עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני עומד לפרמט פעם ראשונה. צרבתי את ה דריבר לכרטיס מסך (קובץ ההתקנה) אנטי וירוס (קובץ הץקנה) מה עוד אני אמור להתקין? תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. Started by hagay21,

יש לחבר שלי לוח של ecs p4s5mg הורדתי לו דרייברים מאתר החברה אבל בדרייברים של הסאונד ושל ה lan אין קובץ setup למישהוא יש שמץ איך מתקינים?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by RobiNooB,

שתי שאלות : 1) למה כל פורט שאני מנסה לפתוח ל TCP לא עובד !? הUDP תמיד עובד כאשר אני עושה בדיקת פורטים דרך האימיול .... וכן יש ראוטר ופתחתי כבר את הפורטים . 2) איזה הגדרות הכי טוב לשים ? מקסימום מקורות לקובץ = ? מקסימום חיבורים = ? תודה .

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by orenmj23,

לילה טוב לכולם, ברשותי לפטופ של IBM מדגם X60, המחשב מזה תקופה סובל מוירוס ואני מעוניין לפרמט אותו. לאחר שאני גיביתי מספר קבצים ובאתי לעשות ריסטרט הוא ננעל לי ומבקש סיסמה, הוא אומר ENROLL NEW USER משום מה, הטביעת אצבע עובדת בסדר גמור אבל הוא לא מקבל אף סיסמא. הוא דורש דבר שנקרא WINDOWS PASSWORD ולא מעלה את המחשב. אין לי מושג כיצד להיכנס לחלונות מאחר ולא גיביתי את כל החומר הנדרש, בסך הכל סיימתי לצרוב ובאתי לעשות ריסטרט, דבר שעשיתי מספר דקות קודם לכן בהצלחה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בשעה 00:59:12 הפעלתי את המחשב דרך מצב בטוח והבעיה נפתרה, בכל מקרה בשאלה נוספת, כיצד אני מפרמט את המחשב ושומר על העותק של הוינדוס שנמצא על הדיסק הקשיח (בתקווה שהוא לא נפגע מהוירוס).ת…

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by StorM FighteR,

איך אני ממיר לינקים של אמיול בעזרת התוכנה FlashFXP ללינקים רגלים (הורדה רגילה) זה דחוף לי מאד אז אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by saoron,

שלום, קניתי צורב DVD במטרה לצרוב כמה סרטים בפורמט VCD על הדיסק לדחוף יותר.. אחרי קידוד הסרט אני צורב אותו על הדיסק כאשר צרבתי בעזרת vision express לא היה קול משום מה וכאש צרבתי עם נרו כDATA הדיוידי לא קרא אותו בכלל למשהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by McHaifa,

קניתי לפני כמה זמן מצלמת רשת וחיברתי אותה היום (חיבור יואסבי) למחשב למטה בצד ימין מופיע לי שהמחשב מזהה את החיבור כמצלמת יואסבי. אבל כשאני מתקין תוכנות או בכלל מנסה איכשהו להפעיל את המצלמה, התוכנות לא מזהות את המצלמה. מישהו יודע מה הבעיה? איך אני גורם לתוכנות לזהות את המצלמה או כל פיתרון? תודה מראש

8. Started by shaibend,

מישהו מכיר את מערכת - High Learn ? הדפדפן לא מצליח לפתוח חלק מהקבצים במערכת יש קובץ עדכון שאני יכול להוריד? ממש אהבתי את הדפדפן הזה אבל בלי תאימות למערכת הזאת אין לי ככ צורך בו.. נ.ב בשרשור שבראש הפורום מוצעים כל מיני תוספים לדפדפן אבל לא כתוב איך להתקין

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by Mr.positive,

יש לי מחשב נייד ישן יש שם כ.מסך RADEON 340M לAGP אני לא מוצא דרייבר לזה ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by Jeka90,

שלום. התקנתי TLN eMule v6.0 משום ששמעתי שהוא אימיול טוב ומאוד מהיר. כשאני מפעיל את האימיול הזה, אי אפשר להיכנס לאינטרנט. לאינטרנט לוקח כמה דקות לטעון כל דף. חוץ מהאינטרנט, אני מריץ אופיס, משחקים וכל הדברים האלה ולא מרגישים אפילו את האימיול. בגלל זה אני חושב שהבעיה היא האימיול ולא במחשב. (מפרט בצד ימין). מה אתם אומרים? יש איזשהו אימיול אחר שאתם ממליצים לי להתקין? תודה.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שאני יוכל להעלות אותה בboot עם דיסק או עם הusb שתתמוך בntfs כמו דוס רק שדוס לא תומך בntfs תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. לא נוח שאי אפשר להישתמש במדפסת דרך הנייח שהיא לידו. מדפסת - BROTHER MFL5460CN תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. אני מוריד הרבה קבצי RAR ו-ZIP מהאינטרנט שאני פותח אותם באמצעות WinRAR. לאחרונה קרתה לי בעיה עם מספר קבצים אבל לא בכולם: כשניסיתי לפתוח אותם נתקלתי בהודעה "הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקל". מה זה אומר ומה אני יכול לעשות בעניין?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  14. אני אוסיף הרבה תמונות משיוכל לעזור לי אני אשמח ... הסוללה נקראת סוללה " גרניט " , סמל של הסוללה בצד אחד , סמל של הגדוד בצד השני, ומשפט באמצע .... העבודה נראת לא מסובכת , אבל אני ממש גרוע בעיצוב אשמח אם תעזרו לי .. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. זה משגע אותי אני מקבל איזה 5-10 הודעות ספאם ביום על וויאגרות וכל מני שטיות כאלה. אז יש איזה תוכנה שלא נותת לזה להכנס לתיבה?

16. Started by shimon956,

שלום לכולם התחלתי לערוך תמונות של כול מיני דברים שצילמתי ואני עושה סרטון קצר כזה אם מוזיקה והבנתי שיש תוכנה בוינדוס שנקראת Windows Movie Maker אז התחלתי לעבוד איתה וכול איזה כמה זמן התוכנה נטקעת לי משום מה ואז אני חייב לסגור אותה בצורה בצורה אגרסיבית שזה ctrl alt del ואז סגור את הישום משם האם קימת בעיה בתוכנה או שמה בוינדוס או שבככלל אתם יכולים הלמליץ על תוכנות מהסוג הזה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by gal_sh1,

מופיע לי מין סימן כזה ורשום renewal data הבנתי שאני צריך לעדכן משהו ניכנסתי לאתר ובכל זאת לא הבנתי מה צריך לעשות מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה??... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by crabrocket,

אני מחפש תוכנה שהופכת קבצי rar לקבצי iso. זה די דחוף אז אם מישהו מכיר ויש לו לינק בשביל זה, אני אשמח לקבל.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by רועי שלום,

היי, בוודאי כולכם מכירים את הכלי הנחמד שמסדר לנו את הפריטים על הכונן. כזכור לי, יש לכבות כל תוכנה פעילה אחרת לפני הפעלת כלי זה. שאלתי היא- האם נכון? האם חייב? ומה יקרה אם לא? יש תוכנות שחייבות לרוץ על המחשב, אז למה הכוונה? ואני יכול להשאיר אייסי פתוח ועוד כל מיני תוכנות כמו WINAMP EXPLORER וכו'? בתודה, רועי.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. Started by mci10mat,

הורדתי תוכנה למחשב שממירה קבצי mp3 לcda הבעיה שהיא ממאנת להימחק אני מחפש את שמות הקבצים שלה במחשב, ומוחק את כל מה שאני מוצא כחשוד בהשתייכות אליה אלא שבכל פעם שאני מאתחל את המחשב היא המסנ להכנס לאינטרנט ל'עדכון'. סליחה על הבורות אבל: א. האם זה מה שנקרא adware? ב. איך אני מעיף אותה מהמחשב שלי? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

האם MBM5 יכולה לנטר טמפ' של HDD ואם כן איך ???

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by Lateralus,

בכל פעם שאני משנה את הnavigation toolbar (למתקשים, את הבאר של back, home, history ) לפי ההעדפה שלי, וסוגר את הדפדפן, כשאני פותח מחדש, הוא חוזר לתצורת ברירת מחדל. וזה ממש מעיק. מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by la_pumik,

שלום רב, שידרגתי לאקספלורר 7 החדש. והפונטים אצלו שונים, הם משודרגים ונראים מאוד יפה. כמו clear type אבל, אצלי בlcd 15 אינץ הם נראים חיוורים. ולמרות שהורדתי והצלחתי לשפר קצת עם התוכנות ל clear type ז"א שהשחור של הפונט לא שחור אלא אפור ולכן קשה לראות אותו. האם למשהו יש פיתרון? איך אפשר להחזיר ל standard type אני מצרף תמונת מסך למרות שיכול להיות שתראו את זה טוב וזה רק בגלל המסך הגרוע שלי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by erez_barziv,

היי יש לי WIN98 SE. לפני כמה חדשים הפסיקה תוכנת ה PAINTBRUSH לעבוד והיא מעלה הודעת שגיאה כדלהלן בתמונה. לא עזר DLL חדש, לא עזר ניקוי של הרגיסטרי, פשוט לא עובדת, ואני זקוק לה נואשות מעתה ועד עולם :-[. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי באחת הדרכים להלן : 1. למצוא פתרון קסם שיפתור לי את הבעיה לתוכנה. 2. למצוא תוכנת BITMAP פשוטה, תואמת עברית (בעיקר הפונטים) *** אל תגידו לי להתקין WINDOWS מחדש, יש עליו כך הרבה דברים חשובים שאני פשוט לא מוכן לעשות את זה !

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים