עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dids22,

התקנתי אותו אתמול איך אני יכול לדעת שההגדרות ששמתי אותו הם בסדר? יש דרך לבחון אותו? ואיך הפיירוואל הזה? תוודה!! ד"א זה רק לי או שהאינטרנט אחרי התקנת הפיירוואל הזה ניהיה איטי?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by theone89,

אז ככה יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם כל קובץ נגיד אני מוריד משחק שמחולק ל50 חלקים ואז שאני מחלץ אותם יש לי שגיאה על כל קובץ, או שאפילו לא משנה מה שמחולק בקבצי WINRAR פשוט תמיד עם שגיאות ואני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לעזור לי ? כאילו מה לעשות מה יכל להשתבש אולי אפילו וירוס שעושה את זה ?

3. Started by erez_barziv,

היי יש לי WIN98 SE. לפני כמה חדשים הפסיקה תוכנת ה PAINTBRUSH לעבוד והיא מעלה הודעת שגיאה כדלהלן בתמונה. לא עזר DLL חדש, לא עזר ניקוי של הרגיסטרי, פשוט לא עובדת, ואני זקוק לה נואשות מעתה ועד עולם :-[. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי באחת הדרכים להלן : 1. למצוא פתרון קסם שיפתור לי את הבעיה לתוכנה. 2. למצוא תוכנת BITMAP פשוטה, תואמת עברית (בעיקר הפונטים) *** אל תגידו לי להתקין WINDOWS מחדש, יש עליו כך הרבה דברים חשובים שאני פשוט לא מוכן לעשות את זה !

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by לילך,

מנסה להתקין דרייבר לכרטיס אודיו sis 7012 ניסיתי כמה גרסאות גם מהאתר הרישמי בכל פעם הוא מגיע כמעט לסוף והמחשב מרסט דרייברים אחרים ותוכנות מתקין רגיל המחשב עצמו תקין לחלוטין מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by elad-r,

שלום, יש לי בעיה ב-overnet שלי שקרתה לי כמה פעמים וזה כבר מתחיל לעצבן אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה מידי פעם כשאני פותח אותה אני מגלה שנעלמו לי מהרשימת קבצים שאני מוריד חלק גדול מהקבצים... אני חושב שזה קורה אחרי שהמחשב נתקע או משהו כזה והתוכנה נסגרת בצורה לא רגילה אבל אני לא בטוח למרות שהקבצים לא נמצאים ברשימת קבצים ב- "transfers", הם כן נמצאים בתיקיית temp של התוכנה אבל התוכנה פשוט לא מתייחסת אליהם... יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לפתור את זה? ??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by yoni66,

אני מנסה להתקין את הNFS החדש והוא מראה לי הודעה שאני צריך DX 0 או יותר ושאני מנסה להתקין NFL הוא מראה לי שאני צריך DX 9.0b או יותר ואצלי מותקן DX 9.0C וזה יוצא לי מההתקנה בשתיהם ואף פעם לא היה לי בעיה לתקין משחקים אני עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך (6200TC 256MB) והוא אמר לי שהוא מעודכן כבר. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ליד PnP BIOS Extension הוא אומר שאין לו אפשרות לאתחל את הדרייבר עבור ההתקן אולי זה קשור לזה שהתקנתי DAEMON TOOLS גירסה 4.6 ולחצתי לו אישור שהוא שאל אותי על משהו שקשור לSCSI. אם למשהו יש פתרון עבור בעיית הDX ועבור הPNP אני אשמח ואולי יש קשר בינהם. מצורף תמונה של הPNP ושל ההודעה שמופיעה לי בהתקנה של הNFS. [attachment deleted …

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. הגודל של הקובץ הוא 2.5GB

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. אני מקווה שזה בפורום הנכון ואני לא עובר על שום חוק תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by aviram20,

כל גרסא שדל אמיול שאני מנסה להתקין לא עובד ומה שעובר לא מתחבר ומה שמתחבר לא מוצא כלום!! חומת האש לא פעילה אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול לתת לי קישור להורדה שכן טובה וכן עובדת לא אכפת לי איזה גרסא....

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  10. הבאתי מצלמת אינטרנט ישנה ואין לי את הדריבר שלה,וגם את הדם אנ לא יודע, יש איזושהי תוכנה שיכולה לדעת את הדגם ועל ידי כך אנ יידע איזה דריבר להוריד?????

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by skywalker13,

הנה קבלו זאת החתימה הראשונה שלי. עשיתי אותה בשביל עצמי היא לא לאחרים. אם מישהו יכול לתת לי עצות איך לשפר אותה ולעשות אותה יותר יפה (כמובן אם הסבר איך עושים את זה בפוטושופ) זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by orlupo,

האם ניתן להתקין את Quicktime ללא iTunes? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by drbrain,

שלום לכולם לפני פורמט למחשב שלי עשיתי יצוא לקובץ אוטלוק 2007 אנגלית התקנתי ווינדוס ואוטלוק 2007 עיברית עד כאן הכל בסדר גמור הבאתי את הקובץ לאוטלוק תוך כדי שהקובץ נכנס והמיילים נכנסים לאוטלוק הפסקתי את הכניסה באמצע והיבוא נפסק ניסיתי לייבא שוב את הקובץ ופתאום אין מיילים מה שאני רק רואה זה שנכנס רק CONTACTS ויומן פגישות 1) ניסיתי למחוק פרופיל ולעשות חדש כולל מחיקה ידנית של קבצי PST בספריית התקנה של אוטלוק - לא עזר 2) ניסיתי להחליף אוטלוק עיברית לאנגלית - לא עזר 3) ניסיתי SCANPST - לא עזר 4) פורמט והתקנה של הכל מחדש - לא עזר מה שאפשר לייבא זה אך ורק CONTACTS ויומן פגישות - אין כל זכר למיילים שהיו למרות שביבוא הראשוני היו האימיילים ושוב כל זה התחיל בגלל שהפסקתי ייבוא של PST ב…

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  14. חיפשתי ברשת ולא ניתן להשיג אותה,אולי מישהו התקין אותה כחלק מהתקנת כרטיס הקול שלו?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by עמיר שחר,

שלום רב.. יש לי שני שאלות אני עובד עם EXCEL של אופיס 2003 בעיברית. אבל המצפרים נמצאים בצד שמאול של המסך כמו בגירסה האנגלית. השאלה מה יש לעשות על מנת להעביר את הEXCEL למצב רגיל. שאלה שניה....... יש לי שני מחשבים ברשת ואני עובד עם OUTLOOK EXPRESS 6 של XP. אני רוצה להעביר את כל התכתובות מאייל שלי כולל ספר כתובות, והגדרות אישיות שלי ממחשב למחשב אי אני מבצעה את זה? בתודה מראש עמיר שחר

16. Started by tamirrozen1983,

שלום! רציתי לדעת בעזרת אלו תוכנות מומלץ כיום להשתמש בכדי להגן על המחשב בצורה האופטימלית מכל הרעות שמציע האינטרנט (וירוסים, טרויאנים, רוגלות ועוד) הבנתי שהתקנת של תוכנות מסויימות יחדיו עלולים ליצור התנגשויות אשר גורמות לתוכנות לא לעבוד בצורה טובה. אלה תוכנות ההגנה שיש לי: symantec anti-virus מעודכן. ad-aware - מעודכן מה כדאי לי להוסיף? או למחוק? אשמח לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  17. חבר שלי קצת התבלגן עם איחוד מחיצות. הווינדוס מסרב לעלות, אבל כשהוא מנסה את ההארדיסק במחשב אחר, הוא יכול לגשת לקבצים., הבעייה שהתיקייה שאמורה להכיל את הקבצים שאוחדו מהמחיצה השנייה לא נגישה עקב הפעולה שלא הושלמה. השאלה היא אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על איזה תוכנה טובה לחילוץ הקבצים הללו, שנמצאים פיזית על ההארדיסק? תוכנה כמו FILE SACAVENGER למשל. תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. בשמירת תמונה עולה לי החלון הזה http://img247.imageshack.us/img247/7682/mshtmlmf0.jpg ועוד הודעה שעולה לי בגלישה באתרים http://img247.imageshack.us/img247/39/ie7ag0.jpg

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by dudu26,

CPU 1 - check Vcore settings כנ"ל לגבי CPU2. למה הכוונה? תודה!

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  20. ICQ מתנתק בתדירות גבוהה וגם לא עושה רפרש למי שנמצא און ליין (כדי לעשות זאת אני צריך לעבור למצב אוף ליין ולהכנס מחדש). נ.ב. אני משתמש ב ZoneAlarm Pro

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by luda81,

שלום!!! יש לי בעיה עם התוכנה tmpg 2.5 כאשר אני רוצה לטעון את ה-VDR הוא מציין ש TMPGEnc.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. כעיקרון חשבתי שהבעיה היא בתוכנה עצמה ולכן הסרתי אותה והתקנתי חדשה אבל עדיין יש לי אותה הבעיה ואני לא יודעת מה מקור הבעיה. מה שכן ניסיתי עם כמה סרטים וזה לא קשור לסוג סרט ושאר התוכנות שאלה וירטואל דאב ועוד עובדות כראוי. אני מבקשת אנא עזרו לי כי אני חייבת לצרוב כבר את הסרטים כבר אין לי מקום במחשב. תודה רבה מראש. מחכה לתגובתך.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש מדריך בעיברית ל RIVA TUNER... אני פשוט לט מוצא את ההפשרות לעלות מתח לכרטיס אני מתאר לעצמי שזה ב POWER USER, אבל יש שם כל מיניי קישקושים שאני לא מבין בהם כלום !! אז עזרה בבקשה !!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by Pitzinyelo,

יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה 5.5 העדכנית. משום מה, חבר שלי מצליח לראות את כתובת האיי פי שלי על ידי ADDON אי סי קיו מיוחד, והוא אומר שלא מצליח לעשות זאת למשתמשים אחרים בעלי פייר וול. הפעלתי anti ip spoofing(אם זה קשור בכלל..) והוא עדיין מסוגל לראות. מישהו יודע מה פשר הדבר?

24. צהריים טובים לכולם :-) אני מחפש תוכנת RSS שמסוגלת ליצור שילוב של החדשות של כל הערוצים בחלון אחד,שתהיה לי את האפשרות לסדר אותם לאחר מכן ע"י מספר קריטרויונים: זמן הוצאת ההודעה,המקור, מילות מפתח וכו'.. בדומה ל: http://news.fresh.co.il/technology.html תודה מראש

• 4 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.