עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה כזאת שבעזרתה אפשר לנעול קבצים ו/או תיקיות בעזרת סיסמא, תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by Omer_p,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  3. התקנתי Windows XP Professional SP3 וComodo Firewall. אחרי עדכון לגירסה 3.5.54375.427, בכל פעם שWindows עולה החלון של Comodo Firewall קופץ, במקום שהוא יהיה ממוזער בtraybar. איך מסדרים את זה? ניסיתי לראות מה כתוב בmsconfig, אבל משום מה msconfig לא עובד. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי OULOOK 2003 SP3HEB ואינני מצליח למחוק הודעה עם קובץ של 150 MB מצורף. השליחה לא עברה וכל פעם שסוגרים את התטכנה היא מנסה נתקעת בזכרון ובפתיחה הבאה- מודיעה על כך שהתוכנה נסגרה באופן לא תקני ומנסה לתקן את השגיאות. נסיון לפתוח את התוכנה ומייד למחוק את הקובץ, לפני ביצוע פעולות אחרות- לא הצליח. ניסתי גם להתקין את התוכנ המחדש מה ניתן לעשות עוד כדי לגרום לתוכנה להפסיק לנסות לשלוח ברקע ולהאט את ביצועי המחשב ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by nadav1379,

אני רוצה לצרוב סרט אם nero אבל שאני עושה את זה זהעושה לי את הסרט אם שוליים למה זה ואיך אני יסדר את זה? הסרט רגיל לפני הצריבה אם שוליים רק מתי שאני שם אותו בנרו זה משנה לי את זה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. שלום ! יש לי שאלה קטנה בעיניין הכמות RAM שהמחשב שלי לוקח. הסבירו לי כאן בפורם שהסיבה שזה קורה, זה בגלל כול התוכנות והדריברים שעובדים ברקע רציתי לדעת אם אני יעשה משתמש נוסף ב WINDOWS ותחת אותו משתמש אני יבטל את כול התוכונות שעולת ב STARTUP וישאיר רק את המינימום בשביל לעבוד על המחשב, אז האם המחשב שלי ירוץ יותר מהר ? והאם זה יפגע לי בכול התוכנות והביצועים של המשתש הראשי מתי שאני יחזור לעבוד עליו? תודה רבה על העזרה !

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  7. יש לי כרטיס קול מובנה SIGMATEL על לוח אם של INTEL ISELTON D946GZTS http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZTS/index.htm לכרטיס הקול יש 3 יציאות ואני מחבר אליהן של כבלים של מערכת הקול שלי. כאשר אני מפעיל מוזיקה אז אני שומע רק ברמקולים שמוגדרים FRONT. בשאר הרמקולים CENTER ן - REAR אני לא שומע אלא אם אני מכניס סרט DVD בפורמט 5.1. האם קיימת תוכנה המאפשרת להפעיל את כל הרמקולים בו זמנית במוזיקה? למעשה אני חושב שאני צריך תוכנית שמגדירה את כל היציאות של כרטיס הקול כ FRONT. (זה לא אפשרי עם התוכנה שמסופקת ע"י אינטל וגם לא עם העדכונים שלהם). תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  8. שלום. ברוב האתרים הדפדפן (פיירפוקס 2) פועל מצויין כרגיל. אך באתר מסויים (בפורום של D-SPOT לחובבי הצילום שכאן) הוא לא מקדד נכון. הבעיה נפתרת כאשר אני מחליף לקידוד - עברית ISO קצת מבאס לערוך קידוד מחדש לכל עמוד.. ככה זה נראה : http://img146.imageshack.us/img146/3928/fjsfjrswu3.jpg יש פתרון? יש לציין שלפני הפורמט , זה לא קרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. בשמירת תמונה עולה לי החלון הזה http://img247.imageshack.us/img247/7682/mshtmlmf0.jpg ועוד הודעה שעולה לי בגלישה באתרים http://img247.imageshack.us/img247/39/ie7ag0.jpg

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. היי רציתי להוסיף שורה בקובץ CFG של מישחק קריסיס ,פתחתי עם תוכנת הכתבן , ברגע שאני רוצה לשמור, זה כותב שלא ניתן לשמור. מה עושים? רוני

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. יש לי בעיה מאוד מוזרה המסך פשוט קופץ בחלקים מסוימים שלו במיוחד בגלישה בויסטה בחלק התחתון שלו, אני רוצה לראות אם הבעיה היא במסך או בויסטא. מישהו מכיר תוכנה כזו (רצוי חינמית)?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by WildFire,

לאחרונה קיבלתי עכבר חדש, Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 ורציתי לדעת אם אני יכול באיזושהי דרך לגרום לגלילה של הגלגלת לצדדים [ימין ושמאל] להחליף טאבים בFF.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. Started by DakloN,

שלום.. איזה תוכנה היום הכי מומלצת לניגון תכני HD במחשב?(x264) כמו כן באיזה קודאקים הכי מומלץ להשתמש?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by Dilbert Marker,

מישהו יכול לנתח לי את הלוג? תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:17:44, on 28/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\PROGRA~1\Aston\aston.exe C:\PROGRA~1\Aston\XP\internat.exe C:\Program Files\Analog Devic…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום, כנראה בקרוב אני אקנה מחשב חדש (או בשבועות הקרובים או שהוא ידחה בחודש לקראת ליבת הM2). מכיוון שזו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ועושה את התהליכים לבד (הרכבה, התקנת מערכת הפעלה וכו..), אני צריך קצת עזרה מהפורום פה. אני רוצה לגבות ולהעביר למחשב החדש שאני לא מעביר עליו כלום מהמחשב הזה מבחינת חלקים כמה שיותר מהמידע הקיים. אם אפשר לגבות את כל כונן C זה יהיה משובח. בקשות: *הכול אני יודע איך לעשות בערך - תיאורטית מאוד, רציתי הסבר איך כדאי לעשות את זה (יש לי צורב דיוידי אם זה עוזר). גם קישור למדריך שמישהו הכין יהיה טוב. (כמו המדריכים הנפלאים של התקנת וינדוס והרכבת מחשב). *יש לי גם שאלה, נגיד אני מגבה ומעביר, אני יכול להגיע למצב שאני לא צריך להתקין מחדש את BF ולהכנס שוב למשתמשים …

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by deyan,

התקנתי FIREFOX, אבל הוא לא מציג נכון אתרים בעברית וגם נראה לי לא מציג במלואם את האתרים בעברית וגם באנגלית. מה אני יכול לעשות? איזה מוספים להוסיף? למשהו יש בעיה דומה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  17. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4 מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by Crossair,

הורדתי את התוכנה, ואיני יודע כיצד להפעילה, אודה למי שיעזור לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by yosex,

שלום, רציתי לשדרג את המחשב הישן שברשותי, הלוח אם שהיה לי תמך בזכרון DDR במהירות 133 לכן קניתי לוח חדש שתומך עד 400. קניתי לוח של MSI 6728 וזכרונות חדשים. עדיין לא קיבלתי את הזכרונות והתקנתי רק את הלוח החדש עם הזכרון הישן. כרגע המחשב זוחל ובקושי זז, חשבתי שזה אולי בגלל שMSI מפרטים כי הם תומכים בזכרון במהירות 266. אני מכיר שזכרון DDR הוא כפול ממה שמצויין לכן אני לא בטוח שזו הבעיה. אגב, אנחנו מדברים על מעבד פנטיום 4 478 במהירות 2.4G תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. אני רוצה לערוך סרט שצולם במקור ב VHS הועבר ל DVD , עכשיו אני מנסה להכניס אותו ל WINDOWS MOVIE MAKER וזה לא מכניס את הקבצים בתיקייה יש הרבה קבצים איזה מהם מכניסים או מה צריך לעשות . תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. מישהו בבקשה יכול להביא לי שם או קישור אליה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by Dubek,

שלום. אני מחפש דרך לסנכרן באופן אוטומטי בין תוכנות Outlook שנמצאות על מספר מחשבים. מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. Started by ShahafH,

בבקשה אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני אני יכול בבקשה לקבל קישור להורדה אליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה שמשגעת אותי הרבה פעמים כשאני משתמש בביט טורנט אחרי חצי שעה המהירות מתחילה לצנוח עד לרגע שבו החיבור פשוט מתנתק! החיבור לספקית האינטרנט,אני מתכוון! התקשרתי לספקית ואין להם שמץ של מושג מה גורם לזה,עשיתי מיליון סריקות וירוסים וADWARE ולא עזר כלום יש למישהו מושג מה קורה כאן? האם אצטרך לפרמט? אני פשוט משתגע! עיזרו לי! :s05:

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by idan1836,

מישהו יכול לעזור לי וללמד אותי איך לאחד כוננים??

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים