תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם! אני מחפשת תוכנה לעדכון דרייברים באופן אוטומטי כל מה שמצאתי עד עכשיו צריך לשלם עליהן... מישהו מכיר תוכנה קטנה ופשוטה לעדכון דרייברים בחינם? (אם יש דבר כזה בכלל...) תודה!! מורן[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 16:33:43 סורי לא ידעתי לאן לשייך את השאלה אני חדשה באתר
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד קובץ docx,xls וכו הם לא נפתחים אוטומטים אלה מוצגים בתור קובץ ללא סיומת, או שם בעיקר כשאני משתמש במייל של yahoo אך זה קורה גם במייל של gmail. אז כשאני לוחץ עליו הוא פותח לי חלון שבו אני בוחר באיזו תוכנה להשתמש. אני בוחר באופציה של לפתוח קבצים מסוג זה בצורה אוטומטית עם (word (docx אבל זה לא שומר את הבחירה וככה כל פעם אותו סיפור צריך לבחור באיזו תוכנה להשתמש . משום מה גם כעושים קליק ימני ואז מאפיינים על הקובץ לא מופיע האופציה שינוי (שינוי התוכנה שתפתח את הקובץ). לגבי קבצי xls משום מה הם נשמרים ככה : xl s במקום xls (עם רווח בסיומת) ובצורה הזו הווינדוס לא מזהה את הקובץ צריך לשנות לא את השם כל פעם או את אותה פרוצדורה שכתבתי למעלה על קבצי docx מערכת ההפעלה היא…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, ניסיתי מספר פעמים ממספר מקורות שונים להתקין את התוכנה אך כל פעם אני מקבל את ההודעה: directX did not copy required file מישהו מכיר את הבעיה? אני עובד עם windowsXp יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 8500 זיכרון 512ddr מעבד 1.7 בקיצור לא צריכה להיות בעיה עם החומרה. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש גם ב AVANT וגם ב FIREFOX ולעיתים האתר מרענן את עצמו אוטומאתי וזה קורה בזמן שאני קורא כתבה וזה מעצבן, איך מבטלים את זה מישהו יודע? ועוד שאלה קטנה, כשאני רואה סרטים כמו טריילרים בSTREAMING אז המסך של המחשב נכבה אחרי 5 דקות כי הגדרתי אותו ככה ב POWESAVE ואז אני תמיד צריך להזיז את העבר בשביל שהמסך ידלק וזה מעצבן, יש דרך להגדיר שבזמן שרואים סרט זה לא יקרה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לווינדוס 8. תודה לעונים, מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי משו אחר.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לתזמן הפעלה וסגירה של תוכנות, למשל שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול בשעה מסויימת ותסגר כמה שעות לאחר מכן, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי. אני מחפשת להתקין תוכנה שאני אבחר את הקבצים (גם מאות ג'יגה), והם ישוכפלו כמו שהם למחשב מרוחק. ככל שאוסיף קבצים בתיקיות יתווספו גם שם, ככל שאמחק מהתיקיות יימחקו גם משם. ניסיתי את CrashPlan, הבעיה היא שבמחשב המרוחק אין העתק של הקבצים אחד על אחד אלא קובץ גיבוי לשחזור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני פותח את ה-FF (גרסה 1.5), הוא צורך בסביבות 30-40MB. כשאני פותח IE TAB יחיד הוא קופץ בעוד 50MB נוספים ל-90MB!! אח"כ זה בערך 10MB לכל IE TAB חדש. והזליגה, הווו הזליגה... גם כשסוגרים את כל הטאבים של ה-IE TAB הזכרון שבו משתמש ה-FF לא יורד. מעצבן בטרוף! התמונה המצורפת היא לאחר פתיחה של כמה IE TAB בודדים, וסגירת כולם!! ואל תגידו: מה הבעיה אל תשתמש ב-IE TAB... יש הרבה אתרים שלא נתמכים כמו שצריך ב-FF כמו שאתם יודעים. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה לפורום הזה או אם זה בכלל קיים. אז ככה : יש הרבה תוכנות שמצלמות וידאו את המסך בזמן עבודה כמו שמצלמים משחקים (כאלו שמעלים ליוטיוב) וכו'. רציתי לדעת אם יש איזו אופציה לצלם בוידאו את הביוס , ולא עם מצלמה פון או כל מוצר צד ג' שלא קשור למחשב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
המחשב שלי נדבק באיזה רוגלה של hijackers וזה גורם לקפיצת הודעות פופ-אפ מרגיזות ובשינוי אתר הבית של הדפדפן שלי. יש לכם דרך אולי כיצד להיפטר מזה? הרצתי את התוכנה hijackerThis וזה הלוג שקיבלתי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:38:35, on 25/03/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני כותב ה-פוטושופ CS3 בעברית, כך שהכתב לא יצא לי הפוך. תודה אלון
-
היי אני משתמש ב MorphXT 5.17 (מבוסס emule 0.44d), ובאפשרויות ה-Webcache ה autodetect לשם שינוי באמת מזהה את הספק שלי, 012 (ליון לא זיהה..). הבעיה היא שזה פשוט לא עובד... כשאני עושה Test webcache configuration הוא כותב לי שהבדיקה נכשלה... לדעתי זאת בעיה כללית אצל כל משתמשי 012, אני צודק ? יש לזה פיתרון ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה דפים להעביר למחשב ואני זוכר שהיה לי פעם איזה תוכנה שידעה לזהות את הטקסט ולהעביר אותו ישר למחשב בצורה של טקסט מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת? כמובן עם תמיכה בעיברית תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד בחנות של המשפחה ועכשיו בחופש הגדול אח שלי הקטן יבוא הרבה לחנות וכל פעם שהוא בא הוא מוריד את המשחק mu וכל פעם זה רק מעט את המחשב יותר (והוא כבר דפק מחשב אחד בעבר אבל הוא עדיין ממשיך להוריד את זה) רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או אפשרות כלשהי בוואינדואס לגרום לזה שאם הוא ינשה להוריד את זה אז זה יפסיק לו באמצע או לא יתן לו להוריד את המשחק מהתחלה פשוט כל דבר שיגרום למשחק הזה לא להגיע למחשב? לא יודע אם זה משנה אבל אני משתמש בדפדפן google chrome
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לפני כשבוע פתחתי נושא על עניין בעייתי שיש לי על התוכנה האמצ'י (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456405.0-נושא ננעל) ומכיוון שלא הצלחתי להשיג שום עזרה בטיפול הבעיה התייאשתי ופניתי לחברה של התוכנה במטרה שתעזור לי, כל הצעדים שהם הורו לי לעשות נפלו לפח והמסקנה שהצלחנו להסיק היא שמשהו מסויים\דרייבר חוסם את התוכנה! נכנסתי למנהל התקנים לקטגוריה מתאמי רשת והתגלו בפניי 3 חיבורים שלא עובדים אשר שייכים לתוכנה ESET (כשנכנסים כתוב ESET) אז החלטתי למחוק את האנטי וירוס לחלוטין, לנטרל את הפיירוול ולנסות להתקין את התוכנה, הכל במצב בטוח כמובן, עשיתי כמו שהם אמרו לי בחברה לעשות ושוב נכשלתי. כמובן שגיליתי שאחרי ההסרה של האנטיוירוס החיבורים הללו במנהל ההתקנים נשארו! ני…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש קודק שיפעיל סרטי mov. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברה, יצרתי מחשב וירטואלי עם XP בעזרת VMWARE 6.5 WORKSTATIONS ואני רוצה לחבר אותו לרשת הבייתית שלי, בשביל שהוא יוכל לראות מחשבים אחרים בבית. ואני לא מצליח לקבל פינג לא לראוטר שלי ולא למחשבים אחרים. החיבור רשת שלו מוקדם כbridged connection. ונראה שהוא מחובר. משהו יודע איך לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יצא אתמול בטא לגרסא החדשה של הדפדפן של אפל, התקנתי והוא דפדפן מעולה, מהיר ונוח, וגם קבל ציון 100 בACID3. הבטא זמינה למאק ולווינדוס, אני עובד על ווינדוס 7 x64. מה חדש? http://www.apple.com/safari/whats-new.html הורדה: http://www.apple.com/safari/download/
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי פיאספי ואני מחפש תוכנה שאני יכול להמיר קובץ סרט AVI MPG וכו'... לקובץ שיוכל לפעול בפיאספי..
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני חותך תמונה בכך שנעלמו לי הריבועים הקטנים שאמורים להיום בשני הצדדים שאני חותך (אני לא מתכוון לאלה שלמטה ולמעלה ) איך אני מחזיר אותם חזרה כדי שהם יופיעו ? בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מישום מה לפני שבועיים הפיירפוקס לא נותן לי להיכנס אליו (הדף חושב.... וחושב.... וחושב.... במשך שעות וכלום) אבל דרך ה-Internet Explorer הוא כן נותן... איך אני בודק אם חסמתי אותו בפיירפוקס ובווינדווס 7? תודה מראש עידן
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://download.deluge-torrent.org/windows/py2.7/deluge-1.3.6-win32-py2.7-lt0.16.8.exe זה לינק מהאתר שלהם. **עריכה: יש כרגע בעייה בהתחברות אל טראקרים בHTTPS, זה בטיפול. אם הטראקר שלכם הוא בHTTPS, נא לא להוריד את הגירסא הזאת, אני יעדכן. היא מסדרת כל מיני דברים של read and write cache ועוד כל מיני דברים שקשורים למהירות. הקוד מקור הוא עדיין 1.3.6 אבל עם עידכונים שנוספו בgit ב5 שבועות האחרונים. במקום libtorrent 0.15.10.0 זה עם libtorrent 0.16.8.0 הכי חדש נכון לעכשיו. במקום python 2.6 זה עכשיו בpython 2.7 libtorrent 0.16.x בברירת מחדל מופעל אצלה UTP, דרך הקוד מקור של Deluge ביטלתי את זה. התוכנה יותר יציבה ויותר מהירה בהורדה ובעלאה בגלל libtorrent החדש. תהנו *לא לש…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-