תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ממה שראיתי NOD לדוגמא סורק קובץ EXE כלשהו, בעוד הKASPERSKY סורק את אותו קובץ הרבה יותר זמן, אבל סורק כל קובץ בתוך ה EXE. הNOD סורק מהר מאוד את המערכת, לא כולל קבצי MP3 ותמונות, מבצע סריקה מלאה כל הזמן ועד כמה שהבנתי אין צורך לבצע סריקה ידנית מעבר לזה, בעוד הKASPERSKY סורק רק פעם בשבוע וסורק תיקיות\קבצים ספציפיים בזמן שאני מוריד\צופה בהם. מה בעצם ההבדלים בסוגי הסריקה, זה אומר שהקספרסקי ימצא יותר טוב וירוסים מהNOD? זה אומר שה NOD יותר "מוגן" מהקספרסקי?! עוד דבר דיי מעיק זה שהקספרסקי זורק לי הודעות בזמן הסריקה, כמו לדוגמא על ה exe בהתקנה של adaware, ואומר לי שלא ניתן לסרוק את קבצי ה bmp בגלל שהם מוגנים בסיסמא, ונותן לי אפשרות להקליד את הסיסמא... מה לאזעזל זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדואובלינד 4.5 עם סקין בלאקקומב העניין הוא שאני פותח את ACDSEE אני לא מצליח לראות את הכתב בקליק ימני כאילו הכתב נעלם יש לזה איזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני די בטוח שידעתי את זה פעם אבל שכחתי. אני רוצה פשוט,שכל ריסטרט המחשב יתחבר לאינטרנט.אני אגדיר את החיבור כפעולה בSTARTUP,אבל איך לגרום לחיבור להתחבר בלי שיהיה עלי ללחוץ על "CONNECT"?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם ניתן באמצעות Acronis True Image להתקין Image של FAT32 על מחיצה של NTFS, כך שהמחיצה תישאר NTFS, אם כן אז באיזו גירסה? אני יודע ש-Norton Ghost 2003 לא מאפשר את זה. אם כבר מדברים על Image, אז האם הפעולה ההפוכה אפשרית (התקנת Image של NTFS על מחיצה של FAT32, כך שהמחיצה תישאר FAT32), אם כן אז באיזו תוכנה וגירסה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשרי להוריד את הפרסומות ב2003b? הפרסומות שיש בחלון הודעות זה מה שאני מתכוון
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של Ulead DVD MovieFactory :ULEAD 4 אבל היא לא מקבלת את הדיסקים שלי וכותבת כאילו אין דיסק בכונן, יש לי דיסקים רק DVD-R ונראה לי שהתוכנה דורשת או DVD-RW או DVD-ROM, בקיצור אני לא יודע איך לצרוב את הסרט לדיסק DVD ואני גם רוצה לעשות לו תפריט פשוט, מישהו יכול אולי לעזור? להביא לינק למדריך או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
רק נדמה לי או שאין באפשרויות של התוכנה אפשרות להפעיל אותה אוטומטית עם עליית מערכת ההפעלה? בדרך כלל תוכנות נדחפות ופועלות כך בתור ברירת מחדל, ופה אני בכלל לא רואה את האפשרות הזו
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה בישביל סורק mustek 1200 ub שאני יוכל ליסרוק תמונות (לא דרייבר ) ..........
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה חינמית להמרת VOB לMPEG2 או רצוי AVI תודה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
לפעמים קבצים "נצבעים" לי בצבע ירוק\צהוב\אדום. למה זה קורה ומה כל צבע מסמל? תודה.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה אני שם שיר בווינאמפ או כל תוכנה אחרת וזה משמיעה לי כזה בדיליי או שנקטע לפעמים כאילו שהמשחב מעומס יותר מידי וכלום לא עובד אצלי- לא אימיול לא כלום וזה עדיין עושה ככה ויש לי מחשב בסדר ואין לי מושג ממה זה קרה מישהו יודע מה הבעיה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האנטי וירוס norton לא מצליח להסיר קובץ מסוג adware.gaotr תוכנות ל adware כולל adware se 1.05 בכלל לא מזהות אותו. איך מסירים ? בדקתי אין בכלל קובץ כזה בספריה! (תמונה מזיהוי של אנטי וירוס מצורפת בקובץ) {האם HijackThis יכול לעזור ואיך יודעים מה להסיר ?} תודה טל (נ.ב. רשמתי על תקלה אחרת עם צפצופים בתמיכה טכנית אבל הבנתי שהם מתעסקים רק חומרה ואתם בתוכנה) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר כשלא הייתי במחשב שלי אז הייתי נכנס לאתר של איסיקיו ודרך שם שולח הודעה עם המספר והסיסמה שלי, עכשיו אני לא מוצא את הדף שמאפשר לשלוח SMS דרך אתר אינטרנט, מישהו יודע אולי מה הכתובת של האתר? היא אמורה להיות באתר הרשמי של ICQ אבל היא פשוט נעלמה לי. אני מקווה שהבנתם אותי : תודה !
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://peer2mail.com כמה הסברים: אתה פותח חשבון אימייל באחת ספקיות האיימיל הגדולות(GB+) מעלה תקבצים לחשבון ומצפין את הסיסמא של החשבון בעזרת התוכנה, כדי שאנשים שאתה לא מכיר יוכלו להיכנס ולא לדעת את הסיסמא האמיתית(למנוע שינוי סיסמא). כדי להיכנס לחשבון שחברך פתח אתה חייב להשתמש בתוכנה, ולגלוש דרכה לאתר שמארח את חשבון האימייל. אני חושב שזה העידן הבא של שיתוף קצבים אני בעצמי התנסתי בשיטה הזאת, וזה נהדר. מה שכן כל אחד יכול לעשות את זה מומלץ לקרוא את ה HELP שיש באתר תהנו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו לי אם זה פסדר... כי לא נראה לי שזה הולך לרדת לי היום... שימו לב לאחוזים ולמגהבייט שירדו כבר... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני בטוח שקיימת תוכנה כזאתי. התוכנה מקליטה סרט ממשחק נגיד אני רוצה לבנות סרטון של איך שאני משחק או משו כזה אז אני רוצה להקליט חלקים מהמשחק ואז לחבר אותם יחד. אם אין תוכנה כזאתי אז בטוח יש אחת שעושה סקרין שוטים ואז אני יכול ליצור מהם סרט. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שאני מתחבר לתיבת הדואר אלקטרוני(של נענע- www.nana.co.il) דרך ה- Outlook אז מה שקורה ה- Outlook מוריד ושומר את הודעות האימייל במחשב אבל מוחק את ההודעה המקורית מהתיבה ככה שאם אני רוצה לבדוק את ההודעות דרך מחשב אחר אז ההודעה לא מופיעה בגלל שמשכתי את ההודעה דרך ה- Outlook במחשב שלי בבית איך גורמים ל- Outlook לא למחוק את ההודעות מהתיבה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
פייי..... שיחקתי היום עם כמה תוכנות איסיקיו, והמספר שאני בד"כ משתמש בוא כבר לא עובד, זה ממש מוזר הססמא שאני מכניס לא מתקבלת!!
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
או במלים אחרות - מקליטה ושומרת בזמן אמת את כל מה שכרטיס הקול שולח לרמקולים, בעדיפות לפורמט mp3. ואני לא מתכוון לשרוורים שמקליטים דקה וזהו, כאלה לא חסרים לי.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום בירצוני להקליט שיחות טלפון (טלפון קווי) ואני לא יודע איזה עם יש אפשרות קזאו בכלל אז עם מישהו מכיר דרך אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
התקנתי את האיי סיק יו 2000B נכנסתי למשתמש שלי והרשימה לא מופיעה :s05: יש דרך לסדר את העיניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הקובץ הוא - feature presentation loop.mp3 אני לא יכול להתקין את התוכנה בלעדיו!! אם למישהו יש ומוכן לעזור אני אשמח ואודה לו מאוד אם הוא יוכל לשלוח לי אותו למייל (sp_snufkin@yahoo.com)
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
כשניסיתי היום להתחבר הוא עשה לי "שלח" ו "אל תשלח" כמה פעמים, עשיתי ריסט ולא עזר. אז הסרתי אותו ועשיו שאני מתקין הוא פשוט לא מתקדם, הוא נשאר בקו למעלה 0% ולמטה 1% וככה איזה חצי שעה וגם פה הריסט לא עזר, מה לעשות? (ד"א זה ה-PRO B 2003)
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הנה, זה מה שהופיע עכשיו כשעשיתי ריסט. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-