תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי התקנתי את האימיול על המחשב החדש שלי, כאשר אני עובד עדיין עם המחשב והאימיול ברקע הכל פועל כשורה, הבעיה מתחילה כאשר אני משאיר את המיול להוריד במשך הליליה ובבוקר בודק מה מצבו, אני מוצא שהמחשב פשוט קפא (בסקרין סייבר),ושום מקש כולל עכבר לא מחזירו לחיים ניסיתי להגדיר בקונטרול פאנל מבחינת אפשרויות כוח, לא לכבות הרד-דיסקים כי חשבתי שזו הבעיה אבל עדיין זה קורה אחרי חוסר עבודה ממושכת. חשוב להגיד שכאשר האימיול לא פועל והמחשב סתם נשאר דולק במשך הלילה הוא מתעורר לחיים בבוקר. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זה משגע אותי אני מקבל איזה 5-10 הודעות ספאם ביום על וויאגרות וכל מני שטיות כאלה. אז יש איזה תוכנה שלא נותת לזה להכנס לתיבה?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה עלה מיליון ואחד פעם בפורום... אבל מה שלא יצא לי לראות זו תוכנה שלא מבוססת על VirtualDub תוכנה פשוטה שפשוט עושה את העבודה בלי יותר מידי סיבוכים! בלי להתחיל להתקין פילטרים, לשנות 101 הגדרות ועד שאני מסיים עם הסרט כבר הייתי יכול להשיג אחד חדש עם תירגום מובנה... אז יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
איזה "אוסף" הוא הכי טוב היום? פשוט שום אוסף לא מפעיל לי סרטים מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לתוכנה... שאניי מנסה זה כותב לי הודעת שגיאה. *מצורפת להודעה.. מישהו יודע מה הבעיה? אולי אפשר לשחק HL2 בלי להכנס לsteam? תודה1! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרט בBSPLAYER ומפעיל את הITUNES - ההגדרות של הצבע בBSPLAYER פתאום יורדות, כלומר אם אני משתמש בבהירות 37 הבהירות פתאום יורדת ל5.7. זה קורה כל פעם שאני מפעיל את ITUNES . מישהו שמע על הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זאת התמונה: http://img218.imageshack.us/img218/9358/dscf0376customlz4.jpg בצד שמאל למטה יש איזה פרח סגול שקיבל פוקוס גם כן ואני רוצה לטשטש אותו שיראה כמו שאר הרקע (חסר פוקוס..) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי את האנטיוירוסkaspersky 6 ומשום מה הוא מודיע לי על כל דבר פשוט אפילו אם זה לא וירוס. למשל, אני מתקין icq6 והוא מודיע לי על איזשהו קובץ ואז אני אומר לו שזה בסדר ולאחר שניה בא קובץ אחר וכו.. זה קורה המון אפילו אם זה לא התקנות של דברים .. איך אני מבטל את ההודעות האלה? תודה !
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי לכם. יש לי שתי בעיות מעצבנות שאני לא מסתדר איתן: מיקום סרטוני וידאו ופלאש: משום מה, פאוורפוינט משתמשת במיקום האבסולוטי של הסרטון בכונן. לאחר צריבת המצגת לדיסק(או העברה לתיקייה אחרת), הסרטון לא עובד. מה אפשר לעשות? הוספת סרטוני פלאש: האם יש דרך נורמלית להוסיף סרטוני פלאש? הבעייה הכי גדולה היא שלאחר הרצה של המצגת, הסרטון נתקע במיקום שלו ולא מתחיל לרוץ מההתחלה אם מפעילים שוב את המצגת מ-0. עוד בעייה היא שאני מעוניין שהמצגת תמשיך לשקופית הבאה ברגע שסרטון הפלאש מסתיים. האם יש דרך לעשות זאת(מבלי לחשב את זמן ההפעלה של הסרטון, זה לא תמיד אמין).
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הורדתי את הדוונלוודר כדי שאני יוכל להוריד גם לא בשעות המוקצות להורדה חינמית. לחצתי על DOWNLOAD וכתבתי את הURL של הדבר שרציתי להוריד. אבל במקום להתחיל להוריד הוא הוריד לי קישור לאותו מקום שבו אומרים לי שאני צריך להוריד בפרימיום. מה לעשות כדי שזה יפעל כמו שצריך? אני עושה משהו לא נכון? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך עושים בויסטה את השורת קיצורי דרך (בחלק העליון של המסך)??
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה 3.0.5 של אימייליה רשימת השינויים: * נוספה תמיכה לויסטה * חסימת תמונות מהאינטרנט תעשה לפני טעינת הדף * CTRL + גלגלת עכבר להגדלה/הקטנה של טקסט המכתב * אפשרות לשמירת אלמנטים מלשונית התמונות/סרטים בצפיה במכתב * הזזת תוכן המכתב למעלה/למטה/ימינה/שמאלה על ידי הקלקה בעכבר * הוספת דוא"ל חדש לאיש קשר חדש/קיים * אפשרות שיוך סיומות .msg/.eml/.ema בנפרד * הוספת קיצורי דרך Ctrl+s / Ctrl+d / Ctrl+p * אם נספח לא משוייך לתוכנה, תיפתח חלונית "פתיחה עם..." * עיצוב מחודש לחלון הגדרת חשבון * חתימה נוספה לביצוע פעולות חוצות חשבונות * סידור מחודש לתפריט הראשי * יצירת מכתב חדש מימין לשמאל בצורה אוטומטית * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה *…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. איפה אפשר להוריד DirectX 10? חוץ מהאתר של מיקרוסופט כמובן. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התקנתי את האופיס (2007) על VISTA בעברית ושם התצוגה של הממשק של האופיס הייתה בעברית. כאשר התקנתי (אותה התקנה) על VISTA באנגלית, התצוגה של האופיס הייתה באנגלית. רציתי לשאול איך אפשר לשנות את השפה של התצוגה באופיס?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי בן חודשיים בערך, ואני עם Sparkle 8800GT. פתאום היום האיכות בצפייה בסרטים (ב-BSPlayer) הפכה לירודה, אני לא יכול לתאר איך. ניסיתי לשחק בהגדרות של ה-BSPlayer ושום דבר לא עזר, אחרי זה כשניסיתי לצפות בסרט ב-WMP האיכות הייתה ירודה גם כן. הסרתי והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שוב, אבל כלום לא עוזר. איך אני פותר את הבעיה המאוד מאוד מעצבנת הזאת .. ? ??? עריכה: נדמה לי שהבנתי מה הבעיה, אם אני לא טועה באפשרויות בדרייברים של הכרטיס מסך יש Gamma, אבל משום מה האפשרות הזאת סגורה (אני לא יכול לשנות אותה).
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים אחד 40G ואחד 80G חילקתי אותם ל 4 חלקים ולפני שפירמטתי גיביתי את הקבצים שלי באחת המחיצות הבעיה שבטעות פירמטתי את כל המחיצות ומחקתי אותם ועכשיו יש לי 2 מחיצות אחת לכל כונן יש אפשרות לשחזר את הקבצים?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שיחקתי במחשב במשחק GRID על איכות מקס', וכל כמה דקות התחיל מן רעש של מאוורר ל5-6 שניות ונכבה כאילו זה מופעל בטמפ' מסויימת או משהו כזה.. קיצר הורדתי את התוכנה SPEEDFAN אבל לא מבין מה כל דבר שם מציין. יש מצב מישהו יודע מזה temp3 , איפה שיש 80 מעלות? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם KIS 7 , הוא פשוט חוסם לי את חלק מהאתרים , כשאני סוגר אותו זה מסתדר :bash: תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שחזרתי את הדיסק עם EasyRecovery Professional לאחר פרמוט התוכנה הצליחה לשחזר כמעט הכל תמונות קובצי אקסל וורד תקיות תמונות אבל התמונות לא נפתחות קובצי אופיס מראים ג'בריש מה הסיבה לכך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איך הAVG עדין פועל למרות שאמרו שסוף חודש שעבר שהוא פשוט יפסיק לפעול? אפשר עדין לעשות איתו עידכונים,סריקה וכו' אני מדבר על גירסת 7.5 שלפי דעתי יותר טובה מגירסה 8
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם.! הכרטיס מסך שלי מחובר בשני החיבורים שלו ה dvi מחובר לטלויזית lcd והמסך של המחשב מחובר לחיבור רגיל.. הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית שכאילו המסך של המחשב יוצג בשניהם בו זמנית וכל פעם אני צריך להעביר או לטלויזיה או למחשב בדרך מסובכת משהו.. מה גם שאני מרגיש שאני מאבד איכות שזה מוצג בטלוזיה למרות שהיא מחוברת עם כבל hdmi למישהו יש תוכנה מסויימת או דרך לפיתרון נוח ויעיל..? תודה רבה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
במהלך גלישה הדפדן "מתרסק" והוא נאצלץ להסגר בגלל שגיאה בנגן הפלאש. ניסיתי להסיר את הפלאש ולהתקין מחדש כפי'>http://weblogs.asp.net/lduveau/archive/2007/02/19/problem-with-flash-in-ie7.aspx"]כפי שמופיע פה אך לשווא. רעיונות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התהליך הזה מופיע לי במנהל המשימות http://img179.imageshack.us/img179/3946/drwtsn32sb4.jpg וכל פעם מקפיא לי את ה-Explorer רק לאחר שאני עושה סיים תהליך הכל מסתדר ואז חוזר אחרי כמה שעות איך אפשר למחוק אותו ? האנטי וירוס לא מצא כלום
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן myie2 למי שמכיר, ויש לו אופציה לריבוי טאבים+ כפתור למטה שכשהו לחוץ כל לינק נפתח בטאב חדש. יש כזה כפתור בפיירפוקס?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שתי שאלות : 1) למה כל פורט שאני מנסה לפתוח ל TCP לא עובד !? הUDP תמיד עובד כאשר אני עושה בדיקת פורטים דרך האימיול .... וכן יש ראוטר ופתחתי כבר את הפורטים . 2) איזה הגדרות הכי טוב לשים ? מקסימום מקורות לקובץ = ? מקסימום חיבורים = ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-