תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש תוכנה שתקליט פעולה מסויימת במחשב ותבצע אותה כל פרק זמן מסויים יש לי איזה תוכנה שכל כמה דקות צריך לשנות משהו בהגדרות המשהו הזה שצריך לשנות זה משהו קבוע סקריפט לא יעזור כי צריך ממש להזיז את העכבר בשביל לעבוד עם התוכנה. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשו תאת זה? תוכנה או דרך?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי,אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר והתיקיות שלי מ-outlook מחשב אחד לשני... יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? שחקתי שם מלא ולא מצאתי כלום... תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אבל לא התוכנה vob sub כי לא הבנתי איך להשתמש בה... תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת... האם למישהו יש את המידות המדוייקות לצורך הכנת תמונה שתתאים לעטיפה של דיסק? האם יש תוכנה שיוצרת את הגודל הזה ודרכה יוצרים את התמונה שרוצים? בתודה, מתחילון.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
^ ניסיתי לפתוח את הפורט 22442 כפי שמצויין בתוכנה, והדבר לא עוזר. אמנם כתוב בבדיקה של התוכנה שהחיבור בסדר מבחינת חומת אש, אבל כלום לא זז אצלי. לא הורדה ולא העלאה. יש לציין שאני מאסטר יחיד מבחינת המודם ושאין אפילו עוד משתמש אחד בבית בינתיים. לא אלחוטי ולא קווי. מישהו יודע אולי מה עושים כדי לתקן את הבעיה? לא שמתי לב, אפשר להעביר לרשתות? מתנצל. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי סורק חדש של HP (3500c) שבא עם חבילת תוכנות מאוד מאכזבת. למישהו יש המלצות לתוכנות סריקה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי בכמה משחקים של UBISOFT שהם שומרים את קבצי המוזיקה בקבצי BIG, ניסיתי כמה תוכנות שמצאתי באינטרנט ואף אחת לא פתחה לי את הקבצים האלה...
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הבראוזר אקספלורר 7 רושם שההרחבות לא זמינות דבר שגורם שלא ניתן לשמוע רדיו או לראות סרטים באתרים זה קרה לאחר התקנת מוזילה שנכנסתי לכלים - השורה של ההרחבות כבויה כלומר לא ניתן לחבות או להדליק את ההרחבות יש משהו שמבין כאן ? לבעלי מערכת ויסטה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,היום קיבלתי את המשלוח שלי של הKaspersky Anti-Virus Personal Pro 2005 שלי,האנטי-וירוס הזה מדהים,המחשב שלי הרבה יותר קל,הסריקה שלו קצת מייגעת אבל היא יעילה (גילה 7 וירוסים לביינתים) והממשק די סביר. התוכנה סורקת את עצמה אוטומטית כל 3 שעות והוא מעדכן את עצמו אם יש עידכון. היא פועלת ברקע ואני לא מתעסק איתה,כך לפי דעתי צריכה לעבוד תוכנת אנטי-וירוס. היתרונות:התוכנה יעילה מאוד ונותנת תמורה לכסף. חסרונות:הסריקה מייגעת ציון: 9.2 שורה תחתונה:מומלץ ביותר! מחיר: 149.99 ש''ח חנות: רשת חנויות BUG
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים זה תמיד נמצא בראש עמוד הג'ימייל וכשלוחצים על מידע נוסף העמוד לא זמין. יודעים מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תוסף שמאפשר לחסוך זכרון ע"י "שמירה" של מספר דפים לא פעילים בטאב יחיד. OneTab. החנות כאן.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להוריד ולשמור 3 סירטוני פלאש: 1 מ-mako ושניים מ-walla. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש למה אבל מאתמול בערב אני חווה קריסות, קצת לפני שהוא קורס הוא פשוט נתקע לכמה רגעים או מקרטע. אין לי מושג למה, כיביתי והדלקתי את המחשב כמה פעמים אבל זה לא עזר, שקלתי להתקין מחדש אבל אני לא יודע איך אני יכול גבות את המידע (סימניות, תוספים, הגדרות, סיסמאות וכו'). אני מתחיל להתייאש אבל לא מספיק בשביל לעבור לכרום. יכול להיות שזה קשור לגרסה? מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. אגב עם אני כבר שואל, בכל פעם שאני פותח כרטיסיה חדשה מופיע לי דף כזה של Yahoo ולא חלונות קטנים של אתרים כמו בדרך כלל, איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי מישום מה לפני שבועיים הפיירפוקס לא נותן לי להיכנס אליו (הדף חושב.... וחושב.... וחושב.... במשך שעות וכלום) אבל דרך ה-Internet Explorer הוא כן נותן... איך אני בודק אם חסמתי אותו בפיירפוקס ובווינדווס 7? תודה מראש עידן
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי טלוויזה המחוברת למחשב. הבעיה היא כאשר אני צופה בתכנים שעל המחשב בטלוויזה ( דרך הhdmi). בשביל שהסאונד יעבור מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה אני צריך להיכנס להגדרות של כרטיס הקול ולשנות ידנית את הsource לרמקולים של הטלוויזיה. פעולה מייגעת ביותר כאשר נעשית מספר פעמים ביום:confused: האם אין דרך קלה יותר להחלפה בין מקורות הסאונד השונים? אולי תוכנה כלשהי או הגדרה בווינדוס? בינתיים הגדרתי מקש מאקרו במקלדת שיוביל אותי ישירות להגדרות של הכרטיס קול, אך משם עדיין יש לי עוד שלושה קליקים כדי לשנות את ההגדרה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת כך נשאלת השאלה , שמתי לב לאחרונה שמשחקים מקבלים מודים חדשים (HD Texture Pack) . כמו כן סרטים ישנים ,תמונות וכו'... עוברים גם הסבה ל- High Definition. אם יש למישהו כתבה בנושא שמסביר איך עושים את זה ? והאם זה אפשרי במחשב ביתי רגיל ? אשמח לתגובה. מקווה שאני בפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללמוד איך להכין DVD MENU בתוכנות ADOBE. אשמח לעזרה, מדריך או כל הנחיה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה או דרך להפוך DoK ל-bootable ללא צורך לפרמט את ה-DoK. האם יש תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי פיאספי ואני מחפש תוכנה שאני יכול להמיר קובץ סרט AVI MPG וכו'... לקובץ שיוכל לפעול בפיאספי..
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי במכה של וירוסים, ורציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לטפל בוירוסים, ללא גיבוי פרמוט והתקנה מחדש..
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יצא אתמול בטא לגרסא החדשה של הדפדפן של אפל, התקנתי והוא דפדפן מעולה, מהיר ונוח, וגם קבל ציון 100 בACID3. הבטא זמינה למאק ולווינדוס, אני עובד על ווינדוס 7 x64. מה חדש? http://www.apple.com/safari/whats-new.html הורדה: http://www.apple.com/safari/download/
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מידי פעם אני פותח דיון על העיצוב של האתר שלי כאשר אני משנה אותו. לאחרונה שיפרתי את העיצוב של האתר והוספתי כמה Sections שונים אשמח לחוות דעת כנה ואמיתית: http://byshynet.com/ בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על העיצוב של התוכנות הבאות: http://byshynet.com/software.php?id=34 http://byshynet.com/software.php?id=33 http://byshynet.com/software.php?id=35 (לא חייבים להוריד אלא רק להסתכל על התמונות, אך אשמח אם מישהו יבדוק אותן באופן מקיף יותר) אשמח לחוות דעת כנות לחלוטין, אחרי הכול תמיד יש מקום לשפר ואני לא ממש מעצב אלא יותר מתכנת. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-