עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BURTON,

כן הוא יצא ;D להורדה

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. טוב אז תתכוננו להסתבך קצת אז ככה אני רוצה לרשום משהו לא משנה מה לצורך העיניין נגיד סתם את השם באנגלית (TAOTAO) עכשיו ואני רוצה שהטקסט יראה כמו בתמונה כאילו אדום והכסף הזה באמצע רק במקום STI שיהיה רשום את השם שלי או כול דבר שאני יבחר יש מצב לעשות דבר כזה? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by jara14,

שלום, כרטיס הרשת לא מופיע ואין אינטרנט. כשאני נכנס למנהל ההתקנים בכלל לא מופיע לי Network adapters, אבל כשאני מבקש להציג התקנים נסתרים אז זה כן מופיע. הכרטיס רשת עובד במחשב אחר ככה שהוא לא פגום, הבעיה ממשיכה גם אחרי שינוי סולטים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by jackhammer,

אני משתמש בגרסאת הדמו של FRAPS כל הSS שאני לוקח נשמרים בBMP אני לא ישלם 40 דולר רק בשביל שהתוכנה תקח את הSS בJPG מישהו מכיר תוכנה שהופכת קבצים מBMP לJPG? אבל לא אחד אחד כמו PAINT משהו שהופך כמה קבצים ביחד תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. צריך להתקין דרייבר למסך Samsung חדש או שאין צורך? קניתי מסך סמדונג 24 אינטצ למחשב, האם צריך להתקין את הדריבר לווינדוס 10 או שהווינדוס כבר ידע לזהות אותו?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום, מעוניין לקבל המלצה על תוכנת דואר חינמית ויעילה שתעבוד מול חשבון ה-GMAIL. אני די רגיל ל-Evolution Mail המובנה במערכת ההפעלה אובונטו האם יש תוכנה אחרת עדיפה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by yonit,

הבעיה שלי היא כזו: אני גולשת ממחשב נייד בגודל 10 אינץ'. באתרים רגילים אין לי שום בעיה אבל כאשר אני נכנסת לצ'אטים השורה שבה צריכים לכתוב את המלל נעלמת. חיברתי את הנייד למסך חיצוני גדול והבעיה נפתרה כלומר שהבעיה לא קשורה למחשב אלא לעצם העובדה שמסך הצ'אט לא מתאים את עצמו לגודל מסך של 10 אינץ' כלומר זה מסך קטן מידי עבורו. ניסיתי לשנות את רזולוציית המסך וגם לחצתי על הלחצן תאימות תצוגה ושום דבר לא עזר. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון מחברי הפורום הנהדרים למרות שנראה לי שהבעיה הזו לא קלה לפתרון. צירפתי תצלום מסך שמראה את הבעיה. במצב נורמלי צריכה להיות שורה של מלל מתחת לאייקונים ואילו פה היא פשוט נעלמה. http://www.siz.co.il/my/yvygmtyzgyzq.jpg

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי מחשב לצורכי גלישה בעיקר ומעט משחקים ועריכות וידאו, השאלה איזה אנטי-וירוס יגן עליי הכי טוב נכון להיום ושלא ארגיש אותו עובד ברקע? אני מתלבט בין NOd32 ל- Avira ו- Bitdefender תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

בלי לשנות את את הסיומת ל txt

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני משתמש ב FIREFOX גרסה החדשה ומשתמש בה כבר כמה חודשים. בתיבות טקסט שאני צריך לכתוב מלל שמובנה מאנגלית ומעברית ביחד אז כשאני מחליף בין אנגלית לעברית הסמן הרבה פעמים מראה קשיים לעבור שורה ולזוז כמו שאני מעוניין כמו כן קשה לי מאוד להשתמש בגרשיים ונקודות כי הם לא ממוקמות היכן שהם צריכות להיות ממוקמות הבעיה השנייה שבאתרים רבים יש בעיות קידוד וכל הבעיות האלו מקשות עליי מאוד. לכן הבקשה שלי היא מכם לומר לי איזה הגדרות אני צריך לתת בשביל שלא יהיו לי את הבעיות האלו. בתודה מראש. אני מקווה שהבעיות יפתרו ושיתחילו להתאים את האתרים לפיירפוקס(זה כולל את HWZONE).

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by BreezeNET,

אני רוצה להקטין קובץ אנימציה(GIF) , כשאני מקטין( דרך פוטושופ) האנימציה נהרסת -כלומר נשאר לי רק תמונה תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות אנטי וירוס למחשב אני מתלבט בין אנטי וירוס רגיל לבין אנטי וירוס סיקיוריטי נגד מלוור , אנטי וירוס הרגיל יותר קליל על המחשב יש לי אפשרות לקחת או קספרסקי או ESET הבעיה ש ESET מקבל ציונים דיי מביכים בבנצמרקים , יש גם אפשרות לקנות מקאפי אבל גם הוא לא להיט , מה מומלץ ? או שעדיף ללכת על הקספרסקי סיקיוריטי אני חושש שהוא יהיה כבד לי על המערכת ,מה לקנות ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. ניסיתי 2 תוכנות עד עכשיו: 1. Corel Video Studio Pro x7 - התכנה לא רעה, אבל כל פרויקט שאני עושה היא מעלימה סאונד באמצע הפרויקט. אחרי כמה ריסטרטים למזלי הצלחתי להציל פרויקט שעבדתי עליו שעות אבל זה קורה גם בפרויקטים אחרים ולפעמים אי אפשר להציל משהו.. פשוט נעלם כל הקול לאחר כחצי דקה. 2. CyberLink PowerDirector 12 - ה-rendering של הפרויקט בעייתי לבעלי nvidia. אין תמיכה בהרבה פורמטים מוכרים. ואלה 2 תוכנות שנמצאות ברשימת TOP שחיפשתי בגוגל. לבסוף נאלצתי לחזור לMicrosoft MovieMaker ומתברר שמבין כל התוכנות שניסיתי היא הכי נורמאלית יש לכם אולי המלצות לתכנות עריכת וידאו נוספות?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by iyehuda,

יש לי ויסטה הייתי באינטרנט לחצתי מקש ימני ובחרתי ב full screen איך מבטלים את זה ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. הורדתי סרט אשר מכווץ בRAR אך מסתבר שהוא דורש סיסמא כדי לפתוח את הקובץ. האם ישנה דרך לפתוח אותו בלי שתהיה לי הסיסמא?

16. שלום לכולם, אני מעוניין להוריד ולשמור 3 סירטוני פלאש: 1 מ-mako ושניים מ-walla. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by asafh5,

רכשתי מסך חדש 24 אינץ וכרטיס מסך חדש ,המחשב מכוון על רזולוציה של 1920*1080 ו32BIT צבע העיה היא שדפדפן כרום לא עובד לי כמו שצריך רואים בו באיכות ירודה ,האקספלורר עובד מצוין אבל כמובן שאני מעדיף להשתמש בכרום פיתרון ? תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Nosh,

יצא אתמול בטא לגרסא החדשה של הדפדפן של אפל, התקנתי והוא דפדפן מעולה, מהיר ונוח, וגם קבל ציון 100 בACID3. הבטא זמינה למאק ולווינדוס, אני עובד על ווינדוס 7 x64. מה חדש? http://www.apple.com/safari/whats-new.html הורדה: http://www.apple.com/safari/download/

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום יש לי Outlook 2007 ואך שאני מנשא להכינס אליו הוא קורס בחתימת השגיאה הוא רושם את זה AppName: outlook.exe AppVer: 12.0.6514.5000 AppStamp:4a89dc70 ModName: mspst32.dll ModVer: 12.0.6514.5000 ModStamp:4a89d536 fDebug: 0 Offset: 0001e19e נשאתי להסיר ולהתקין מחדש לבצע תיקון לכול חבילת האופיס ועדין לא עובד... אך אפשר לסדר את זה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by tomer_et,

יש לי סרטים בפורמט MPG ואני רוצה להמיר אותם ל - AVI כדי לחסוך במקום. כשאני מנסה להמיר אותם ע"י VIRTUAL DUB אני מקבל קובץ גדול יותר. סביר להניח שאני עושה משהו לא נכון... ניסתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי פיתרון. מישהו שמבין בעניין יכול אולי להסביר בכמה מילים איך לבצע את ההמרה של הקובץ? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ybe,

...ת. אני משתמש בclonyxl לזיהוי הגנות והגדרת הצריבה ובcloncd על מנת לצרוב.בנוסף במדיה של TDKx16 וצורב plextor x24 כשניסיתי לצרוב עותק גיבוי(ממשחקים שקניתי במיטב כספי) את medal of honor ו-empire erth הצריבה הסתיימה בהצלחה. אבל נסיון להפעיל את המשחקים תמיד נכשל רק כשמחליפים לדיסק המקורי המשחק "מסכים" לפעול. מהצצה מהירה פורום clone cd מסתבר שהרשימה של תוכנות שcloncd לא מצליחה לצרוב היא ארוכה בהרבה יותר. המסקנה , צריך למצוא תוכנה שבאמת צורבת דיסקים המוגנים בהגנות מודרניות, יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by kobi_af,

אהלן יש לי קובץ אודיו ברשותי WMA עם DRM עכשיו שאלתי אם אפשר להמירו באיזשוהי לדרך ל cda או mp3 באמצעות תוכנה כלשהית שימו לב שאני מבקש שם של תוכנה ולא מדריך פיראטי כלשהו יום טוב

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. השאלה היא בכותרת... האם למישהו יש את המידות המדוייקות לצורך הכנת תמונה שתתאים לעטיפה של דיסק? האם יש תוכנה שיוצרת את הגודל הזה ודרכה יוצרים את התמונה שרוצים? בתודה, מתחילון.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי IE 8 וכל פירסומת או משהו פלאש שאני עובר עליו אני מקבל שגיאה וכרטיסיה חדשה(הרי זה לא קורס..)יש לי FLASHGET אולי זה קשור . איך עוצרים את זה? תודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  25. http://download.deluge-torrent.org/windows/py2.7/deluge-1.3.6-win32-py2.7-lt0.16.8.exe זה לינק מהאתר שלהם. **עריכה: יש כרגע בעייה בהתחברות אל טראקרים בHTTPS, זה בטיפול. אם הטראקר שלכם הוא בHTTPS, נא לא להוריד את הגירסא הזאת, אני יעדכן. היא מסדרת כל מיני דברים של read and write cache ועוד כל מיני דברים שקשורים למהירות. הקוד מקור הוא עדיין 1.3.6 אבל עם עידכונים שנוספו בgit ב5 שבועות האחרונים. במקום libtorrent 0.15.10.0 זה עם libtorrent 0.16.8.0 הכי חדש נכון לעכשיו. במקום python 2.6 זה עכשיו בpython 2.7 libtorrent 0.16.x בברירת מחדל מופעל אצלה UTP, דרך הקוד מקור של Deluge ביטלתי את זה. התוכנה יותר יציבה ויותר מהירה בהורדה ובעלאה בגלל libtorrent החדש. תהנו *לא לש…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים