עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Enigma209,

שלום לכולם... הביטורנט שלי לא מתחבר לסידים (seeds) רק לאנשים אחרים(peers) וזה מאט את ההורדות.... יש לי ווינדוס אקס פי עם SP2 אבל ביטלתי שם את הפיירוול הפיירוול היחיד שמופעל הוא של הנתב b-focus 312 עשיתי בו קידום פורטים אבל זה עדיין לא עובד טוב... מישהו יכול לעזור...?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום, שאני מנסה ללכוד סרט בכרטיס טלוויזיה שלי (Fly 98) הקובץ יוצא בפורמט AVI, אבל הנפח שלו פשוט מרקיע שחקים...550 מגה ל-2:30 דקות לדוגמא.. מישהו יכול להפנות אותי לפיתרון? חיפשתי בפורום פיתרון ולא מצאתי, תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  3. יש לי סרט DVD בנפח 8 גיגה אני רוצה לפצל אותו על 2 מדיות של 4.7 גיגה איזה תוכנה עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by poltergeits,

אני לא בטוח על כמות האנשים ששמעו על התוכנה הנהדרת הזאת אבל מי שבא מתחום העריכת קול צריך להכיר אותה דיי טוב . הקטע הוא שאני לא מצליח להשמיע/להראות כל מיני פורמטים שונים ורציתי לדעת איך אני מתקין פלאגים ומקודדים בשביל התוכנה . בואו נומר שאני מעוניין לחדש פס קול של קליפ אשר נמצא באיכות לא טובה ויש לי את קובץ השמע כבר אבל כשאני פותח את הקובץ וידיאו הוא מראה לי את התמונה אך לא בונה פיקים (גרף תצוגה) לסאונד. בכל פעם הוא נותן לי הודעת שגיאה בקשר לאיזה קודאק , עכשיו מבחינתי אני יודע שהדבר אפשרי - להתקין רק איך ??

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מנסה לשחק במשחק DOS על XP ואני משתמש ב-VDMSOUND (כי היו לי בעיות עם הסאונד...). הבעיה היא שזמן קצר, דקה שתיים, לאחר ההפעלה, המשחק נסגר לבד . ניסיתי להשתמש ב-DOSBOX, אבל הוא לא משמיע לי את הסאונד. ניסיתי גם להפעיל את הקובץ עם COMPATIBILITY של 95 ו-98 בנוסף ל-VDMSOUND אך לשווא :'(. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. שלום,לכבוד אירוע משפחתי קטן ערכתי והכנתי במובי מייקר 2 של הווינדוס סרטון קל בן 8 דקות,המובי מייקר שמר את הסרטון בתור WMV . הסרט היה אמור להיות מוקרן במן מכשיר DVD כזה שתומך בדי הרבה פורמטים שונים (DIVX,VCD וכאלה),והייתי בטוח שהDVD יוכל לנגן את הסרט בפורמט WMV,אבל בהקרנה הוא ניגן רק את הסאונד (MP3) שצורף לווידאו בעריכה. אני לא יודע עם זה משנה,אבל צרבתי את הסרטון בצורב CD רגיל,ולא בצורב DVD,והצריבה נעשתה דרך המובי מייקר. רציתי לשאול,באיזה פורמט אני יכול לשמור\להעביר את הסרט כך שיוכל להתנגן בנגן DVD,ואיך אני יכול לעשות את זה (עם איזה תוכנה וכו')? תודות רבות,ואשמח לתשובות בהקדם.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. הנורטון עושה לי בעיות הוא לא פועל... השאלה היא האם אני יכול להתקין את ה- kaspersky ושהנורטון העדיין על המחשב... הם לא יפעלו במקביל, הנורטון שלי לא עובד...

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. נגיד מישהו שולח לי כתובת של אתר מסויים, אז כשאני לוחץ עליו ה ICQ פשוט נתקע ולא מגיב, מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. כמו שכתבתי בנושא, המחשב נייד שלי פועל לאט.חשבתי על להוסיף למחשב זיכרון אבל נראה לי שקודם אני ינסה להאיץ אותו בעזרת תוכנות. אז אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על תוכנות שיאיצו את המחשב אבל שישאירו אותו יציב אני יודה לכם מאוד. נ.ב כבר פירמטתי את המחשב פעם וזה לא מה שעזר להאיץ אותו.. ------ אני יודה למי שיעזור לי בנושא הזה במסנג'ר. תודה..ניר. gedolim@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. Started by nim901,

פעם הייתה לי תוכנה בשם דומה ל soslec מישהו יודע מה השם האמיתי? כי אני מחפש את התוכנה, תדוה לעזורים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by sergey_k,

איך עושים בתוכנה שהכפטורים של מיקלדת האינטרנט יעבדו גם שם ולא רק ב מדיה פלאייר עם מישו יודע איך עושים שיתן הסבר בבקשה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  12. Started by Snufkin,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלה אבל איפה אני יכול למצא סרטונים לDVD כמו שבכל DVD שקונים יש?? ואיזה תוכנה תאפשר לי ליצור תפריט (וגם תתי תפריטים) עם עצמים זזים? כלומר לחצנים מסתובבים וכד'? המטרה שלי בסוף זה שהDVD יראה מקצועי כמה שיותר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Spiritus,

מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  14. חלק מהסרטים שיש לי על המחשב לא רוצים לעבוד ב-WINDOWS MEDIA PLAYER והוא רושם לי הודעה(תמונה למתה) ואם אני מנסה לנגן אותם בפלייר אחר כמו לדוגמא MV2PLAYER הוא פשוט לא מנגן אותם בלי שום הודע ולא משנה מה אני עושה.... נסיתי להתקין דריברים מחדש וזה לא עבד וגם סרקתי עם אנטי וירוס וגם זה לא עבד.... יש למישהו הצעות, או שגם הוא נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפטור אותה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. את מה בדיוק הוא מנרמל? כרטיס הקול שברשותי - !Creative SB 5.1 Live בתודה, יניב.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. בשתי התוכנות לא הצלחתי.... אני לא יודע גם איך לשנות את ההגדרות באף אחת מהתוכנות הנ"ל כך שיצרוב על דיסק של 800 מגה..... עשיתי חיפוש אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי.. תודה רבה לעוזרים ! aaaaaa32

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי קבצי מידי, שמאוד עוזרים לי בדברים, אבל מה - זה נשמע כמו זבל! אז עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי את העובדה שאפשר להוריד - או סאונדפאקים לכרטיסי קול מסויימים (לי יש AC97 מובנה אם אני טועה, לא משהו מיוחד) או תוכנה שלוקחת את המידי והופכת אותו ל-wav עם סמפלים הרבה יותר טובים. וזה מה שאני מחפש. שמעתי על YAMAHA S-YXG (אם אני לא טועה) ועל ROLAND SOUNDCANVAS, אבל את שתיהן לא מצאתי (בעצם את הימאהה כן מצאתי אבל היא לא מתאימה לווינדוס XP) אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר, ויודע מאיפה להוריד את התוכנות האלו או אחרות, וגם סמפלים טובים (לבאס [אפשר גם פרטלס], לאקוסטיות, לדיסטורשן מטאל, לתופים בעיקר, אבל אשמח לעוד דברים) אשמח שיודיע לי!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. יש לי בעיה עם הנורטון שלי... והוא בכלל מעצבן אותי לאיזה תוכנה טובה ולא עושה בעיות כדאי להחליף? ומאיפה אפשר להשיג אותה?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by nehmia,

אחת שתריד לי ממש מהר ולא יותר מידי מסובכת...

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. Started by taotao,

כול כמה זמן לפעמיים דקות לפעמיים שעות אני מקבל תהודעה הזאת זה רק מזהיר אותי ואומר לי שאני מוגן או שיש דרך לטפל בזה או משהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. השאלה בכותרת , אז תצביעו. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050605131302.html Currently there are not many details available about Apples decision to start using Intels chips, furthermore, the reasons for the move are also not clear. The main question now concerns future strategy of Apple Computer, as re-made Mac OS X operating system for x86-based Mac computers may also launch on PCs made by other makers. Moreover, Apples machines may also run Microsoft operating systems.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. שלום אין לי מושג אם זו בעיה ממש .. יש לי תהליך System מוזר במנהל המשימות ב - Windows XP .. הוא פשוט לוקח המון משאבי מערכת ומאט את המחשב בצורה רצינית .. המחשב עצמו עובד רגיל, פשוט הזמן תגובה לכל פעולה איטי מאוד .. רק אחרי ריסטרט המחשב חוזר לעצמו ועובד בצורה חלקה .. אין לי שום בעיה של וירוסים / Spyware / Trojan וכד' .. אני משתמש באנטי וירוס Symantec AntiVirus Corporate Edition 9.0 בפיירוול Zone Alarm ובפיירוול המובנה של Windows XP TDS-3 נגד טרויאנים ממה הבעיה נובעת ? איך אפשר לסדר את זה ? אין לי מושג אפילו למה קשור התהליך הזה .. אם הוא באמת קשור ל - System או לא .. התהליך שעליו אני מדבר נקרא "vsmon.exe" כמו בתמונה : תודה רבה מראש ..

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  23. צילמתי משהו בWEBCAM שלי ובאמצע המחשב נכבה... עכשיו זה שמר קובץ ששוקל 140 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו.. ניסיתי הרבה תוכנות כמו divfix וכל אלה.. אבל הם לא קוראות את זה.. כתוב לי תמיד שזה לא קובץ AVI... איך אני יכול לתקן את זה?... או לפחות לחלץ חלק מהמידע שבקובץ?... כי הקובץ הזה חשוב לי...

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by dannygnh,

כאשר אני מנסה לצרוב קבצים בנרו{ גירסה 6.6} אינני יכול לזהות את הקובץ כיוון שהוא נראה כגיבריש או משהו דומה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by dannygnh,

כאשר אני מנסה להמיר קבצי avi to mpg אני מקבל הודעה מסוג זה "can'ot open or unsupported"

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים