עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by borg,

יש לי מחשב די ישן - פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. רציתי להתקין את אזוראוס, אבל שמעתי שהיא תוכנה מאוד כבדה שדורשת הרבה זיכרון ומשאבי מערכת. האם אני אוכל להשתמש באזוראוס במחשב שלי עם NOD32, Zone Alarm Pro, Ad-Watch בלי שהמחשב יתקע, ולהוריד במהירויות גבוהות, או שעדיף להשתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by LIOR42,

האם יכול להיות ווירוס בקובץ קול אוו וודיאו?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  3. כאשר נוצר קובץ מתוכנת WINDVR איני יכול לפותחו בתוכנת פינקל סטודיו 9,מדוע? יש פטנט כלשהו? בדקתי עם תוכנת GSPOT לראות במה מקודד הקובץ וזה מה שהופיע: MPEG-2 Demultiplexer מדוע לא ניתן לפתוח קובץ MPEG?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by ran19,

התקנתי אותו היום אז רצית לדעת אם צריך להגדיר אותו או משהוו ותעזרוו לי איך להשתמש בו אני לא כל כך מבין תסימני שאלה האלו צריך לא צריך אני לא בטוח וגם קופץ לי כל פעם כל מיני הודעות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם מאוד!!!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by puki,

יש סרטים מסויימים שנראים ממש רע כשאני מנגן אותם במדייה פלייר (9), ב-MV2PLAYER למשל זה בסדר. גם כל הסרטים שיש בוואלה WOW נראים ככה. זה כאילו שיש מעין רשת ירוקה מפוקסלת על הסרט. מצורפת דוגמה מוואלה. ניסיתי להתקין את כל הקודקדים FFDSHOW ואת המדייה פלייר מחדש, עם הקודקים של מיקרוסופט - לא עזר. רעיונות ? מדובר במחשב AMD64, 1G זיכרון, כרטיס מסך 9800 אם זה משנה...וינדוס XP PRO [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. יש לי מדפסת משולבת של HP , כל הדרייברים הכי עדכניים, WINDWOS XP מעודכן, ויש בעיה מציקה ביותר. כשאני מדפיס מסמך לדוגמא והוא נתקע באמצע, או סתם כשאני מבטל מסמך הוא לפעמים לא מתבטל ונתקע שם ברשימה של ההדפסות ונמצא במצב של מחיקת הדפסה, רק שהוא נשאר ככה כל הזמן, גם אחרי ריסטארט, אני מנסה לבטל וכלום לא עוזר, רק אחרי כמה ימים הוא נעלם משם, ובניתיים אי אפשר להדפיס כלום. איך אפשר להתמודד עם הבעיה? זה ממש מטרד.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. שלום, יש לי FF, ואני מעוניין היפתח לי TAB חדש במקום חלון חדש בקישורים עם _blank. לדוגמא: http://www28.brinkster.com/ghosthunter00 נפתח בחלון חדש, ואני מעוניין שהוא יפתח בטאב חדש. איך אוכל לשנות זאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. שלום לכולם שמחתי לגלות את הפורום הנהדר הזה. ברצוני את עזרתכם אני לא מצליח למצוא אף תוכנה שתוכל להכניס את התרגום לתוך הסרט. אנא מכם נבטו אותי לתוכנה מסוימת עם עזרה מינימלית. בתודה אבי

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by AvtipuS,

קניתי HD חדש, חיברתי הכל עובד יופי, אתמול חיברו לי את ה HD הישן בתור סלייב, שמתי לב שאני לא יכול להיכנס לכל מיני תיקיות ורשום שהכונן צריך איתחול משהו כזה,ולא רציתי לפרמט כי יש שם קבצים חשובים (תמונות) היום בבוקר הדלקתי את המחשב נתתי לווינדווס לעשות תסריקה הזאת של המסך הכחול לפני שהוינדווס עולה, אחרי הסריקה נכנסתי לכונן לראות אם אפשר להגיע לתמונות ובום-אין תמונות. יש אפשרות לשחזר את התמונות?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת מהי התוכנה הכי מומלצת לניקוי קבצים כפולים זמניים ושאר הזבל שנאגר במחשב אני יודע שיש את system mechanic ובגדול היא טובה רק רציתי לדעת האם היא הכי טובה או שיש תוכנה יותר מומלצת ממנה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. Started by borg,

יש לי ארבעה קבצי Image של Ghost (כ"א בגודל של כ-1GB). מדובר בארבעה Images שונים ולא פיצול של Image אחד גדול. יצרתי את קבצי ה-Image באמצעות Norton Ghost 2003 ושמרתי אותם על מחיצה בדיסק הקשיח (לא צרבתי אותם באמצעות Ghost). צרבתי את כל ארבעת קבצי ה-Image על DVD אחד (כ"א בתיקייה נפרדת) באמצעות Easy CD&DVD Creator 6 והגדרתי את ה-DVD כ-Bootable, כך שהוא יפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. ה-DVD נצרב ללא תקלות, עולה ב-Boot ומפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. הבעיה היא שלמרות ש-Norton Ghost 2003 מזהה את ה-DVD הוא לא מראה את הקבצים והתיקיות שבו, אלא מצפה שה-DVD כולו יהיה Image של Ghost. משהוא לא מזהה את ה-DVD כ-Image של Ghost, הוא מודיע שה-Image לא נצרב באמצעות …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בהשראת גולשי פורום רבים באתר החלטתי לעבור לפני זמן מה לגלוש ב-Firefox [מהיר בטירוף ולא רק אצלנו ב-HWzone אלא בכלל]. אבל מה, שמתי לב למשהו מאוד מעצבן, פעמים רבות קורה לי שהדפדפן פשוט לא מציג תמונות ואייקונים באתרים מסויימים, מבדיקה קצרה גיליתי שזה נובע מ-Zone Alarm כי כשהיא סגורה הכל עובד כמו שצריך והתמונות נטענות כרגיל - לא מצאתי לזה הסבר ריאלי. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? אני זוכר שבזמנו זה גם קרה לי בהתחלה עם IE אבל לשם כך נכנסתי ל-Zone Alarm וביקשתי שייתן גישה לאתרים לטעון תמונות [באופן גורף דרך האפשרויות], לצערי אני לא מבין למה ב-FF זה קורה גם כן ובתוכנה אין אפשרות מיוחדת עבור FF. היא לא מבדילה בין FF ו-IE. אני מצרף שתי תמונות + לינקים כדי שתבדקו ב-FF וב-IE [ב-IE זה …

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. גם שילוב של כמה תוכנות יהיה מצויין תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. השאלה היא אם יש כזאת אפשרות בכלל? נגיד ואני רוצה להעלות מופע סטנד אפ על הH320 שלי, ואני לא רוצה קובץ ווידאו ששוקל הרבה - יש אפשרות להמיר אותו לMP3, נגיד...?? תודה לעונים ויום טוב. aaaaaa32

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  15. מישו יודע איפה להוריד את pascalite בכדי לתרגל את השפה ??? דחוף

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by shanibh,

היי, לא ידעתי כל כך להגדיר מה אני רוצה לעשות, אז צירפתי קובץ תמונה, בעיקרון חשובים לי שני דברים שלא הצלחתי לעשות בטבלה: 1. בקריטריונים של הטבלה בקצה הטבלה לעשות מעין אלכסון ובו להכניס שני פרמטרים, אחד עבור השורות אחד עבור העמודות 2. עבור הקריטריונים האחרים של השורות והעמודות, להוריד את המסגרת לגמרי, שהפרמטרים יהיו מחוץ לטבלה אם מישהו יודע גם איך לעשות את מספר אחד באקסל הייתי שמח לדעת גם. לא ע"י עיצוב והוספת מסגרת של אלכסון ואז לשחק עם הרווחים, זה מעיק... תודה...(מצורף הקובץ תמונה לא לשכוח להסתכל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני שמח לבשר ששוחררה גירסה 1.1.5 של תוכנת הדואר האלקטרונית החינמית בעברית הגירסה החדשה כוללת: ^ מיון דו כיווני של רשימת המכתבים במסך הראשי + אפשרות לפתוח מכתב HTML בחלון מלא + אפשרות לכיבוי התוכנה באופן אוטומטי, לאחר סיום שליחת המכתבים ^ אפשרות להקטין את התוכנה כאשר מפעילים את תכונת ה SMS/ICQ * טיפול טוב יותר במכתבים שמצורפים כנספחים * הדפסת מכתבים שמורים העלתה הודעת שגיאה * בקבלת מכתב, הכתובית על מד ההתקדמות לא הראתה ערך נכון + העברת מכתבים בין שרתי דואר ^ מחיקת מכתבים נעשית בפרוסס נפרד ^ בדיקת שרתי דואר נעשית בפרוסס נפרד אשמח לשמוע רעיונות נוספים לתוכנה או על בעיות שנתקלתם בהם על מנת שאוכל לשפר את התוכנה זיכרו שהיא חינמית קלילה ואינה דורשת התקנה emailaya.2ya.c…

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  18. מה אתם אומרים? היה נורטון וזה היה חרא.. כבד ולא עושה כלום. אני מחפש אחד חדש. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  19. Started by shmoolm,

מישהו מכיר תוכנה טובה שמראה את הטמפ' של המעבד.. אבל אני צריך שהיא תראה אותה בצורה קבועה.. כאילו ב tray או משהו כזה ...

20. טוב אז מכיוון והאימיול שלי זוחל וכרגע אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזאת שהיא בגדר קללה אצלי אזאני מחפש קליינט ממש טוב לאימיול, ניסתי את אלו של WareFaw וגם את של Lionetwork. לא ממש עוזרים, זה די אותו זב%. המליצו לי על DarkMule, למישהו יש ניסיון איתו/ יודע איך בדיוק ניתן להשיג אותו, ניסתי להורדי דרך www.oode.de אב לזה קצת בעיה הכל שם בגרמנית וזה כאב ראש. תודה לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by charm,

שלום התקנתי היום XP SP2 באנגלית והתקנת אופיס 2003 גם באנגלית והכל סבבה אבל אחרי שהתקנתי את הנורטון system work 2003 המחשב עולה עם 2 שגיאות אחת אומר שהוא לא מוצא קובץ msvcp70.dll והשניה אומר שנורטון מזהה שינוי בתוכנה שיכול להיות התקפה או בעיה אחרת ויש לינק לאתר של נורטון לעוד פרטים ששם אומרים שעדכון (live update) יכול לפתור אבל הוא לא פתר וגם לא הסרה של הנורטון והאופיס והתקנה מחודשת לאחר ההסרה של הנורטון אין את הבעיה הזאת איך אפשר ששניהם יעבדו בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by barnes,

על איזה תוכנה אתם ממליצים? אני מחפש תוכנה אמינה שלא תעשה בעיות, ועם זאת תוכל לתקן את כל הבעיות הקיימות ברג'יסטרי...

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by hlxp,

התקנתי את המחשב מחדש וכבר מההפעלה הראשונית והתקנת האנטי וירוס גיליתי שיש בו לא מעט טרויאנים ושאר מחלות אז צירפתי את הLOG מHJT : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:09:01, on 17/06/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Messenge…

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, תעזרו לי בבקשה, אני רוצה לשנות סיסמא במסנג'ר, ולהגדיר לו שכל פעם שאני מתחבר שיבקש ממני את הסיסמא. בתודה רבה, דודי.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by idoyi,

אני מחפש תוכנה קלה שתאפשר לי לקחת קליפים ולהלביש עליהם מוזיקה mp3 וגם שאני יוכל לעשות מעבירים יפים בין קליפ לקליפ באיזה תוכנה אני יכול להשתמש??? (שלא תהיה מסובכת כ"כ) תודה

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים