תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
Hi Freeware is mandatory. Its for school thanks, yehuda
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עם תוכנת נירו 6 היא דופקת לי דיסקים.. התוכנה צורבת לי סרטים ע"ג דיוקס ואבי וכל הפורמטים רק בהמרה משהו משתבש..אני צריך תוכנה לשימוש ביתי בלבד.. להעביר סרטים מהמחשב לLCD בסלון בערבי שישי שבת..עם אפשרות להדבקת תרגום ואם אפשרי המלצות על תוכנות מסויימות וכמו כן גם מדריך כלשהו לשימוש בה..כרגע יש לי VSO-CONVERT XTODVD TMPENG ובשניהם אני משנה את ההגדרות לרמה הכי גבוהה והוא מתחיל להמיר לי את הסרט ואז שאני בא לנגן אותו בנגן הדיוידי הוא לא פועל.. עושה תפריט מרשים וממש משקיע וגם תוכנת נירו בדיוידי עושה לי בעיות..
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת מהו הפלאג-אין הכי נוח ואיכותי ליצירת אפקטים קוליים בווינאמפ... אז אם למישהו יש ניסיון עם אחד...או שמישהו יכול להמליץ... לינק לא יזיק.... בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי כמות של תמונות ואני רוצה להקטין אותם עלמנת להעלותן,יש אישזהי תוכנה שיכולה להקטין יותר מתמונה אחת בו זמנית ? אה ועוד משהו,אני מחפש אתר חינמי להעלות כמות גדולה של תמונות,ככה לעשות לי אלבום שאותו אוכל לשלוח,מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היום ישבתי דיברתי עם חברים שלי באייסיקיו ופתאום היתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה ונדלק הווינדוס עלה הכל היה בסדר אבל כשהפעלתי את האייסיקיו וכתבתי למישהו הודעה, ברגע שלחצתי SEND זה עשה לי את השגיאה המעצבנת הזאת של אקס פי שצריך לשלוח את המידע למייקרוסופט מידי פעם זה גם היה מעלה לי חלון כזה שכתוב בו משהו על c++ ו abnormal error ניסיתי להתקין מחדש - לא הולך ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש - לא הולך ניסיתי לעשות את ה database converter - לא עוזר מחקתי והתקנתי גרסה יותר חדשה - לא מתחבר בכלל לשרת שלהם מה עושים?!#%?????????
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי. פתחתי מייל חדש בשביל לעבוד איתו במסנג'ר וכשאני רוצה להיכנס עם היוזר והכל אז אני נכנס אבל זה לא מתחבר וכאילו רק הדמויות בצבע ירוק וכחול מסתובבות מלא זמן והמסנג'ר לא מתחבר. עם ה - Web Messenger ועם ה - Windows Messenger זה עובד אבל עם 8 לא. עם המייל הקודם אני מצליח להתחבר. למה הבעיה הזאת קיימת ומה אפשר לעשות בנידון? בתודה, טל.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתצלם בוידאו את שולחן העבודה שלי ... אני צרך תוכנה לא מסובכת שעושה את זה וגם תוכנה טובה ...אבל בוידאו ..
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הכוונה היא להפעיל סרט וידאו באינטרנט ובאמצעות התוכנה להקליט רק את הסאונד ממנו ובעצם להפוך את זה לקובץ MP3 .. תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
למה משמשת התוכנה הזאת? http://www.filehippo.com/download_adobe_air/
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,אני מחפש דרייבר ל- HP1315 ,חיפשתי ברשת וכל הלינקים נפלו,אם תוכלו לעזור לי ,ולמצוא לי אשמח,תודה !
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
קווי זהב בכבלים, 1.5MB. משום מה המסנג'ר לא מתחבר! עשיתי ריסטרט וזה לא עוזר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לגבי איזה גירסה יש לו אין לי מושג אני רק יודע שאני לא יכול לפתוח אותו עם הוורד מהחבילה של אופיס 2000.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כי תמיד שאני מסיר אותה מרשימת msconfig תמיד משום מה התוכנה שוב עולה לי באיתחול...
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש עם הנוד32 שיש לי מהמחשב הישן גם במחשב החדש על מערכת 64ביט או שאני צריך גרסה אחרת של הנוד?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב אמרתי לעצמי בוא ננסה את VIM בדקתי קצת בוויקיפדיה ראיתי תמונות (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/28/Vim.png/300px-Vim.png) וואלה נראה נחמד הורדתי מהאתר גרסא 7 וגיליתי שזה בכלל לא נראה כמו בתמונות הורדתי קובץ בשם GVIM70.EXE אולי יש גרסא אחרת עם ממשק נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שזו בעיית חומרה אז כתבתי בפורום הזה. התקנתי צורב DVD חדש במחשב. הכונן מזוהה בביוס ובווינדוס, אבל לא קורא את תוכן הדיסקים שאני מכניס, כאילו שהם ריקים. החלפתי צורב ואותה הבעיה. בדקתי את הצורב במחשב אחר והוא תקין. שמתי דיסק התקנה של ווינדוס והעלתי את המחשב - יש בוט! כך שנראה שהמחשב לא קורא קבצים רק בווינדוס - אבל זה נשמע מוזר. אשמח לקבל כיוון כלשהו לפתרון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם התקקנתי את התוכנה כדי להשתמש בתוכנת הTV שיש באתר ואז ראיתי שזה לא משהו ורציתי לעשות UNNINSTALL אבל זה לא נותן . כנ"ל גם לגבי מצב בטוח . בנוסף לא ניתן להכנס להגדרות של התוכנה אי אפשר כלל לפתוח אותה . מה עושים איך מוחקים אותה . היא שינתה לי את הגדרות קבצי ה-MP3 להיות תחת תןכנה זו והם גם לא נפתחים אלא אם עושים OPEN WITH ורק אז הם נפתחים ואי אפשר לשמור על ההגדרות של פתיחה בעזרת תוכנה אחרת
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט מצגת שניתנת לקריאה בלבד. אני מעוניין להעתיק תמונות מתוך המצגת. כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האמת שלצערי אין לי הרבה פרטים, כי זה לא המחשב שלי, אלא של חבר, ולנסות להבין ממנו פרטים זה כמו לשאול אישה איזה אוטו יש לה (כחול!). בכל אופן, כמו שכתבתי בכותרת, המחשב עושה לעצמו ריסטרט בעת שהוא מגיע לוינדוס. המחשב כן מצליח לעלות במצב בטוח מצ"ב קובץ מיני-דאמפ, שאני לא הצלחתי להבין ממנו הרבה בדיוק... תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור... עריכה: הבעיה נפתרה ע"י ביטול מס' גורמים שעולים עם עלייתו של המחשב (עדיין לא בודדנו את האשם, אבל ביטול של מספר גורמים פתר את הבעיה). [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
התוכנה ממש מצויינת אבל יש לי בעיה אחת, עם OUTLOOK או THUNDERBIRD, אני לא מקבל שום הודעות ויאגרה וכדורים ועם הLIVE MAIL התיבת "UNREAD" מלאה בהם, איזה 50 ביום. יש לציין שרק הUNREAD MAIL מלאה בהם, ולא הINBOX. אבל זה מטריד ומעצבן. יש אפשרות לשים איזה פלאג לתוכנה, או לשנות הגדרות ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
היי התוכנה GETRIGHT 6 מותקנת אצלי ואני לא מצליח להסיר אותה.... לא דרך הלוח בקרה ולא עם תוכנה מיוחדת שמורידים להסרה של תוכנות בכל מקרה ברגע שאני לוחץ על הסרה בלוח בקרה אני מקבל דבר כזה: http://i13.tinypic.com/4h914cy.jpg אני בוחר UNINSTALL ואז פשוט נפתח לי הדפדפן ושם רשום שהתוכנה הוסרה וכמובן שהיא לא.... איך אני נפטר מהדבר הזה????? תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-