תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם רציתי לדעת איך אני יודע מה למחוק מה ה hijickthis הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:17:24, on 02/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\NVIDIA\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe …
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ככה, יש לי גרסה מלאה מקורית שלי פרטית של חלונות XP - גרסה ביתית. בעיקרון זה מתקין לי את החלונות בעברית. יש איזושהי דרך שאני יכול באמצעות התקליטור שלי להתקין את חלונות בעברית או שזה בא רק בשפה העברית? אני פשוט רוצה שתהיה לי גרסה באנגלית של חלונות. מה אני עושה? תודה, שי.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כל לינק עם ג'אבה סקריפט לא נכנס לי פתאום (עד לפני שבועיים הבעיה לא היתה), איך לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הוספתי כתוביות לסרט בעזרת VirtualDub-1_4c הכל סבבה אני רוצה להפוך אותו ל VCD בעזרת TMPGEnc הוא הופך לי את הסרט ל MPG אבל בלי פס קול מה אני צריך לעשות אולי יש תוכנה אחרת ????
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי כפתור על הרמקול שלי, שכשאני מסובב אותו הוא מפעיל את הבאס, ב Winamp הוא לא עובד, בנגנים אחרים כמו למשל Windows Media Player הבאס כן עובד, עכשיו - הבעיה היא לא באקוליזר, כבר אמרו לי לנסות לסדר באקוליזר, אבל זו לא הכוונה, הכוונה להפעיל את הבאס דרך הרמקול עצמו, כמו בנגנים אחרים.. בטח צריך לסמן איפשהו בהגדרות של הווינאמפ אבל אני לא יודע איפה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לפני כשנה בערך התחלתי לעבות עם שני מסכים זה לצד זה בהתחלה זה היה CRT של מאג עד שלאחרונה עברתי ל-LCD של LG אני מאד נהנה מהפונקציונליות הזו וזה משפר את יעילות עבודת התיכנות בעשרות אחוזים. בכל מקרה תמיד הייתה לי את הבעיה(מי שיש לו שני מסכים יבין) ששורת המשימות הייתה רק על המסך הראשי ולא התפרשה לשני המסכים. לאחרונה קראתי ב-YNET את הכתבה הזאת על השימושים והייתרונות בשני מסכים(שאגב שווה קריאה בפני עצמה) באחת התגובות(מספר 21) הכותב ממליץ על התוכנה UltraMon התוכנה פותרת את הבעיה, מוסיפה שורת משימות נוספת גם למסך השני, כאשר כל שורת משימות מציגה מה פועל אך ורק על המסך שלה התוכנית כמובן מציגה עוד שימושים ועזרים כמו שומר מסך נפרד לכל מסך, הגדרת מסך לכל יישום ועוד פונקציות נו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי פה מקודם שממליצים פה על פירואלל אחד של חברה מסוימת הקיצר מה יש להמליץ כל הפיירוואלים עושים אותה עבודה לא??? סוגרים את כל הפורטים חוץ ממה שאתה אומר להם שלא לסגור אז ממזה משנה??? וגם ראיתי שאמרו שהפיירואאל של xp לא משהו אז איך יכול להיות שהוא לא טוב???הוא לא חוסם את כל הפורטים?????
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום חברים, יש בידי מחשב נייד והרצתי בו תוכנות כמו pcmark 3dmark aquamark ברצוני לדעת מה כל תוצאה מסמלת, זאת אומרת יחס של 600-650 תוצאה של כונן קשיח, וכך הלאה. האם ישנה טבלה מסויימת המשווה בין יחס התוצאות למילים? (מן הסתם חייבת להיות כי אחרת איך ניתן לדעת כל תוצאה למה היא שווה?)
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך riva tnt 32m והורדתי מהאתר של אנוידיה דרייבר לכרטיס שלי וזה אומר לי שהדרייבר לא מתאים.. אני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לתת לי לינק שיתאים? יש לי וינדוס אקספי תודהההההההההה...........
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שפתחו נושאים כאלו כבר עשרת אלפים פעמים. עשיתי חיפוש מקיף באתר ולא מצאתי תשובה חדה ומעודכנת - איזה פיירוול הכי מומלץ לדעתכם ולדעת סקרים בינלאומיים ואיזה אנטי וירוס כדאי לצרף אליו? אני מודה מאוד לעוזרים.
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המטרה היא להמיר קבצי MP3 בעלי Kbps גבוהה לנמוך בכדי להפחית מנפח הקובץ ועל מנת שיכנסו לנגן MP3 כמות גדולה יותר של שירים. לכן אני זקוק לתוכנה שתוכל להמיר כמות קצבים ל Kbps הרצוי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז אני אסביר, היום פתאום אני לא מצליח להעתיק דברים, לא מצליח ללחוץ על לינקים ולא מצליח לראות את הבאנרים באתר, משהו ממש ממש מוזר קורה פה Scan saved at 20:21:52, on 30/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\AVP6\avp.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe …
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט זהב ותמיד היתה לי האפשרות להוריד באימיול בקצב מהר בזכות תמיכתה של אינטרנט זהב בטכנולוגית ה peercache http://www.joltid.com/index.php/peercache/ אז מה הבעיה אתם שואלים...?!?! הבעיה היא שזה מספר שבועות הספק הפסיק את תמיכתו ב peercache וכשמתקשרים לתמיכה שלהם הם כאילו נפלו ממאדים לא יודעים בכלל על מה מדברים איתם ... מה לעשות??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים בראוטר שלי בשביל שהתוכנה DC++ (למשל "סבבה DC") תעבוד לי ? תודה מראש. נ.ב יש לי ראוטר של edimax י ניסיתי לעקוב אחר המדריך של האתר שלהם ופעלתי אחרי כל הפעולות אבל צריך איזו תוכנה שתפעל שהם לא מביאים אותה בכלל .. אין לי מושג אם מישהו יכול לעזור לי תודה.. http://www.sababadc.6x.to/
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על אילו תוכנות הגנה תוכלו להמליץ למחשבים ישנים(פנטיום 2) כדי שישארו מוגנים כמובן שמדובר בווינדוס 98 ... לגבי פירוול חשבתי על sygate תמיד משתמש בו לגבי אנטי ווירוס אין לי מושג נראה לי שנוד לוקח פחות משאבים מקספרסקי אבל עדיין בספק שמחשב ישן יוכל לסחוב אותו ביחד אם פיירוול ואולי גם antispyware השאלה בעצם איך אפשר להגן על מחשבים ישנים שלא מסוגלים להריץ את כל התוכנות ומה הכי כדי להתקין אליהם?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אין לי בכלל את הדרייברים של הלוח אם ושל כלום האם יש תוכנה שמעבירה את כל הדרייברים לדיסק? תודה לכל העוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
האם אפשר לעשות דיסקט איתחול על דיסק כי כונן דיסקטים שלי התקלקל... ואיך אני עושה את זה... ועוד שאלה האם אני יכול להפוף דיסק רגיל ל bootable ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני כבר מספר שבועות מחפש אחר התוכנה האידיאלית אבל עדיין לא מצאתי בעיקרון יש לי מערכת של 64 ביט ומסתבר שלא כל תוכנה תעלה : אבל ....ניסיתי לבדוק תוכנה מבית סוני שנקראת VEGAS STUDIO ומה שקורה שם פשוט אני טוען את הקבצים מחבר אותם אבל לא מצליח לשמור אותם בחזרה בפורמט המתאים לכן אני מאוד רוצה לשמוע על מגוון התוכנות שיש ואני בטוח שיש ....
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
קודם כל, תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. הבעיה היא כזו - לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP. לפני הפירמוט גיביתי מס' קבצים אשר חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן) אך לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהתקנתי שוב את FLASH MX, כאשר אני מבקש לפתוח קובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Unexpected file format" (גם אם אני מנסה לפתוח את הקובץ דרך אופציית "Open" בתוכנה עצמה, וגם אם אני מנסה לפתוח ע"י לחיצה כפולה). אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (לבינתיים ניסיתי להתקין 2 גירסאות שונות של פלאש בכדי לראות אולי אחת מהן תפתח את…
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעייה מסויימת אני קיבלתי כמה מיילים מאנשים שאני הייתי צריך תכתובת שלהם ובלי כוונה מישהו שגם שותף איתי במייל מחק לי אותם איך אני יכול לשחזר את מה שנמחק אני אודע לכם מעוד עם תצליחו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לנעול איזשהי תיקיה במחשב (זה לא פורנו! ) ורציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה בשביל זה. ד"א, שלא תיהיה יותר מידי מסובכת, רק שאני יוכל להשים סיסמה וזה יפתח...
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כי ההתקנה לא מצליחה להתחבר לסרבר :-\
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
כנאמר למעלה. ?