עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על יד מקש ימני בעכבר וכפתור פתח אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  2. אני מוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent גרסה 3.3. התוכנה לא מורידה לי במהירות שאפילו קרובה למהירות המקסימלית. אני על 100 מגה של הוט עם הספקית הוט-נט, ההוטבוקס מתפקד כמודם בלבד. כמובן שיש לציין, כי אני עשיתי נסיונות רבים והורדתי טורנטים עם הרבה זורעים ומעט יונקים ככל האפשר, וזה עדיין מוריד לי בקצב נמוך, לא מנצל יותר ממחצית המהירות המקסימלית. הפעולות שכבר עשיתי הן: בדיקות של מהירות הורדה באתרים שונים - תוצאות תקינות, בדיקת פינגים - תוצאות תקינות, מחקתי את התוכנה לגמרי והתקנתי מחדש, לא נגעתי כלל בהגדרות, סרקתי וירוסים ומזיקים - התוצאות שליליות, התקשרתי לחברת התשתית ולספקית בכדי לוודא שאין בעיות/תקלות - התשובה הייתה שלילית. בעבר, הלא רחוק כל כך, אני זוכר שנהנתי ממהירות מצוינ…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. היום לאחר פרמוט התקנתי את הדרייבר של המסך לאחר שמתקינים אותו נשאלת השאלה אם המסך תומך HD ובטעווווות... ( ) סימנתי כן עכשיו כשהדרייבר מותקן המסך שלי על 640*480 * 4צבעים חח ואפשר לשנות אבל כשלוחצים APPLY הם פשוט חוזרים לנתונים הנל... אז ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש ועכשיו אין שאלה אם זה HD , המסך פשוט נהיה איכסה כמו מקודם אז מה אני יכול לעשותתתת (אם הדרייבר לא מותקן אז נגיד בFIREFOX המסך זז ממש לאט למטה ולמעלה)

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by PizzaDT,

אוקיי, אז הורדתי את התוכנה Camstudio- recorder כדי להקליט את המסך שלי כולל סאונד מהמיקרופון. שיניתי את ההגדרות להקלטה מהמיקרופון עשיתי כמה בדיקות קצרות כדי לראות שזה עובד ואז עשיתי את ההקלטה שאני צריך. שעה וחצי. כשלחצתי על Stop, זה הראה לי שגיאה משהו עם "Cannot change file name". עכשיו בתיקיה של ההקלטות, במקום שיהייה שם קובץ אחד של AVI של ההקלטה יש של 6 קבצים: 1 AVI בגודל של 77.7MB, שכשאני לוחץ פליי לא קורה כלום. לקובץ AVI יש שם שמסתיים במספר 34 ויש לו "Temp" בשם. 3 קבצי WAV. קובץ Wav אחד מסתיים גם כן ב34 (יש לו temp בשם גם כן) והוא לא עובד. קובץ Wav אחד שמסתיים ב24 (גם Temp בשם) והוא עובד, הוא משמיע לי את ההקלטה, אבל לא מראה לי את המסך. (שוקל 452) עוד קובץ Wav מסתיים ב24…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by רוני1,

יש לי סרט בקובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו כך שאני אוכל לראות אותו ב DVD . השאלה היא אם צריך להפוך את הקובץ לפורמט SVCD או VCD או שאפשר לשנות בתוכנת נרו 6 שברשותי????? ואם יש צורף להפוך פורמט אפשר מדריך??? תודה רבכה..

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  6. שמתי לב שאם אני מקבל אימייל נגוע עם וירוס אז הנוד מוסיף לכותרת [virus virus-name] אז רציתי לשאול אם אפשר פשוט שהוא ימחק את ההודעה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by eladbu,

בכל פעם שאני פותח את bitcomet 0.59 נפתח לי החלון של נורטון 06 ופשוט לט מפסיק לקפוץ לי כל 5 שניות נכנסתי לPROGRAM CONTROL ושם מסומן על התוכנית PREMIT ALL איך רני נפטר מהמטרד?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  8. Started by ns,

שלום קניתי די וי די קורא divx(כתוביות בעברית) ורציתי לדעת איך אני צורב סרט (כקובץ דטה) ושם כתוביות, כך שהדי וי די יפעיל אותם יחד עם הסרט.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by eyal2323,

שלום קניתי HD נייד וכאשר אני מחבר אותו למחשה הוא עובד לי במהירות נורא איטית וחסרת תועלת. אני מחפש דרייבר להתקן hi speed usb בבקשה מישהו יכול לתת לי קישור !!!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  10. Started by ziv124,

יש לי מתאם dlink dwa 110 והחלפנו ל ויינדוס 7 מxp.. אני אתאר קודם כל מה קורה אחכ אשאל שאלה.. טוב אז שאני נכנס לחיבורי רשת מצויינים שתי חיבורים 1. microsoft virtual wi fi שמכאן נוצרת הבעיה.. מה זה בכלל? כיצד זה הופיע ואיך אפשר למחוק את זה 2. בדרייבר של דלינק שאני לוחץ unble כדי להתחבר הוא משאיר לי את זה על disebeld וכתוצאה משתי הבעיות אני נאלץ להתחבר למחשב עם קבל

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by amitey,

יש לי הרבה דיסקים של משחקים וסרטים של הילדים (קומפי לקטנים ולגדול כל מיני משחקים וסרטים). אחד הקטנים שבר את דיסק ההתקנה של הקומפי ולקח לי איזה שבוע להשיג חדש. - השאלה היא אם יש איזו תוכנה שמאפשרת לגבות את הדיסקים ע"ג המחשב או לעשות עותק נוסף? אני רוצה צוכנה טובה(גם אם עולה כסף) שאני אוכל לגבות את כל האוסף -אני לא רוצה לקנות לכל ילד מחדש את כל הספריה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by M@NIAC,

אהלן אהלן!..יש ברשותי מחשב נייד של HP בעל כרטיס גרפי GeForce 8400 .אמרתי לעצמי למה לא לשדרג קצת דרייברים. ולשים משחק סבבה. מה שקרה התקנתי ווינדוס וויסטה מקורי הורדתי דרייבים ובהתקנה הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי על הגרסה של ה 32 ביט כי אין לי 32 ביט. זה מה שהדרייבר אמרץ יש מצב שלניידים יש דרייברים שונים? ואני צריך להוריד ממקום אחר?

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  13. Started by castroman,

שלום רב! הורדתי קובץ עם סיומת eps, אם איך תוכנה אני יכול לפתוח אותו??? תודה מראש!!! :

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אז ככה, אני מודע לזה שאין פתרונות קסם בעניין, אבל בגלל שאני לא מכיר את התחום בכלל אולי יש איזו תוכנה שכן תצליח לנפות רעשים סטטים מהקלטות. אני צריך לתמלל מספר הקלטות, שבהן משתתפים בין השאר אדם זקן שמדבר חלש ולא נשמע טוב (בלשון המעטה) בהקלטה. מישהו יודע על תוכנה שתוכל לעזור בעניין? חינמית או לא, לא משנה. תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by donangelo,

היי חברים,האם מישהו יודע מדוע לאחר צריבת קבצי אודיו בתוכנת נרו ,אני מקבל את שמות השירים בג'יבריש? (כאשר אני מנגן את הדיסק באוטו בבית וכו')דרך אגב הדבר קורה גם אם אני משנה את שם הקובץ.אנא עזרו לי, תודה.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  16. איך לצרוב נכון סרט DVD ואח"כ לראות אותו בDVD הרגיל שלי כי צרבתי והוא לא מזהה עכשיו אני זוכר שהייתה איזו שיטה משהו... בבקשה חייב את העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  17. Started by yaron266,

רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  18. Started by Alroit,

שלום לכולם, תודה מראש לכל אלה שיענו אשמח לקבל עזרה במציאת תוכנת עזר - היה לי פעם CD שהוא כמו מערכת הפעלה שלמה עם כל מיני נוספים כמו: GHOST וכלעם אחרים הבעיה שאני לא זוכר איך קראו לזה לתוכנה הזו? היכול להיות WIN XPE? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  19. Started by meir3420,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש Q6600 לא שזה נראה לי משנה את העניין אבל הנה הבעייה..... עד לא מזמן הייתי נכנס לפייסבוק ורואה אנשים מחוברים בצ'אט המובנה הזה שהם עשו ויכול להתכתב איתם תוך כדי.... לאחר שקניתי את המחשב החדש אגב מותקן עליו ויסטנ ועל הקודם היה מותקן XP אני לא מצליח להתכתב בצ'א שם או שהצלחתי כבר עם המחשב החדש ואני לא זוכר.... סביר להניח שיש איזו שהיא חסימה מסויימת וזה לא בהגדרות האתר... בוודאות אלא בהגדרות הדפדפן אני משתמש ב Avant Browser 11.7 build 18 למרות שניסיתי גם באקספלורר שמגיע עם הוויסטה וגם שם הוא לא שולח את ההודעות שאני כותב הצ'אט פועל והכל אבל ההודעה מסומנת נשלחת ובםועל לא נשלחת.... כנראה יש איזה חסימה שוויסטה מפעיל על דברים כאלה ואם לא הווינדוס אז הדפדפ…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by The Dom,

אני פונה למומחי הפורום שיגידו לי מה למחוק

21. Started by assaf990,

הנה הוא: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 04:01:25, on 08/26/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Nod32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\services.exe C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Documents and Settings\…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by NiMo1771,

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 19:14:24, on 29/08/2011 Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16421) Boot mode: Safe mode Running processes: C:\Program Files (x86)\HiJackThis\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896[/url] R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = [url]http://www.google.co.il/[/url] R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157[/url] R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explore…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by dreamt,

שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם יש בבדיקה הנ"ל תהיליכים לא תקינים: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 10:39:08, on 30/01/2009 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16762) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egu…

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  24. הרצתי כרגע Hijackthis במחשב שלי ואני רוצה את עזרתכם לניתוח הקובץ שלו, לגבי האם יש ערכים לא רצויים במחשב שלי. למחשב שלי לוקח המון זמן להטען בעת ההפעלה או בעת הפעלה מחדש. הנה קובץ ה-Log של Hijackthis: ראו קובץ מצורף (הערה: סיומת הקובץ שונתה ל-TXT, מאחר והפורום לא מאפשר להעלות קבצי LOG).

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  25. איך אני משנה את הכותרת של הדיסקה בעזרת נרו אקספרס???

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.