תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ AVI שאותו אני מעוניין להפוך לסרט די וי די הבעיה היא שאפילו VIRTUAL DUB איננו מוכן לפתוח אותו בכל פעם שאני פותח אותו הוא רושם שהוא עשה פעולה לא חוקית והתוכנה תיסגר זה מה שהוא כותב הקובץ שאותו אני מנסה להפעיל זה הסרט של גרפילד בעצם מוזר לי שאת החלק הראשון הוא פותח ללא כל בעיה ואת השני לא ... An integer division by zero occurred in module 'xvid'... ...while decompressing video frame 0 with "XviD MPEG-4 Codec" [biCompression=44495658] (VideoSource.cpp:1823). שאני מנסה גם ב TMPENC אותה הבעיה כאילו הוא לא מכיר את ה CODEC ...
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה שאני חוקר כבר הרבה מאוד זמן. בכניסה לאתרי צ'אט כמו נענע או תפוז יש בעיה של חסימה הLAUNCHER.OCX ע"י קספרסקי. כל ניסיון הכנסה שלו לTRUSTED LIST לא עוזר. הדבר היחידי שניתן לעשות בשביל להתקין את הACTIVEX הוא לסגור את האנטיוירוס. מישהו יודע אולי איך ניתן בכל זאת לשמר ולעבוד עם שניהם יחדיו?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים . יש לי XP 64 .
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר כבר כמה עות בשנ יהמחשבים ברשת הבעיה בקישוריות האלחוטית לפי האשף של המסנג'ר מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש פלג אין שWINAMP שמאפשר לראות את המילים של השירים איפה אני יכול להוריד את זה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק מהREG? התקהתי תכנה שנדפקה קצת ואי אפשר להתקין מחדש כי היא עדיין "רשומה" תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בעקבות יציאת IE7 עם שיפורים משמעותיים לעומת IE6, וכאשר מוזילה מתווכנת להשיק את הגירסא הרשמית של FF2 . מה עדיף? משהו מתכוון לעבור מ FF ל IE או ההפך? אני נשאר עם FF לכל אורך הדרך 8)
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רציתי דעות שלתוכנות לפי דעתכם הכי טובות לאנטיריגול,סוסים טרויינים ועם אפשר פרט על כל תוכנה אני אודע לו מאוד! (ועם קלה למערכת) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח של ecs p4s5mg הורדתי לו דרייברים מאתר החברה אבל בדרייברים של הסאונד ושל ה lan אין קובץ setup למישהוא יש שמץ איך מתקינים?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שתי שאלות : 1) למה כל פורט שאני מנסה לפתוח ל TCP לא עובד !? הUDP תמיד עובד כאשר אני עושה בדיקת פורטים דרך האימיול .... וכן יש ראוטר ופתחתי כבר את הפורטים . 2) איזה הגדרות הכי טוב לשים ? מקסימום מקורות לקובץ = ? מקסימום חיבורים = ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עורך מקצועי כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם המחשב החדש. מדובר על התוכנות photoshop, sony vegas , after effects. יש לי Windows 7 64 bit. יש לי את התוכנות הללו ל64 ביט, אבל הבעיה היא שאני לא יכול לגרור דברים אליהם. זה פשוט אומר שאני לא יכול לגרור. איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הנושא מתקשר לבעיה אחרת שפירסמתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216754.new#new אבל מאחר והתחום שונה חשבתי לפתוח נושא חדש. אתם מכירים אולי תוכנה שעוקבת אחרי ביצועי הדרייברים? שמראה מתי יש תקלות בקובץ כלשהו ששייך לדרייברים? אני חושב שיש ללוח שלי בעיה לעבוד עם הדרייברים של כ.הקול על המחשב ואני רוצה לנסות ולבודד את הקובץ/הסיבה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי WEBCAM עם מיקרופון מובנה VX-1000. בעת ביצוע שיחות ב-SKYPE, כשהוידאו דולק הצד השני מתלונן על רעש רקע. כשאני מכבה את המצלמה ומדבר רק עם המיקרופון (המובנה) אז רעש הרקע נעלם. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אוקי יש לי שאלה פשוטה באיזו תוכנת flash כדי לי להשתמש ב Adobe Flash CS3 Professional או להסתפק ב Macromedia Flash 8 Professional? תודה והמשך יום טוב
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הDTOOLS בויסטה ומשום מה הוא לא מצליח לזהות את הכונן החדש נכנסתי לDEVICE MANAGER והוא מזה שיש כונן אבל כאילו אין לו את הדרייבר מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הבנתי שאימיול היא תוכנה לשיתוף קבצים .. השאלה שלי היא אם זו תוכנה שמורידים ממנה גם שירים וסרטים וכאלה כמו קאזה???? תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש לי את האנטיוירוסkaspersky 6 ומשום מה הוא מודיע לי על כל דבר פשוט אפילו אם זה לא וירוס. למשל, אני מתקין icq6 והוא מודיע לי על איזשהו קובץ ואז אני אומר לו שזה בסדר ולאחר שניה בא קובץ אחר וכו.. זה קורה המון אפילו אם זה לא התקנות של דברים .. איך אני מבטל את ההודעות האלה? תודה !
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את linux ubuntu דרך virtual pc והוא מראה לי את זה ממש מוזר: http://i164.photobucket.com/albums/u32/IlanF/untitled-14.jpg איך פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה לאיחוד סרטונים, כמה שיותר פשוטה ואיכותית בו זמנית.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
i have crossfire of 4870 and vista ultimate and i cant install drivers i tryied hotfix_vista32-64_dd_ccc_hd4800series_64906 and the company cd nothing works. any help ?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
זה משגע אותי אני מקבל איזה 5-10 הודעות ספאם ביום על וויאגרות וכל מני שטיות כאלה. אז יש איזה תוכנה שלא נותת לזה להכנס לתיבה?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לזהות את החומרה לפני שהיא זוהתה לדוגמא: יש לי שלוש (סימני שאלה צהובים) בזיהוי חומרה לאחר פירמוט... ורשום התקן לא מזוהה... האם יש איזה שהי תוכנה שיכולה לזהות בידיוק איזה חלק זה ולתת דגם והכל שאני יוכל לחפש את הדרייבר המדוייק שלו?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-