עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, פירמטתי את הווינדוס מחדש מקובץ IMAGE שיצרתי דיי מזמן וכבר יצא לי לעשות אותו דבר ולא קרתה לי הבעיה הזו. אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב וכו , וגם לא כל מיני פירסומות (למשל הפירסומת שמתחת ל"חדשות מחשבים" פה באתר מעל החיפוש מצד שמאל ..) בעיה מאוד מוזרה. ניסתי להתקין פלאש של אדובי עוד פעם אבל לא עזר.. אשמח לעזרה .. תודה רבה רבה מראש ! קבלו ביטול - הסתדרה הבעיה. התקנתי את Adobe Flash באופן ידני ולא דרך האקספלורר (כמו התקנת תוכנה רגילה) והכל הסתדר :]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by MasterOr,

הגיוני שאם המפרט שלי הוא: Intel P4 2.6C Asus P4P800 Radeon 9600 Dual DDR 2x256 400MHz Maxtor 80GB 7200RPM אני מקבל ב3DMark03 רק 2717 נק ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by omer-m,

שלום, אני שוקל לעבור לאופיס 2007, האם ידוע למישהו מה הם הדרישות של תוכנה זו מהמחשב על מנת שתעבוד כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  4. יש לי בעיה מעצבנת לא מזמן התחילה... ב IE זה גם קורה הטעינת אייקונים ותמונות איטית לא יודע למה לא רק IMAGESHACK כל האתרים עד שזה טוען את התמונה 3-2 שניות פעם זה ישר טען ישר שפתחתי את הדף למה זה ככה? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by jungle-man,

שלום יש לי בעיה הקיימת כבר כמה זמן. מדובר באופיס 2007 המותקן על ויסטה ביזנס בדומיין עם שרת SBS 2003 . לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לשמור מסמכי אקסל על השרת מתקבלת שגיאה "unable to save" , אם אני שומר לוקאלית זה נשמר, הבעיה היא רנדומלית ובעבר זה היה קורה עם מסמכי word 2007. היום זה קורה עם excell 2007 . רעיונות?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by תימני אסלי,

עבדתי עם התוכנה הזו הרבה זמן ולפתע היא הפסיקה לעבוד. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש וזה לא עזר. הורדתי קובץ התקנה אחר (כי חשבתי שאולי הקובץ התקנה עצמו נדפק) וגם זה לא עזר. התקנתי את התוכנה על מחשב אחר וגם שם זה לא עבד. האם מישהו משתמש בתוכנה הזו ואצלו זה עובד?

7. Started by Tal.,

יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט והתוכנות שאני מחפש שיתמכו במערכת הזאת הן: SpeedFan CPU-Z Driver Genius (יש לי ואני צריך קראק או סריאל אז לגביי זה אשמח לקבל בפרטי לגרסא 8.0.316) Partition Magic (צריך את הכי חדשה ורצוי גם קראק או סריאל בפרטי). לא לשכוח שמדובר במערכת ויסטה 64 ביט! תודה רבה לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  8. יש לי כמות של תמונות ואני רוצה להקטין אותם עלמנת להעלותן,יש אישזהי תוכנה שיכולה להקטין יותר מתמונה אחת בו זמנית ? אה ועוד משהו,אני מחפש אתר חינמי להעלות כמות גדולה של תמונות,ככה לעשות לי אלבום שאותו אוכל לשלוח,מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by פארקר28,

הורדתי סרט וכאשר אני נכנס לתיקיה בה הסרט נמצא אני מקבל הודעת שגיעה..."explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." כאשר אני מנסה לפתוח את קובץ הסרט אני מקבל הודעת שגיעה... "mplayer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." מה עושים כדי שהקובץ יפעל? האם צריך להוריד איזשהו קידוד? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by bluz,

אהלן, אני רוצה להפעיל DUAL BOOT במחשב, שלא התאפשר לי בגלל שהתקנתי LINUX ורק אח"כ WINDOWS. בקיצור, כרגע המצב הוא שיש לי כונן אחד עם ווינדוס שפועל ואני לא רוצה לגעת בו (יש בו חומר חשוב מאוד ואסור לקחת סיכונים), ואחד עם לינוקס שלא פועל. אני רוצה להתקין תוכנה שתעזור לי לעשות DUAL BOOT. שמעתי שGRUB יכולה לעזור, איך זה פועל? פשוט מתקינים על WINDOWS וזה יפעל? זה לא יפגום במערכת WINDOWS הקיימת? **למרות הקשר של הנושא לפורום LINUX, מצאתי אותו יותר מתאים לפה, כי לא מדובר רק בLINUX. אם זה לא מתאים לפה אשמח אם תעבירו.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש והכל .. אבל כלום לא עובד..

12. אני כרגע משתמש בZONEALERM PRO.... אבל נגיד שאני נכנס לשחק BF2 אני חייב לכבות אותו לפני כי הוא עושה לאגים... הוא לא חוסם את המשחק לגמריי רק גורם ללאגים כבדים שמעיפים אותי עליהם.. ואם הוא כבוי אז הכל בסדר. גם כשאני משאיר את המחשב בלילה עם UTORRENT בבוקר יש לי הודעת שגיאה על TRUEVECTOR שהוא צריך להיסגר.. ואחרי זה מופיע גם שגיאה של אותו פרוסס בזיכרון... היום עוד היה לי מסך כחול אחרי השגיאה הזאתי של הזיכרון בדרך כלל הייתי רק לוחץ OK ואז הוא היה מפעיל את עצמו מחדש... הפרוסס (לא המחשב)... לדעתי זה בגלל כמות האנשים (פורטים) שהתוכנה אמורה להתחבר אליהם והוא לא מצליח להסתדר עם זה... אבל לא קרה לי דבר כזה בפיירולים אחרים אז הפיירול הזה לא נראה לי משהו... יש למישהו המלצות? ניסיתי פע…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. היי ב-Media Player Classic יש אפשרות להזיז את התמונה, כך שאם רואים סרט במסך רחב - אפשר לקבוע שהתמונה עצמה תהיה צמודה לחלק התחתון של המסך, והשוליים (שעכשיו יהיו פס אחד כפול בגודל) יהיה למעלה. הבחירה נעשית ע"י View->Pan&Scan->Move up/down, או ע"י לחיצה על CTRL + מקשי החצים בצד. התוצאה - במקום שיהיו קצת שוליים ולמעלה וקצת שוליים למטה, יש "הרבה" (פעמיים) שוליים במעלה\למטה, ואז תמונה שצמודה לסוף המסך. מצורפת תמונה להדגמה. הבעיה היא, שאני לא משתמש ב-Media Player Classic... :-X אני משתמש בתוכנה ייעודית לק"ב (Meedio Essentials), ובכל מקרה האפשרות לא קיימת גם באף תוכנה אחרת שראיתי (כולל WMP הרגיל) חוץ מ-MediaPlayer Classic... משונה.. anyway, אני מחפש אפשרות כלשהי לשנות א…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. Started by SHAY951,

כשאני מנסה להתקין הוא מציג לי את ההודעה הבאה: אחרי ההודעה הפסקתי את ההתקנה כמובן ולא המשכתי. השאלה שלי היא מה ההודעה הזאת אומרת בדיוק (אני מבין אנגלית, אבל לא את כל המונחים שהוזכרו שם), ואם אני יכול להתעלם ממנה ולהמשיך.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום. הורדתי את GTA2 מהאתר NANA במחשב של אחי, עכשיו הוא סגר את המחשב אחרי ההורדה ולא התקין אותה, אבל מה שבטוח היא שההורדה הסתיימה בהצלחה אני פשוט לא יודע איפה :s05: , יש איזה שהיא דרך להכנס אולי לתיקה ששם אני מוריד את כל הקבצים אני משתמש בדפדפם IE 6 ואם יש דרך לראות את כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט ולמצוא את הקובץ ללא בעיה, אז בבקשה תנסו להסביר לי זה די דחוף אני רוצה לשחק ברשת עם אחי מחר אני לא יכול להוריד את זה מחדש.. איך אני מוצא את הקובץ כבר ניסיתי חפש בכוננים הקשיחים זה לא עזר תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by Zaks Sharon,

http://www.toptenreviews.com/ אתר שמראה את עשרת הגדולים של מלא סוגי תוכנות. כנסו ותראו. יש כאלו שיאמרו שהוא שימושי, אבל כפי שאני רואה הוא "קצת" נוגד את ההמלצות של רוב אנשי הפורום כאן (תראו על איזה אנטי וירוס ותוכנת אנטי ספייוור הם ממליצים...).

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה שמשגעת אותי הרבה פעמים כשאני משתמש בביט טורנט אחרי חצי שעה המהירות מתחילה לצנוח עד לרגע שבו החיבור פשוט מתנתק! החיבור לספקית האינטרנט,אני מתכוון! התקשרתי לספקית ואין להם שמץ של מושג מה גורם לזה,עשיתי מיליון סריקות וירוסים וADWARE ולא עזר כלום יש למישהו מושג מה קורה כאן? האם אצטרך לפרמט? אני פשוט משתגע! עיזרו לי! :s05:

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by AmitT,

שלום. אני מחפש תוסף שראיתי פעם לתוכנה Mozilla Thunderbird שמאפשר לבחור איך לפתוח לינקים למשל אם יש לינק מסוים שאני רוצה לפתוח בmaxthon אז מופיע רשימת תוכנות בתפריט הלחצן הימני וכך אפשר לפתוח את הלינק בנוחות ובלי שגיאות. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by yahavon028,

מחקתי את הדרייבר הקודם ע"י התוכנה שיש באתר. כשאני מנסה להתקין את החדש, הוא אומר שנוצרה טעות בפתיחת קובץ. כשאני אומר התעלם והוא ממשיך הוא אומר לי בעליה של הסט אפ שיש לי שגיאה. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. Started by esaly,

היי! יש לי בעיה שאני חוקר כבר הרבה מאוד זמן. בכניסה לאתרי צ'אט כמו נענע או תפוז יש בעיה של חסימה הLAUNCHER.OCX ע"י קספרסקי. כל ניסיון הכנסה שלו לTRUSTED LIST לא עוזר. הדבר היחידי שניתן לעשות בשביל להתקין את הACTIVEX הוא לסגור את האנטיוירוס. מישהו יודע אולי איך ניתן בכל זאת לשמר ולעבוד עם שניהם יחדיו?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. אני מפעיל תמסנגר לוחת על כניסה יש תחלון שבו אני בוחר או רושם תאיימל שלי.. אז יש לי רשימה של כל האנשים שהתחברו מאצלי.. אני רוצה למחוק אותם שישאר רק שלי !! איך אני מוחק את זה?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. האמת שלצערי אין לי הרבה פרטים, כי זה לא המחשב שלי, אלא של חבר, ולנסות להבין ממנו פרטים זה כמו לשאול אישה איזה אוטו יש לה (כחול!). בכל אופן, כמו שכתבתי בכותרת, המחשב עושה לעצמו ריסטרט בעת שהוא מגיע לוינדוס. המחשב כן מצליח לעלות במצב בטוח מצ"ב קובץ מיני-דאמפ, שאני לא הצלחתי להבין ממנו הרבה בדיוק... תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור... עריכה: הבעיה נפתרה ע"י ביטול מס' גורמים שעולים עם עלייתו של המחשב (עדיין לא בודדנו את האשם, אבל ביטול של מספר גורמים פתר את הבעיה). [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by mnbvcxxzz,

לפעמים כשאני משתמש באינטרנט המחשב מחליט לכבות את עצמו ולהפעיל מחדש (restart), אחר כך כשהוא מעלה את מערכת ההפעלה הוא לא נותן לי להכנס לתיקיות עד שהוא לא חחק את כל ה"תיקיות אינטרנט הזמניות" מה לעשות על מנת לבטל את זה?זה ממש מעצבן שהמחשב מחליט על דעת עצמו למחוק לי קבצים שלמים יש לי וירוס?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. שלום לפני מספר ימים נתקלתי במחשב שלי ב CYBER SECURITY זו תוכנה שמשתלטת על המחשב ומודיעה לך (פיקטיבי) שיש לך וירוסים, מה שלא נכון בכלל, לא הצלחתי להסיר את התוכנה בשום מקרה גם לא מלוח הבקרה מהסר חומרה, אין אפשרות ... מישהו יכול לעזור ? אני כבר אובד עצות, תודה מראש אסף

25. היי חבר'ה.. אני מחפש תוכנה צריבה חינמכי לסרטים ומשחקים וכו.. יש צורך להתאמה לויסטה 64 ביט בתודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים