תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני פרמטתי את המחשב וההסטוריה של הICQ נמחקה...יש דרך עם תוכנה לשחזר?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי במחשב הנייד שלי מותקן WIN VISTA ויש להרד דיסק מחיצה אחת ואני רוצה ליצור עוד אחת , הבנתי שעם תוכנת PARTION MAGIC של סימנטיק זה בעייתי לעשות על ויסטה ? מה עם התוכנה של חברת אקרוניס ?acronis_disk_director , על מה אתם ממליצים? לי אישית יש ניסיון טוב עם סימנטיק אבל לא יודע אם זה יעשה עבודה טובה על ויסטה בקשר לאייפוד שלי ]-יש לי איפוד נאנו ואני רוצה להשתמש בתוכנת סיכרון אחרת מITUNES, האם קיימת כזאת ? שגם תעביר את המפי3 כך שיעבדו במכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם KIS 7 , הוא פשוט חוסם לי את חלק מהאתרים , כשאני סוגר אותו זה מסתדר :bash: תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש והכל .. אבל כלום לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום אני צריך דריבר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ניסיתי כמה ולא הצלחתי ? מישו יכול לימצוא לי בבקשה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע מודם 56K של smart link בשביל שאני יוכל לעבוד עם פקסים במחשב התקנתי אותו עם הדרייבר המקורי שקיבתי עם הרכיב לאחר כמה זמן גליתי שיש בעיה והמודם לא מקבל פקסים אוטומטית אלא רק ידנית התקשרתי לתמיכה של מייקורסופט הם אמרו לי שהבעיה היא בתאימות של smart kink לוינדואז הם אמרו לי שיכול להיות באתר שלהם(www.smlink.com) איזה שהוא קובץ תיקון או משהו כזה נכנתי ולא ממש מצאתי , אני יודע שיש כל מיני תוכנות חיצניות של פקסים שאפשר להשתמש בהם אבל אני צריך שזה יעבוד בסביבה מאוד ידידותית זה למה אני צריך שזה יהיה בעברית (בגלל זה אני חייב את תוכנת הפקסים המובנת של וינדואז כי היא היחידה בעברית והכי נוחה ) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי ב-Media Player Classic יש אפשרות להזיז את התמונה, כך שאם רואים סרט במסך רחב - אפשר לקבוע שהתמונה עצמה תהיה צמודה לחלק התחתון של המסך, והשוליים (שעכשיו יהיו פס אחד כפול בגודל) יהיה למעלה. הבחירה נעשית ע"י View->Pan&Scan->Move up/down, או ע"י לחיצה על CTRL + מקשי החצים בצד. התוצאה - במקום שיהיו קצת שוליים ולמעלה וקצת שוליים למטה, יש "הרבה" (פעמיים) שוליים במעלה\למטה, ואז תמונה שצמודה לסוף המסך. מצורפת תמונה להדגמה. הבעיה היא, שאני לא משתמש ב-Media Player Classic... :-X אני משתמש בתוכנה ייעודית לק"ב (Meedio Essentials), ובכל מקרה האפשרות לא קיימת גם באף תוכנה אחרת שראיתי (כולל WMP הרגיל) חוץ מ-MediaPlayer Classic... משונה.. anyway, אני מחפש אפשרות כלשהי לשנות א…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני משתמש ב-NORTON INTERNET SCURITY 2004. כאשר אני מנסה לשנות הגדרות או להסיר את התוכנה אני מקבל הודעה שבה נאמר שאין לי הרשאות אדמיניסטרטור ולכן אין באפשרותי לשנות הגדרות בתוכנה ו/או להסירה, למרות שבפועל החשבון שלי מוגדר כחשבון אדמיניסטרטור. מה עושים? ??? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כשאני עובדת עם firefox לוקח לו הרבה זמן להעלות אתר. לפעמים הוא אף נותן לי את ההודעה במסך: " לא ניתן להעלות את האתר כרגע... "
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין הוא מציג לי את ההודעה הבאה: אחרי ההודעה הפסקתי את ההתקנה כמובן ולא המשכתי. השאלה שלי היא מה ההודעה הזאת אומרת בדיוק (אני מבין אנגלית, אבל לא את כל המונחים שהוזכרו שם), ואם אני יכול להתעלם ממנה ולהמשיך.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את GTA2 מהאתר NANA במחשב של אחי, עכשיו הוא סגר את המחשב אחרי ההורדה ולא התקין אותה, אבל מה שבטוח היא שההורדה הסתיימה בהצלחה אני פשוט לא יודע איפה :s05: , יש איזה שהיא דרך להכנס אולי לתיקה ששם אני מוריד את כל הקבצים אני משתמש בדפדפם IE 6 ואם יש דרך לראות את כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט ולמצוא את הקובץ ללא בעיה, אז בבקשה תנסו להסביר לי זה די דחוף אני רוצה לשחק ברשת עם אחי מחר אני לא יכול להוריד את זה מחדש.. איך אני מוצא את הקובץ כבר ניסיתי חפש בכוננים הקשיחים זה לא עזר תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעבוד על שירים מסויימים כגון: המרה,שינוי ווליום ועוד אני מעבד את התגיות של השירים ואני נאלץ שוב לבנותם מחדש. האם יש דרך לשמור על התגיות גם כשעורכים את השירים?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסנג'ר שברגע שמישהו מנסה לשלוח לי קובץ דרך התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון :"מסנג'ר חסם קבלת קובץ זה עקב אפשרות היותו לא בטוח" או משהו כזה.... אני עבד עם מסנג'ר 4.7 ופיירוול + אנטיוירוס נורטון 2005 האם יש למישהו רעיון איך אפשר לגרום למסנג'ר לקבל את הקבצים? תודה על העזרה....
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2003 חדש לחלוטין והא מחפש קובץ בשם OUTLOOK.PST ואין לי כזה איך אני פותר את הבעיה!רשום לעשות ריאינסטול לקובץ !איך אני עושה את זה? כשאני לוחץ עזרה" הוא מחפש קובץ exchng.hlp
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כונן קשיח חיצוני ואין לי תוכנה לגיבוי המחשב. אשמח להמלצות. אפשרות גם לתוכנות לא חינמיות. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי דרייבר שבו יש גם Norton Internet Security, בלוחות האם החדשים בעיקר מקבלים את זה עם הדרייבר, רציתי לדעת אם ה-NIS יכול להיות לי לכל הזמן?, כי ככה חשבתי עד שזה אמר לי שאני צריך להירשם (זאת אומרת להשים CD-KEY)
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
התוכנה ממש מצויינת אבל יש לי בעיה אחת, עם OUTLOOK או THUNDERBIRD, אני לא מקבל שום הודעות ויאגרה וכדורים ועם הLIVE MAIL התיבת "UNREAD" מלאה בהם, איזה 50 ביום. יש לציין שרק הUNREAD MAIL מלאה בהם, ולא הINBOX. אבל זה מטריד ומעצבן. יש אפשרות לשים איזה פלאג לתוכנה, או לשנות הגדרות ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה בתוכנה sony vegas 7.0c.. אני לא מצליח לפתוח קובץ AVI כמו שצריך- זה פותח לי רק את הAUDIO.. קבצים אחרים זה פותח לי טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה הגירסה האחרונה של פיירוואל ואנטי ווירוס של קאספרסקי? ואם אפשר לרשום את השם המלא + הגירסה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אתמול הכנסתי את הדיסק כדי להתקין את הדרייבר, ואז באמצע ההתקנה פתאום המחשב עשה לי רסטרט.. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש לאחר מכן, ואז ההתקנה התסיימה מהר מדי (כי בדקתי במחשב אחר, והכל עובד פיקס).. אחרי זה חיברתי את הגיימפאד, ואז או שהוא מזהה את ההתקן, אבל בסוף בכל זאת הגיימפאד לא עובד, כי כדי שיעבור צריך להידלק אור צהוב כזה בגיימפאד והמאוורר צריך לעבוד.. אני חושב שזה נגרם כנראה כתוצאה מריסט שקרה באמצע התקנת הדרייבר.. מה עליי לעשות, איך אפשר לפתור את הבעיה? במנהל התקנים אין את ההתקן של גיימפאד.. וינדוס XP ביט 32 שוב אני חייב לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר במחשב השני שלי, והכל עבר בהצלחה והגיימפאד עובד.. תודה מראש על הפיתרון!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מצליח לקבל תמונה בטלויזיה דרך s-video אבל במסך יש no signal. ניסיתי לחבר מסך אחר, כבל dvi אחר, להוציא ולנקות את הכרטיס מסך, להוריד דרייבים של המסך והכרטיס מסך...כלום.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את ה Norton anti virus שימחק דוא"לים עם וירוסים בלי להודיע לי אני פשוט מקבל הרבה דוא"לים נגועים וזה מעכב אותי יש לי 2003
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני משתמש ב Macromedia Dreamweaver MX ואני לא מצליח לכתוב בעיברית . ניסיתי להתקין את הדבר הזה שמסדר עיברית אבל אני לא מצליח להתקין אותו , וכתוב שזה בישביל גירסאות 3 ו4
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה לעשות סדר בכל הבלאגן של השירים במחשב. נגיד יש שירים ששמות שלהם רשומים מגעיל כזה ועם מסםרים לא קשורים וכל מיני דברים לא אסטטים בקיצור. אז חשבתי אולי יש תוכנה שיכולה לסדר את השמות של השירים...???? ואולי מישהו יכול גם להפנות אותי לעוד פורומים בנושא של מוזיקה...? תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם לתוכנה כזאת וגם לינק יעזור בבקשה !!!!!!!!! זה דחוף אנשים תיהיה נחמדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-