה תיקיות, ואז מופיעים לי שם הקבצים. היכן אני מוצא את זה ב- Microsoft? תודה וחג שמח...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ras81,

הורדתי את התוכנה אבל כשאני פותח אותה אז נוצרת לי ספריה עם מלא קבצי C++ מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. Started by generalA,

נתקלתי בבעיה בצריבת תקליטור מקורי, ע"מ שהדיסק יישאר בחיים. הבעיה היא כזו: במהלך הקריאה מן התקליטור המקורי הוא זורק לי את ההודעה בקובץ המצורף... מה עושים? יש לקחת בחשבון כי הפעלתי ברקע ע"מ שלא יהיו בעיות את התוכנה AnyDVD אך למרות זאת זה נתקע. כאילו ומדובר ב- Bad Sector אבל בוודאות הדיסק ללא שריטות או משהו כלל. איך מתגברים ומה עושים??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by ORBIT,

המציג גם את רשימת השירים. WinAmp כבד מדי זה לא בשבילי, זה לחבר שלא מבין גדול בהפעלת תוכנות. אגב, בנגן של מיקרוסופט שיש לו בנייד הוא לא מוכר לי בצורה המוגבלת שלו, לא הצלחתי להציג את רשימת השירים בצד. (כפי שניתן להבין אני בעצמי לא מבין גדול בנגנים מפני שאני לא משתמש במחשב לשמיעת שירים, רק כשאין ברירה)

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by הדר,

שלום לכולם, יש לי בעייה עם תוכנת האנטי וירוס שלי: symantec anti virus corporate edition: א. אני לא יכולה לקרוא attachments בדואר. ב. היא מודיעה לי כל דקה בערך על וירוסים שקיימים לי במחשב. בסריקה שאני מבקשת מהתוכנה לעשות היא לא מוצאת שום וירוס אבל כל הזמן נפתח לי חלון שמודיע לי על כל מיני וירוסים שהמערכת לא מצליחה לסלק והיא עושה להם quarantine אבל אחרי דקה שוב מופיע כאילו הוירוס קיים במחשב מחדש ושוב כל התהליך מתחיל מחדש. גם אחרי שאני מוחקת (דרך התוכנה) את הוירוסים לכאורה האלו אני ממשיכה לקבל הודעות על וירוסים. מה עושים? אולי כדאי לי להתקין תוכנה אחרת? איזו?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by neil4,

אני צריך תוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה מסויימת איזו יש?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by IG,

הי. אזהרה: השאלה הבאה היא נובית במיוחד! למה אני לא רואה שרתים מארה"ב או בריטניה? כשאני מריץ חיפוש של משהו בד"כ מופיעות לי תשובות באיטלקית\ צרפתית\ גרמנית וכל מיני שפות סקנדינביות...

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by Adi Izhaki,

שלום, שיניתי כמה הגדרות במצלמת וידאו שלי בטעות, לאחר מיכן צילמתי וכשהורדתי את הסרטונים למחשב ושמים play אז הסרטונים רצים בהילוך מהיר. מישהו יודע עם איזו תוכנה אפשר לסדר את זה? ואיך? זה מטיול באירופה וזה ממש חשוב. בתודה מראש עדי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eninyo,

שלום לכל אלה שיש להם acrobat 6. יש לי בעיה קטנה עם זה, כשאני רוצה לסרוק מסמך בשחור לבן הוא סורק לי לא את כל המסמך אלא רק עד האמצע כאילו אני סורק דף A4 שמוטה הצידה (ולא עומד). יש לי סורק של microtek מגירסת scanmaker 3630. (לא ממש חדש ולא עם דרייבר מלא ל XP). בכל אופן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? ואיך הוא פתר אותה? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by sigma,

בדפדפן Maxthon יש אפשרות "להתחזות" לדפדפן אחר. לאילו מטרות משמשת אפשרות זו ? פרטים על הדפדפן : http://www.maxthon.com/index.htm

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by BigTools,

שלום. יש ליבעיה עם כ. טלוויה - LEADTEK WINFAST TV2000 XP התקנתי את הדרייבר, התוכנה מזהה הכל טוב ויפה, אני מגיע לתוכנה והוא לא נותן לי לשנות את ה- INPUT SOURCE. אני לוחץ ... ולא קורה כלום. מישהו יכול להושיט לי יד?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. שלום משהו מוזר באתר hwzone. אני מישתמש בחלונות XP וגולש בדפדפן גוגל כרום. וגם לא תמיד דפדפן פיירפוקס. בגוגל כרום אני ניכנס לאתר hwzone הראשי ופתאום מקבל הודעה האתר לא זמין. אני בודק דפדפן פיירפוקס ופתאום הנה יש האתר זמין. מה קורה לאתר hwzone חוסמים את דפדפן גוגל כרום.למה מה הסיבה? המחשב שלי נקי וירוסים ואין תוסף תוכנות חוסמות פירסומות. למנהלים אתר hwzone תיבדקו את דפדפן גוגל כרום שעובד עם האתר שלכם. בתודה מראש!

17. Started by N82,

מדיה פליאר 11 כוללת בתוכה מקודדים?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  18. איך אפשר לסדר זאת? בטאב מיקס יש את הפונקציה מתי להסתיר את סרגל הכלים טאבים זה לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום אני לא יודע כמה זה שייך לפה אבל זה הבעיה: יש לי מסך שיש לו יציאות USB יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט אלחוטיים והמקלט מחובר למסך עכשיו שאני מעלה את המחשב אז המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים ככה שאני לא יכול להפעיל במצב בטוח כי אני לא יכול לבחור בתפריט.. איך אני כן יכול להפעיל?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  20. שלום! יש לי כמה סרטי 3D בקובץ AVI. במחשב ובטלוויזיה (לא תומכת בתלת-מימד) אני רואה את הסרט כפול (מסך מפוצל). יש אולי תוכנה לWINDOWS שיודעת להציג סרט של תלת-מימד על מסך רגיל (להציג את הסרט רגיל, לא ב3D)?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. למעט טורנטים, שבהם מדובר בעיקר בקבצים הכי חדשים ובקבצים גדולים. אני מחפש משהו פשוט שמזינים בשדה חיפוש וזה מביא תוצאות. לשיר אחד או שניים, לא חדשים (שירים ישראלים נניח), כאלו שאין להם טורנטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  22. כמו שרשום בכותרת,אני נכנס לפייס,מקיש שם משתמש וסיסמא זה עושה לי תדבר הבא. מה עושים נגד זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by IME3,

i cant write in hebrew for some reason right now ill be happy with the best solutions to convert vob files into avi files a quality working solution a yahoo search comes up with lots of crap there must be a program that does the job maybe you could point me to it

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by SaXtoR,

היי הדיסק און קי נדפק עם חומר עליו, ניסתי כבר את התוכנות EASEUS Data Recovery , Find and Mount, Ontrack EasyRecovery Enterprise, Recuva ועם אף אחת מהן לא הצלחתי לשחזר / להפעיל בחזרה את הDOK יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור? זה הגיע כבר למצב שאפילו לא ניתן להיכנס לכונן, לדעת מה הגודל שלו וכו' - לא משנה באיזה חיבור USB במחשב מדובר בSP Jewel J10 64GB (סיליקון פאוור), הורדתי מאתר החברה תוכנת שיחזור שלהם(UFD Recover Tool) אבל היא נתקעת ובUPDATE זה לא עושה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by maphisto,

איפה יש להוריד תוכנות מענינות למכשיר חפשתי קצת בגוגל . אבל לא מצאתי ,אם אפשר לקבל עזרה אני אשמח . IPAQ 3850 .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.