תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, מישהו מכיר החרבת RSS לכרום כמו של פיירפוקס? כלומר שאפשר לשמור הזנה בסרגל הסימניות לכל אתר? תודה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בחודש האחרון עם האזנה לרדיו דרך האינטרנט.. בדקתי בשני הדפדפנים..ובשניהם יש את הבעיה וכדי לוודא שזו לא בעיה באתר ניסיתי לשמוע גם באתר אחר ולא הצלחתי.. התקלה שמופיעה היא "ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שאין תמיכה בפרוטוקול שצוין. אם הקלדת כתובת URL בתיבת הדו-שיח פתיחת כתובת URL, נסה להשתמש בפרוטוקול תעבורה שונה (למשל, ''http:'' או ''rtsp:'')." יש הפנייה לפתרון של הבעיה באתר של מייקרוסופט ושם אומרים שהבעיה נובעת מלינק שבור..ואת זה כבר פסלנו או מפרוטוקול לא נתמך..ואת זה גם פסלנו כי זה כבר עבד או מהגדרה לא נכונה..והגדרתי לפי האתר..ככה שכל הפרוטוקולים מסומנ"ווים בלשונית "NETWORK".. אני די אובד עצות התקלה צצה משומקום ולפניה הפעלתי מ…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי פה את העבודת שורשים שלי שעוד רשמתי אותה בQTEXT 5 הישן והמוכר לדוס (זה עם המסך הכחול) עכשיו יש לי גם את הQTEXT עצמו רק אי אפשר לפתוח אותו על הWINDOWS XP. אח שלי צריך אותה דיי דחוף... השאלה שלי, האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת את הפורמט המיושן של הQTEXT הזה לפורמט מוכר כמו RTF למשל (או אפילו TXT יספיק...) תודה, מקווה שלמישהו יש תשובה לדבר הזה...
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מאז הפירמוט אני מקבלת כל הזמן את ההודעה הבאה כאשר אני עובדת עם IE: Internet Explorer Script Error An error has occurred in the script on this page: Line:13 Char:1 Error: object expected Code:0 URL..... Do you want to continue running script on this page? ניסיתי תחת TOOLS - OPTIONS - ADVANCE - לעשות disable ל-script debugging - אבל זה לא עובד! למישהו יש רעיונות? תודה מראש, הדר
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם MPC. כשאני מריץ סרטים עם VMR9 Renderless (נחוץ בשביל כתוביות) ישנה רצועה דקה בחלק העליון של הסרט שבה יש כל הזמן קרטועים וקפיצות. הדבר מורגש בעיקר ב-fullscreen. אם אני משנה את הרנדר ל-system default הסרט נראה מצוין, אבל אני לא יכול להכניס כתוביות. ניסיתי כבר לעדכן דרייברים ו-DX, וזה לא עזר. אשמח לעצות, גיא.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מיד אחרי שהתקנתי את הדרייבר 9.1 (ATI) ניסיתי לפתוח את התכנה ומאז אני מקבל שגיאה מהסוג של 'SEND' 'DONT SEND' של מיקרוסופט... מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
פרמטיתי אתמול והסי די רום לא עבד לי אז את הדרייברים ללוח אם +כרטיס קול הורדתי מאתר היצרן (gigabyte) חיברתי אוזניות ללוח האחורי ורמקולים ללוח הקדמי כמו שתמיד היה ועבד לי, לפתע רק האוזניות עבדו וזאת לאחר שכמובן בהגדרות העברתי את הזהוי גם ללוח הקדמי כמו שתמיד עשיתי. מעתה הלוח הקדמי לא פעל אז הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכסנתי בדקתי בהגדרות במחשב אולי הבעיה בלוח הקדמי - הוא תקין הוא הצליח להגיב לרמקול בשלב מסוים אבל לאחרן מכן שוב פעם התוכנה חסמה אותו אין לי מושג כיצד לפתור הבעיה הלוח אם משולב סאונד אצלי ga-945p-s3 [glow=red,2,300]1.הייתי לוחץ על מנת להפעיל את הרמקולים 2. הייתי מחזיר לאותה נקודה ממנה הורדתי את הוי על מנת שגם האוזניות יפעלו אבל הייתי משאיר אותן כבויות.[/glow]
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/news/37543-finally-you-can-google-your-android-phone איך אני מוצא את הסלולר שלי שהוא אנדרואיד ? מה אני רושם ב- PC שלי ? איזה תוכנה להתקין ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחים שלי כל פעם שאני פותח תאיסיקיו אז זה לא נכנס לי וזה מתנתק וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי ... אני חייב לעשות שמהו זה כל זמן מסויים קורה ואין לי מה לעשות ..למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי משתמש עם דיסק האתחול של .Hiren's Boot CD 96 החלפתי לוח ל Asrock G31MS ומאז אני לא יכול לעשות ghost עם התוכנהnorton ghost שנמצאת על ה boot cd (התוכנה עולה -אני עושה OK וזה נתקע). בררתי את הנושא ויכול להיות שהלוח הזה לא תומך בתוכנה הזאת או לפחות בגירסה שאני משתמש. מישהו מכיר עוד תוכנה שעושה את אותה פעולה כמו ה norton ghost תוכנה שאני יוכל לצרוב ולהריץ אותה מ boot בלי להתקין אותה קודם. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי דיסק של דיוידי של קליפ מסויים ואני רוצה להעתיק אותו. אין לי 2 כוננים במחשב, ופעם הצלחתי דרך נרו 8 יצרתי IMAGE או משהו איך אני עושה את זה? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שלא רשום פה. הוא יצר מחיצה קטנה במחיצה קיימת של ההארד דיסק בעזרת דיסק ההתקנה של Windows XP ומחק אותה מיד אח"כ. עכשיו הווינדוס לא נותן לו לגשת לדיסק בגלל שהוא לא מפורמט. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אאוטלוק 2010....תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיוון ש-NORTON SYSTEMWORKS לא יכול להתקין את רכיב ה-GOBACK בבטחה על מחשב עם בקר RAID (למרות שהוא לא בשימוש ויש לי רק HD אחד), מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שיכולה להליף את ה-GOBACK? זה מאוד חשוב לי, כיוון שה-GOBACK הציל אותי כמה פעמים מקטסטרופה...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אתרי אינטרנט מזהים כתובות IP של הנכנסים אליהם. אילו סוגי עקבות נוספים מזוהים ע"י אתרי אינטרנט ? באיזה אופן ניתן לצמצם או למנוע השארת עקבות באתרים ? באילו תוכנות אפשר להשתמש למטרה הנ"ל ? אילו הגדרות מומלץ לקבוע בדפדפן ? אילו שרתי Proxy מומלצים ?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
למי שמעוניין לשדרג לפיירפוקס 3 אך לא עושה זאת ביגלל שהוא יודע/מפחד שההרחבות שלו לא יעבדו בפיירפוקס החדש, הנה דרך לגרום להרחבות לעבוד, גם אם המפתח שלהם עדיין לא התאים אותם לפיירפוקס 3. שלב 1: אחרי שמתקינים פיירפוקס 3, הוא יגיד שהרחבות האלה והאלה לא מתאימות לפיירפוקס 3 וישאל אם לחפש להם אפדייטים אם תגידו שכן הוא יחפש ויכול להיות שהוא ימצא עדכון שכבר מתאים את ההרחבות שלך לפיירפוקס 3 ואז אתה פטור מלהמשיך לשאר השלבים, ותתחדש על הדפדפן החדש אם הוא לא ימצא או שתבחר אל תחפש עדכונים פיירפוקס יעלה כרגיל, רק ההרחבות הלא תואמות יהיו במצב כבוי. שלב 2: התקן את ההרחבה Nightly Tester Tools 1.3 מכאן https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543. ותעשו ריסטרט לדפדפן. שלב 3: …
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מנסה לראות פלאש בפיירפוקס ולא מצליח..הורדתי כבר את הפלאש פלייר אקביאיקס ופלאש פלייר פלאגאין ובכל זאת הוא לא נותן לי לראות בפיירפוקס דברים באתר nrg לגבי האינטרנט אקספלורר הוא גם לא נותן לי ומציע לי להתקין פקד אקטיבאיקס ואני אומר לו להתקין וכלום לא משתנה..באקספלורר זה בכל האתרים , לא רק בnrg מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מישהו מכיר תוסף כזה ל-Chrome? התרגלתי כבר שב-Firefox ה-Bookmarks מוצגים לי בצד וזה מאוד נוח לי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמראה את מצב הדיסק הקשיח (כמו המנורה שבמארז) על המסך?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. יש לי מתאם מוכן (אין לי אפשרות להכין אחד כמו שיש במדריכים בפורום אלקטרוניקה) שמתחבר לUSB אני רוצה לשלוט באמצעותו בווליום הLINE IN במחשב. מישהו מכיר תוכנה שתעשה את העבודה? חשוב לי שאני אקח שלט משלי ואקבע איזה כפתור יעשה מה... תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. כמו שרשמתי בכותרת יש לי קבצי PDF שהן תמונות , שמתוכן אני צריך להעתיק טקסט (איך וכמה שבא לי ) ולהדביק במקום אחר. אמרו לי שאני תוכנת OCR בשביל זה , חקרתי את הפורום ואת גוגל לא מצאתי משהו שעשה עבודה טובה. חלק לא עשו המרה בכלל , חלק המירו לג'יבריש וקוביות וחלק בכלל לא עבדו. חייב תוכנה טובה שתעזור לי . אגב אין לי שום צורך שהתוכנה תתמוך באנגלית כי הטקסט שאני מתרגם הוא ספרדית/אנגלית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זה ממש מציק הפופ שמסומן בתמונה המצורפת וגם הגרפים פה באתר לא נראים כמו שצריך. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן יש לי NOD32 SMART SECUTIRY 4, רציתי לדעת איפה אני מגדיר ב FIREWALL לאיזה תוכנות תהיה גישה לאינטרנט ולאיזה לא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי אימיול 4.2 ומשום מה בזמן האחרון לחמור יש כיסוי עיניים שחור (LOW ID אם אינני טועה). לא ביצעתי שינויים מיוחדים במחשב והחמור נהג לעבוד טוב מאוד עד לא מזמן. יש לי פירוול של וינדוס והפורט של החמור פתוח בודאות. הצעות בבקשה לא בא לי לוותר על הקרדיט ..
-
אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה בדפי אינטרנט. הwindow media player כן עובד וגם קולות המחשב עובדים..בזמן הקלקה וכ"ו. בנוסף, אני לא מצליחה לראות סרטונים כמו למשל בקישורים הבאים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259450,00.html http://news.walla.co.il/?w=//919935 הדפים עולים עם סימן X במקום הסרטון וגם למטה בדף בסרגל הכלים מימין יש אייקון צהוב עם סימן קריאה שחור...הודעת שגיאה בדף. האם מישהו יוכל לעזור לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-