עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DAN,

האתר שיפתור לכם את בעיות התוכנה באופן כללי וסופי (קרוק סיראלי וכ"ו): http://www.tfcg.net/crack/c.htm דן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...כרגע יש לי את הקודאק של K ליט... ועם הגירסה של ה64 ביט..!! יש לי וינדווס 64 בית באנגלית.. אז ככה שאני רואה סרטי MKV במדיה פלייר הוא לא מצליח להציג אותו....אבל שאני רואה בMCE הוא מציג אותו.... יכול להיות שם אני יפתור את זה יפתר גם הבעיה של התרגום...כי עכשיו אני אואה את התרגום לסרטי AVI עם וסבאב... וסרטי MKV עם FFDSHOW....ואני רוצה לראות רק עם ובסאב... יש דרך לפתור את זה???

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. אם מישהו יודע איך אני יכול להוריד את הפרסומות המרגיזות של איסיקיו 2001B ? או שמישהו בבקשה יכול לתת לי לינק מאיפה להוריד לזה קראק, או משהו כזה.. תודה רבה עריכה - :bash: - ככה זה כשיש אחים קטנים.... :bash: בקיצור זאת שאלה של אחי שהשתמש בשם שלי :saint: :AR15: מה לעשות, ככה זה כשלשני אנשים לא מספיקים שני מחשבים (והאח הגדול לא נמצא תמיד בבית) ... אני בכלל לא משתמש ב ICQ הזה, בכל אופן, תודה שעזרתם לו.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by harur,

אני כרגע משתמש ב OUTLOOK 2007, אך לתוכנה הזו לוקחת הרבה זמן להיטען, וזוללת לי מהזכרון של המחשב. ניסיתי לעבור ל THUNDERBIRD, אבל יש שם בעיות עם מיילים בעברית, ניסיתי לעבור ל WINDOWS LIVE MAIL, אבל אני לא מצליח לסדר שהתוכנה תעלה לי ישר ל-TRAY, ולא ל-TASKBAR כאשר אני עושה בוט למחשב, ואני משתגע מזה. INCREDIMAIL זו פשוט תוכנה ילדותית ופשוטה מדיי בשבילי (השתמשתי בה פעם המון). בבקשה תגידו לי, באיזו תוכנה אתם משתמשים לקרוא מיילים ולמה (יתרונות) או איך הצלחתם לפתור את הבעייה של אחד התוכנה שהשתמשתי בה. אני אודה אם אנשים לא יכתבו לי תגובה שהם לא משתמשים בתוכנה אלא נכנסים למייל עצמו באתר, כי אני לא כזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

תחזיקו אותי או שאני מפרמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שוב קרה!!!!!!!!!!!!!! פרמטתי רק בגלל זה בפעם האחרונה וזה שוב חוזר ולא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לכאן ונסו להוריד את הקובץ הראשון. למה אני מבקש שתעשו את זה? פשוט מאוד!!! בהרבה הורדות, כשלוחצים על הלחצן השמאלי קופץ חלון כזה... של OPEN SAVE CANCEL (חלון של "מה עושים עכשיו"). פתאום כשאני מנסה להוריד משם קבצים הוא לא קופץ והקובץ יורד ישר לספריית ה TEMP ואני מתחרפן!!!!! בבקשה תנסו בעצמכם ותגידו לי אם קופץ לכם החלון הזה או שישר מתחילה ההורדה אל תוך ספריית ה TEMP. תזכרו!!! לחצן שמאלי בלבד!!! נ.ב, יכול להיות שבפעם הראשונה או השניה שתנסו ללחוץ לחיצה שמאלית על הקובץ תופיעה הודעת שגיאה של עמוד לא קיים, תמשיכו …

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  6. היי, האם מישהו מכיא תוכנת SPYWARE חזקה במיוחד? ניסיתי ADAWARE וגם SYSTEM MECHANIC אבל הם לא עושות את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  7. שלום לכם חבר'ה. הורדתי איזשהו סרט דרך תוכנת שיתוף קבצים, במקרה הזה Shareaza, והסרט הגיע ל-100% בהורדה, הופיע לי כבר בספריית ה-Downloads, אבל לא יכולתי להריץ את הסרט - קיבלתי את הודעת השגיאה המפורסמת (או infamous...): (דרך אגב, אם זה עוזר אז מספר הודעה השגיאה הוא 0xC00D1199) הבחנתי שבShareaza ב-Downloads מופיע הסטטוס של אותו הקובץ כ-Moving אבל הוא היה על Pause.כול ניסיון לעשות Resume להורדה עלה בתוהו. נתתי לו כמה ימים וכמה וכמה פעמים שניסיתי לתת לו שיסיים את הmoving שלו אבל לא הולך... עשיתי בטל הורדה והקובץ עדיין בספריית ההורדות הגמורות שלי, אבל עדיין לא ניתן כלל להפעיל אותו (מהסיבות הנ"ל). השאלה שלי, האם זה קשור? האם הקובץ פגום בצורה כלשהי בגלל התהליך שכביכול לא הושלם…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by hag911,

יש למישהו תוכנה איך לחבר תרגום וסרט?! תודה..

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by ran19,

אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור פייראול וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  10. אחים, אני צריך דחוף תוכנה להורדת אתר שלם... :bash: נא עיזרו לי (ההנאה מובטחת) :blah: :anim-jjd:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pssheba,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה איכותית ופשוטה להקלטה מסטרימינג לקבצי וידאו (שיכללו את האודיו גם). מדובר גם על סטרימינג שקשה להקליט (לא יוטיוב וכאלה). תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by BandiT,

התקנתי את התכונה Mirc וכאשר אני מנסה להתחבר לשרתים קופצת לי הודעה הבא * Unable to connect to server (Software caused connection abort) - * Connect cancelled ואני לא מצליח להתחבר לשום שרת, יש לזה פתרון? מישהו נתקבל בזה מתישהו?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  14. ב"ה שלום חברים המחשב נייד HP Pavilion dv6413EJ חדש http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=he&cc=il&dlc=he&os=228&product=3545135〈=he& פירמטתי את ויסטה ועכשיו אני בה להתקין XP מערכת ההתקנה של XP טוענת שהדיסק קשיח אינו נמצא משמע היא זקוקה לדרייבר לבקר SATA כדי לזהות אותו אז אני עושה F6 בתחילת ההתקנה של XP אבל אין פלופי במחשב נייד כדי לתת או לפחות לנסות לתת לו דרייבר של ציפסט 945 של הנייד נראה לי שאני מפספס פה משהו ואני אשמח לשמוע ממי שיש לו כבר ניסיון עם הדגם הזה בנוסף אין לי תדיסק התקנה ודרייברים של HP זה קצת דחוף אשמח מאוד אם תעזרו לי כמה שאפשר טוב בסוף זה היה הגדרה של ה SATA היה צריך לבטל NATIVE MODE בביוס המעפן הזה משום מה במבט …

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by huber,

שלום. יש לי תוכנה בעזרתה אני מדביק כתוביות לסרטים/סדרות. לעיתים אני עושה את זה לעונה שלמה בבת אחת ומה שקורה זה שאני מקבל קבצים עם סיומת DIVX ולא AVI. יש איזושהי דרך לשנות סיומת של כמה קבצים בבת אחת? אני יודע איך עושים את זה עם שם הקובץ אבל לא הצלחתי ליישם את זה על הסיומת.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום אני מחפש תוכנה או אמולטור או כל דבר אחר ש: מורידה את מהירות המגה הרץ של המחשב שבו אוכל לשחק במשחק ישן מאוד, המשחק רץ לי מהר ואי אפשר לשחק בו. בבקשה, תנו לי לינק להורדה תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. טוב אז הבעיה היא כזו. אני חובב קליפים מושבע, ולאחרונה נראה כי כל אתרי הקליפים האיכותיים יורדים, אתמול סוף סוף מצאתי אתר נחמד עם 3 קליפים איכותיים אבל הבעיה היא שהורדת הקליפים מתבצעת דרך מנגנון anti-leech, הסיומות של הקבצים הן mpg, וכשאני לוחץ על ההורדה זה פותח לי את ה-mpg ב-mplayer וכותב שיש בעיה לפתוח את הקובץ ישירות מהאינטרנט (כלומר ב-stream), אז רציתי להוריד את זה, כמובן שעם תוכנת הורדות אי אפשר כי אני לא יודע מה כתובת הקובץ, אבל לפחות אפשר להוריד את זה עם הדפדפן, רק צריך לבטל שלא יפתח קבצי mpg אוטומטית אלא יציג לי חלון שבו אני בוחר מה לעשות (וכמובן אני רוצה להוריד, לא לפתוח ישירות), איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by avi333,

שלום לכולם. יש לי מחשב ביתי סטנדרטי (אין ממש זמן למחשב כי אני רוב הזמן בצבא) ועליו מותקן ווינדוס אקס פי רגיל ואני משתמש בדפדפן הרגיל שבא איתו (אקספלורר) הכל עבד כרגיל עד לפני יומיים ,הבעיה היא שאני לא מצליח לראות תמונות או ציורים למיניהם בדף ,כלומר כשאני פותח דף אינטרנט במקום התמונות מופיע לי סמל של קובץ תמונה אבל התמונה לא נראית,יש לציין שלא התקנתי שום תוכנת פיירוול חדשה כך שזו לא הסיבה (ניסיתי גם בלי התכנה),ואני לא מוצא את הסיבה,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים.

19. Started by dbx22,

האם אפשר להגדיל את התמונה שהמשתמש האחר שם?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by zolder,

תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. Started by dror_gh,

ב IE יש לי בעיה תחת Tools אמור להיות לחצן שנקרא manage add-ons ולחלופין בחלק מהדפדפנים הלחצן הזה נמצא ב tools > internet options > programs אבל אצלי הלחצן הזה לא קיים. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כדי להיכנס בכל מקרה לאופציה הזו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by deyan,

התקנתי FIREFOX, אבל הוא לא מציג נכון אתרים בעברית וגם נראה לי לא מציג במלואם את האתרים בעברית וגם באנגלית. מה אני יכול לעשות? איזה מוספים להוסיף? למשהו יש בעיה דומה?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by שריה 24,

האם יש אפשרות שיהיה גם מספר עמוד במספרים וגם באותיות במקביל? כלומר, לדוגמא: בצד ימין בתחתית העמוד יהיה כתוב "יב", ובצד שמאל בתחתית העמוד יהיה כתוב 12 ? תודה...

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by IG,

בעיקבות בעייה עם הקודקים שיש לי, שגורמים לתקיעה של האקספלורר ברגע שאני מסמן קובץ ווידאו, אני מבקש את עזרתכם במציאת קודקים שיכולים לפתור לי את הבעייה. כל מה שאתם מכירים וממליצים עליו. רצוי עם קישורים. תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by idonimni,

אני רוצה ליצור גיבוי של המערכת הפעלה +דרייברים+תוכנות+הגדרות (אם הבנתי נכון זה נקרא IMAGE) אבל שלא יכלול את הקבצים- תמונות,שירים,וידאו,מסמכים וכו'. אם הבנתי נכון, גיבוי כזה אמור להיכנס בדיסק CD ואז אני רוצה שאם חס וחלילה המחשב ידבק בוירוס או משהו כזה- אני פשוט אכניס את הדיסק למחשב,אגדיר בBIOS בFIRST BOOT DEVICE את הCDROM ואז זה כבר יתקין לי את המערכת הפעלה+תוכנות+דרייברים+הגדרות. הדבר השני שאני רוצה לגבות הוא את הקבצים-תמונות,שירים,וידאו,מסמכים וכו'. (הבנתי שכדאי להפריד בין 2 הגיבויים ולא לגבות את שניהם יחד). הגיבוי הזה אמור לשקול הרבה לפי מה שהבנתי, אז אני רוצה שהוא ישמר על ההארד דיסק החיצוני שלי. כמו כן, אני רוצה שהוא יהיה גיבוי מתעדכן, כלומר כל קובץ שנוסף במחשב או השתנ…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.