תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה ג'יבריש או שאני מוריד מסמך טקסט מהאינטרנט הכל בג'יבריש יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי הוא: QX9770 8 גיגה זכרון גי סקיל 2X1 טרה קשיח 1 של 250 ג'יגה GX2 9800 לוח של48 DFI DX X ויסטה אולטימיית 64 ביט לפניי שבוע הופיע לי הודעה שההרדיסק הקטן שבו מותקנת מערכת ההפעלה לא תקין ושאני צריך להחליף אותו, הלכתי וקניתי אחד חדש והחלפתי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה( אורגינלית עם רשיון) שמתי לב שהמחשב עובד נורא לאט( העתקת קובץ לדיסק און קי יותר משעה לדוגמא) אז שוב פירמטתי והתקנתי את כל הדרייברים, אחריי זה התחלתי להוריד עדכונים ופה מתחילה הבעייה, כל פעם שהוא אומר שאני צריך לעשות ריסטרט אני עושה והוא יוצא ממערכת ההפעלה ורושם "נא לא לכבות את המחשב מתקין עדכונים" אבל הוא פשוט נתקע, א משנה כמה זמן אני יחכה הוא תקוע, אז אני עושה ריסטרט וזה חוזר כל הזמן מה גם שלפ…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.processlibrary.com/directory?files=nvcpl התגלה בהפעלה של המחשב. עכשיו, עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי קבצי NvCpl מחקתי אותם. אני מריץ את כל ההגנות שיש לי על המחשב שזה SPYBOT, KASPERSKY, AD AWERE, SPYWERE TERMINTOR, Advanced WindowsCare V2 Pro, CCLEANER וTUNEUP ועוד אחת חדשה מהאתר שהבאתי שאמר שזה תולעת: Registry booster. היא היחידה שמצאה אותו ולא יודע מה בדיוק היא עושה איתה אני עושה ריסטרט אני עדיין רואה שהוא נמצא בMSCONFING.. הציעו לי דברים =( אני מתחנן
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הגיוני שאם המפרט שלי הוא: Intel P4 2.6C Asus P4P800 Radeon 9600 Dual DDR 2x256 400MHz Maxtor 80GB 7200RPM אני מקבל ב3DMark03 רק 2717 נק ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
\היא לא עובדת בוויסטה יש אותה לוויסטה במקרה? ImageResizerPowertoy
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מהכותרת הבנתם בטח איזה תוכנות עושות את הבעיה, אני מנסה להתקין Norton PersonalFirewall גם 2002 וגם 2003 ויש בעיה, באמצע ההתקנה הוא מעלים את החלון ולא רואים אותו יותר, אחרי שעושים ריסט למחשב לאחר ההתקנה התוכנה לא מגינה אוטומטית על המחשב ואי אפשר לשנות את זה {ניסיתי}, והיא יוצאת הרבה פעמים שאני בתוך התוכנה מעצמה, בקיצר יש בלאגן, יש לי Microsoft Windows 2000Pro + Windows 2000 Service Pack 3, אותו דבר קורה לי גם עם ה-ZoneAlarmPro, ממש מעצבן, אני לא יכול להתקין שום תוכנת הגנה. אז מהר זה דחוף, תעזרו לי כל מי שיודע. תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
עריכה: הסתדר - היסרתי את הפיירוול של COMODO
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
יום בהיר אחד מוזילה החליטה לא להציג לי יותר תמונות בזון רק בזון וזה אחרי שנה שהיא שירתה אותי בנאמנות. מישהו יודע למה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, כבר כמה זמן שאני נתקל בתמונה הבאה ואני חושב שזה קשור למקאפי. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אודה לכל מי שיעזור לי , אסף. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הוא פשוט חוזר לברירת מחדל שלו, הוא מחזיר לי את הסקין (theme) המקורי שלו ומשנה לי את כל ההגדרות בחזרה כמו ברירת מחדל, בבקשה עזרה. ???
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היו לי בעיות באינטרנט, לא התחבר, וגם כשהתחבר בקושי העלה את הדף שגיאה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של הכבלים, הם אמרו שכנראה יש ל-spyware's במחשב. עשיתי סריקה על כל תוכנה אפשרית שקיימת, מצאתי כמה - מחקתי. אחרכך נהיו שוב בעיות, עשיתי סריקה וגיליתי עוד כמה. אם אני יסרוק עכשיו שוב אני בטוח שאני יגלה כמה. מה קורה פה לעזאזל?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה, ואיני יודע כיצד להפעילה, אודה למי שיעזור לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה, לפני כשבועיים עשיתי RESTORE למחשב ומאז הוא איטי ביותר, כאילו ההארד דיסק חושב כל הזמן והפעולות מתבצעות לאט מאוד. :-\ מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להפעיל DUAL BOOT במחשב, שלא התאפשר לי בגלל שהתקנתי LINUX ורק אח"כ WINDOWS. בקיצור, כרגע המצב הוא שיש לי כונן אחד עם ווינדוס שפועל ואני לא רוצה לגעת בו (יש בו חומר חשוב מאוד ואסור לקחת סיכונים), ואחד עם לינוקס שלא פועל. אני רוצה להתקין תוכנה שתעזור לי לעשות DUAL BOOT. שמעתי שGRUB יכולה לעזור, איך זה פועל? פשוט מתקינים על WINDOWS וזה יפעל? זה לא יפגום במערכת WINDOWS הקיימת? **למרות הקשר של הנושא לפורום LINUX, מצאתי אותו יותר מתאים לפה, כי לא מדובר רק בLINUX. אם זה לא מתאים לפה אשמח אם תעבירו.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחר שהרכבתי את המעבד החדש (החלפה מחד ליבה לכפול ) http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אני לא מוצא את כל התפריטים בטאסק מנג'ר , מה שאני מקבל זה חלון ריק מתפריטים. לא יודע אם זה קשור להחלפת המעבד,אבל זה קרה כרונולוגית. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חבר אמר לי שיש תוכנה שמודדת טמפ' של המחשב ואני מחפש את זה הרבה זמן משהו יכול להביא לי ?? של המעבד ושל הלוח אם וכל זה ..תודה ..לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ראיתי תוכנה נחמדה ל MEDIA CENTER כאשר עוברים על הסרטים שבספריית הסרטים, מופיע לו תקציר הסרט על המסך ועוד פרטים שונים על הסרט אותו אנו מסמנים. אני מחפש משהוא בסגנון ל PC רגיל, תוכנה שסורקת את ספריית הסרטים ומאחזרת מהרשת את פרטי תקציר הסרט, על מה מדובר שחקנים ג'אנר שנת יציאה וכו, בדומה למה שעושה ה MEDIA PLAYER לספריית המוזיקה שלנו. מי מכיר משהו בסגנון יכול להמליץ ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום באימיול לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ההעלאה שלי באופן אקראי יורדת למהירות נמוכה אפילו 1 kb למרות שהגדרתי שהעלאה שלי תהיה 14 kb תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שכל יום בערב תגבה לי את החומר שיש לי אני צריך שיהיה גיבוי ראשון מלא ובגיבוי השני יהיו רק את הקבצים שהשתנו מהגיבוי המלא אני צריך גיבוי רק של שלושה ימים כרגע אני עובד עם COBIAN, כעקרון יש לה את האופציות האלו, אלא שיש לה כמה בעיות 1.בפועל היא לא מגבילה את מספר הגיבויים, לכן יש לי טונות גיבויים ואין לי מקום בשביל זה. 2.בכל גיבוי היא יוצרת את כל התקיות גם אם אין בהם קבצים שהשתנו דבר שמעמיס לי על המחשב. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא תוכנה שתפתור לי את הבעיות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למשל אני כותב את הפונקציה today() אבל אני לא רוצה שביום למחרת הוא יעדכן לי את השדה הזה באופן אוטומטי. אני רוצה לשלוט על העידכון באופן ידני. כיצד?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת יש לי פיירוול ZONEALARM שעבד לי בסדר גמור ,אבל, אחרי שהתקני גירסא חדשה יותר ,הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט. אני מתחבר דרך חייגן אניטרנט ואישרתי אותו,הוא שאל גישה בשבילו, אלב כשאינ מתחבר הוא מוסר לי הודעה שהוא מנע גשיה למחשב וכותב ממי, ומי שכתוב זה הספק שלי =\ ניסיתחי להתקין מחדש את התוכנה, אותו דבר, ניסיתי להתקין מחדש את החייגןת אותו דבר... ואני לא יודע מה לעשות... בבקשה מישהו HELP! אני מיואש!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
רציתי להוריד STEAM ומופיע לי ב TESK MENNAGER STEAMTMP ואני לא מצליח להוריד את ,זה וירוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASPERSKY 6 שלי תפס את זה!!!!! RISKWARE TROJAN.GENERIC RUNNIG PROCESS D:\PROGRAM FILES\STEAMזSTEAMTMP.EXE ACTION PROCESS IS TRYING TO REGISTR ITS COPY AS STARTUP AUTOUN OBJECT.THIS BEHAVIOUR IS TYYPICAL TROJANS מה ללחוץ?Huh?? QUARANTINE,TERMINATE.ALLOW?HuhHuh?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
כרגע צרבתי דיסק דיוידי Data-DVD הכנסתי כמה סרטים לדיסק.. כל סרט בתיקייה נפרדת עם קובץ srt .. תרגום... ואני לא רואה תרגום בסרטים... למה?.. בגלל שצרבתי על Data?.. אם אפשר עזרה בקשר לאיך לצרוב סרט עם כתובית.. תודה מראש... שתהיה לכולכם שבת שלום ולילה טוב ***"רואה"... לא "רוצה"***
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-