תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להשתמש ב flash על מנת ליצור מיני מצגת ( הכוללת אינטרקציה עם המשתמש) לשימוש באתר שלי. אין לי שום ניסיון בפלאש וללמוד את ה flash pro נראה הרבה עבודה.... מישהו מכיר תוכנה קלילה וידידותית יותר שתקל לי את העבודה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Ulead Video Studio 8 לעריכת סרטים. בינתיים - את הסרט הראשון לכדתי ב Windows Movie Maker, בגלל שהסטודיו עשה לי קצת בעיות בלכידה (היו כמה רגעי קפיאה בדקות הראשונות). אשמח אם תוכלו לעזור לי ב 2 נושאים: 1. נתקלתי בשתי תופעות מוזרות - שלפחות אחת ראיתי שקרתה לעוד מישהו ברחבי הספייס: א. בשעת הלכידה, וכן בשעת הקרנת הסרט לאחר סיום הלכידה - כשיש תזוזה עם המצלמה - התמונה הופכת להיות קווית - כלומר הקווים קצת 'נמרחים' לרוחב המסך. זאת, אע"פ שכשרואים את הסרט על המצלמה או 'בשידור ישיר' לטלוויזיה - אין שום בעיה כזאת. ראיתי באחד הפורומים שזה קרה לעוד מישו, אבל הוא לא ידע מה זה. אשמח אם מישו יוכל לעזור. ב. כמו-כן, מדי כמה שניות, בשעת הריצה לאחר הלכידה, התמונה הופכת להיות קצ…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239052&db147729=1133427&db1634543=1759471&db147733=1837513&noidx=1 תודה
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפוך קובץ וידאו לקובץ שמע בלבד לצורך עריכה האם זה אפשרי האם יש תוכנה לכך אודא אודא על התשובה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מעונין להגדיר נגן בפלאש לדוגמא שיופיע לי WINMAP ניסיתי הכל הורדתי כל פלאגאין שקיים בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב אז ככה תודה מראש לכל המגיבים אני מחפש דריבירם ללוח אם שלי .. פירטמתי את המחשב ואיבדתי את הדיסק של הדריברים של הלוח אם ואני לא מצליח למצוא אותו ואני לא יודע מה לעשות .. זה הלוח אם שלי http://www.siz.co.il/codes.php?i=j20dty4kuzcz.jpg הדריברים הם של הכרטיס רשת והאודיו הקול של המחשב תודה נורא נורא נורא לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת סרטים משהו מקצועי וטוב שיהיו בה הרבה פלאגים כמו הפלגים שיש ב sony vegas משהו בסגנון הזה אני מחפש תוכנה קצת/קצת הרבה יותר טוב מ sony vegas תודה רבה עמית לא ידעתי איפה לרשום את זה אז....
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img339.imageshack.us/img339/9963/photo0199pj3.jpg יש אפשרות לתקן את התמונה הזאתי? לנסות להוריד אכשהו ת'פס ושזה יראה נורמאלי? מי שיודע,בבקשה שינסה אני מתחננת כי אני ניסיתי-ללא הצלחה. תודה מראש,זה דיי דחוף לי.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול משהו מסויים. קיצר נגיד אני יוצר איזושהיא תמונה בגודל 3CM על 4CM, ואני רוצה נגיד לשכפל אותה, זאת אומרת שאני פותח עבודה חדשה נגיד 30CM על 30CM ואני רוצה שכל ה30 על 30 יהיו מלאים ב3CM על 4CM. מן שכפול כזה, נגיד 30 תמונות של ה3CMX4CM ב30X30 איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המעבד שלי בלפחות 50% מאמץ כל הזמן יש לי מעבד 6420 של אינטל וווינדוס xp sp2 . כאשר בד"כ הוא היה על בין 0 ל3 אחוז תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זה רושם לי כל הזמן את ההודעה הזאתי איך אני מתקן C:\Documents and Settings\משפחת ראמן\שולחן העבודה\תיקייה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קיבלתי במחשב את הוירוס הזה. מנטרל לי את האנטי ווירוס. שיחזור לא נותן לעשות. התקנה חדשה של אנטי ווירוס לא מאפשר. סריקה אונליין של אנטי ווירוס לא נותן. בקיצור נועל כול אפשרות של הסרה . משהוא נתקל בפתרון יצירתי :bash:
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי שגיאה באייסיקיו כשאני נכנס לאייסיקיו אז קופץ לי הודעת שגיאה כזאת.! משהו אם לפנות מקום ב 0x משהו אני לא יכול לעשות תמונת מסך יש לי בעיות במחשב המחשב נדפק.! סליחה.!
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם הפעלתי את המחשב שלי, ומחקתי כמה קבצים שלא היה לי צורך בהם.(עשיתי מחיקה לצמיתות ולא לסל המחזור). ולפתע אני רואה שחצי מהדברים שהיו לי במחשב נעלמו ואינם.כל המסמכים שלי וכל ההורדות וחלק מהקיצורי דרך שעל השולחן עבודה שאגב כולם על אותו כונן וזה לא על c אני לא חושב שזה קשור למחיקת קבצים שעשיתי , כי גם אם טעיתי בקובץ אחד - לא יכול להיות שמחקתי בטעות חצי מהמחשב. 1. האם ניתן לשחזר את הקבצים המחוקים כדי לבדוק שלא מחקתי בטעות משהו ? 2. במקרה וזה לא קשור למחיקת קבצים (ואני מאמינה שזה לא קשור) איזו סיבה לגרום לכזו תופעה? אולי סוג של וירוס או משהו כזה? תודה מראש לכל העוזרים והמסיעים.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברה עזרה דחוף איך אני מחזיר את הURL BAR ?! למה שאני עושה COTUMIZE ... יש לי "LOCATION" זה מראה לי את הURL BAR אבל יש שמה שתיים אחד אם הכתובות שאני כותב שם והוא לא עושה כלום רק רענן ואחד קטן כזה בצד ימין שלו שאי אפשר להגדיל שמשם צריך לעבור לכתובת... וחוץ מזה יש אפשרות להפוך את הBAR של גוגל לכך שאם אני יכתוב שם כתובת הוא יעבור עליה במקום לחפש אותה בגוגל ? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
נכון לעכשיו רצים לי באופן קבוע 66 תהליכים במחשב. אני יודע שדרך MSCONFIG אפשר להפסיק אותם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה להפסיק ומה להשאיר. האם יש משהו שיכול לעזור לי, איזה תוכנה או משהו שמשאיר רק את הדברים החשובים של הווינדוס. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והם חזרו פשוט כל כך הרבה וירוסים שכל תוכנה שאני מתקין רק מוצאת אותם אבל אף אחת מהם לא באמת מוחקת אותם אני לא יכול לפתוח את הטאסקמנגר בגלל הוירוסים יש לי בעיות עם הגוגל כרום בבקשה בבקשה תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כאשר אני עושה מחיצה חדשה ב תוכנה gparted-live נניח שיש לי כונן D שהוא 200 G והוא מלא רק ב 50 G כשאני מחלק אותו לשניים בתוכנה.. ה50G לא ימחקו נכון? ז"א שהוא יוצר עליו מחיצה חדשה ומחלק ללא פירמוט של הכונן ? WINDOWS יזהה את המחיצה החדשה שנוצרה? כי לפי תגובה של אחד הגולשים הבנתי שהוא יוצר מחיצה שרק לינוקס מזהה ושאלה הבאה. שאני בתוכנה MHDD לאחר שאני בוחר את הכונן שבוא אני רוצה לעשות את הבדיקה של הסקטורים אני צריך להקיש את הפקודה Erase זה לא מוחק את תכולת הכונן שבו מתבצעת הסריקה נכון? פשוט הפקודה הזאות מזכירה לי את הדרך שבה מוחקים דיסק רב פעמי בנרו . תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
לדוגמא עשיתי 3 משוואות של חיבור ב3 שורות רצופות. המיספרים שיוצאים לצורך העניין הם 19 , 7 , 14. איך אני עושה שהתוכנה תסדר לפי הסדר מהגדול לקטן את כל השורה לפי מספרי התוצאה ? זה מאוד דחוף לי ! תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה תוכנה יש להמרה של MOV לAVU וGIF לAVI...?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני מנסה למדל חרב אור (LIGHTSABER) לשם כך השתמשתי במודיפייר LATHE אחרי שהצבתי חומרים וכל מיני כאלה וקיבל תי את הצורה הכללית באתי לרנדר את החרב מכמה זויות ראיה ומהצד הכל ניראה בסדר אבל כמסתכלים קצת יותר למעלה מתחילים לראות דרך האובייקט להלן כמה תמונות: מהצד ומהקדימה הכל ניראה נורמלי: ומרגע שמעלים קצת את הזווית: עוד זווית שרואים בה דרך החרב: איך אני מסדר את זה? איך אני ממלא את זה כמו נגיד שיש בצילינדר או משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה ליצור איזשהי מערכת בסיסית שתאפשר לנהל מאגר של מטופלים (אצל רופא), יחד עם היסטוריית טיפולים של כל אחד, ויומן עם מערכת תורים. המערכת צריכה סך הכל להכיל את המידע על המטופלים, הסטוריה של כל הטיפולים שלהם, ומחירון לטיפולים. כמו כן, ביומן יש צורך להיות מסוגל להוסיף תורים בצורה נוחה כך שניתן מתוך המערכת לחפש את הלקוחות הקיימים במאגר (בכדי שהשם שלהם יופיע בתור). הבעיה שלי היא שהפעם האחרונה שעבדתי עם Access הייתה לפני בערך 6-7 שנים ואני לא זוכר פשוט כלום. כרגע אני נתקל במספר בעיות, אל נתחיל מהבסיסית ביותר: אני רוצה שבהסטורייה הטיפולים של כל מטופל (ישנה טבלת מטופלים, וטבלה של הסטוריית טיפולים, השיוך למטופל מתבצע על פי ת.ז. שלו), אני אוכל להוסיף טיפולים בצורה נוחה. לכ…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הורדתי את COOLIRIS ואני לא מרוצה ממנו כי הוא כל הזמן פותח לי חלונות יש איזושהי דרך לגרום לו לעצור, ניסיתי למחוק אותו אבל הוא ממשיך בשלו
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שבבילון יתרגם מסמכים מאדוב ריידר? הגירסאה שלי היא 8.0
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה עם ALCOHOL 120% אני רוצה לפתוח קובץ מסוים שהוא MDF יצרתי כבר כונן ויטואלי רק עכשיו אני לא יודע איך להריץ את התקנה :-\
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-