עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני מעוניין להוריד ולשמור 3 סירטוני פלאש: 1 מ-mako ושניים מ-walla. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by or,

היי,אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר והתיקיות שלי מ-outlook מחשב אחד לשני... יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? שחקתי שם מלא ולא מצאתי כלום... תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by tomerk1,

שלום לכולם, אחרי שהתקנת ג'אווה במחשב דפדפן הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל. לעומת זאת,הכרום והאינטרנט אקספלורר כן נפתחים לי. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה? ** עריכה ** עכשיו פתחתי פרופיל חדש בפיירפוקס דרך הפקודה: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -profilemanager והפיירפוקס עובד לי. אבל כל ההגדרות והפלאגים שמורים לי שם,מישהו יכול לדעת מה הבעיה? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. הוקבץ הוא קובץ avi בנפח של 700 מ"ב. בשם אין שום דבר שיכול לרמז על מקודד מסוים שהוא דורש...חוץ מהאותיות [bT]... יש לי את המקודדים שנמצאים בחבילה של Gordian Knot...ואין לי בעיה עם קבצים אחרים. הקובץ לא נפתח גם עם Mv2player ועם Divx

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by dans41,

אני לא יודע ממש למה אבל מאתמול בערב אני חווה קריסות, קצת לפני שהוא קורס הוא פשוט נתקע לכמה רגעים או מקרטע. אין לי מושג למה, כיביתי והדלקתי את המחשב כמה פעמים אבל זה לא עזר, שקלתי להתקין מחדש אבל אני לא יודע איך אני יכול גבות את המידע (סימניות, תוספים, הגדרות, סיסמאות וכו'). אני מתחיל להתייאש אבל לא מספיק בשביל לעבור לכרום. יכול להיות שזה קשור לגרסה? מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. אגב עם אני כבר שואל, בכל פעם שאני פותח כרטיסיה חדשה מופיע לי דף כזה של Yahoo ולא חלונות קטנים של אתרים כמו בדרך כלל, איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by -AKEL-,

היי מישום מה לפני שבועיים הפיירפוקס לא נותן לי להיכנס אליו (הדף חושב.... וחושב.... וחושב.... במשך שעות וכלום) אבל דרך ה-Internet Explorer הוא כן נותן... איך אני בודק אם חסמתי אותו בפיירפוקס ובווינדווס 7? תודה מראש עידן

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by IG,

שלום לכולם. לפני כשבועיים, אחרי מאמצים רבים להבין איך האתר המטומטם של NAVNGO עובד (לקח לי רק 20 דקות להבין שיש אפשרות להתקנה דרך האינטרנט ולא רק לשלוח אליהם את הכרטיס) התקנתי את התוכנה כדי לעדכן את המפות של הGPS שלי. אחרי העדכון רציתי להסיר את התוכנה הזו מהמערכת, אבל לא מצאתי קובץ uninsall, ולא מצאתי אותה ב- Programs and Features. פניתי למנהל שרות הלקוחות שלהם דדרך הפורום שלהם, הוא מחק לי את ההודעה. כתבתי לו הודעה פרטית וגם היא נעלמה איכשהו. יש למישהו מושג איך מסירים את ה&$% הזה? מילות מפתח בשביל חיפושים עתידיים: IGO 8, NAVNGO, QUE. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by coron10,

אני צלם אופנה בעל ידע רב בפוטושופ, מעוניין לעלות מדרגה בעיבודים שלי ומחפש מישהו או מישהי תותחים בפוטושופ שיוכל להעביר לי כמה שיעורים פרטיים בתוכנה תוך שימת דגש על עיבודה אופנה. כמובן בתשלום. ניתן לראות עבודות שלי בפייסבוק תחת השם: אלי קורוניו. coron10@netvision.net.il

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לווינדס xp וזה הכרטיס קול SiS 7012 Audio Device

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. השאלה היא בכותרת... האם למישהו יש את המידות המדוייקות לצורך הכנת תמונה שתתאים לעטיפה של דיסק? האם יש תוכנה שיוצרת את הגודל הזה ודרכה יוצרים את התמונה שרוצים? בתודה, מתחילון.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות חבילת אבטחה טובה 2011 איזה תוכנה הכי טובה של אינטרנט סיקיוריתי יש היום בשוק?!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אהלן אני מחפש תוכנה שתקליט פעולה מסויימת במחשב ותבצע אותה כל פרק זמן מסויים יש לי איזה תוכנה שכל כמה דקות צריך לשנות משהו בהגדרות המשהו הזה שצריך לשנות זה משהו קבוע סקריפט לא יעזור כי צריך ממש להזיז את העכבר בשביל לעבוד עם התוכנה. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשו תאת זה? תוכנה או דרך?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by THE_COMMANDER,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!

15. Started by moshiko69,

יש לי בעיה מוזרה, בכל לילה אני מריץ בדיקת וירוסים עם הנורטון וכמעט בכל בוקר ה Emule נתקע. כלומר, אני מנסה ללחוץ דבל קליק על ה ICON בצד ימין למטה ליד השעון וכלום, לא נפתח! ניסיתי דרך ה ALT+CTRL+DEL לא מופיע שה Emule בתוכנות שרצות אז אי אפשר גם לעשות switch to. מה עושים?? מה שאני עושה זה סוגר ומפעיל מחדש שזה פתרון די דפוק.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by bykeking,

אני מתחיל עכשיו לקבל מאנשים לינק לאתר הזה http://os.genfinshitindke*ion.com/PICS/ajibdfv/kpo/lt (כוכבית בשביל שלא ילחצו) בכל מיני ווריאציות. בניהן גם אחד עם סיומת .exe. בערך דקה אחרי השליחה מי ששלח מתנתק מהאייסי. מישהו נתקל בזה? אני לא יודע מה זה אבל זה נראה לי חשוד.

17. Started by Second Edition,

תוסף שמאפשר לחסוך זכרון ע"י "שמירה" של מספר דפים לא פעילים בטאב יחיד. OneTab. החנות כאן.

18. ברשותי טלוויזה המחוברת למחשב. הבעיה היא כאשר אני צופה בתכנים שעל המחשב בטלוויזה ( דרך הhdmi). בשביל שהסאונד יעבור מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה אני צריך להיכנס להגדרות של כרטיס הקול ולשנות ידנית את הsource לרמקולים של הטלוויזיה. פעולה מייגעת ביותר כאשר נעשית מספר פעמים ביום:confused: האם אין דרך קלה יותר להחלפה בין מקורות הסאונד השונים? אולי תוכנה כלשהי או הגדרה בווינדוס? בינתיים הגדרתי מקש מאקרו במקלדת שיוביל אותי ישירות להגדרות של הכרטיס קול, אך משם עדיין יש לי עוד שלושה קליקים כדי לשנות את ההגדרה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Nosh,

יצא אתמול בטא לגרסא החדשה של הדפדפן של אפל, התקנתי והוא דפדפן מעולה, מהיר ונוח, וגם קבל ציון 100 בACID3. הבטא זמינה למאק ולווינדוס, אני עובד על ווינדוס 7 x64. מה חדש? http://www.apple.com/safari/whats-new.html הורדה: http://www.apple.com/safari/download/

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. ^ ניסיתי לפתוח את הפורט 22442 כפי שמצויין בתוכנה, והדבר לא עוזר. אמנם כתוב בבדיקה של התוכנה שהחיבור בסדר מבחינת חומת אש, אבל כלום לא זז אצלי. לא הורדה ולא העלאה. יש לציין שאני מאסטר יחיד מבחינת המודם ושאין אפילו עוד משתמש אחד בבית בינתיים. לא אלחוטי ולא קווי. מישהו יודע אולי מה עושים כדי לתקן את הבעיה? לא שמתי לב, אפשר להעביר לרשתות? מתנצל. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by IlanF,

ראיתי בכמה משחקים של UBISOFT שהם שומרים את קבצי המוזיקה בקבצי BIG, ניסיתי כמה תוכנות שמצאתי באינטרנט ואף אחת לא פתחה לי את הקבצים האלה...

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by naoriko,

שלום יש לי פיאספי ואני מחפש תוכנה שאני יכול להמיר קובץ סרט AVI MPG וכו'... לקובץ שיוכל לפעול בפיאספי..

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ob,

כמו שכתוב בכותרת כך נשאלת השאלה , שמתי לב לאחרונה שמשחקים מקבלים מודים חדשים (HD Texture Pack) . כמו כן סרטים ישנים ,תמונות וכו'... עוברים גם הסבה ל- High Definition. אם יש למישהו כתבה בנושא שמסביר איך עושים את זה ? והאם זה אפשרי במחשב ביתי רגיל ? אשמח לתגובה. מקווה שאני בפורום הנכון.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הבראוזר אקספלורר 7 רושם שההרחבות לא זמינות דבר שגורם שלא ניתן לשמוע רדיו או לראות סרטים באתרים זה קרה לאחר התקנת מוזילה שנכנסתי לכלים - השורה של ההרחבות כבויה כלומר לא ניתן לחבות או להדליק את ההרחבות יש משהו שמבין כאן ? לבעלי מערכת ויסטה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. בימים האחרונים זה תמיד נמצא בראש עמוד הג'ימייל וכשלוחצים על מידע נוסף העמוד לא זמין. יודעים מה זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים