עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עדיפות גבוהה למשהו עם שימוש נמוך כמה שיותר במשאבים, לא צריך שום דבר מתוחכם עם שמירה של היסטוריית שימוש למאה שנה אחורה וכו תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by rudyzplace,

האם יש תוכנה אשר ניתן להתקין על מחשבים באותה הרשת כך שהעיבוד המקומי של מחשב מרכזי מתבזר ומחושב ע"י כל מכונה שעליה מותקנת התוכנה? תחת winxp. תודה, רודי.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. Started by deso,

נתקלתי בצריבת ה-SVCD. אני ניסיתי להבין את זה בעצמי, וממה שהבנתי- קובץ סרט של 70MB בפורמט SVCD מגיע ל700MB ניסיתי לצרוב סרט של 70MB ו500KB בפורמט SVCD ושנייה לפני הסוף- בעיה: הדיסק חורג ב5MB האם זה נכון שכל 1MB הופך ל10MB בפורמט SVCD? וגם, האם שווה SVCD לטלוויזיות LCD?

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by 1SECTOR,

שאני נכנס לתוכנה היא על מסך קטן,והעכבר והמקלדת פועלים וכאשר אני מגדיל את המסך העכבר והמקלדת לא עובדים. תודה לכל העוזרים אני חייב להגיש את הפרויקט בקרובבב

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by CashMAn,

שלום ! מישהו יודע אולי מאיפה משיגים IP לVENTRILO ?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 13:47:05 נו באמת אף אחדלא יודע ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. אבל כשמפעילים מחדש את פיירפוקס הוא חוזר שוב. איך נפטרים מזה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  7. יש איזה תוכנה שאפשר להוציא איתה ? http://www.hbo.com/sopranos/video/

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by da50iel,

הורדתי את התוכנה והפעלתי בה סרט אבל אני רוצה להוסיף כתוביות איך אני עושה את זה? קישורים: הורדת התוכנה בחינם http://www.download.com/VLC-Media-Player/3000-2194_4-10267151.html

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. הפיירפוקס נפתח אבל לא מסוגל להכנס לשום אתר, כולל דף הבית- למרות שרואים את הכתובת שלו.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

הפכתי את פרק 5 בעונה השביעית של באפי לSVCD (פרק ענק ) וזה יצא ענק עם איכות מצויינת אחרי האינקודינג שלקח כשעה אבל זה יצא מושלם! והשאלה שלי שאם אני אתקין כרטיס בעל פריסת MPEG2 כמו ה XCARD למשל זה יקצר את הזמן של התהליך??

11. אורח

אוקי אני זוכר שהוזכרה פעם בפורום תוכנה מסויימת שמוסיפה "באר" מיוחד לוווינדואס אם אייקונים גדולים כאלה יפים...מעוצבים.. מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה שמה של התוכנה..?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  12. כשאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה בתמונה... ניסיתי להדליק במצב תאימות לWIN XP אבל זה לא עובד.. אותה שגיאה... מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by LinKinG,

יש לי בעיה אני מקודד סרט עם VitualDub וTMPGENC ושפט לוקח לו שלוש וחצי שעות שאמור לקחת לו פחות משעה עכשיו הקטע הוא שהמחשב שלי נורא חזק (P4 2.6 800, 1 GB) ושאני פותח את המד שימוש במעבד אני רואה שהוא עומד הכי הרבה על 30-40 אחוז במזמן קידוד איך אני גורם לנצל את כל המעבד ולעבוד יותר מהר?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  14. בוקר טוב, אני מעוניין להתקין אנטי וירוס של kaspersky. מה הגרסה שאתם מציעים להתקין 6 7 או 2008? אני אוהב את הממש של 6 ו 7 השאלה היא אם הם עדיין מספיק טובים לעומת 2008? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. כל מיני חברים ואנשים מהמשפחה כל הזמן שולחים לי כל מיני תמונות וסרטונים באיימיל אבל אני לא יכול לפתוח אותם שאני לוחץ על הסיכה זה בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ על זה ואם אני לוחץ על ההודעה פעמיים אז זה כותב לי משהו כזה: "OE הסיר את הגישה למסמכים בדואר שלך שאנים בטוחים" מישהו יודע למה זה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. הכל התחיל בזה שפתאום המחשב שלי לפני שבוע התחיל לעשות בעיות, פתחתי את המחשב פתאום קבלתי מסך כחול כזה שסופר איזה 90 שניות משהו כזה... ואם אני לוחץ enter אז זה מדלג על זה אם אני לא לוחץ enter אני צריך לחכות את כל הזמן הזה... בכל מקרה משומה אתמול-שלשום זה הפסיק אבל עכשיו שאני רוצה לסגור את המחשב אני יכול רק מהכפתור על הכונן מכיוון שדרך ההתחל -> כיבוי זה פשוט עושה לו ריסט לא יודע מה נסגר עם המחשב... תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by GWeizman,

עברתי למסך רחב, והתחלתי לעבוד עם 2 תוכניות במקביל (מירק ודפדפן). אוטומטית אני מעביר את העכבר ומתחיל לגלול, אבל כמובן שזה לא עובד. יש דרך לגרום לגלילה בחלון שמתחת לעכבר, ולא בחלון האקטיבי? (אני מניח ששיטה שתגרום לזה שברגע שעכבר שלי עובר חלון הוא הופך לאקטיבי תוציא אותי מדעתי, אבל אני מוכן לנסות גם את זה אם זה קיים ואפשרי.) תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. שלום העברתי מיני-דיוי למחשב בעזרת ה-windows movie maker ויש בעיה כנסו להסבר עכשיו אני צריך להעביר את זה ל-divx ולפי מה שאני רואה זה נישמר כ-asf אין לי מושג איך אני מקודד את זה לדיווקס בבקשה עיזרו לי... ניסיתי וירטואל דאב והוא רושם לי שגיאה כשאני מנסה לפתוח את הקבצים האלה... :s05:

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259084.0 תעזרו לי באמת אני לא יודע מה לעשות... תשימו לב שזה קרה במקרה באותו זמן שגם לפותח התראד.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by omer-m,

שלום, אני שוקל לעבור לאופיס 2007, האם ידוע למישהו מה הם הדרישות של תוכנה זו מהמחשב על מנת שתעבוד כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Doll@R,

בעעעע יש מצב שבגלל שנגעתי בלוח אם הלך לי הכרטיס קול? כל הדרייברים מותקנים והמדיה פלייר והווינאמפ עושים כאילו הם מנגנים אבל לא שומעים כלום ניסיתי עם 2 סוגי רמקולים ואוזניות.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  22. מחפש תוכנה לשליטה על הנגן (media player) דרך השלט של הXBOX אני לא רוצה שהתוכנה תיהיה כמו עכבר, אלא לדוגמא כאשר אני לוחץ על B זה מתחיל/עוצר X מעביר שיר וכו' האם יש תוכנה כזאת? תודה מראש ערן.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by maor6,

בוקר טוב... שלום יש לך מחשב חדש אם מערכת הפעלה ויסטה בעברית מחשב מהיר והכל טוב.. עכשיו הורדתי מקודדים ושאני בא להתקין או לא נותן לי הוא אומר לי ככה: תמונה א': תמונה ב': בבקשה עזרה בעניין

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי לפני בערך 10 דקות עשיתי restart למחשב... ופתאום kapersky כותב לי הודעה מוזרה בקשר לעדכון....ואומר לי שפשוט צריך לעדכן... אבל זה לא נותן לעדכן... עכשיו פשוט הkaspersky לא עובד!!!!!!! הרשיון שלי הוא עד ה8.6.06..............כך שאני לא מבין מה הבעיה......... אם אתם צריכים תגידו לי ואני אצלם את ההודעה שהוא נותן לי... הגיסא שלי היא 5.0.158 חייייבבבב עזרה!!!!! תודה מראש instalL עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הבעיה נפתרה לאחר שהצלחתי לעדכן את הKAV!!! (דבר שלא היה אפשר לפני כן)

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים