עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מנסה לפתוח מסמך חדש בפוטושופ, ומשום מה נפתח לי מסמך עם קווי אורך ורוחב כמו דף חשבון איך אני מצליחה להחזיר את המסמך לצורתו המקורית ללא קווים אלא מסמך חלק?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  2. Started by raul987,

אני לא שומע תסאונד הזה..במשחקים ובאינטרנט מה עושים?? (נ.ב שאני לוחץ בווליום כונטרול..אין לי אפשרוות להוסיף מידי..)

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. יש לי XP HOME ניסיתי לאתחל מכל סוגי הדיסקים אך לשווא יש למישהו רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by MetalHead,

אז המצב הוא כזה. למחשב הקודם שלי היה לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה (Sound MAX). הדרייבר של הכרטיס קול המדובר הגיע עם Wave Table משלו שנשמע ממש מצויין יחסית לוויב טייבל של מיקרוסופט. לאחרונה רכשתי מחשב חדש, הפעם לוח אם של GIGABYTE. לכרטיס קול המובנה שלו אין וויבטייבל משלו, וזה משאיר אותי עם הסינטיסייזר של מייקרוסופט בלבד. השאלה שלי היא האם אפשר איכשהו להוסיף לרשימת ה MIDI Music Playback את הטייבל שהיה על המחשב הקודם שלי? אני עובד הרבה מאוד עם Guitar Pro וזה דבר נורא חשוב בשבילי. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.

5. Started by cobmetal,

שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !

6. יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!!

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  8. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  9. Started by Yung_man,

ברצוני לרכוש סורק עם קורא שקופיות/נגטיבים. רציתי לדעת מהו הגודל המתקבל כתוצאה מסריקה כזו , והאם היא איכותית, ברמה של קובץ RAW או JPG מתקדם. תודה! אורן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שם התוכנה : Purchase x3Player מערכת הפעלה : win 7 64 bit תאור : נגן סרטים או מקודד ( לא יודע ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלום לכולם ! הורדתי ת'סרט Robin Hood 2010 [Eng.] Telesync Ac3 XviD-MAXSPEED מותקן לי במחשב מקודדים וכול מה שטוב ל WIN 7 וכשלוחצים להפעיל ת'סרט הוא מראה תקציר כזה מהסרט ואומר שאתה צריך לראות ת'סרט בתוכנה x3Player אפשר בבקשה תתוכנה הזאת כי מכול החיטוטים הגעתי לאתר התוכנה וזה עולה כסף :s05:

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  11. יש לי בעיה מוזרה עם הדפדפן אינטנרט אקספלורר 8 של ווינדוס 7, הוא הפסיק להגיב ולא מציג לי יותר אתרי אינטנרט, פיירפוקס לעומת זאות עובד נהדר, אבל אני צריך את האקספלורר. חשוב לציין שבעיה דומה הייתה לי עם אקספלורר 7 בוויסטה, והבעיה לא נפתרה. עזרה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by rantza,

מישהו יודע אך אני משיג את התוכנה הנלוות למדפסת התקנתי דרייברים שמצאתי באינטרנט אך אין לי אופציה לסרוק דרך המחשב אלא רק דרך המדפסת דיי מציק

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by Zadu,

שלום, הורדתי את הכלי RootAlyzer (מהמפתחים של Spybot) והרצתי בה Deep Scan בסיום הDeep Scan נמצאו לי 2 Keys ואני רוצה לדעת האם הם roots או לא . אז יש לי את הLog של הRootAlyzer : // info: Rootkit removal help file // copyright: © 2008 Safer Networking Ltd. All rights reserved. :: RootAlyzer Results RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\MS Code Page-?bersetzer\","" RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\Conversor de p?gina de c?digo MS\","" האם הkeys האלה הם roots או דברים לא מאיימים.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 22:48:55 עזרה?? (סליחה על הדאבל פשוט אין תגובות מאתמול ואני לא רוצה שזה יגיע …

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. Started by Rhx,

שלום, זה תמיד קורה לי.. וזה מתחיל להפריע.. כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, הוא מראה לי את השגיאה "לא ניתן להתחבר", ואז אני עושה תקן שגיאות, ואז הוא נכנס.. מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. Started by alexbmw,

בקיצור אני מכניס bf2 לכונן , אני מריץ את התוכנה ואז זה נותן לי התראה "you must haveadministrator privileges to run setup " ואז זה יוצא לי מההתקנה . מישהוא יודע מה זה ואיך פותרים ?כי אני הadmin של המחשב שלי אני לא מבין למה זה קורה .

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. איך אני הופל קובץ של סרטון עם סיומת RM למשהו אחר דרך תוכנת FreeRIP ? תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. Started by talisman,

אני מתכוון לרגילים.. כמו גוט-מן יאד וכו..... בוינדוז החדש שהתכנתי חסרים הרבה מאוד גופנים בעברית...

18. Started by Radeon38,

טוב..מכיוון שאין פורום תמיכה לדואר באתי לפה זה העניין.אני רוצה לסמן בדואר ואללה כמה קבצים ולשלוח אותם.אני יודע שיש שילוב של SHIFT ועוד מקש של אות כלשהי שמאפשרת סימון של לחיצה קצרה ואז אפשר במכה אחת לשלוח את כל הקבצים כמו ש C זה העתק ו P זה הדפס. אם לחדד את הנושא שכל התמונות יהיו מסומנות בכחול..

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. אני רוצה לשחק את משחקון הפלאש הזה http://www.onlinegamesquad.com/index.php?1085-1 בLOW QUALITY כדי שירוץ יותר מהר ויחסוך לי שעות (!!) כל משחק (!!!) מי שתותח ויצליח למצוא לי דרך.... הוא תותח! תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by danik,

היי אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול ליצר ICON פעם הייתה לי תוכנה כזאת אבל שחכתי את שמה....

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by shafankis,

שלום לכולם! אני מקווה שפניתי לפורום הנכון, ואני מצטער מראש אם לא. האנטי-וירוס שלי גילה וירוס מסוג Backdoor.OptixPro.13 בקובץ norton32.exe שנמצא בספריית Windows. האנטי-וירוס משום מה לא יודע איך להתמודד איתו, למרות שעשיתי לו כבר 2 עדכונים ביומיים האחרונים. יהודים רחמנים עיזרו לי - מה עלי לעשות?! בתודה מראש: שפן כיס

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. Started by warezon,

אני צריך סריאל לתוכנה לאחר שחיפשתי נוכחתי לדעת שכל הקראקים לתוכנה מכילים וירוס!! בבקשה עזרה זה דחוף מאד

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. שעושה הכל אוטומטית כלומר, שמעבירים את כל הלינקים לתוכנה וזה מוריד הכל לבד (כמו elephant)

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  24. Started by digitalseeker,

אני ממש אוהב CHROME - באמת גוגל אין עליהם ! בכל אופן אצלי הגדרתי שדף הבית זה ה"8 טאבים" ההכי פופולריים - אחלה דבר העניין הוא ברזולוציה 1920*1200 זה קצת משאיר מלא מקום שימושי וריק השאלה יש אפשרות להוסיף עוד טאבים במסך הראשי ?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  25. Started by p_q,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת - להקליט וידאו (רצוי גם עם קול) ממצלמת אינטרנט כל פעם שזזים מול המצלמה. - שיהיה גם צילצול מסויים ברמקולים של המחשב מתי שהתוכנה מזהה תזוזה בתמונה - ושיהיה אפשרות לשיתוף המצלמה באינטרנט(רצוי) - ושיהיה אפשרות לכוון את הרגישות של המצלמה תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.