עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה! אני מחפש בנרות דרייבר לIC25N010ATDA04 זה המודל של הhd הנייד שיש לי. שם המודל הוא sd2502a. כמובן שגיגלתי את הנ"ל וחיפשתי באתרים של Ibm ובעוד הרבה אתרים של downloads. קיבלתי עם הhd דיסק התקנה אבל הוא נשרט לי ואני ממש אובד עצות. אולי יש גרסא דומה שיכולה להתאים? המחשב מזהה אותו אבל אפילו הxp לא מצליח לעשות install כדי לקבל אותו. אשמח לעזרת מישהו... תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. Started by 114508534,

ערב טוב מדליק פיירפוקס וממש ממש כל הלשוניות נעלמו, הבוקמרקס/פייל/הגדרות פשוט הכל נעלם , איך לעזאזל משחזרים את זה . תודה חייב לציין ששום דבר חריג לא קרה ולא עשיתי/שיניתי כלום.. תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  3. אני זוכר שיש איה שמזהו בסגנון Pisa אבל לא מצאתי..

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. הועבר לפורום תמיכה טכנית. נא למחוק.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  5. מה היתרונות/הבדלים בין התוכנות הנל ("האקים" של אינטרנט אקספלורר) איזה אחת עדיפה ? מה התוכנה הכי "''קלה" מבחינת משקל/משאבי מערכת. Avant Browser SlimBrowser iBrowser ודומיהם http://www.cornerstone.m6.net/ib/screenshots.html http://www.flashpeak.com/sbrowser/sbrowser.htm

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  6. כמו שכתבתי בנושא, המחשב נייד שלי פועל לאט.חשבתי על להוסיף למחשב זיכרון אבל נראה לי שקודם אני ינסה להאיץ אותו בעזרת תוכנות. אז אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על תוכנות שיאיצו את המחשב אבל שישאירו אותו יציב אני יודה לכם מאוד. נ.ב כבר פירמטתי את המחשב פעם וזה לא מה שעזר להאיץ אותו.. ------ אני יודה למי שיעזור לי בנושא הזה במסנג'ר. תודה..ניר. gedolim@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  7. Started by shaharZur,

שלום לכולם , יש לי מסך LCD של SAMSUNG 710N ואני רוצה לדעת עליו נתונים. הכי חשוב לי זה לדעת מהי מהירות התגובה שלו כי חיפשתי באתר היצרן ורשום שם 8 MS וחיפשתי בעוד מלא אתרים ושם רשום 12 MS אבל בכולם התמונה לא נראת בדיוק כמו המסך שלי. לכן אני מחפש תוכנה בודקת. יש תוכנה כזאת?

8. Started by OHANA,

זאת הגלריה שלי היא לא מעודכנת כל כך ויש שם חתימות ישנות וחדשות שלי חח חלקן לאימוץ אז מי שרוצה שיגיד אני http://random.thecrow.co.il/index.php?show=1668

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. לא מצאתי דרייבר בכל האינטרנט, אין לי מושג מה הדגם, זה כנראה מה שנפוץ בארץ... אני צריך דרייבר בשביל להתקין אותה... זהו המצלמה: מקווה שמישהו יוכל להפריש לי את הדרייבר מהדיסק של המצלמה תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. היי, אני בבעיונת, יש לי טאבלט (במבו A5) אם זה קריטי, עכשיו מאז שהוספתי מסך למחשב לא ממש יצא לי להשתמש בו כי...לא יצא עכשיו שבאתי להשתמש בו נתקלתי בבעיה, הטאבלט לוקח את השטח של 2 המסכים כ"שטח פעיל" שלו, מה שבפועל קורה זה שבגלל שהפוטושופ נמצא רק על מסך אחד אני בעצם מאבד חצי מהשטח של הטאבלט, והייתי רוצה לדעת אם יש שיטה כלשהי לנעול את הטאבלט רק על מסך אחד ככה שאני יוכל להשתמש בכל השטח שלו ולעבוד בצורה נוחה כמו שצריך? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 13.06.2009 בשעה 00:26:57 נפתר

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  11. Started by refael,

שלום יש לי מספר סרטים שברצוני ליצרוב אןתם על דיסק DVD 1 וליצור להם תפריט משלי מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. כי ממה שאני מדמיין, תיאורטית, אם האימג' מגבה את כל הקבצים וערכי הרג'יסטרי מהפרטישן הראשי, למעט הקרנל/דרייברים. זה ידרוש שחזור רק אחרי התקנת מערכת ההפעלה. אבל מצד שני זה יכול להחזיר את כל ההגדרות וכל התוכנות והמיילים והכל, לא תלות בחומרה זהה כמו שגוסט דורש. קיים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by masterb,

התקנתי התוכנה אבל כשהיא מופעלת (יוצרת/מוצאת לי IP חדש) אין לי אפשרות לגלוש לאתרים בארץ למה? האם יש תוכנה מומלצת אחרת לשינוי/הסתרת ה IP ?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  14. אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות

15. Started by audi4,

חברים שלום אני משתמש בגירסה 0.47 של תוכנת האימיול ומשום מה התוכנה לא מתחברת לשרת הנט שרת הנט שלי מופיע בפונקציה מכובכת סגורה היות ואני רוצה להפעיל את שרת הנט שלי אני לא מצליח והתוכנה נותנת את הערה הבאה : לא יכול לטעון תבנית לא יכול לפתוח את emule.templ מצורפת תמונה להמחשה מה עושים חברים איך אפשר לטפל בדבר הזה עזרתיכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  16. Started by Component,

ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אחרי הדיון בכללי חשבתי שבאמת כדאי לנחליף את המראה ה "יבש " של שלוחן העבודה שלי ושל מערכת ההפעלה וכמו שהבנתי בכדי לעשות את זה צריך להשתמש בתוכנת עזר שנקראת STYLE XP , הייתי רוצה שמישהו יסביר ככה בקטנה איך משתמשים בא ובלה בלה קצת טיפים עליה .

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. Started by Haflo,

יש למישהו המלצה לתוכנה להורדת אתרים? אני מחפש משהו טוב (יש לי ניסיון עם Snake Web and with Teleport) יש לי לדוגמא אתר בשם www.supercars.net שאני רוצה להוריד בשלמותו אל הדיסק שלי, אני רוצה את כל הקישורים הפנימיים, תמונות, מפרטים וגם לא אכפת לי אפילו את ה Fucking Banners !!! רק שיוריד כמו שצריך...... מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. היי מה השלבים - ואיזה תוכנוצת אני צריך כדי ליצרוב DVD ? הבנתי שקודם אני צריך תוכנת RIP טובה = שתעתיק את ה DVD למחשב ואח"כ תוכנה שתיצרוב לי - בהתאמה לגודל 4.7G אפשר בבקשה לקבל הסבר + התוכנה המתאימה לכל שלב? תודה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  20. כפעמיים ביום החלון הפעיל הופך שחור למשך כשלושים שניות. בכול פעם תוכנה אחרת. כיצד אני מבין מהיא הבעיה ?

21. מחפש תוכנה לשליחת צילצולים לטלפונים סלולריים. או כקובץ מידי או כ RTTTL או כל דבר אחר בחינם!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי ICQ 2003 ויש לי ראוטר שקניתי לפני כמה ימים ואני רוצה לפתוח את הפורט של ה ICQ אולי מישהו יודע מה הפורט של ה ICQ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. יש לי תופעה מאוד מוזרה כל השמן האתר הזה קופץ לי : http://www.redorbit.com/images/images-of-the-day/ לא יודע למה...מישהו מכיר את זה? ניסיתי ADAWERE NOD32 Spyware Doctor כלום לא עוזר!!!! איך אני ניפתר מהבעיה הזו ? THX!!!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. Started by LIOR42,

מחפש תוכנה מיקצועית לעריכת תמונות

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.