תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. נכון אצל רוב המשתמשים יש בצד איפה שהפרופיל "מפרט מחשב " אז אני לא מצליח לפתוח לראות מפרטים של אחרים ואני גם לא יכול להגיב באתרים כמו YNET למשל.. גיליתי שאני מפסיק את העבודה של הקספרסקי אני יכול לעשות את כל הדברים האלה בלי בעיות. עכשיו אני רוצה להגיע לכך שאני לא צריך להפסיק את האנטי וירוס כל פעם שאני רוצה להגיב או משהו דומה מה אני יכול לעשות ? זה בטח להוסיף קבצים מסוימים לרשימה הבטוחה אני לא יודע מה צריך להוסיף או שיש פתרון אחר אשמח לקבל עזרה מכם תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאפשר להוציא איתה ? http://www.hbo.com/sopranos/video/
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מקווה שפה המקום (התלבטתי אם לשים בפורום אמצאי אחסון)אם לא סליחה מראש. אני יודע שצריך לסגור כל תוכנה שפועלת בשעה שצורבים בנירו.האם זה אותו דבר במחשבים עם מעבד כפול ליבה ? יש לי מעבד core 2 dou e6600 ואני רוצה שגם התוכנה לשיתוף קבצים תרוץ ברקע. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Symantec Norton Partitation Magoc 8 וכשאני יוצר מחיצה חדשה זה מביא לי טעות. מה אני יכול לעשות אני מת להתקין לינוקס!!! יש אולי תוכנה אחרת? אם כן מאיפה מורידים? למי שלא ממש הבין יש לי שלוש דיסקים C,D,E ואני רוצה ליצור עוד דיסק בלי לפרמט הכל! אז אני משתמש בתוכנה הנ"ל וכשאני יוצר עוד דיסק זה מביא לי טעות! איזושהיא בעיה אם ה CLUSTERS
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה ההודעה הזאת אומרת? ואם אני לא מעדכן את מה שצריך בהודעה הספציפית הזאת (כי רק מודעה זו אצלי באדום כל השאר בירוק..) הקספרסקי לא עובד כאילו? או מה קורה אם אני משאיר את זה כך?
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש תונה לניהול עסק לא מסובכת שיהיה בא מלאי זמן עבודה תמכור ותזרים מזומנים תודה על כל העזרה וחסכתם לי הרבה כסף!!!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש המלצות , הערות ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להדפיס תמונה (אחרי שהגדלתי אותה) בכמה דפים של A4 שייצרו רצף של התמונה כאשר יחברו אותה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם לפי התמונה אני צריך לעדכן דרייבר או שהכרטיס שלי לא מתאים בכלל לדרישות המשחק, בלי קשר לדרייבר. אני שואל כי לא מזמן הורדתי דרייבר חדיש יותר, כנראה לא מספיק חדיש... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הדרייבר המתאים? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס קלפים מהמחשב שלי (לא מהמחשב שלי האמת, אבל לא משנה) הקלפים הם של משחק קופסא כלשהו, למקרה שלמישהו אכפת בכל אופן, יש לי כרגע מסמכי WORD (כלומר doc.*) עם הקדימה של הקלפים ובקובץ אחר יש לי את האחורה המתאים מה שאני רוצה לעשות זה להתאים ככה שאם אני אדפיס על שני צידי הדף אז האחורה והקדימה יתאימו אחד לשני (כלומר שהאחורה והקדימה של הקלף ייפלו על אותו מקום בדף, מה שיחסוך ממני הדבקות) בעצם מה שאני צריך זה או דרך להתאים מסמך WORD למסמך אחר ככה שתא מסויים בטבלה ייפול על התא הנגדי (יש לי טבלאות שבהן יש 4 תאים בכל שורה, אז אני צריך שתא מס' 1 של מסמך א' ייפול בדיוק על תא מספר 4 של מסמך ב') או לחילופין, אני צריך אפליקציה שלוקחת מסמך WORD (או סוג מסמך אחר, למשל PDF, ואז אני …
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מקודד סרט מסויים אז התמונה והסאונד לא תואמים אחד לשני וניסיתי כבר כמה קודקים שונים של אודיו AC-3 וגם layer3 ולא ניפתרה הבעיה בבקשה אם יש למישהו פיתרון זה יעזור לי מאוד או שאתם מכירים תוכנה שמאפשרת לעשות סרט שהתרגום שלו בניפרד ולקודד אותו לתרגום מובנה תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה SIGMATEL על לוח אם של INTEL ISELTON D946GZTS http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZTS/index.htm לכרטיס הקול יש 3 יציאות ואני מחבר אליהן של כבלים של מערכת הקול שלי. כאשר אני מפעיל מוזיקה אז אני שומע רק ברמקולים שמוגדרים FRONT. בשאר הרמקולים CENTER ן - REAR אני לא שומע אלא אם אני מכניס סרט DVD בפורמט 5.1. האם קיימת תוכנה המאפשרת להפעיל את כל הרמקולים בו זמנית במוזיקה? למעשה אני חושב שאני צריך תוכנית שמגדירה את כל היציאות של כרטיס הקול כ FRONT. (זה לא אפשרי עם התוכנה שמסופקת ע"י אינטל וגם לא עם העדכונים שלהם). תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה היא לא נפעלת לא יודע למה ואם היא נפעלת ואני רוצה לצלם איתה סרט אז המישחק נתקע מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. יצרתי באמצעות nLite, ממש לפי כל המדריכים כאן, דיסק התקנה של Win XP Home. התחלתי מדיסק ללא אף SP, והוספתי לו את SP2 ואת SP3 (האם הייתי צריך להוסיף את SP2 בנפרד או שהוא נכלל ב-SP3 ?). האמת, שבאיזשהו שלב עצרתי, והתחלתי מחדש, ושוב הוספתי את ה-SP, כי לא הייתי בטוח אם הוא זוכר את השינוי הזה. אח"כ ניסיתי לשנות כמה דברים, כולל הוספת ה-Serial Key להתקנה, ובסוף צרבתי על דיסק. את כל זה עשיתי על מחשב אחר מזה שאליו היתה מיועדת ההתקנה (כמובן שביטלתי את האפשרות להוספת הגדרות נוכחיות לדיסק). התחלתי את ההתקנה, עברתי את השלב שהוא מעתיק את הקבצים (במסך הטקסט עם הרקע הכחול) ואז עשה RESTART, וכשהתחיל עם החלון כביכול של WINDOWS (מיד בתחילת ההתקנה), כתב משהו (שלא הספקתי לקרוא) שיש לו שגיא…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן חברה , לפני מספר ימים התקנתי win 7 ultimate x86 heb שמתי קראק הפכתי אותו לחוקי . כעבור כמה שעות כל כמה שעות הוא היה עושה לי ריסטרטים לבד אז ביטלתי את האופציה כשיש כשל מערכת שלא יעשה ריסטרט ומאז הוא התחיל "לתקןף" אותי במסכים כחולים כל כמה שעות (תמונה מצורפת) לפי מה שרשום במסך צריך לעשות מלא מלא דברים על מנת למנוע את זה ואין לי לא כוח ולא זמן לעשות את זה . שאלתי למומחים : האם למישהו יש קיצור דרך כלשהוא שאני יעשה על מנת למנוע זאת ? מה עלי לעשות ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המסנג'ר הזה מסנג'ר אותי ! הוא כבר שבועיים לא נכנס לחשבון שלי דרך התוכנה הוא אומר שלא ניתן כעת. למרות זאת אפשר להכנס דרך הWEB MESSENGER אז הבעייה היא לא בחשבון מה יש לזה ? אפילו התקנתי מחדש את הXP וזה עדיין ככה.
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
סאלאם עליכום בזמן עריכת מסמך וורד, ישנם שוליים שלא משמשים אותי בכלום חוץ ממראה ויזואלי של הדף. האם ישנה דרך להגדיר בוורד מצב שבו אני רואה רק בתוך הגבולות שבהם אני כותב והשוליים מוסתרים ? שוקראן שוקראן.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כאשר מנסים לקודד סרט ל VCD בעזרת התוכנה הנ"ל מתקבלת הודעת שגיאה : Illegal floating decimal point calculation order בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Hi Freeware is mandatory. Its for school thanks, yehuda
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה שאומרת את המילים שאני מכתיב לה,אשמח אם זו תיהיה תוכנה ולא האפונקצייה שיש בווינדוס אם אין משהוא כזה,אז אשמח לדעת איך אני עושה זאת בעמצאות הוינדוס תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך אני יכול להשיג סקינים לICQ 5 ?? או איזה תוכנה שמכינה סקינים לICQ 5 ??
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי לוג של hijackthis , לפי איך שאני בדקתי אותו, אין לי כלום. בדקו לי אותו ואולי כן יש לי מזיקים: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:31:37, on 01/04/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: F:\WINDOWS\System32\smss.exe F:\WINDOWS\system32\winlogon.exe F:\WINDOWS\system32\services.exe F:\WINDOWS\system32\lsass.exe F:\WINDOWS\system32\svchost.exe F:\WINDOWS\System32\svchost.exe F:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe F:\WINDOWS\Explorer.EXE F:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe F:\Program Files\PestPatrol\PPControl.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\CookiePatrol.exe F:\Pro…
-
יום בהיר אחד מוזילה החליטה לא להציג לי יותר תמונות בזון רק בזון וזה אחרי שנה שהיא שירתה אותי בנאמנות. מישהו יודע למה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט, ואחרי שהתקנתי אותו ביטלתי מספר דברים דרך ההוספה הסרה של תוכנות, בין היתר ביטלתי את המדיה סנטר. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו, ובכל פעם שאני מנסה הוא מגיע לפני הריסט למסך של הווינדוס ונותן הודעה שיש ניסיון להחזיר את הרכיבים, אבל בסוף התהליך מתקבלת הודעה של כישלון בהוספת הרכיב משהו כזה.. לא ביטלתי סרביסים שקשורים לזה ואני בטוח שזה לא העניין, השאלה היא באמת איך אני יכול להחזיר את המדיה סנטר.. ואגב אותה בעייה עם הWINDOWS DVD MAKER.. לא ניתן להחזיר אותו ...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם טוב להתקין המחשב כמה תוכנות ריגול? כי שמעתי שתמיד כל תוכנה מזהה משהו שהשנייה לא מזהה האם זה נכון? האם זה יפריע למחשב?יאט אותו?או יצור בעיות?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-