עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Antonimo,

- ICQ 5 ... אני לוחץ על CONNECT וזה מתחיל לעלות, וזה עולה ועולה ... ויוצאת לי הודעה שזקרון הוירתואלי של המחשב עלה על גדותיו ועז נתקע לי המחשב... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה אבל זה לא פתר את הבעייה... - מי יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסנג'ר שברגע שמישהו מנסה לשלוח לי קובץ דרך התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון :"מסנג'ר חסם קבלת קובץ זה עקב אפשרות היותו לא בטוח" או משהו כזה.... אני עבד עם מסנג'ר 4.7 ופיירוול + אנטיוירוס נורטון 2005 האם יש למישהו רעיון איך אפשר לגרום למסנג'ר לקבל את הקבצים? תודה על העזרה....

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. כי כשאני רוצה להקליט בסאונד רקורדר זה רק דקה . יש איזה תוכנה שהיא יותר מדקה? תודה לעוזרים

4. Started by sagib10,

שלום לכולם,אני מחפש דרייבר ל- HP1315 ,חיפשתי ברשת וכל הלינקים נפלו,אם תוכלו לעזור לי ,ולמצוא לי אשמח,תודה !

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. Started by compman112,

יש לי 2 הראדיסקים במחשב אחד לא חילקתי אותו לכלום. השני חילקתי אותו ל3 כוננים בינהם SYSTEM. גודל הHD הוא 250GB. חילקתי שכונן C (system יהיה 48 גי'גה, ונשארים האחריןם כל אחד ו9192 נגמר לי המקום בכונן C, שןם אני מתקין משחקים ותוכנות עבודות תמונות וכו'. אני רוצה לקחת מ2 הכוננים מקום ולהוסיף לכונן C, או מכונן אחד. איך עושים את זה בתוכנה? או שכדאי לי ליצור כונן רביעי מהHD הזה ולעשות ממנו רק התקנות של משחקים? או שלא כדאי ופשוט להוסיף לC? תציעו לי,אבל גם את הדרך לעשות זאת בתוכנה. Norton Partition Magic תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by Spirit Crusher,

שלום יש לי בעיה עם הICQ בשבוע האחרון שהוא מתנתק ומתחבר כל הזמן..אני משאיר אותו דלוק והוא מתנתק לי ומתחבר אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר כי לפני שהיה ראוטר לא היתה את הבעיה הזאת הראוטר הוא ראוטר אלחוטי של 3Com שמתחבר לאינטרנט דרך מודם של ECI יש לציין שמלפני שבוע...היתי כמה שנים משתמש בכלל במודם פנימי PCI שמתחבר ישירות לADSL ולא היו לי איתו שום בעיות בגלל שקניתי את הראוטר האלחוטי אז היתי חייב לחבר אליו את המודם כך שאולי הבעיה היא המודם..אין לי מושג ראיתי בהגדרות של הראוטר כשאני נכנס לאייפי שלו..שיש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים..יכול להיות שזה מה שצריך? ובאיזה פורטים משתמשת התוכנה? תודה מראש

7. שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה שממירה את הכתוביות ב-DVD מקורי לקובץ כתוביות רגיל subrip sub או משהו כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. הורדתי את התוכנההDRIVER CLEANER גירסה 3 ואין לי מושג איך משתמשים בה אני רוצה למחוק את הדרייברים של הכ. מסך שלי.. ולהתקין 5.8 בקיצור נכנסתי ואני רואה כמה אפשרויות של ATI משהו מוכן לומר לי מה בדיוק למחוק ולמה הוא לא רושם את הפרטים?! הוא רושם DETAILS אני לוחץ על לשונית ATI והוא לא מראה כלום! לא משנה יותר חשוב המדריך של המחיקת הדריברים.. תודה ביי

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. אז ככה אני דרך טופס רוצה לקבל משהו בחזרה בתוך שדה...הבעיה שאני מקבל את זה... השאילתה מחזירה רק רשומה אחת... אפשר עזרה?? צריכים תמונות??..תגידו של מה..

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by jambo7,

שלום חפשתי בחיפוש ההודעות ישנות ואי אפשר להשתמש בהם. טוב אז ככה נמאס לי מנורטון{ 2005} שקיבלתי יחד עם הלוח אם, הנורטון מעקב את המחשב בזמן ההדלקה, המחשב כאילו נתקע ורק לאחר 2 דקות הוא מסתדר, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס חינמית יעילה שתחליף את הנורטון. תודה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  11. שלום, יש לי דרייבר שבו יש גם Norton Internet Security, בלוחות האם החדשים בעיקר מקבלים את זה עם הדרייבר, רציתי לדעת אם ה-NIS יכול להיות לי לכל הזמן?, כי ככה חשבתי עד שזה אמר לי שאני צריך להירשם (זאת אומרת להשים CD-KEY)

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by zgd,

יש לי בעיה בדפדפן כאשר אני כותב בתוך תיבות טקסט בעברית. כשאני כותב בתוך התיבות מופיעים ריבועים וסימנים לא מזוהים כאילו אין קידוד או משהו. יש לציין שזה רק בעברית ורק בדפדפן! יש אפשרות מהירה לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. ניסיתי והצלחתי להעביר 25 MB. האם וכמה ניתן יותר?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by Keman,

שלום לכל עונה ! אני מחפש תוכנה טובה לגיבוי כוננים. GHOST לא מתאימה לי, כי איננה עובדת עם RAID , ואפילו לא מצאתי שם אופציה כזו. המטרה - גיבוי מלא של כונן C , כאשר הדיסקים שלי עובדים ב RAID , אז מן הסתם גם התוכנה צריכה לתמוך ב RAID . מדובר בRAID 0 - STRIPPED . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by tamirushb,

שלום אני חייל, משרת במז"י (קל"ב ) יציאות - יומיות, שעות טובות... נותרו לי שנתיים לשירות.. אני חייב לנצל את הזמן הזה לעשיית דברים מועילים לי לעתיד.. האם אתם חושבים שיש איזהשהו קורס שקשור לעיצוב או פלאש או משהו שקשור לגרפיקה , אפילו מי שמכיר שקשור לרשתות אשמח לשמוע המלצות לקבל מיידע מי שיכול לעזור שיזרוק כמה מילים תתחשבו בג'ובניק החמוד

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  16. יש לי מחשב שמחובר למערכת קולנוע ביתי בסלון. כשאני יושב ללמוד או לאכול או משהו בחדר אחר ועדיין שומע מוסיקה, אין בעיה לשלוט על הווליום עם השלט של הרסיבר, אבל להעביר שיר קדימה/אחורה וכו' אי אפשר. יש לי מחשב בכל חדר, אפילו בשולחן אוכל יש נייד בד"כ... מישהו מכיר איזו תוכנה שאני אוכל להתקין על כל מחשב ברשת וככה להריץ שירים קדימה? ה-Remote Desktop לא מתאים מפני שהוא מנתב את הסאונד חזרה אליי למחשב, כשתמחברים אז הוא עושה Log off ליוזר המקומי במחשב עם המוסיקה... רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. Started by ben060,

שלום לאחרונה שאני משחק משחקי רשת אני מקבל תלונות על זה שלא שומעים אותי. בנוסף לכך הבחנתי שעוצמת המיקרופון יורדת כל הזמן שאני מדבר. אי אפשר לקבע אותה? יש תוכנה שיכולה לשלוט לי על המיק? הדרייברים הם של המצלמת אינטרנט. כי זו מצלמה ומיקרופון

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by X7-007,

אני לא יודע בדיוק איך ולמה הכל כבר מותקן ומשחקים עובדים, אבל תמיד שמתי לב לבעייה, זה קורה רק שאני יוצא מהמשחק או חוזר לתפריט במשחק מולטיפלייר (הבעייה היא שלפעמים כשאני חוזר לתפריט לדוגמא במולטיפלייר אחרי סוף משחק ב LAN לפחות, אז המשחק רושם ארור של SEND DONT SEND)(כבר שיחקתי משחקים רצוף 7-8 שעות בלי בעייה), אין שום בעייה עם זיכרונות, אין בעייה של אוורלקוק, הביוס מכוון בדיוק כמו שצריך, הכל מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הצי'פסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, כל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת, כעיקרון הכל. פריים ובדיקה של זיכרונות ב GoldMemory עברו יותר מ 8 שעות בלי בעיות. ביוס הכי מעודכן גירסה 1407 Intel CORE 2 E6600 B2 @ 2.883 Stock Cooler Asus P5W DH G.SKILL F2-6400CL4-1GBPK 2GB e…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. אני צריך שתפנו אותי למקום שנרשמים לתוכנה לא מאיפה להוריד קראק אלה יש לי קוד אמיתי איפה להכניס אותו ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שתמיר גם שירים שהשם שלהם בעברית ושאני אוכל לשים כמה שירים להמרה שאני רוצה בלי הגבלה של איזה 50 שירים כל פעם

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by אלימלך אגוז,

איך אני משנה את הטבלה כדי שתהיה משמאל לימין? תודה.

22. Started by gal555,

http://fs3.filehippo.com/9613/6ec79036ff494afb8fd71fa6d0e3bdd9/installspeedfan439%20.exe Speed Fan 4.39 שוחרר

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. Started by yossi_s1,

הורדתי קובץ מאימיול והאמת חשדתי בו אז סרקתי אותו עם אנטיוירוס שנמצא במחשב אחר (כי לי אין) והוא לא מצא כלום (AVG חרא אנטיוירוס מסתבר) אחרי שהאנטיוירוס לא מצא כלום הפעלתי את הקובץ ועכשיו אני מזהה מלא וירוסים על המחשב. הבעייה היא שאני לא מצליח למחוק אותם, לא ידנית ולא עם תוכנת אנטיוירוס. הוירוס הזה לא נותן לתוכנות אנטיוירוס לעלות ולכן אני לא יכול להשתמש בהן לצורך מחיקה, הוירוס גורם להודעת שגיאה ... not valid win32 app משו כזה.... ובמצב בטוח אני מקבל מסך כחול אני צריך עזרה דחוף!!!!!!!

24. Started by efratmiz,

אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!! :-*

25. Started by shafankis,

שלום לכולם. אני עורך סרט בתוכנת Premier של Adobi, ונתקלתי בבעייה של סינכרון בין האודיו לוידאו. הבעייה היא כזאת: לאחר זמן מסויים (שנע בין 10 דקות לחצי שעה) אובד הסינכרון בין האודיו לוידאו בפרוייקט הערוך, והדבר מסתדר רק ע"י סגירת התוכנה, ופתיחתה מחדש. ככל שאני מתקדם יותר ביצירת הסרט הבעייה נעשית תכופה יותר, וקורת לעיתים קרובות יותר. האם זוהי בעייה בתוכנה, או בחומרה? (יש לי מחשב חזק, אבל לא מקצועי לעריכת סרטים). האם יש דרך לפתור את הבעייה? בתודה מראש: שפן כיס

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים