תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין את המסנג'ר החדש אבל באמצע ההתקנה היא נכשלת,ניסיתי כמה פעמים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גירסה ישנה יותר והוא אומר שמותקנת לי גירסה חדשה יותר אז אני צריך קודם להסיר אותה. הסרתי את מה שיכולתי וכלום לא עוזר,השתמשתי גם ב-CCleaner וגם זה לא עזר. מה אני עוד יכול לעשות ? (אגב המחשב אחרי פירמוט ואין עליו כלום חוץ מ-XP SP2) אולי יש ערכים מסויימים איפשהו שאני צריך להעיף ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני פותח את ה-FF (גרסה 1.5), הוא צורך בסביבות 30-40MB. כשאני פותח IE TAB יחיד הוא קופץ בעוד 50MB נוספים ל-90MB!! אח"כ זה בערך 10MB לכל IE TAB חדש. והזליגה, הווו הזליגה... גם כשסוגרים את כל הטאבים של ה-IE TAB הזכרון שבו משתמש ה-FF לא יורד. מעצבן בטרוף! התמונה המצורפת היא לאחר פתיחה של כמה IE TAB בודדים, וסגירת כולם!! ואל תגידו: מה הבעיה אל תשתמש ב-IE TAB... יש הרבה אתרים שלא נתמכים כמו שצריך ב-FF כמו שאתם יודעים. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי,אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר והתיקיות שלי מ-outlook מחשב אחד לשני... יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? שחקתי שם מלא ולא מצאתי כלום... תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת כך נשאלת השאלה , שמתי לב לאחרונה שמשחקים מקבלים מודים חדשים (HD Texture Pack) . כמו כן סרטים ישנים ,תמונות וכו'... עוברים גם הסבה ל- High Definition. אם יש למישהו כתבה בנושא שמסביר איך עושים את זה ? והאם זה אפשרי במחשב ביתי רגיל ? אשמח לתגובה. מקווה שאני בפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, חבר מחו"ל שלח לי 2 קבצי AVI, שמשום מה לא עובדים אצלי במחשב. יש לציין שאין לי שום בעייה עם כל קובץ וידאו אחר, בין אם זה AVI MPG או לא יודע מה. אצלו הקבצים עובדים, זה פשוט קבצים שהוא הקליט משידור טלביזיה ושלח לי (ממשחק כדורגל אם זה חשוב). הקטע הוא שאצלו זה עובד ואחרי שהוא שולח אותם אלי הם לא עובדים. יכול להיות שזה בגלל שהוא הקליט אותם בחו"ל? והאם יש תוכנה שאפשר לתקן איתה קבצי AVI ? תודה מראש, דודי.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני משתמש ב MorphXT 5.17 (מבוסס emule 0.44d), ובאפשרויות ה-Webcache ה autodetect לשם שינוי באמת מזהה את הספק שלי, 012 (ליון לא זיהה..). הבעיה היא שזה פשוט לא עובד... כשאני עושה Test webcache configuration הוא כותב לי שהבדיקה נכשלה... לדעתי זאת בעיה כללית אצל כל משתמשי 012, אני צודק ? יש לזה פיתרון ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללמוד איך להכין DVD MENU בתוכנות ADOBE. אשמח לעזרה, מדריך או כל הנחיה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
הכוונה שממש ישאיר את הדקסטופ, לא רק תמונה שלו.... כלומר אני מרוצה שומר מסך שיראה לי שינויים בזמן אמת..... מצדי שכל מה שהוא יעשדה יהיה רק להפוך צבעים... בשביל לשמור על המסך.... אז נראה לכם שיש דבר כזה??
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי לפני כחצי שנה את ה IE9 והכל עבד מצויין,חזרתי הבייתה ואז התברר שהפלאש לא עובד,ניסיתי להוריד את הפלאש ולהתקין מחדש,אך זה לא עזר,חזרתי ל IE8 והכל עובד מצויין,ניסיתי שוב להתקין את ה IE9 ושוב הפלאש פלייר לא עובד ושום דבר לא עוזר,אשמח לעזרתכם! שבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אבל לא התוכנה vob sub כי לא הבנתי איך להשתמש בה... תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את המדפסת ב- win vista 64bit, עם הדרייבר שהורדתי מאתר היצרן. הוינדוס נותן שגיאה ואומר שלא ניתן להתקין מכיוון שהוינדוס חוסם את NT 4.0 drives. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להפטר מהבעיה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג מדריך להכנת באנרים בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! שלחו לי קובץ(תמונה) בקובץ pif, איך אני פותח אותו? זה קובץ MS DOS כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי פיאספי ואני מחפש תוכנה שאני יכול להמיר קובץ סרט AVI MPG וכו'... לקובץ שיוכל לפעול בפיאספי..
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה-directx כי בטעות התקניתי directx 10 ויש לי xp וניסיתי למחוק אותו ועכשיו שאני רושם בהפעלה dxdiag אז זה כותב לי שאין לי directx וכשאני מנסה להתקין חדש זה עושה הודעת שגיאה ויוצא מההתקנה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס לדפים מאובטחים (בנק, אשראי, אימייל) בIE, אני מקבל את ההודעה הזו על כל עמוד שם (כמעט). יש אפשרות לבטל אותה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הבראוזר אקספלורר 7 רושם שההרחבות לא זמינות דבר שגורם שלא ניתן לשמוע רדיו או לראות סרטים באתרים זה קרה לאחר התקנת מוזילה שנכנסתי לכלים - השורה של ההרחבות כבויה כלומר לא ניתן לחבות או להדליק את ההרחבות יש משהו שמבין כאן ? לבעלי מערכת ויסטה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לווינדוס 8. תודה לעונים, מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי משו אחר.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפשת תוכנה לעדכון דרייברים באופן אוטומטי כל מה שמצאתי עד עכשיו צריך לשלם עליהן... מישהו מכיר תוכנה קטנה ופשוטה לעדכון דרייברים בחינם? (אם יש דבר כזה בכלל...) תודה!! מורן[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 16:33:43 סורי לא ידעתי לאן לשייך את השאלה אני חדשה באתר
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד קובץ docx,xls וכו הם לא נפתחים אוטומטים אלה מוצגים בתור קובץ ללא סיומת, או שם בעיקר כשאני משתמש במייל של yahoo אך זה קורה גם במייל של gmail. אז כשאני לוחץ עליו הוא פותח לי חלון שבו אני בוחר באיזו תוכנה להשתמש. אני בוחר באופציה של לפתוח קבצים מסוג זה בצורה אוטומטית עם (word (docx אבל זה לא שומר את הבחירה וככה כל פעם אותו סיפור צריך לבחור באיזו תוכנה להשתמש . משום מה גם כעושים קליק ימני ואז מאפיינים על הקובץ לא מופיע האופציה שינוי (שינוי התוכנה שתפתח את הקובץ). לגבי קבצי xls משום מה הם נשמרים ככה : xl s במקום xls (עם רווח בסיומת) ובצורה הזו הווינדוס לא מזהה את הקובץ צריך לשנות לא את השם כל פעם או את אותה פרוצדורה שכתבתי למעלה על קבצי docx מערכת ההפעלה היא…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איני יודע אם זהו הפורום המתאים לשאלה אם לא אנא הפנו אותי אני מעוניין לשמוע רדיו דרך האינטרנט במקום עבודתי,עירייה. (סרגל רדיו וכד') מסתבר כי לא ניתן להוריד את התוכנה אני מניח כי מנהל הרשת חוסם את ההורדה האם יש דרך לעקוף את החסימה באופן חוקי שוב, לא מדובר באתרים "מסוכנים" או בעלי אופי מיני וכד' תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להוריד ולשמור 3 סירטוני פלאש: 1 מ-mako ושניים מ-walla. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לדעת איך אני צורב כתוביות עם הסרט כאילו מדביק אותם,במחשב אני יכול אני מוריד כתוביות כלשהו לסרט מסוים וזה קובץ בפני עצמו ופשוט גורר אותו לתוך הסרט,אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב אותם ביחד לשלב? נ.ב אשמח אם תסבירו לי למה מחשיבים את DIVX כפורמט שזה בכלל קידוד יש תמיד סרטים נגיד Lord of war.XVID זה בכלל לא פורמט הרי.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-