תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לא משנה באיזה תוכנה ניסיתי עדכנתי לגרסה הכי חדשה של CODEC PACK (של K-LITE) ניסיתי למחוק ולהתקין תתוכנות השונות שאני רואה דרכן תסרט, כלום! המסך שחור ואין קול, אין לי מושג איך ולמה זה קרה ואתמול דווקא ראיתי סרט אה והיום שמתי לב שמופיע לי מן FF כל פעם שאני פותח תסרט (איפה שהשעון) ,יכול להיות שזה גם היה פעם ויכול להיות שלא בכל אופן גם לא הורדתי כלום ב20 שעות האחרונות
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט והתוכנות שאני מחפש שיתמכו במערכת הזאת הן: SpeedFan CPU-Z Driver Genius (יש לי ואני צריך קראק או סריאל אז לגביי זה אשמח לקבל בפרטי לגרסא 8.0.316) Partition Magic (צריך את הכי חדשה ורצוי גם קראק או סריאל בפרטי). לא לשכוח שמדובר במערכת ויסטה 64 ביט! תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרגע את NOD32, AD-AWARE, SPYWARE DOCTOR.... עכשיו אני מפעיל רק את NOD32 "בזמן אמת". האם צריך גם להפעיל את אחת מהתוכנות מהאחרות, או שמספיק רק הנוד? כמו כן אני "מטפל" במחשב בעזרת Registry Mechanic ו-TuneUp Utilities 2007... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה שתביאו לי תוכנה מצויינת אולטימטיבית לתחזוקת המחשב. שמנקה קבצים פגומים\רג'יסטרי וכו... זה מאוד חשוב לי לא מחייב תוכנה חינמית אני מעוניין גם לרכוש אותה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן myie2 למי שמכיר, ויש לו אופציה לריבוי טאבים+ כפתור למטה שכשהו לחוץ כל לינק נפתח בטאב חדש. יש כזה כפתור בפיירפוקס?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי גרסה אחרונה ולפני האחרונה וכשאני מנגן סרטונים זה מראה כמה שניות את התמונה ואז זה נהייה שחור אם זה בדפדפן אינטרנט אז אני מזיז את הדף למטה ומחזיר וקצת משחק עם זה וזה עובד לכמה שניות ואז עוד פעם צריך להזיז מישהו יכול לפתור לי את הבעיה או לתת לי שם של חבילת קדקים אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, אתם מכירים את ההודעה שקופצת מה-Firewall בכל פעם שתוכנה מסוימת מנסה לגשת לרשת? ואז ניתן לסמן האם מותר/אסור/תמיד מותר/תמיד אסור? אני מחפש תוכנה כזו, רק לכרטיס הקול שלי. אני מעונין לסמן של-Internet Explorer אסור לגשת לכרטיס הקול. נמאס לי מהפלאשים והפרסומות המזמרות. ל-Winamp למשל, אני אתן Full access. מה דעתכם? מישהו שמע על דבר כזה? מוטי
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איפה אני רושם תקוד בWINAMP תשראיל ? אני יודע שצריך להיכנס לABOut וזא ללחוץ משהו ואז יהיה אפשר לרשום תקודדד משהו יודעע?? תודה יום טובבב
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כאמור הגרסה היא הכי עדכנית מאתר החברה 1.71.59 ,הצד השני שומע אותי ,אך אני לא יכול לשמוע אותו . המצלמה והכל תקין .וגם חיבורים הכל תקין .לכל אנשי הקשר שלי יש את אותה גרסה. בסקייפ שומעים מעולה .מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום לאופצייה Print to file להיות ב Disable? האופצייה נמצאת כמובן שלוחצים על Print.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב והוא היה איטי בצורה מפחיד.. לקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות את הווינדוס. ניסית לעשות ריסט לביוס הדבר לא עזר, גם כאשר הווינדוס עולה המחשב ממש ממש איטי. מדובר בQ6600 ולוח אם של אינטל צ'יפסט 35. בבקשה אם מישהו יכול עזור! :s05:
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב לאחרונה התחלתי לגלוש בפיירפוקס גירסא 3.5 ואני מאוד מרוצה ופשוט לא מסוגל לחזור לאקספלורר. אבל יש לי בעיה: כאשר חבר שלי שולח לי לינקים לסירטונים בYOUTUBE אז אני נכנס ללינק רואה את הסירטון והכל עובד טוב וכך הלאה רואה כמה סירטונים. אבל לאחר כמה סירטונים אני לוחץ על לינק לסירטון אחר שהוא שלח ופתאום לוקח לדפדפן לטעון מלא זמן את האתר ואז הסירטון בכלל לא עולה. מדוע זה קורה ואיך פותרים זאת?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית רשת בין שני מחשבים, באמצעות כבל בלבד, כאשר לאחד המחשבים מחובר המודם. באותו מחשב שמחובר המודם שזה המחשב הראשי בבית, התקנתי פיירוול של zone alarm משום מה אני לא מצליח במחשב השני לגלוש באינטרנט, ניסיתי בהגדרות של התוכנה ללכת ל-zone ולהגדיר שם את הכתובת איי פי של המחשב השני זה לא עוזר, וגם במחשב הראשי שהפיירוול עולה בהתחלה עם המחשב ואני מנסה להתחבר לאינטרנט זה גם לא מתחבר הוא רושם לי שגיאת איי פי. מה ניתן לעושת כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מריץ לייב אפדייט, עכשיו שם ישנן שתי אופציות אחת VIRUS DEFINITIONS ואחת NORTON ANTI VIRUS 2003. עכשיו את האפשרות של עדכון וירוסים אפשר להריץ ואת השנייה של ורטון 2003 אי אפשר, יש עלייה איקס אדום! עכשיו, אני מריץ את העידכון של טבלאות הוירוס זה מוריד מתקין אבל זה לא מעדכן! מה זה יכול להיות?!?! תודה רבה יום מעולה!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את GTA2 מהאתר NANA במחשב של אחי, עכשיו הוא סגר את המחשב אחרי ההורדה ולא התקין אותה, אבל מה שבטוח היא שההורדה הסתיימה בהצלחה אני פשוט לא יודע איפה :s05: , יש איזה שהיא דרך להכנס אולי לתיקה ששם אני מוריד את כל הקבצים אני משתמש בדפדפם IE 6 ואם יש דרך לראות את כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט ולמצוא את הקובץ ללא בעיה, אז בבקשה תנסו להסביר לי זה די דחוף אני רוצה לשחק ברשת עם אחי מחר אני לא יכול להוריד את זה מחדש.. איך אני מוצא את הקובץ כבר ניסיתי חפש בכוננים הקשיחים זה לא עזר תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה דף אינטרנט שיש בו הרבה תמונות (למשל חיפוש תמונות של גוגל) לוקח לFF הרבה זמן לטעון את הדף לאות IE שלוקח לו כמה שניות אבל אם אני מעלה דף שיש בו מאט תמונות הוא עולה תוך שניה. יש דרך שהFF יטען דפים מרובי תמונות מהר? או שזה עוד דבר שצריך להתרגל אליו בFF תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך הגעתם למהירויות הורדה כאלו גבוהות? גם לי יש אינטרנט מהיר 1.5 Mb\s, ואני מוריד בד"כ על 20-30. אני משתמש ב- Bitlord 1.1\ וניסיתי כבר הכול: פתחתי פורטים בפיירוול, שיחקתי עם ה-upload וה-download, ניסיתי קליינטים אחרים, ועדיין אין שיפור בהורדות. :'( לא מזמן קראתי שה-SP2 מגביל את כמות הפורטים הפתוחים או משהו כזה... :-\ אז התקנתי patch מיוחד שמנטרל את ההגבלה, ועדיין אין שיפור... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי!!!
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתכוון שיש להם אפשרות של real time protection ואני רציך בעיקרון לmalware כי כבר פעם רביעית שאני מפרט בגלל איזה וירוס או malware (וירוס לא נראה לי כי אני משתמש בNOD32 עם הגדרות מתקדמות) אבל אני לא לוקח שוב סיכון.... בכל מקרה אני כרגע משתמש ב Firewall - Zonealarm בכוונה כי נמאס לי מSYGATE ואין משהו יותר טוב מZA בנתיים.... Antivirus - NOD32 + extra settings malware\spyware - spy sweeper, microsoft antispyware,Spyware Doctor + the build in ZA בנוסף אני גם צריך תוכנות לREGISTERY ואני משתמש בRegistry Mechanic האם יש לכם עוד המלצות... או כל דבר אחר ...
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן תוכנת פקס, הסרתי אותה ומתברר שנשארה האפשרות להדפיס אליה בword ז"א, ללחיצת cntl-p מופיעה רשימת מדפסות שהתוכנה הזו נמצאת בהן. אני רוצה להעיף את זה. מישהו יודע איך?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל את ההודעה הזו ואז המסך נתקע . עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ולא מצאתי משהו חריג. מה לעשות.?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי בעיה בfirefox, משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ על לינק להוריד משהו זה מוריד את הקובץ ולפעמים לא...ולא נפתח החלון של ההורדות. כשפותחים את החלון דרך Tools אז לא מופיע בו כלום... רוב הפעמים הקובץ מפסיק את ההורדה באמצע ואז הקובץ דפוק. אם עושים Save Target As... זה לא מוריד בכלל ולא פותח חלון הורדות....זה שואל לאן להוריד...אבל לא מוריד כלום... ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה ישנה יותר...ניסיתי הכל! מאז שעברתי ל2.0.0.1 זה התחיל...וגם עם ה2.0.0.3 זה אותה בעיה... מישהו נתקל בזה? למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שאני לוחץ על הכפתור בMESSENGER שפותח את הINBOX של ההוטמייל שלי העמוד לא עולה אבל שאני נכנס לHOTMAIL.COM רגיל הוא מכניס אותי אוטומטי אפילו בלי מייל וסיסמא חשבתי שזה העוגיות וההיסטוריה אז מחקתי הכל אבל עדיין לא נכנס מישהו יודע מה הולך? תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תראו מאז ומתמיד היתה לי בעיה באקספלורר כל פעם שאני נכנס אליו או שאני רושם לו כתובת להיכנס הוא רושם לי "הגדרות האבטה הנוכחיות אינן מתירות הפעלת פקדי activex בדף זה. כתוצאה מכך יתכן שהדף לא יוצג כראוי" זה כבר ממש מעצבן ולא הצלחתי לסדר אותו הלכתי להגדרות שם ועשיתי ברירת מחדל ועדין לא עוזר יש למשהו פתרון??? תוודה!!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת לי ברגע שהורדתי די וי די למחשב לערוך את הכתוביות הקיימות, או לחילופין להוסיף כתוביות חדשות ואז לצרוב את זה חזרה כדי וי די. עשיתי חיפוש בפורום ורוב מה שמצאתי היה לגבי תרגומים עבור סרטי DVD-Rip.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב לחבר שלי יש בעייה חסר לו את הקובץ kkocwwuvfysrq.exe מאיפה אפשר להשיג את הקובץ... בגלל הקובץ הזה הוא לא יכול לפתוח תוכניות עם exe עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-