עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש איזה תוסף ל-WORD או משהו... שיעשה צליל כלשהו כאשר יש את הקו האדום מתחת למילה שאומר שלא כתבתי טוב את המילה? האם קיימת תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by Liran -,

שלום לכם, אממ .. כשאני מנסה להפעיל סרט, אני מקבל את ההודעה הבאה : כלומר חסר לי Codec כלשהו, כדי למצוא את הקובץ החסר השתמשתי בתוכנה GSpot Codec Information וקיבלתי את הדו"ח הבא : כמו שאתם רואים בצד ימין, הוא מזהה כי חסר Codec של Audio, כשלחצתי על מידע נוסף על ה - Codec החסר קיבלתי את הפירוט הבא : ה - Codec החסר נקרא Ogg Vorbis :-\ אני משתמש כרגע ב - K-Lite Codec Pack Full 2.27, חיפשתי בגוגל את ה - Codec הנ"ל ולא מצאתי ממש. למישהו יש את הקובץ הנ"ל ?! פתרון לבעיה ...? מכיר נגן שיוכל לתמוך בקובץ הזה ? מכיר חבילת מקודדים שתומכת בקובץ הזה ? אגב, ניסיתי להפעיל את הסרט בנגנים שונים כמו; Windows MediaPlayer 9, Mv2Player, Blaze MediaPlayer ... וגם בהם הסר…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by xeloco,

יש לי מצלמה GPT MODEL:DC-4110 ונעבד לי הדיסק אם הדרייבר ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה מראש!!!

4. Started by Shoko,

אני מחפש ולא מוצא. האם יש דרך לקמבן משהו על מנת שיהיה אפשר להתקין במחשב ללא אינטרנט ? ולא , זה מחשב שלא ניתן לחבר לאינטרנט בשום אופן.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  5. Started by naor11,

היה לי דיסקט עם הדריבר של ה sata והוא נעלם לי. חיפשתי בגוגל אולי חצי שעה ואני לא מצליח למצוא את הדריבר בבקשה עזרה יש לי לוחם אם של : fsb1333 gigabyte ga g31m s2l

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  6. הגירסה היא 3.1.0.25 תודה רבה לכל העונים! זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by shimmi1982,

היי אני מחפש אתר עם אימג'ים "ישנים" בסגנון "הכוח העובד" או "התגייס לצבא" עם סגנון האיור הייחודי שלהם הבעיה היא שאני לא יודע איך לנסח את הסגנון כדי להריץ חיפוש האם מישהו יודע על מה אני מדבר? החיפוש הוא להשראה לכן לא חייב מאגר להורדה או משהו כזה תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by HFDO5,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:31:18, on 26/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\W…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. חברים שלום, לאחרונה התחלתי להכין סרט לחתונה שמחבר קבצי שירים, תמונות וסרטוני ווידאו קצרים מאוד. התחלתי את העבודה על תוכנת Movie Maker בגרסה הפשוטה אשר מותקנת כברירת מחדל על ווינדוס 7. אהבתי בה הכול חוץ מעניין שהיה חסר בא כמה כלים כמו סרגל זמן ואפשרות השקטה של חלק מהשיר. לצורך כך הורדתי גרסה 2.6 Movie Maker ו Windows Movie Maker 6.0 אשר התגלו שלא יעילות כל כך היות והסרטון שהם יוצרות לא יוצא על כל המסך. אשמח מאוד לעזרתכם והמלצה של גרסה טובה של Movie Maker או תוכנה מגבילה אשר תתאים לצרכיי הפשוטים. תודה רבה, תומר

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום רב, מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שבו אפשר להוריד דפדפן מולזיה בעיברית? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by EyEOnE,

אהלן חבר'ה, אחרי המון שנים עם MAXTHON בזמן האחרון התעכזבתי מהדפדפן הזה קשות. בעיקרון מחפש דפדפן מבוסס IE שיהיה בעל מראה פשוט, מהיר ונח לשימוש. נוסה כבר: firefox, opera, chrome, flock, netscape. המראה שלהם לא נח לשימוש בשבילי. במה אתם משתמשים? מה יש לכם להציע? בעיקרון צריך משהו עד שתצא גרסא 3 ל-MAXTHON אם גם אותה הם לא יהרסו כמו את הגרסאות האחרונות. המשך יום נעים.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by Toxicboy,

שלום .. אני מחפש דריבר ל USB ...של לוח האם הזה : PcPartner AP 133AS13/AP 133AAS3/ AP133ABS3/ AP 133AMS3 תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by as_aviram,

שלום לכל חברי הפורום ביצעתי פורמט למחשב היום ואני לא מוצא את הדריבר של כרטיס המסך המחשב שלי זיהה את כרטיס הקול הבא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller הודה לכם מאוד ואם תעזרו לי למצוא את הלינק להורדת הדריבר בברכת ערב טוב

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by efialon,

שלום לכולם אני צריך מכם עזרה במציאת דריבר לכרטיס מסך למחשב של אחותי. הכרטיס מסך הוא radeon 9250pro . חיפשתי נואשות ולא מצאתי.. :s05: ווינדוס XP פרו אם זה עקרוני.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. Started by zohar678,

מישהו יכול לעזור לי למצא דרייבר לכרטיס קול מובנה realtek audio ac 97 נכנסתי לאתר שלהם דרך לינק בפורום פה אך אינני מבין שם איך בדיוק אני מוריד את הדרייבר הזה. אם מישהו יכול להוריד לי אותו ולהעלות לי אותו על שרת איכסון אני מאוד ישמח. או לחילופין אם יש איזה שהיא אפשרות למצא את הדרייבר הזה באתר אחר.[br]פורסם בתאריך: 14.02.2009 בשעה 10:47:29 הצלחתי להוריד נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  16. Started by רועי מלר,

היי.. ברשותי כרטיס רשת אלחוטי D -Link DWA - 110 אני צריך דרייבר עבור VISTA ULTIMATE 64bit או המלצות לגביי כרטיסים שונים בעליי תמיכה.. המון תודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by zohar678,

לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ניסתי דרך גוגל ולא הצלחתי למצא

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by rija,

ערב טוב חברים. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של MSI, גלגלתי בגוגל וזה לא הניב לי יותר מידיי תוצאות, וכשניסיתי להוריד מהאתר הרישמי של MSI קובץ ה RAR היה פגום. אני כבר דיי נואש וחושב ליקנות חדש למרות שממש אין לי צורך בכזה. הכרטיס הוא: MSI NX6200LE TD128E אשמח אם תעזרו לי לימצוא אחד שעובד. תודה. יבגני.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם אני לא חדש פשטו החלפתי משתמש לא הצלחתי להכנס אז פתחתי פרופיל חדש אני הייתי zinzana men tu R.g.Computers אז אני חפרתי את "googel" ואת "nigma.ru" נאדה אני לא הצלחתי למצוא אני צריך דרייבר לכ.קול קרייאטיב es1317 לWin98se אז בבקשה לכם תעזרו לי זה המחשב הבייתי שלי ואני עכשיו ללא קול באסה :'(

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. שלום, היום התקנתי ווינדוס 7 (32 ביט) על המחשב שלי כשהיה בו כבר ווינדוס 7 ואני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול שלי אני כבר כמה שעות מחפש ולא מוצא אם למישהו יש קישור אני אשמח מאוד!! הלוח זה INTEL DG965RY

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן! יש לי לוח של גיגה בייט ומאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס הקול המובנה בתוכו. הכרטיס הוא VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI עפי AIDA32 וכל ההתקנות שביצעתי כאשר וינדוס מצא את הדרייבר הוא תמיד הראה שגיאה וסימן קריאה על ההתקן. ניסיתי לסרוק את גוגל והתקנתי הרבה סוגי דרייברים שמצאתי אך אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. היה דרייבר יחידי של VINY שבו הצלחתי לשמוע מוזיקה אך אחרי זמן מה הוא נתקע וישנה שגיאה שמראה על בעיה בדרייבר. מקווה שבעזרתכם אצליח למצוא את הדרייבר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  22. מחשב נייד Dell Inspiron 2200. כרטיס רשת של Broadcom. bcm4309 הוא לא נמצא באתר של DELL, ובאתר של Broadcom אני לא מצליח למצוא. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by Danits1,

יש לי מדפסת LEXMARK X 1290 ואני בעל מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE כל אתר שאני נכנס אליו, האנטי וירוס מזהיר אותי בנוגע להורדת קובץ מאותו מקור. הבקשה היא: האם ניתן למצוא דרייבר ממקור אמין?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by zohar678,

לחבר שלי אבד הדיסק של המסך עם הדרייבר של המצלמה המובנת במסך. אנא עיזרו לנו למצא אותו ברשת.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.