עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by Scorpion17,

שלום, יש לי מצלמת אינטרנט שרשם שהיא מחברת neao הבעיה שלי כנראה אני צריך דריבר ואין לי משהו יכול לעזור לי? שאני מכניס את המצלמה למחשב אז זה מראה לי אשף חומרה חדשה זוהתה ואז זה רושם לי לא ניתן להתקין חמרה זו. תעזרו לי בבקשה תודה!!

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by mc1,

שלוםלאחרונה קורה שבאמצע הגלישה נחסם לי הכרום ויש איזה עדכון שנראה כאילו הוא מזוייף שמשתלט לי על הכרום, ואני לא יכול להמשיך להשתמש בו. מישהו מכיר? יודע איך למנוע את זה?ניסיתי לצרף מצגת עם התמונות של העדכון אך לא הצלחתי, זה כביכול עדכון פייסבוק לכרום..תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by fuck off,

..מכל התיקיות ומכניסה אותם לתיקייה אחת ו/או אופציה כזאת בWINRAR, כי יש לי קובץ פונטים וכל פונט בתיקיה נפרדת ויש שם קרוב ל10000 פונטים ולי אישית אין כוח להיכנס ולהוציא קובץ-קובץ.. זה אמור לקחת דיי הרבה זמן אני חושב.. ( ) אז תגידו איזה תוכנות יש (אם יש) ואם יש אופציה כזאת בוינראר! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by Nurit2005,

דבר ראשון אני די חדשה פו אז סליחה עם טעיתי לכבי השאלה שלי שלא קשורה למקום זה יש לי בעיה קטנה עם EXCEL אני עד היום מנסה איך להשאיר את הכותרות ב-EXCEL במקומם בלי שיעלמו ברגע שאני מגיעה לסןף הדף למטה מדובר ב- EXCEL XP

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. חיפשתי תוכנה שתתן תצוגה כפולה אבל בחירה מבין 3 התקנים (שני מסכים וטלויזיה). מסתבר שה-CCC עושה את זה בצורה מעולה. תודה בכל אופן (:

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. חוץ מ cURL. תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by iz,

טעות בהודעה למחוק

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by רוני1,

הבנתי שאימיול היא תוכנה לשיתוף קבצים .. השאלה שלי היא אם זו תוכנה שמורידים ממנה גם שירים וסרטים וכאלה כמו קאזה???? תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  10. חבר שלי קנה מחשב יד שניה וזה הוא הביא ת'מחשב התקין ת'וינדוס ועכשיו אין לי ת'דרייברים של הקול ושל הכרטיס מסך אז יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד איזה כרטיס מסך ואיזה כרטיס קול יש במחשב ואז להוריד ת'דרייברים מהאינטרנט? פליז תעזרו לי הוא משגע לי ת'שכללללללללללללל כל היום עם זהה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by crazy man,

היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by MasterOr,

אני משתמש בתוכנה הזאת כבר כמה זמן והBrowser Mod שאני משתמש תמיד היה סטנדארט אהבתי את הקטע הזה שכשאני לוחץ open in new window זה פותח לי את הדף בחלון חדש(כאילו טאב חדש) אבל החלון שאני נמצא בו הוא עדיין הקודם שממנו פתחתי את הטאב החדש.. משום מה לא יודע מה קרה השתנה לי המוד או משהו לא יודע עכשיו שתי הV מסומנים על דיפולט וסטנדארט ביחד וכשאני פותח טאב חדש דרך חלון הוא ישר מוביל אותי לחדש ואני לא רוצה את זה אני רוצה שהוא ישאר בראשון

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. כרטיס אלחוטי: Edimax EW-7128g לא מצאתי באתר היצרן. האם יש סיכוי ש- WIN 7 תזהה בעצמה את הדרייבר?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by Dante_9,

אני ישמח אם תרשמו פירוט קצר על כל פלאגין....

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. ^כותרת^ או איך אני גורם לו להוסיף לי את הקאברים לאלבומים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by michaelsko,

שלום לכולם. אני זקוק לתוכנה שבעזרתה אוכל להגדיר סיסמא ורק עם הסיסמא הזאת אפשר יהיה להיכנס לתוך תיקיה מסוימת שאני אבחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. שלום לכולם , מבקש את עזרתכם בשם של תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה בשולחן עבודה , הקלטה נניח של כמה דקות בקידוד AVI או כל קידוד איכותי אחר תודה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by arkadur,

משום מה יש לי בעיה מוזרה היום, כשהדלקתי את המחשב - הוא קרטע בצורה מאוד רצינית לפי הTASK MANAGER, המעבד על 100% ללא כל סיבה היישום הבעייתי - EXP למה זה קורה? (אני מתנתק - ומתחבר שוב.. - וכך הבעיה נפתרת באופן זמני) מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הפיתרון לה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. יש לי אימיול אחר שאני רוצה להתקין ואני רוצה להעביר את ההורדות שהיו באימיול הקודם לחדש שאני יתקין, אז אפשר להעביר ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by puuma,

יש לי צורב די וי די ותוכנת נרו. השאלה שלי אם אני יכול לצרוב סרט בפורמט vcd או כל פורמט אחר על גביי הדיסק די וי די.. (כאיל ואני רוצה כמה סרטים בתוך הדיסק די וי די שיהיה ) השאלה אם אפשר ואם כן אך אני עושה את זה בנרו תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. אז כמו שכתבתי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להפעיל תוכנות של PPC על ה PC הביתי בסביבת חלונות. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  22. הורדתי את כל הדרייברים, והתקנתי את הדרייבר של האינטרנט אלחוטי ו.. כלום ! יש למישהו מושג ? אני מדבר על הנוטבוק של ACER.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  23. Started by solo53,

תוכנה שמקליטה אבל ל פורמט MP2 מכניסות כרטיס הקול תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by oded6188,

יש את שורת החיפוש הזאת ליד שורות הכתובות.... ואני רוצה שכשאני מחפש בגוגל אז זה יקשר אותי לגוגל בעברית וזה מקשר אותי לגוגל.קום בעבר זה לא היה ככה.... איך משנים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. אני צריך עזרה עם שתי תוכנות. הראשונה: ערכתי סרט וכתבתי לו כתוביות בעברית ובאנגלית. אני רוצה לצרוב את הסרט ל DVD עם Adobe Encore DVD. אני רוצה שהצופה יוכל לבחור כתוביות באנגלית/עברית או בלי. האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לעזור לי? השניה: יש ברשותי קובץ VOB ואני רוצה להפוך אותו ל קובץ AVI בלי להוריד רזולציה או לקודד או כל דבר בסגנון על מנת שאוכל להכניס את הקובץ החדש לפרמייר פרו. האם אתם מכירים תוכנה? תודה מראש עמיר שחר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.