תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, כשאני מנסה לצפות בוידיאו באינטרנט, אני רואה יותר מדיי צבעים, הוידיאו ממש לא ברור. הבעיה היא במדיה פלייר (יש לי גרסא 9), משום שבאתרים שיש להם נגן משלהם (כדוגמאת יוטוב) אני רואה מצויין. יש לי מקודדים. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס טלויזיה, התקנתי את הדרייבר וכל התוכנות שבאות עם הדיסק. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס היא WinTV, איתה אני מצליח לעשות RECORD, אבל זאת תוכנה די דפוקה שעושה מלא בעיות. לכן הורדתי והתקנתי את WinDVR3, אבל כאשר אני לוחץ לעשות RECORD קופצת לי שגיאה; "the specified capture format is not supported on hardware" למישהו יש מושג על מה מדובר? ועוד משהו, השלט שאני מקבל עם הכרטיס, שולט רק על התוכנה WinTV, יש דרך להפוך את WinDVR3 כברירת המחדל? אף על פי שלשלט אין ממש שימוש, אני משתמש רק בשלט של הממיר.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול עם איזו תוכנה אפשר להמיר קבצי avi ל קבצי amv
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה יש לי דיסק און קי של POWER DISK יש לו בעיות האם ישנה תוכנה לתיקון או שיחזור הזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
IE - לא פותח שום אתר, גם ברשת מקומית. WMP - מסרב לפתוח קבצים ישירות מהאינטרנט או סטרימינגים, כל הוידאו קליפים המובנים באתרים גם אינם עובדים, וזה נורא מעצבן. לא שונו שום הגדרות באופן ידני בIE או WMP. מה שכן, אני חושב שהם נדפקו לאחר אחת מהניקיונות של חלונות לפני כשבוע. מישהו נתקל במשהו דומה ומצא פתרון? למישהו יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם, ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לאתרים כמו FLIX, MSN VIDEO, ו- YOUTUBE אני מקבל הודעות על כך שהמחשב אינו עומד בדרישות וחסרים לו גרסא עדכנית של JAVA או FLASH PLAYER. למשל, ההודעה מ YOUTUBE (הבעיה העיקרית שלי) : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. יש לציין שלא מחקתי שום דבר, לא התקנתי משהו חדש, ואין חסימת JavaScript באפשרויות הדפדפן . הדבר ארע פתאום, לפני כן האתרים פעלו מצויין.. נסיתי להכנס לקישורים המוצעים והתקנתי מחדש את ה FLASH PLAYER וגם את JAVA, אך עדיין מופיעה אותה ההודעה. דבר מוזר, אני יכול לצפות בסרטונים בגוגל וידאו, שגם הוא אתר שעושה שימוש…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
http://www.semanticfrontier.com/gallery/d/338-2/RC1_Desktop.png אני צריך את הרקע ששם ברצולוזיה של לפחות 1280X1024 בבקשה עזרו לי... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
איך מסירים עיניים אדומות בphotoshop 7?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להעתיק קטע טכסט מתוך אתר אינטרנט לוורד, הבעיה הינה שהוא כתב יוצא הפוך כלומר "שלום" יוצא "םולש". איך ניתן לי להפוך את זה כך שהטכסט היה כמו שצריך בתודה מראש עמיר שחר
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מת לשים יוזר בארים באודות שלי
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע כמה מיכם מתמצאים פה בתוכנה abc זה תוכנת הורדת של טורנטים.. בכל מקרה יש לי משתמש בטורנט ליץ' וכבר שבוע שאני מקבל error 503 service unavailable problem connecting to tracker וכל ההורדות מוגדרות על lowest priority אין לי מושג מה לעשות... אני משתמש שם כבר שנה ואני מוריד הכל בכיףף ופתאום צצה לי הבעיה הזאת.. שימו לב ששאלתי היא חוקית.. מאחר ולא ציינתי מה אני מוריד או תוכנה או אתר לא חוקי
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אפשר קישור הורדה לתוכנה startup cop pro 2 ..?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
התוכנה עולה לי בדוס רושמת כל מיני דברים קיצר לא עושה כלום רק נותנת לי פקודות לרשום מה הם אומרות?? ואיך אני מבטל את זה שהתוכנה עולה לי עוד לפני שהמחשב מעלה את הוינדוס?? (כי זה עושה לי שוב ריסט ואני מתעצבן לחכות עד שיעלה שוב) תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
האנטי וירוס(קספרסקי) מתריע כל הזמן על קבצים מוזרים שנמצאים בתיקיית הטמפ. בנוסף יש בו גם מעין פיירוול וגם הוא מתריע שכביכול מנסים להשתיל לי את הקבצים שנמצאים בתיקית הטמפ, ואפשר לחסום אותו, אבל זה בלתי נסבל זה קופץ עשרות פעמים ההתראה. זה השמות של הסוס הטרויאני: Trojan-Proxy.Win32.Horst.jb Trojan-Proxy.Win32.Horst.jc Trojan-Proxy.Win32.Horst.jx כמעט ולא מצאתי עליו מידע באינטרנט. איך אני יכול להפטר מהוירוסים האלה? פירמטתי את המחשב לא מזמן, ואני מצטער שעברתי מנוד 32 לקספרסקי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני צריך להכניס קובץ שמיעה לתוך סירטון, וגם לערוך אותו טיפה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אני אשמח... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין תוכנה אחת אשר מאגדת בתוכה :Firewall,Antivirus,Anti-spyware יש כמה וכמה תוכנות כאלו ואני מעוניין בעזרת נסיונכם והמלצותיכם להתקין את התוכנה הטובה ביותר תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קניתי סרט DVD חדש מTOWER RECORDS שכל הזמן נתקע בפרק 18 (ניסיתי בכמה מכשירים שונים), רציתי להחליף אותו והם אמרו שצריך לבדוק אותו במעבדה שלהם קודם, אז הם שלחו לשם, וזה חזר והם אמרו שאין שום קפיצות או תקיעות... ניסיתי שוב אצלי, ועדיין, נתקע כל הזמן בפרק מסויים, אז רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק קפיצות ותקיעות בדיסק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקטין את הרזוולציה של קליפים ככה שאני יוכל להעביר אותם לפלאפון ולנגן אותם מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם סטים,התוכנה הלא נחוצה הזאתי שמריצה את קטנר וכל שאר המשחקים של וולו. כשיש עדכון,או שהוא היה לוקח שעות לכמה קילובייטים ,ועכשיו זה פשוט לא זז יותר,העדכון נשאר על 0 כבר פול זמן.. אני לא יודע מה לעשות,ואין לי פיירוול/ראוטר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
איך אני מפסיק ספאם של תוכנות? אח שלי קיבל הודעה(מצורף) והוריד את התוכנה(בלי לשאול אותי קודם ) ומאז התוכנה שולחת לי וירוסים למחשב ויש כל בערך חצי שעה הודעת ספאם(מצורף). יש דרך לעצור את זה? אפשר לגרום לזה להפסיק לשלוח לי וירוסים? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם שמו אותי באיגנור? יש איזה תוסף או תוכנה שיאפשרו לי לדעת? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי אנשי קשר (CONTACTS) אבל כאשר אני רושם מייל ולוחץ על SEND בכדי לקבל את הכתובות הרשימה ריקה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-