עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by guy_pr,

שלום לכולם . אני מעונין בתוכנה שאפר לדבר לפחות 4 אנשים במיקרופון ביחד כאילו שיחת ועידה אודה לכם עים תימצאו לי את התוכנה הזאת גיא .

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום, אני מחפש תוכנה שאני יוכל לראות את הדף במחשב, כדף A4 לפי סנטימטרים וככה למקם תמונה ולהדפיס אותה מבלי לעשות 1000 נסיונות. אם לא הבנתם עוד הסבר: כמו התצוגה המקדימה בWORD רק שימופה לפי ס"מ וככה שאני אדפיס זה יצא מדויק. תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. Started by Niv golan,

רצית לדעת ההאם יש תוכנה שיכולה למדוד את טמפרטורה של אחד החלקים הספציפים במחשב(לוח אם /מעבד / מארז) האם קיים דבר כזה או שהתוכנה תואמת לפי הלוח אם? אם כן תוסיפו בבקשה לינק....

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  5. יש לי נייד חדש ובשולחן העבודה סמל הסוללה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם את זמן הסוללה הנותר???? תודה :s05:

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. יש לי נייד חדש והסמל של הסוללה בשולחן העבודה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם זמן נותר???????????????

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. שלום לכולם, לא מזמן הייתה תוכנה בדף ההורדות של האתר שהייתה מציגה בשידור חי את העבודה של המעבד וכמו כן גם את של הזכרון...מהן תוכנה המציגה גרף רץ כזה.. האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך קוראים לה ? ? אני חייב אותה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. מישהו מכיר במקרה תוכנה שאפשר להוריד ממנה את התכנים מהאתר? השתמשתי פעם ב IDM, ורציתי לשאול אם במקרה מישהו מכיר תוכנה מועילה, הדומה לה שמאפשרת הורדת תכנים מהאתר?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by gmppaz,

שלום לכם, כפי שרובכם הבנתם מהכותרת, אני מחפש תוכנה להמרת סרטים/ סרטונים לפורמט AVI (יש ברשותי נגן CLIX והנני רוצה להעביר אליו סרטונים) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  10. יש לי כמה שירים שהתתחלה או הסוף שלהם ריקים עד השיר מתחיל איך אני יכול להוריד את החלקים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by KavKazoon,

היי יש לי נוקיה 95 ואני צריך תתוכנה הזאת עובדת Remote Desktop for Mobiles מישו יודע איך אני משיג כמובן בחינם בלי כסף

12. בבקשה, יש לי מקלט אינפרא-אדום שמחובר למחשב ואני רוצה לשלוט עליו דרך המחשב כף-יד...ולשם כך אני צריך תוכנה שאני אוכל לערוך איתה שלטים כמו שאני רוצה...ולא שלטים בנויים... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר נואש..

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  13. שלום, אני זקוק לעזרה במציאת תוכנה מתאימה ללמידת גיטרה, בערך מאפס. מצאתי משהו בשם Guitar pro 4.1 האם היא טובה למתחילים? אפשר בבקשה הצעות?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  14. הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני מחפש תוכנה שדומה מבחינת הכלים והאפשרויות לתוכנות שהזכרתי אך תיהיה יותר קלה לשימוש ותאפשר לי לרכוש ניסיון ולהתקדם אליהן

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by nirh216,

שלום לכולם, מישהו יכול לתת לי תוכנה / לינק (חינמי) של תוכנה שעושה את הדבר הבא: מפעילה תוכנות (מריצה קבצי EXE) שאני בוחר לפי שעה, יום, תאריך מספר פעמים בשבוע וכו'.. תודה מראש. בברכה, ניר ישראל חן.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. ערב טוב! עד לא מזמן הייתי משתמש בnorton ghost בתור תוכנת גיבוי. הייתי מגבה בצורה דיי לא נוחה הייתי נכנס לתוכנה דרך boot ומגבה את כל הדיסק לimage disk וככה זה היה כל חודש פחות או יותר.. זה לא נוח וגם נראה לי שזה דיי פרמיטיבי היתרון היחסי לשאהר האופציות שאני מכיר שאם במידה והדיסק קשיח שלי הפסיק לעבוד כל מה שאני צריך זה להחליף\לרכוש דיסק חדש.. מישהו מכיר תוכנה זהה שעושה את זה בצורה אוטומטית או יותר נוחה? נ.ב במידה וזה לא האשכול המתאים מנהלים לעביר! ותודה רבה לעונים

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by בובה..,

אממ אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל אשמח אם תעזרו לי.. קניתי מצלמת אינטרנט,התקנתי מה שהיה בדיסק, אך שאני מפעילה אותה לא רואים כלום. לעומת זאת המיקרופון שלה כן עובד שניסיתי לדבר, אך אין תמונה זה כותב לי ככה.. (צרפתי צילום מסך) אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cold fire,

הורדיתי לפני מספר ימים את המקודדים החדשים של kaza גרסה 2.73 כשהתקנתי אותם ראיתי שמספר מקודדים לא הותקנו בהצלחה במערכת ועכשיו חלק מהסרטים רואים על הפנים (הכל נורא אבל נורא כהה - בדקתי את הכרטיס מסך , מסך ) ויש גם סרטים שללא קול נסיתי להסיר את המקודדים הישנים והם הוסרו אבל לא לחלוטין הקבצים ffdshow.ax , divxdec.ax , vsfilter.dll , xvid.ax לא נתנים להסרה אי אפשר להסיר אותם ובגלל זה אי אפשר להתקין מחדש את המקודדים דוקטור תציל אותי

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by haimcoen,

אני צריך תוכנה שהופכת תומונה למילים הקטע שאני רוצה שאלו יהיו מילים שאני יבחר שהתוכנה תשתמש בהם ואני לא מוצא כזאת מצאתי תוכנות שהופכות תמונה לפונטים או סימנים אבל אי אפשר לשנות למילים שאני צריך אז מי שיודע אני ישמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז ככה,הורדתי את המשחק מהאתר שלהם(של RFACTOR),התקנתי,ועכשיו שאני בא להיכנס הוא מבקש ממני לקנות את המשחק,הורדתי את הקראק וזה עדיין לא עוזר,יש משהו לעשות?או שצריך להוריד אחד פרוץ? ועוד שאלה,האתר Torrentleech ,זה אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בUTORRENT?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by WarNet,

יש לי סרט בלי תרדום ואני רוצה לראות עם אז אני רואה אותו ב- bs player או ב-vlc אבל הבעייה בשניהם, זה הצבע שהם מציגים לעומת ה-wmp הם מציגים צבע לא יפה לעין הנה דוגמא תמונה מ-bs תמונה מ-vlc תמונה מ-wmp איך אני מגדיר שניהם ת שיראו כמו ב-wmp?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by meirtz4,

אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כראוי. רק מה.. ב - DEVICE MANAGER רשום לי שאין לי PCI DEVICE מותקן... ובהתאם לזאת אין לי סאונד... אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה אני אודה לו מקרב לב....

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by Singularity,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. חשבתי להתקין את התוכנה אבל יש לי כמה שאלות לפי כן: 1. האם יש אפשרות לקנות טלפון אלחוטי שרק הוא יצלצל כאשר מישהו עם התוכנה הנ"ל מצלצל אלי? 2. האם גם השיחות לחו"ל למישהו שיש לו את התוכנה הן בחינם? 3. האם צריך ראוטר או שיש טלפונים אלחוטים שמתחברים למודם? 4. מישהו יכול להמליץ לי על טלפון אלחוטי לSKYPE? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by freee,

שלום, אני רוצה לדעת איך אפשר לשמור את כול הרשימה שלי באיסקיו. כי אם נגיד יהיה לי פריצה אז אני יוכל להחזיר הכול ואז יהיה סבבה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by yuvyuv,

טוב, אז ככה: שיחקתי קצת עם ה- Powertoys for Windows XP ואיך שהו האיקונים ניהיו מכוערים ביותר (ראו תמונה מצורפת [זה משפיע בעיקר על האיקון של ה- ACDSEE ושל ה- WinACE]). למישהו יש רעיון מה אני עושה בקשר לזה ?!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.