עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BloodyW,

הלוח אם הוא MSI 845 Ultra (ms-6398) אני מדגיש סאונד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. שלום לכם. קניתי לפני שבוע בבילון והייתי רוצה לדעת איך אני עושה אוו גורם לבבילון לדבר , אמרו לי שיש אפשרות כזאת שבבילון ידבר. איך אני עושה את זה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  3. Started by ran_s,

שלום, יש לי מצלמת סוני ששומרת את התוכן שמצלמים על דיסק ויש לי 2 בעיות איתה.. 1. לא תמיד התוכן שבדיסק עובר למחשב 2. כאשר התוכן עובר למחשב הוא נשמר כקובץ vob ואי אפשר לערוך אותו וגם לא לראות אותו במחשב.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by tom123,

למה שאני מחלץ קובץ זה מחלץ אותו קודם לתקיה זמנית בכונן C, ורק אז מעבירה אותו לאן שאני רוצה. לפעמים זה לוקח שנים רק העתקה כי זה לכונן אחר. אפשר להפסיק את זה? או לפחות לשנות את התקיה של הקבצים הזמניים?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  5. Started by asafsee,

שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  6. Started by zx1993,

התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי תשובה. אני לא מצליח לצפות בסרטונים באתרים כמו נענע וואלה וכו', כל אלה שמקבלים את השירות מחברת- castup ניסיתי את זה עם שני דפדפנים- אוואנט, ופיירפוקס. מישהו יודע במקרה מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  8. Started by nitayc1,

שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. Started by eran16r,

שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים התקנתי וינדוס וחוץ מזה עוד כמה תוכנות ולא עולה לי אף קובץ של סרטים או קליפים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות מה עוד צריך להתקין במחשב שיהיה מושלם אשמח אם אם תעזרו לי תודה רבה :-*

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  10. Started by roroi,

שלום רב, קניתי נייד Dell XPS M1710 והתקנתי עליו vista. הבעיה היא שבתוכנה bsplayer לא רואים וידאו אבל כן שומעים ובמדיה פלייר וגם ב- mv2player רואים ושומעים תקין אבל אני לא אוהב לעבוד איתם ואני גם לא אוהב לא לפתור בעיות. הקודקים שניסיתי להתקין הם:[/FFDShow MPEG-4 DivX 6.6 Koepi's XviD Codec DivX Free XP Codec Pack Codec Pack All in 1 K-Lite Codec Pack K-Lite Mega Codec Elecard MPEG decoder power dvd 7 אני מקווה שיש יש למישהו רעיון כי אני די מיציתי את הידע שלי בנושא. תודה מראש למשיבים.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by bz_amir,

מאיפה אני מוצא הורדה לקובץ ואיפה לשים אתזה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. Started by dani1804,

שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. Started by dani1804,

שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  14. Started by ndv,

הורדתי מלא סוגי של BS פלייר, גם את החדשה שטוענים שהיא מותאמת לויסטה- אבל התוכנה לא מסתדרת עם האירו וכשאני מבטל את האירו ז לא רואים טוב במסך מלא.... בקיצור, אני צריך תוכנה שתחליף את הBS אבל אני רוצה להפעיל בה כתוביות על הפסים השחורים בצדדים ולא על הסרט עצמ- חשוב לי מאוד. VLC ,מדיה פלייר קלאסיק, מדיה פלייר 11 והמדיה סנטר לא יעילים אז אל תציעו לי אותם. כנ"ל לגבי הריל פלייר ורד לייט. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by iyehuda,

hi to all i stuck at NYC with a big problem i get trj. file name : http//k8l.info/ax/tk58.exe malware name : win32:small-AHY[trj i try all the stiki help but it didnt help thanks

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by e-d-a,

יש לי בעיה שאני מנסה להתקין את המדפסת... הנה השגיאה שהוא נותן לי : אני גם לא מצליח להוסיף את המדפסת במדפסות ופקסים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  17. שלום אנשים במקביל למודם ADSL יש לי גם מודם אנלוגי PCI V.92 ESS סטדרטי העובד עם דריייבר של XP PRO SP2 (לפי המלצןת חומרה של עדכוני מייקרוסופט). המודם עובד ללא בעיה אבל.. בהגדרות המודם יש מקום לפקודות מיוחדות כמו השתקת המודם. למעשה כל שיחה נכנסת לפקס משמיעה צליל של טלפון מהמחשב! בשימוש כרטיס הקול שמחובר למערכת כך גם שליחה של פקס משמיעה את הצלילים של הפקס וזה כמובן מפריע. מזמן כשהמודמים האנאלוגים האלו היוו כלי גלישהמקובל באינטרנט מישהו מהתמיכה הטכנית נתן לי קוד שרושמים אותו בכרטיסית הגדרות המודם אלא שאני לא מצליח לאתר את הפקודה הזו ואף נציג טכני כיום לא בקיא בענין זו היתה פקודה פשוטה כמו M-0 אבל זה לא עובד. האם במקרה מישהו מתמצא??? תודה הכותר של כרטיסיית הדרייבר תחתיו אמורה ל…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  18. אני מנסה לפתוח קובץ של וינרר של שישה חלקים, הוא פותח את החמש הראשונים וכשהוא מגיע לשישי הוא מראה שגיאה ובה כתוב: Unexpected end of archive? קרה למישהו? יש אפשרות לתקן את זה?או שחייב להוריד את הקובץ מההתחלה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. הבוקר ראיתי שהמעבד קפץ לטמפ' של 49 מעלות. נכנסתי לטאסק מנג'ר וראיתי נתונים חשודים של שימוש בזיכרון.(תמונה) אני לא מבין אך האספלורר לדוגמא מגיע ליותר מחצי גיגה שימוש. ברקע,לא עובדות תוכנות כבדות אלא רק אנטי-וירוס (AVG) למישהו יש מושג? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. אם כן אשמח לדעת איך תודה, yosside

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  21. שבת שלום הרגע התקנתי ויסטה במחשב השני שלי שהלוח אם שלו זה Asus P5L-VM 1394 והויסטה לא מזהה לי את הלוח אם (בדקתי באוורסט) ובגלל זה גם האינטרנט לא עובד שם. אני הודה מאוד למי שיכול להביא לי דרייבר ללוח אם או כל דבר שיעזור לויסטה לזהות את הלוח...תודה רבה מראש נ.ב חיפשתי באתרים שהביאו פה בנעוץ.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. Started by סעמי,

אני רוצה להוריד פרק בסדרה והפרק מחולק לשתיים אז מי שיוכל להביא לי תוכנה שמאחדת קבצי avi אני יודה לו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. Started by yaloner,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה עד כה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... במהלך ניסיון הרשמה לאתר מסחר מסוים (doba.com) דרך הקישור הבא: https://www.doba.com/join/75/signup1.html? מתקבל אצלי חלון שבמרכזו, איפה שאמור להיות טופס ההרשמה, יש ריבוע לבן ריק (צירפתי תמונה כדי שיהיה ברור). פניתי לתמיכה של האתר, מה שהם אמרו לי זה שאו שאני חוסם cookies או שזה נחסם ע"י antivirus או antispyware כלשהו. בינתיים ניסיתי להכנס דרך ie ודרך ff בארבעה מחשבים שונים שעליהם תוכנות שונות והגדרות שונות. בכולם יש את אותו חלון לבן. יש למישהו הצעה או פתרון ? ------------------ עריכה: גם אם אין לכם פתרון, אשמח שתכתבו לי אם הדף עולה לכם נורמלי או לא... תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by 1nstall,

שלום לכולם. יש לי קליפ קצר שאני צריך "לצנזר" כאילו כמו שבחדשות מטשטשים פנים. יש איזה כלים מסויים או דרך כלשהי לעשות את זה ב Premier? תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.