עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arkadur,

משום מה יש לי בעיה מוזרה היום, כשהדלקתי את המחשב - הוא קרטע בצורה מאוד רצינית לפי הTASK MANAGER, המעבד על 100% ללא כל סיבה היישום הבעייתי - EXP למה זה קורה? (אני מתנתק - ומתחבר שוב.. - וכך הבעיה נפתרת באופן זמני) מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הפיתרון לה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. Started by oded15,

זה רושם לי כל הזמן את ההודעה הזאתי איך אני מתקן C:\Documents and Settings\משפחת ראמן\שולחן העבודה\תיקייה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. שלום לכם אני משתמש (זה שנים) במוזילה וכמובן גם בפיירפוקס באתרים שונים התוצאות (מראה) לא פועלות טוב במוזילה ולכן אני משתמש באינטרנט אקספלולר ( ) אני יודע שיש תוסף שמאפשר ע"י לחיצה ימנית על העכבר ליפתוח את אותו העמוד בדפדפן אחר אבל אני רוצה קיצורי דרך (בתור כפתורים) ישירות על הדפדפן (ליד הGO) אם מישהו מכיר איזה תוסף או דרך לעשות זאת אני ישמח לקבל הסבר תודה אנשים טובים עריכה: לפני שפתחתי את הת'רד הזה חיפשתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134454.0 ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. הורדתי את התוכנההDRIVER CLEANER גירסה 3 ואין לי מושג איך משתמשים בה אני רוצה למחוק את הדרייברים של הכ. מסך שלי.. ולהתקין 5.8 בקיצור נכנסתי ואני רואה כמה אפשרויות של ATI משהו מוכן לומר לי מה בדיוק למחוק ולמה הוא לא רושם את הפרטים?! הוא רושם DETAILS אני לוחץ על לשונית ATI והוא לא מראה כלום! לא משנה יותר חשוב המדריך של המחיקת הדריברים.. תודה ביי

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

שדרגתי אתמול לגרסא החדשה של ZA, ומאז הוא לא מצליח להוריד לי את המיילים לתוך ה-OE6 בחלק מהחשבונות... הוא מצליח לתקשר רק עם השרת של ג'ימייל בלי בעיה, אבל עם השאר (השרת של הטכניון לדוגמא) הוא יוצר שגיאה... אם אני מוריד את רמת האבטחה של אזור האינטרנט ל-MID ולא ל-MAX הוא מאפשר את התקשורת... אחרת הוא נותן לי את השגיאה: חשוב להבהיר שלפני ששדרגתי לגרסא 6, זה אבל סבבה לגמרי....

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by tulz,

שמעתי שיש איזה פאטצ' שמגדיר את האנטי-וירוס הזה ועושה שהכל יהיה על מקסימום. יש דבר כזה,אם כן,אפשר לינק? ויש לי עוד שאלה,שמעתי שיש לNOD32 מנועים כמו INOD וכו... אני רוצה לדעת את השמות של כולם ומה כל אחד עושה...

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by POD,

יצרתי את הקובץ לפני שנתיים ב-OUTLOOK 2000 נראה לי, עשיתי גיבוי כזה של כל הספריות. ועכשיו אני רוצה לייבא את ההודעות ל-OE. אבל זה עושה בעיות. ע"פ MICROSOFT אני אמור להתקין OUTLOOK רגיל ואז זה יעבוד. לא עבד. ניסיתי אפילו סתם לחלץ את ההודעות עם איזו תוכנה שמצאתי, DBEXPRESS, גם לא עובד. איך לעזעזאל אני מוציא משם את ההודעות שלי?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. אני מפעיל תמסנגר לוחת על כניסה יש תחלון שבו אני בוחר או רושם תאיימל שלי.. אז יש לי רשימה של כל האנשים שהתחברו מאצלי.. אני רוצה למחוק אותם שישאר רק שלי !! איך אני מוחק את זה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by nadav1379,

אני חושב שיש לי בעיות בארד דיסק ואמרו לי שיש תוכנה שבודקת אם הארד דיסק תקין ואני לא יודע מאיפה להוריד אותה? הארד דיסק שלי הוא maxtor 6L040J2 + WDC WD800JB-00FMA0 השמח אם מישהו יביא לי תוכנה ליבדוק את הארד דיסק כי אני לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by solo53,

הורדתי תוכנה בשם mplayer התוכנה מגיעה ללא התקנה אלא בקובץ ZIP למזלי הרע פרסתי אותה ל דיסק שאני מפרמט אותו כמעט כל יום כאשר העתקתי את תיקית התוכנה ל דיסק אחר לא מצליח לעלות יותר את הסירטון באופן אוטומתי מקבל הודעת שגיעה כי קובץ ה EXE לא נימצא למרות שהפנתי למיקום התיקיה החדשה העינין עובד רק אם אני מעתיק את התיקיה למקום המקורי בו הופעלה לראשונה אפילו אם אני דרך מקש ימני פותח באמצעות מפנה לתיקיה החדשה ומסמן תמיד לפתוח בתוכנה זאת אז מה לעשות

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by erap129,

אני התחלתי קצת להתעניין בנושא וגם למדתי כמה דברים בסיסיים מTUTORIALS שונים באינטרנט וקצת לבד. ויותר מזה אני לא מצליח למצוא, אני רוצה ללמוד את התוכנה ואם מישהו מכיר אתר טוב ללימוד בסיסי אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by crazy man,

היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by itayze,

דוד שלי ביקש ממני לחפש לו תוכנה לילדים , כמו הדפים שיש את הציור ואתם צריכים לצבוע , משהו כזה רק למחשב . זה די דחוף , תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by Mamimo,

תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by eladbu,

מישהנו מוכן להסיר לי אחת ולתמיד איך אני משתמש ב RSS אשמח אם תוכלו להסביר בשלבים אני משתמש במקסטון! אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה אנשים שלא הצליחו להבין את היתרונות של העניין! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. ניסיתי והצלחתי להעביר 25 MB. האם וכמה ניתן יותר?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה :-\ לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שהוצאתי מאורר …

18. צריך שהוא יהיה "בוט אבול" כאילו שיהיה אפשר להתקין אותו על הארד דיסק בלי מידע, איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by The Ball,

התחדשתי ב k610 והורדתי לו מספר צלצולים מהאינטרנט עם סיומת midi. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לפותח (לשמוע) אותם במחשב לפני העברה לפלאפון? תודה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by LaHaV1,

שלום! אני משתמש באנטי וירוס קרספרסקי אני מרוצה הבעיה שהוא נעול כי אין לי סריאל טוב על איזה אנטי וירוס אתה ממליצים?כמובן שיהיה איכותי וימחוק וירוסים. תודה לעוזרים להב.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by blackcoma,

עד ש - Tuneup Utilities 2007 יוציאו גירסת Vista, רציתי לדעת אם יש תוכנות Tweaking טובות לויסטה לבינתיים... תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט רגילה היה ניתן לראות דרך שאינטרנט את מה שהיא משדרת

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by -AKEL-,

אוקיי אז ככה: חילקתי בעבר את ההרדיסק של ה160 G ל20 ל-C שהוא הפריימרי ולסקנדרי נתתי ל-D 130 ול-E 10 משהו כזה ככה חילקתי.... בכל מקרה אני רוצה להעביר את E בחזרה לסי בגלל שאין עליו כלום אבל הוא לא נותן לי... למה? ואיך אני עושה את זה עכשיו? ואני הכי לא רוצה לפגוע ב-D כי כל הדברים שם.... מישהו יודע??? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by owen10,

מישהו שמע בדק את האנטי וירוס הזה? איך הוא? שווה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  25. Started by yyuval,

שלום לכולם, חשבתי לרכוש את התוכנה הנ"ל - http://www.iolo.com/sm/7/pro/ ויש לי מספר שאלות שאשמח לקלב עליהן תשובה: האם מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה על התוכנה הנ"ל? האם יש תוכנות חינמיות ברמה שווה או לפחות דומה? האם כדי להוסיף 20$ על מנת לקבל את שאר תוכנות החברה (Firewall,Antivirus...) המפורטות בלינק ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים