תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
במהלך גלישה הדפדן "מתרסק" והוא נאצלץ להסגר בגלל שגיאה בנגן הפלאש. ניסיתי להסיר את הפלאש ולהתקין מחדש כפי'>http://weblogs.asp.net/lduveau/archive/2007/02/19/problem-with-flash-in-ie7.aspx"]כפי שמופיע פה אך לשווא. רעיונות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש אתרים מעצבנים (כמו WALLA לאחרונה) ועוד כל-מיני, שהבאנרים שלהם, שמתוכנתים בפלאש, מנגנים דברים שמתנגשים לי עם מה שאני שומע באותו הזמן (WINAMP וכו') והתוצאה - כאב ראש ואוזניים. עכשיו, כמו שרשמתי בכותרת, אני צריך למנוע מנגן הפלאש (ה-PLUG-IN) כל גישה לכ.הקול, יש מצב שכזה? (האופציה הזו באקספלורר לא עובדת ובלוח הבקרה של נגן הפלאש אין זכר לדבר כזה). טיפה רחמים על GUNS N' ROSES ו-RADIOHEAD ושות' שעבדו קשה על יצירות המופת שלהם והם ממש לא צריכים את התוספת של פירסומת לטמפונים ברקע... תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הQUICK TIME תמיד נתקעת לי כשאני רואה סרטונים ברשת.. מבקש שם לתוכנה שתפעיל לי סרטונים מהרשת ושתהיה יציבה ולא תתרסק כל הזמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכל עונה ! אני מחפש תוכנה טובה לגיבוי כוננים. GHOST לא מתאימה לי, כי איננה עובדת עם RAID , ואפילו לא מצאתי שם אופציה כזו. המטרה - גיבוי מלא של כונן C , כאשר הדיסקים שלי עובדים ב RAID , אז מן הסתם גם התוכנה צריכה לתמוך ב RAID . מדובר בRAID 0 - STRIPPED . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. יש לי אופיס אקס פי (Office XP) והכל שם באנגלית, כלומר ממשק המשתמש הוא האנגלית. הייתי רוצה להחליף אותו לעברית, משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני חייל, משרת במז"י (קל"ב ) יציאות - יומיות, שעות טובות... נותרו לי שנתיים לשירות.. אני חייב לנצל את הזמן הזה לעשיית דברים מועילים לי לעתיד.. האם אתם חושבים שיש איזהשהו קורס שקשור לעיצוב או פלאש או משהו שקשור לגרפיקה , אפילו מי שמכיר שקשור לרשתות אשמח לשמוע המלצות לקבל מיידע מי שיכול לעזור שיזרוק כמה מילים תתחשבו בג'ובניק החמוד
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי ואני לא זוכר את הסיסמא של האייסיקיו שלי. יש לי את הקובץ של המספר (כתבן) שבו מופיעים כל המספרים של האנשי קשר. איך אני משיג את הסיסמא שלי ולא משנה באיזה שיטה. רק תעזרו לי בבקשה למצוא אותה התייאשתי
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז ככה אני מקבל את ההודעה "The system has not been modified" אחרי זמן מה שההתקנה לא זזה ושאני לוחץ פיניש זה פשוט יוצא מההתקנה הכרטיס שלי הוא 9800GTX+ והמערכת הפעלה היא 7 64 ביט תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט שרשם שהיא מחברת neao הבעיה שלי כנראה אני צריך דריבר ואין לי משהו יכול לעזור לי? שאני מכניס את המצלמה למחשב אז זה מראה לי אשף חומרה חדשה זוהתה ואז זה רושם לי לא ניתן להתקין חמרה זו. תעזרו לי בבקשה תודה!!
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/kobi_ka/ccccccccccccccccccccccccc.JPG הם אומרים שם לסגור את כל החלונות ....... סגרתי את כל חלונות אקספלורר ומה שהיה פתוח והם שוב רושמים את זה! אגב זה פלג אין של העדכון של מקאפי שהורדתי למחשב!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
..מכל התיקיות ומכניסה אותם לתיקייה אחת ו/או אופציה כזאת בWINRAR, כי יש לי קובץ פונטים וכל פונט בתיקיה נפרדת ויש שם קרוב ל10000 פונטים ולי אישית אין כוח להיכנס ולהוציא קובץ-קובץ.. זה אמור לקחת דיי הרבה זמן אני חושב.. ( ) אז תגידו איזה תוכנות יש (אם יש) ואם יש אופציה כזאת בוינראר! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חוץ מ cURL. תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://fs3.filehippo.com/9613/6ec79036ff494afb8fd71fa6d0e3bdd9/installspeedfan439%20.exe Speed Fan 4.39 שוחרר
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!! :-*
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני מקבל במסנג'ר הודעות חוזורות ונשנות.ההודעה אומרת כך: gk12@hotmail.com רוצה לשתף קבצים עימך. האם ברצונך להפעיל תיקיית שיתוף עם gk12@hotmail.com? כמובן שאני לא מאשר את שיתוף הקבצים וההודעה נעלמת אבל ההודעה הזו חוזרת ונשנית עשרות פעמים ביום. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? והאם יש למישהו רעיון איך להעלים את ההודעה הזו?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שאי מפעיל את התוכנה, בלשונית Readings מופיע בצד ימין טמפרטורותת השאלה שלי היא איך אני יודע למה הטמפרטורות שייכות מפני שאחת מהן מגיעה ל-52 מעלות. תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה הזאת כבר כמה זמן והBrowser Mod שאני משתמש תמיד היה סטנדארט אהבתי את הקטע הזה שכשאני לוחץ open in new window זה פותח לי את הדף בחלון חדש(כאילו טאב חדש) אבל החלון שאני נמצא בו הוא עדיין הקודם שממנו פתחתי את הטאב החדש.. משום מה לא יודע מה קרה השתנה לי המוד או משהו לא יודע עכשיו שתי הV מסומנים על דיפולט וסטנדארט ביחד וכשאני פותח טאב חדש דרך חלון הוא ישר מוביל אותי לחדש ואני לא רוצה את זה אני רוצה שהוא ישאר בראשון
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב OVERBURN בתוכנת nero 5.5.10. עכשיו לפי הוראות שהופיעו באחד הת'ארדים באתר ובעוד אתרים ברשת צריך לשנות בהגדרות את קיבולת הצורב ל 99 דקות(כלומר צריבה יתר על המידה) ולצרוב בשיטת disc at once'... הבעייה שלי היא בעצם שאין את האפשרות של צריבת disc at once אלא רק track at once. תודה לכל העוזרים. :-\
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כבר שנתיים עובד עם החבילת אבטחה של מקאפי. בזמן האחרון אני שומע כל מיני דברים על זה שהמקאפי מכביד יותר מדי על המחשב ושיש אנטי וירוסים בהרבה יותר טובים. רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לעבור? שמעתי דברים חיוביים מאוד על NOD32. הבעיה הרצינית שלי עם מקאפי היא שאני חושד שהיא חוסמת לי את הגישה החלקה לתוכנות כמו אזוראוס, יוטורנט ואימיול... נא דעתכם בנושא, בתודה מראש, עפר
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח לחבר קבצים דרך איסיקיו אבל הפיירוול של הxp אצלו מופעל. איזה פורט צריך להגדיר כדי שהוא יוכל לקבל קבצים?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה חינמית?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שאני בה להתקין הרחבה ל FLASH PLAYER .למרות שאני מוריד את זה ומתקין בהצלחה אבל זה לא עובד וכל פעם מבקש ממני להתקין את ההרחבה. ניגשתי להוריד את התוכנה ישירות ואני מקבל הודעה כזאת the instailer automatkally continue when these conflicting applications are closed internet explorer ומקבל ליד השני מילים האחרונים סימן של אין כניסה מה אפשר לעשות על מנת שההרחבה תצליח עם ההתקנה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם דרייברים. יש לי כ.מסך GeForce 8800GT 512MB (אפשר לראות הכל במפרט בצד). כרגע מותקן אצלי הדרייבר של nVidia גרסא 175.19. ניסיתי להתקין כמה גרסאות חדשות יותר, וגם את החדשה כדי שתתמוך ב FC2, אבל במקום להתקין, הוא נתקע באמצע, בסוף ההתקנה אומר System did not modified ורוצה שאני אעשה restart, אחרי שאני עושה את זה המסך לא עובד, ואני נאלץ להיכנס דרך safe mode, למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך, לחזור למצב רגיל ולעשות system restore... יש למישהו מושג מה הבעיה? או איך אני יכול להתקין את הדרייברים החדשים?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-