תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מנסה להעתיק תמונה מתקליטור מלא בתמונות, ואני מקבל את ההודעה הבאה. יש לציין שקובץ אחר, "tt2_3", הצלחתי להעתיק. האם כנראה התקליטור תקול? SILVERLINE בן שנתיים פלוס. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היום ישבתי דיברתי עם חברים שלי באייסיקיו ופתאום היתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה ונדלק הווינדוס עלה הכל היה בסדר אבל כשהפעלתי את האייסיקיו וכתבתי למישהו הודעה, ברגע שלחצתי SEND זה עשה לי את השגיאה המעצבנת הזאת של אקס פי שצריך לשלוח את המידע למייקרוסופט מידי פעם זה גם היה מעלה לי חלון כזה שכתוב בו משהו על c++ ו abnormal error ניסיתי להתקין מחדש - לא הולך ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש - לא הולך ניסיתי לעשות את ה database converter - לא עוזר מחקתי והתקנתי גרסה יותר חדשה - לא מתחבר בכלל לשרת שלהם מה עושים?!#%?????????
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את זה בזכרון '>http://www.2send.us/"] ואחרי שאני מפעיל תוכנה כלשהיא אז זה יורד ל 8 '>http://www.2send.us/"]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה על הנגן (media player) דרך השלט של הXBOX אני לא רוצה שהתוכנה תיהיה כמו עכבר, אלא לדוגמא כאשר אני לוחץ על B זה מתחיל/עוצר X מעביר שיר וכו' האם יש תוכנה כזאת? תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מאיפה אני מוצא הורדה לקובץ ואיפה לשים אתזה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בבעיה שהוזנחה בעבר (לא נימצא לה פיתרון) ,הבעיה היא שב-catalyst של ati אחרי שפותחים את המנעול של ה-overdrive אי אפשר לסגור אותו שוב. האם בכלל ניתן לסגור אותו שוב? (אולי ברגע שהוא נפתח הוא ביצע צריבה בחומרה ),ואם כן איך ?. הבעיה השנייה שלי היא שברגע שאני מריץ את התוכנה 3dmark אזי המחשב מבצע restart לעצמו (כל פעם מחדש) האם הבעיה הזו שייכת לעובדה שהותקן catalyst ואם כן או לא איך אפשר לתקן את הבעיה הנ"ל? הערות: 1. יש לי כרטיס מסך x1950pro . 2.המחשב שלי עושה לפעמים restart לעצמו בלי שום קשר לפעולה של תוכנות מסויימות. 3. הכי חשוב בבקשה אם תוכלו לתת תשובה ברורה ולא רק הפנייה לאתר זה או אחר . תודה מראש אלי טובול.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי שם או קישור אליה?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי ATI Radeon 9600 Pro ובהתקנה של הדרייברים של Omega זה שואל אותי איזה 3 סוגים של דרייברים להתקין תעזרו לי איזה מתאים לכרטיס מסך שליי !!
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לגבי איזה גירסה יש לו אין לי מושג אני רק יודע שאני לא יכול לפתוח אותו עם הוורד מהחבילה של אופיס 2000.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני שומע שירים ופתאום אני שומע שיורד העוצמה ואז פתאום אני לא שומע כלום.. אני נכנס למיקסר הזה של הווינדוס ואני מעלה את העוצמה הראשית שוב למעלה והיא יורדת לי למטה שוב.. ככה כל הזמן זה פשוט משגעה אותי גם במחשב הישן זה קרה לי..אין לי מושג מזה..באמת שאין לי מושג.. בקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
איך הגעתם למהירויות הורדה כאלו גבוהות? גם לי יש אינטרנט מהיר 1.5 Mb\s, ואני מוריד בד"כ על 20-30. אני משתמש ב- Bitlord 1.1\ וניסיתי כבר הכול: פתחתי פורטים בפיירוול, שיחקתי עם ה-upload וה-download, ניסיתי קליינטים אחרים, ועדיין אין שיפור בהורדות. :'( לא מזמן קראתי שה-SP2 מגביל את כמות הפורטים הפתוחים או משהו כזה... :-\ אז התקנתי patch מיוחד שמנטרל את ההגבלה, ועדיין אין שיפור... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי!!!
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה מוגדר על הלחצן האמצעי ותמיד האתר יורד לי למטה או עולה למעלה...
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זוהי גירסת לייט של 2.47 מגה. התוכנה לא מפעילה לי קובץ מסוג MDF או MDS. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, כיצד מוחקים את הדפדפן אקספלורר 6 מווינדוס אקס פי? יש לי איתו בעיות ואני רוצה להסיר אותו ולהתקין מחדש... כיצד אני מסיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים . יש לי XP 64 .
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן תוכנת פקס, הסרתי אותה ומתברר שנשארה האפשרות להדפיס אליה בword ז"א, ללחיצת cntl-p מופיעה רשימת מדפסות שהתוכנה הזו נמצאת בהן. אני רוצה להעיף את זה. מישהו יודע איך?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם p4vtb+ ואני צריך למצוא לו את הדרייברים בשביל כ.הקול, אני לא מצליח למצוא, ממש אודה לכל מי שיעזור לי להשיג את הדרייבר...
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש כל מיני סקריפטים ושטויות...מה הכי כדאי? ועוד שאלה לא הבנתי איך מורידים משם דברים..
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה בתוכנה sony vegas 7.0c.. אני לא מצליח לפתוח קובץ AVI כמו שצריך- זה פותח לי רק את הAUDIO.. קבצים אחרים זה פותח לי טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בעקבות יציאת IE7 עם שיפורים משמעותיים לעומת IE6, וכאשר מוזילה מתווכנת להשיק את הגירסא הרשמית של FF2 . מה עדיף? משהו מתכוון לעבור מ FF ל IE או ההפך? אני נשאר עם FF לכל אורך הדרך 8)
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור סרטי פלאש שיש באתרים למחשב שלי
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי שיר שאני רוצה לחתוך את ה40 שניות האחרונות ממנו אם אתם מכירים תוכנה כזאת אני ישמח. גם אם אפשר שיהיה תוכנה קלילה ולא אחת ששוקלת 500 מגה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני אמור לקנות רישיון ל MS-Office Proffesional (כי אני צריך את ה - Access ) חשבתי לקנות או להשיג את ה - StarOffice במקום. אבל, יש לי מס' שאלות: א) האם היא תומכת ב - Windows XP ? ב) האם היא תומכת בכתיבה בעברית ? ג) איך היא יחסית ל - MS -Office מבחינת נוחות למשתמש? עד כמה קל להסתגל אליה ? ד) האם ניתן לייבא קבצי DB מ - MS -Access ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי ואני לא זוכר את הסיסמא של האייסיקיו שלי. יש לי את הקובץ של המספר (כתבן) שבו מופיעים כל המספרים של האנשי קשר. איך אני משיג את הסיסמא שלי ולא משנה באיזה שיטה. רק תעזרו לי בבקשה למצוא אותה התייאשתי
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-