עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bykeking,

אני מתחיל עכשיו לקבל מאנשים לינק לאתר הזה http://os.genfinshitindke*ion.com/PICS/ajibdfv/kpo/lt (כוכבית בשביל שלא ילחצו) בכל מיני ווריאציות. בניהן גם אחד עם סיומת .exe. בערך דקה אחרי השליחה מי ששלח מתנתק מהאייסי. מישהו נתקל בזה? אני לא יודע מה זה אבל זה נראה לי חשוד.

2. אני עם XP ועובד על כרום. לאחרונה, משום מה, כשאני בפייסבוק, ורק בו, מופיע לי עמוד אפור ריק עם סמיילי עצוב במרכזו רק כשאני פותח את הקנדי קראש. רציני. לא צוחק. אין לי תגובה שכזו באף עמוד ובאף אפליקציה שאני מפעיל חוץ מזה, למרות שזה עבד עד לא מזמן. למען הסר ספק, פוקר בפייסבוק כן עולה... מה חסום/לא מוגדר/לא תקין אצלי???

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by sharona2012,

יש לי windows xp home adition, הורדתי מספר פעמים את הגוגל כרום, ההתקנה מסתיימת אני מקליקה על האייקון של הגוגל כרום אך הוא אינו מגיב. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by moshiko69,

יש לי בעיה מוזרה, בכל לילה אני מריץ בדיקת וירוסים עם הנורטון וכמעט בכל בוקר ה Emule נתקע. כלומר, אני מנסה ללחוץ דבל קליק על ה ICON בצד ימין למטה ליד השעון וכלום, לא נפתח! ניסיתי דרך ה ALT+CTRL+DEL לא מופיע שה Emule בתוכנות שרצות אז אי אפשר גם לעשות switch to. מה עושים?? מה שאני עושה זה סוגר ומפעיל מחדש שזה פתרון די דפוק.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. בימים האחרונים זה תמיד נמצא בראש עמוד הג'ימייל וכשלוחצים על מידע נוסף העמוד לא זמין. יודעים מה זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Or ei,

יש לי הרבה דפים להעביר למחשב ואני זוכר שהיה לי פעם איזה תוכנה שידעה לזהות את הטקסט ולהעביר אותו ישר למחשב בצורה של טקסט מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת? כמובן עם תמיכה בעיברית תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Vidati,

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. במידה ואני רוצה למנוע עדכונים (וגישה) של תוכנה לרשת: א. האם INBOUND של FIREWALL לקובץ ההפעלה של התוכנה מספיק - גם כשיש עוד קבצי EXE בספרייה (ובשאר ספריות התוכנה)? או שמוטב לעשות חוק FIREWALL לכל אחד ואחד מהקבצים? ב. האם יש צורך בתוכנה חיצונית או שבמקרה זה ה-FIREWALL של ווינדוז מספק? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Nosh,

יצא אתמול בטא לגרסא החדשה של הדפדפן של אפל, התקנתי והוא דפדפן מעולה, מהיר ונוח, וגם קבל ציון 100 בACID3. הבטא זמינה למאק ולווינדוס, אני עובד על ווינדוס 7 x64. מה חדש? http://www.apple.com/safari/whats-new.html הורדה: http://www.apple.com/safari/download/

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by debir,

יש לי קבצי וידאו שהורדתי מהאינטרט לתיקיה במחשב, והעברתי לדיסק און קי. מהתיקיה במחשב מחקתי את הקבצים. במחשב מותקנת תוכנה שנקראת Total Commander XP ושם בתיקית מיקומי הרשת שלי, יש תיקיה שנקראת erased files, ושם מופיעים כל הסרטים שהורדתי עם כל הפרטים של הקבצים. אני לא מצליחה בשום אופן למחוק משם את הקבצים. איך אפשר בכל אופן למחוק שלא יופיעו בחלון זה? אני מקווה ששמתי בפורום הנכון. אודה לכם מראש על תשובה מהירה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות חבילת אבטחה טובה 2011 איזה תוכנה הכי טובה של אינטרנט סיקיוריתי יש היום בשוק?!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אהלן. קניתי DVB לצורך קליטה של שידורי עידן פלוס דרך המחשב. הדיסק שהגיע לי לא עובד, ניסיתי את גוגל אבל לא מצאתי משהו שעובד חוץ מכל מיני וירוסים או תוכנות שדפקו לי את הדפדפן עם פרסומות קופצות משום מקום. אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by stio,

שלום רב, מחשב נייד עם חלונות 8.1 מסרב לעבוד עם מדפסת HP 710. קניתי כבל וחיברתי אותה עם USB, אבל כשאני מנסה להתקין את הדריוור מהדיסק המקורי של המדפסת, מתקבלת הודעה שהוינדוס לא תומך. ניסיתי לחפש את המדפסת ברשימה אך היא לא מופיעה. ניסיתי לחפש באתר של HP ואין שום קישור להורדת ההתקן. בלית ברירה פרסמתי בעמוד פייסבוק של HP העולמית. אני סטודנט וחוזר ללמוד שבוע הבא וחייב את המדפסת הזאת עובדת (גם אחותי סטודנטית). מאיפה אני מוריד דריוור למחשב? תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by IlanF,

ראיתי בכמה משחקים של UBISOFT שהם שומרים את קבצי המוזיקה בקבצי BIG, ניסיתי כמה תוכנות שמצאתי באינטרנט ואף אחת לא פתחה לי את הקבצים האלה...

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by IG,

שלום לכולם. לפני כשבועיים, אחרי מאמצים רבים להבין איך האתר המטומטם של NAVNGO עובד (לקח לי רק 20 דקות להבין שיש אפשרות להתקנה דרך האינטרנט ולא רק לשלוח אליהם את הכרטיס) התקנתי את התוכנה כדי לעדכן את המפות של הGPS שלי. אחרי העדכון רציתי להסיר את התוכנה הזו מהמערכת, אבל לא מצאתי קובץ uninsall, ולא מצאתי אותה ב- Programs and Features. פניתי למנהל שרות הלקוחות שלהם דדרך הפורום שלהם, הוא מחק לי את ההודעה. כתבתי לו הודעה פרטית וגם היא נעלמה איכשהו. יש למישהו מושג איך מסירים את ה&$% הזה? מילות מפתח בשביל חיפושים עתידיים: IGO 8, NAVNGO, QUE. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by nattyk212,

עד עכשיו הייתי רואה הכל בצפיה ישירה השבוע אני עובר למסך 4K אז הורדתי לעצמי מלא סרטים באיכות הזאת רציתי לישאול איזה נגן הכי כדי להוריד שיריץ הכי טוב? והאם זה בכלל משנה משהו?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by naoriko,

שלום יש לי פיאספי ואני מחפש תוכנה שאני יכול להמיר קובץ סרט AVI MPG וכו'... לקובץ שיוכל לפעול בפיאספי..

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by shimon1,

שלום.. הורדתי משו שהיה מפוצל למספר קבצי RAR איך אני מאחד את כולם לקובץ המקורי? אשמח להסבר מפורט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by tomerk1,

שלום לכולם, אחרי שהתקנת ג'אווה במחשב דפדפן הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל. לעומת זאת,הכרום והאינטרנט אקספלורר כן נפתחים לי. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה? ** עריכה ** עכשיו פתחתי פרופיל חדש בפיירפוקס דרך הפקודה: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -profilemanager והפיירפוקס עובד לי. אבל כל ההגדרות והפלאגים שמורים לי שם,מישהו יכול לדעת מה הבעיה? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן אני מחפש תוכנה שתקליט פעולה מסויימת במחשב ותבצע אותה כל פרק זמן מסויים יש לי איזה תוכנה שכל כמה דקות צריך לשנות משהו בהגדרות המשהו הזה שצריך לשנות זה משהו קבוע סקריפט לא יעזור כי צריך ממש להזיז את העכבר בשביל לעבוד עם התוכנה. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשו תאת זה? תוכנה או דרך?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. עמוד הבית אשמח לביקורות.

22. Started by Second Edition,

תוסף שמאפשר לחסוך זכרון ע"י "שמירה" של מספר דפים לא פעילים בטאב יחיד. OneTab. החנות כאן.

23. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג מדריך להכנת באנרים בתודה מראש רזיאל

24. לווינדס xp וזה הכרטיס קול SiS 7012 Audio Device

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by בני סלע,

שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזוב את האימיול שלי ולעבור ל µTorrent ,הכל הלך טוב ויפה....כל כך טוב ויפה שאפילו האינטרנט לא ניתקע ואני לא מרגיש שום האטה כשµTorrent עובד ברקע .התחלתי להוריד 2 קבצים שיורדים לחבר שלי במהירות גבוהה ולשתינו יש 1.5MB...חשבתי לתת לו קצת זמן,אחרי שעתיים בדקתי מה המצב-המהירות לא עולה מעל 40kb התחלתי לחפש מדרכים בכל מקום אפשרי אבל שום דבר לא שינה את המהירות לטובה...בדקתי פה בפורום ואפילו ביקשתי עזרה מכמה אנשים בפרטי אבל שום דבר. התוכנה בקושי מורידה....וזה לא בגלל שה TORRENT לא טוב....אצל חבר שלי זה טס. העלתי פה תמונות של ההגדרות שלי....בבקשה בבקשה!תעזרו לי,מצדי שהתוכנה תיתפוס את כל הפס ותעמיס על המחשב רק שתזוז מהר יותר. אם זה חשוב אז אני ב 012 ומתחב…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים