תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה DVD rip על מנת לגבות מספר דיסקים שיש ברשותי. הבעיה שניתקלתי היא שאני מחפש תוכנה שתדע לעשות RIP לפורמט מסויים שיוכל להכיל 2 Audio Tracks (בסרט יש 2 ואני רוצה לשמור על שניהם). עד כה מצאתי רק תוכנות שידעות לשמור על אחד. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
מישהו שמע על בעיה כזאת שרוב הרשימה של אנשי הקשר במסנג'ר 8 נעלמה, וגם כשהחזרנו למסנג'ר 7.5 נשאר בלי שינוי...
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
ןאם כן, איזו מומלצת? יש לי כרגע free Ram xp. האם היא טובה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מחשב ישן שמתאים מאוד לצרכים שלי. אבל אין לי אנטי וירוס... אני מעוניין בהמלצותיכם לגבי אנטי וירוס שלא יכביד על המחשב. (במידה ויש תוכנות עזר נוספות שאותן יש לאנטי וירוס - פייר וול וכדומה זה יהיה מצויין). נתונים על המחשב שלי: 128 זיכרון. מעבד פנטיום 300.... תודה מראש על העזרה!!! דב.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
תראו, עשיתי פירמוט למחשב, ויש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם של אינטל (סוג הלוח הוא: intel D845GRG). לא יודע אם זה יעזור אבל רשום על הריבוע שמחובר ללוח אם שממנו יוצאות היציאות של הסאונד, רשום fox conn. מצאתי איזשהו סוג של דרייבר באתר של אינטל אך זה לא מתאים. בבקשה, מי שיכול להביא לי דרייבר מתאים אני מאוד מאוד מאוד אודה לו....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את הפקודה שרושמים בהפעלה והיא מוחקת את המסנג'ר של הווינדוס מהמחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
בעדיפות לאחת שמאפשרת להגדיר את הטמפ' פרטנית לכל רכיב בנפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום יש לי בערך 50GB של שירים כולם מסודרים בספריות לפי:אומן-אלבום-שיר אבל שאני מכניס את הכל לאיטונז (IPOD מה אפשר לעשות) לא הכל יוצא מסודר וזה כי לא לכל השירים רשום בתוכם את האומן והדיסק אז שני שאלות: 1.איך אני מסדר באיטונז את השירים שלי כמו הספריות שלי ולא סתם הכל ברשימה אחת ארוכה 2.יש אולי תוכנה שיכולה לסדר את כל המוסיקה במחשב ולסדר את השמות של השירים ואת המידע שיש בתוך הקובץ? מה שבקיצור אני מנסה לשאול זה איך אני מסדר 6000 שירים כי ידנית אחד אחד זה לא אפשרי מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
-
לפני כמה שנים מצאתי אתר שממנו הורדתי קבצי מאקרו שבאמצעותם הוספתי מסגרות מדהימות שאנשים הכינו לתמונות שלי אני לא מצליח לאתר את האתר. האם אתם מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
בבקשה אם תוכלו תת לי לינק ל : עידכון firmware לצורב DVDRW מדגם nec 3550 . ( נ.ב : אם זה לא המקום לבקש,נא להפנותי למקום הנכון תודה . )
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אדובי, החברה שעומדת מאחורי תוכנת הגרפיקה המפורסמת בעולם, מציעה להורדה בחינם גירסת בטא של תוכנת ניהול התמונות החדשה שלה -LIGHTROOM. פצצה של תוכנה,עדיין רק בגרסת בטא חינמית בתוקף עד ינואר 2007. אני התקנתי ונהנתי...... בבקשה הסיקור + לינק להורדה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=385234&sid=127
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
הורדתי את הדריוור מהאתר של החברה אבל שאני מנסה להתקין הוא אומר לי שהוא צריך שיהיה מותקן הדריוור המקורי שמקבלים עם הכרטיס אבל איבדתי את הדיסק שקיבלתי איתו....והXP לא מוצא אותו... מישהו יכול למצוא לי איזה img שלו או משהו כזה? כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live! Model: CT4830 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והציעו פה בפורום איזה תוסף אבל משום מה התוסף מקולקל (ככה היה רשום ב eror ) חיפשתי גם באתר של ווינאמפ ולא מצאתי תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd_on_usb_disk.html
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, יש לי קובץ עם סיומת TAR אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו... ניסתי עם DEAMON TOOLS אבל הוא לא מזהה אותו. דרך איזו תוכנות צריך לפתוח את הקבצים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לנהל בקלות את ארכיון הסרטים שיש לי (קרוב ל 1000) אני צריך שהיו לה כמה פרמטרים שלפיה היא תמיין ותציג לי את הסרטים: מספר סידורי שאני יתן, סוג הסרט, שם הקלטת, תאריך, ופורמט צילום. בתודה מראש, עמיר שחר
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה כזו שמהבהבת על פני המסך כמו פליקר לפי קצב המוזיקה המתנגנת ברקע? בנוסף תוכנות המכילות דברים יפים כמו במדיה פלייר, שנעים במסך בעת השמיעה יתקבלו בשמחה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מחפש תוכנה להמרת וכיווץ של קבצי MPEG ל-AVI בקידוד DivX או Xvid . תודה !!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת התירגום Subtitles Translator ver. 1.72 שאני מפעיל את התוכנה אני מקבל שתי הודעות אחת אחרי השניה והיא ניסגרת 1.access violation at address 00427d3a in mudule 'translator.exe'read of address 000002f4 2.המחלקה לא רשומה ניסיתי גם גירסאות קודמות וזה גם ניסגר מה אפשר לעשות????? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, שפשוט תקליט VIDEO IN וLINE IN (של הסאונד...) בשקט, ז"א אני אקבע שם שעה והגדיר אותה בהתחלה והיא כבר בשעה הזאת תדלק ותקליט בלי צורך שאני אראה את הוודיאו הנכנס ואשמע את הקול, יש תוכנה כזאת ? אם היא בדרך גם תקודד את זה, אז זה יהיה בכלל מעולה. תודה מראש לעוזרים. ד"א אני משתמש בVIVO בX1900XT שלי אם אתם צריכים עוד מידע בקשר לכניסה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
איך אני מסנן אימיילים מחברות שאיני מעונין בהן? שולחים לי הודעות אימייל מחברות של אנטי וירוס מפורסמות וכו' איך אני מבקש מהם לא לשלוח לי או מסנן אותם?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-