עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shmoolm,

יש לי הרבה קבצי זיפ ואני לא רוצה עכשיו לעבור אחד אחד ולפתוח אותו עם Winzip.... האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד?? (כולם צריכים להגיע לאותה ספריה) אני זוכר משהו עם Pkunzip...

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by ranran,

שלום לכם אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שתוכל לקחת כתוביות ולהריץ אותם זמן מסוים קדימה או אחורה יש לי בעיה עם כמה כתוביות שמופיעות כמה שניות לפני או אחרי ואין לי איפה עוד למצוא כתוביות אחרות.. אשמח לתוכנה פשוטה שתוכל לעשות את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by nore0,

ההודעה הזאת עולה לי http://img517.imageshack.us/img517/9608/httrackbf4.jpg אולי התוכנה לא מוגדרת טוב ?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. קניתי מכשיר לכידה של PINNACLE בחיבור USB2... MOVIE BOX בקיצור... מכשיר סוף הדרך. הבעיה שהתוכנה שמקבלים איתו ממש לא מתאימה לי. אין לי צורך בכלום חוץ מדבר אחד... שאני מקליט מוידאו למחשב שהקובץ מגיע ל 4GB הוא מתחיל קובץ חדש... ואז אני צורב אותם לדיסקים של DVD. לא רוצה עריכה, לא רוצה בלבולי שכל וכו'... תודה!!! אגב, אם מישהו יודע איך עושים את זה בתוכנה PINNACLE STUDIO SE 9.4 זה יהיה מצויין! יניב

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by Shoshan,

חיפשתי להוריד את Firefox 2.0 וניסתי להוריד בעיברית אבל אין יש כבר 2.0 בכל השפות חוץ מעיברית!! http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html למה?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by shemshem,

איזה אנטי וירוס כדאי לקנות ואיך לקנות? או להתקין ללא כונן אופטי?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. אח שלי ברוב טיפשותו שמר את הגדרות החשבון שלו בGMAIL בפירפוקס שלי עכשיו שאני מנסה להתחבר זה אוטומטי נכנס אליו ולא ראיתי מקום לשנות הגדרות בחזרה בקיצור אני צריך או למחוק הגדרות מפירפוקס או מקום באתר שאפשר לשנות את זה בגלל שזה נכנס אוטומטית אני בבעיה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by netanelam,

חברה אני חושב שיש לי תולעת במחשב הCPU לא יורד מ 80% אנטי וירוס לא נפתח אינטרנט זז לאט גם המחשב עצמו ואני חייב עזרה איך למחוק את התולעת תודה לעוזרים!!!!

9. Started by Posford,

התקנתי בדפדפן FF את התוסף לחסימת פרסומות וחלונות קופצים Adblock Plus. אך עדין קופצים חלונות, הבנתי שצריך להפעיל פילטר מסויים בתוסף על מנת למנוע חלונות קופצים. אשמח לעזרה בתפעול והגדרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by omrikarni,

שלום לכולם ושבת שלום לפני כחודש גלשתי בפייסבוק ואז חבר שלח לי איזשהי הודעה, פתחתי את ההודעה בלי לדעת מה תוכנה ובסוף מסתבר שזה היה ווירוס . החבר ששלח לי לא יידע שהוא שלח לי זה היה בתקופה שהייה בפייסבוק הרבה ווירוסים. מפה לשם הסתבר שהווירוס הזה דפק לי את האינטרנט אקספלורר ואלמלא התוכנה שהייתה לי שנקראת גרביטי 3 לא הייתי יכול לגלוש היום. רצוי לציין שעשיתי מלא בדיקות לווירוסים ע"י האנטי ווירוס ושום דבר לא עוזר ואי אפשר למחוק את הדבר הזה. ד"א, התקנתי גם את הפיירפוקס כדי לבדוק אולי יצא משהו מזה אבל שום דבר! מתי שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי ההודעה המצורפת.. אין לי שום מושג מה לעשות ואיך לפתור את הבעייה, אשמח לעזרה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gzlt,

שלום לכולם יש לי חשבון אימייל POP3 של ספקית אינטרנט. יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית ואני רוצה שכולם יוכלו להוריד אימייל מאותו החשבון. חשבתי להשאיר עותק על השרת אבל זה לא עוזר לי. כיצד ניתן לעשות זאת? (מה צריך בשביל כזה דבר, ואיזו גרסה של אאוטלוק ממולצת - אני יכל להיות גמיש). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by No_Man,

חבר לי פירמט לא ממזמן והוא צריך את הדריברים של הלוח אם אבל לא מצאתי בשום מקום. הוא צריך דריברים של ה-SATA כי הוא לא מצליח להתקין את הוינדוס (הוא לא מזהה את ה-HDD). מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריברים (בדקתי באתר היצרן), ואיך אני משתמש בהם? יחד עם הלוח הוא קיבל דיסק, כשהוא עשה בוט מהדיסק הוא קיבל 4 אפשרותיות בחירה, 3 מהם לא רלונטיות לנושא ועל אחת היה רשום משהו על RAID Controler. זה קשור לזה ? יכול להיות שה-SATA שלו מחובר דרך בקר RAID ? ד"א בדקתי בביוס אם יש אפשרות לעשות שהוא ישתמש ב-SATA כ-IDE אבל לא מצאתי . . . או שלא ידעתי לחפש. . . מישהו יודע אם הלוח שלו תומך בזה, ואם כן אז איך אני משנה ? סוג הלוח: ASUS P5RD1-VM Chipset: ATI Radeon Xpress 200 (לא יודע אם זה קשור…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. שלום , רציתי לדעת אם יש שיטה / תוכנה מסויימת להוספת איש קשר באייסיקיו מבלי שהוא יידע על כך , ואם כן אז כיצד? בבקשה לא לשאול למה , או להעיר הערות ציניות בסגנון . תודה

14. שלום לכולם צלמתי את הים במסרטת וידאו וצלמתי קבוצת ילדים בבית הספר אני רוצה להלביש את הילדים כאילו הם נמצאים על חוץ הים שצילמתי איך עושים את זה ועם איזה תוכנה ? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. צריך תוכנה שתעביר לי סרט ממצלמת וידאו למחשב בפורמט MPEG או AVI ...לא משנה העיקר שתהיה הפשוטה ביותר להבנה (לא בשבילי...) יש המלצות ? אגב איך מחברים מצלמת וידאו למחשב אם אין ציוד מיוחד או משהו ... ? תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן אני הרצתי את המבחן של PCMARK04 עם הפאץ הכי חדש שלהם........ בפעם הראשונה זה הראה לי 2937 סך הכל והפותעתי כי המחשב שלי לא כזה דרטה אחרי הכל פנטיום 4 2.4 לוח אינטל BLUEMOUNTAIN ג'יפה 4 512 RAM אז אמרתי טוב נעשה ריסטרט ונריץ שוב.............. אבל ניסיתי עכשיו שלוש פעמים שחלקים היו אתמול וזה נתקע לי באמצע!! מה דה פאק הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by at,

אני צריך להכין מדריך לשימוש בתוכנה במחשב, ברצוני לעשות מדריך שיכלול סרטונים על פעולות במקום סתם מלא צילומי מסך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמקליטה את הנעשה במסך (או חלקו) על מנת שאוכל לייצור סרטונים לשלבם במדריך "אינטרקטיבי". התוכנה צריכה להיות טובה ואמינה מבחינת עבודה ואבטחה (כלומר ללא כל מיני רוגלות ושטויות) בנוסף כרגע לא יודע אם יש לי תקציב לרכוש את התוכנה אז אשמח אם תמליצו לי גם על תוכנות השימוש בהן הוא חינם וגם על כאלה בתשלום. תודה לכל העוזרים, טל נ.ב. העניין דחוף (אין לי הרבה זמן להכין את המדריכים האלה)

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  18. יש לי מחשב עם Win XP SP1 ואני משתמש באחת הנגזרות של IE6. התקנתי את הגרסה האחרונה של Java Runtime Enviroment, אבל עדיין באתרים רבים מאוד כמו למשל www.doom3.com או אפילו ב-ynet לעתים קרובות popupsמופעלי ג'אווה מסרבים להופיע. פרמטתי את המחשב לפני שבוע, אבל הבעיה הייתה גם לפני כן, רק שעכשיו היא חמורה יותר. מה אני יכול לעשות? (החלונות לא חסומים ב-internet options).

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  19. אני צריך אתר שיראה לי מה המפרט של המחשב שלי (את כל הפרטים שאפשר). תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by ilana-av,

שלום אני מקווה שאני שואלת את שאלתי בפורום הנכון, אינני בקיאה בזה. אני מקבלת את ההודעה הזו שוב ושוב וזה משתק לי את WORD ואת OUTLOOK תודה על עזרתכם חג שמח אילנה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  21. היי אין לי שום פיירוול על המחשב, (גם לא זה של האקס פי), אבל באימיול זה לא נותן לי להוריד, תיראו את המסך: אז איזה פיירוול יש לי על המחשב, יש לי רק את האנטי וירוס, ואני יוודע שהוא לא פייר וול, יש לי גם את כל החבילה של נורטון אבל הוא לא דולק כעת! אז מה הבעיה במחשב? (אם התמונה לא עובדת אז היהנה היא [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום יש לי דיסק און קיי ואני רוצה לשים לו אנטיוירוס שיעבוד עליו כל הזמן..איזה אנטיוירוס הכי מומלץ לשים?ומה אפשר לשים בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by SkeletonBoy,

כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  24. Started by oz12,

אני מריץ איזה סירטון הוא סרט או כול דבר במדיה פלייר 11 או בנגן אחר BSplayer כול נגן שהוא ואני רק שומע ולא רואה תמונה הורדתי k-lite codek הכי חדש וגם לא עובד אני רק שומע ולא רואה תמונה מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. בדיוק הקודם הבטחתי לכם שאיש מכם לא ימצא את השעון בווינדוס 10, את הסטופר והטיימר. כצפוי, זה מה שקרה. ראשית לכל נענה על החידה: איפה הם מתחבאים בווינדוס 10? תשובה: יש לגשת ל'התחל', ושם להקיש: התראות לא התראה, לא שעון. התראות. שם תגלו כלי שימושי מאוד: תזכורות ושעון מעורר. ובכנות, זה ממש מרגיז. אם תחפשו 'שעון', לא תמצאו את הכלי. רק אם תחפשו התראה. למרות ששם הכלי הוא התראה ושען.... בקיצור, יורקים עלינו. מערכת הפעלה שכבר שנה (או שנתיים?) בשוק, ועדיין יש בה כזה באג מטומטם. היום גיליתי עוד "באג". מבחינתי - מיקרוסופט יורקים עלינו, רוק, לא גשם. בבקשה: מצרף לכם צילום מסך מתוך הכלי הנ"ל. תזכורת שעשיתי לעצמי. שעון מע…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.