תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני יודע שזה דבר ישן וכבר עבר עולמו אבל אני חייב אותה לדבר מסויים שנמצא בתהליך בנייה אני חייב מערכת DOS דוס נטו ולא אימולטורים למינהם ... המחשב הוא פנטיום 1 200 מגהרץMMX עם64 ראם EDO וקשיח כולשהוא אני צריך שבזמן הדלקה של המחשב תוכנה מסויימת תעלה לי אוטמאטית עזרה מישהו ? תודה רבה ;D
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אומר ה 480 ו 360 ביוטיוב שיש שם לבחירה ?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאפשר לערוך בה שיר צורה כזאת שאני יוכל להפריד ין ערוצים לדוגמא לקחת שיר ולהוריד את הערוץ של השירה...
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט, בעיקר באתר ספורט5, אני רואה מסך שחור אבל שומע. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? חשבתי שזאת בעיה של פלאש פלייר, הורדתי והתקנתי אותו ולא עבד..
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה זמן רב שאני משתמש במקסטון המעולה!כבר שנתיים ליתר דיוק מאתמול התוכנה החלה לעשות לי בעיות בכך שהיא מקפיאה פרסומות על הדפים עצמם! רואים ממש את תחילת הפרסומת ואז היא קופאת ומקפיאה את שאר הפרסומות איתה! בHW למשל איפלו האנימציה האישית שלי קופאת! רק לחיצה על כל הפרסומות באותו עמוד משחררת לי את הדף וגם את האנימציה! יאמר שגם סימנתי בבלוק וי על "אל תראה פרסומות"אלה שיהיה רשום בפנים בלוק אדס! אך זה לא מגיב לי!ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך ללא הצלחה! למישהו יש פתרון!?!? עריכה: עכשיו גליתי שזה גם באקספלורר שימו לב להודעה שהוא מציג כאשר אני עם הסמן על הפרסומת! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הי,יש לי קובץ DMG בwindows שאני מעוניין להפוך לISO חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה תוכנות,אני לא מצליח לפתוח..אולי מישהו ימצא ויצליח לכוון אותי?תודה!
-
- 5 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם התוכנה, והאם היא באמת משחררת את המעבד הראשי בעת קידוד ווידאו?. פשוט רציתי לדעת אם בכלל כדאי לטרוח להתקין את התוכנה. הנה ציתות שלא זוכר מהיכן הורדתי..."טכנולוגיה זו היא למעשה יחידה נפרדת ב-GPU (Graphics Processing Unit) אשר אחראית לטפל בכל מה שקשור לוידאו. בעת הפעלת סרטון וידאו, רוב עבודת הפענוח מבוצעת על ידי ה-GPU במקום המעבד המרכזי (CPU), דבר שמוריד מהעומס של המערכת. גם בעת קידוד וידאו, חלק מהעבודה מתבצעת ביחידה האחראית על הוידאו בליבה וכתוצאה מכך, זמן הקידוד מתקצר ובמקרים מסוימים ישנו אף שיפור באיכות התמונה. שימו לב: למרות שהתמיכה ב-PureVideo היא חומרתית, ישנו צורך בתוכנה מיוחדת על מנת לנצל אותה, ותוכנה זו - נמכרת בנפרד ועולה כסף. מי שבכל זאת מעונ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב את התוכנה הזאת!! מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו אבל מלא! שזה לא יעשה לי תוך כמה ימים עבר הזמן
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נניח ויש משחק בקובץ BIN ...האם כדאי שאפשר יהיה לשחק בו אני צריך לצרוב את הקובץ CUE שלו ואז להפעיל אותו רגיל או שאיך זה עובד???? (מצטער אם טעיתי במיקום של הת'רד.. לא בטוח לאן זה שייך) תודה רבה.... עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פתחתי ערוץ במירק בקוויקנט. קוויקנט מסיבות שלי. עכשיו אני מנסה לשים אל בוט והוא אומר לי שאין רג'יסטרד אופס. עכשיו אני אופ שמה. כמה שאלות: למה אני אופ ולא המאסטר שמה? אחד אמר לי שאני צריך חמישה אנשים ו2 אופים כדי לקבל אל בוט. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אז ככה שמעתי שיש תוכנת פקס בwindows רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא אותה, וגם קניתי לא מזמן מדפסת עם פקס Lexmark x1190 ואין לי מושג איך אני שולח משם פקס.....תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיות בתוכנת אינקרדימייל שאין להן פיתרון ולכן אני זקוק להמלצה על תוכנת מייל אחרת. הבעיות שיש לי באינקרדימייל: 1. כמעט כל פעם שאני עושה "השב" (REPLY) למכתב שכתבו לי בעברית, אז הוא מעתיק את המקור של המכתב שקיבלתי כשאני צריך לכתוב את התשובה שלי למכתב מעל המקור. הבעיה היא שמדובר במכתב בעברית אז אחרי שאני לוחץ על השב כל הכתוב במקור לא נראה כראוי, בצד ימין של המסך שתי המילים הראשונות בכל שורה לא נראות. וגרוע מזה, כשאני מתחיל לכתוב מכתב תשובה מעל המקור אז אני לא רואה מה אני כותב כי שתי המילים הראשונות לא נראות.. ואז אני מנסה לעשות רווח מאחורי המילים כדי שיראו אותם וזה מעצבן מאוד. יש לציין בבעיה שתמיד הייתה לי בכל הגירסאות של אינקרדימייל, אך היא הייתה קוראת לי פחות פעמים מה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בגלל בעיה שהייתה לי במחשב נאלצתי לשחזר גיבוי של ארכוניס, אותו יצרתי לפני מספר חודשים. כמובן שלפני השחזור, שמרתי מידע חיוני על גבי כונן חיצוני , וכן דאגתי לייצא מועדפים והודעות דואר. כעת לאחר שהשחזור הושלם בהצלחה, בדקתי את רשימת המועדפים, וראיתי שהיא אמנם קיימת, אבל מעודכנת לתאריך שבו יצרתי את השחזור, ולא כוללת כתובות חדשות ששמרתי לאחר מכן. לכן רציתי לייבא חזרה לדפדפן את המועדפים שאותם שמרתי לפני השחזור, אבל בסיום התהליך התקבלה הודעה: קובץ סימניה לא חוקי. אינני מבין את פשר ההודעה , כי שמרתי את הקובץ מבלי לשנות שום דבר, והוא מופיע כ: bookmark.htm האם יתכן שפעולת הייבוא לא מצליחה בגלל שרשימת המועדפים חיבת להיות ריקה? אם כן, כיצד מרוקנים אותה? ואולי הייבוא נכשל בגלל …
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בדקתי בWCPU והוא לא מראה לי את מהירות הזיכרון - האם זה נורמלי - יש לי DDR333
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לאחר שאני עושה "עידכון" זה מה שהוא כותב לי:
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב, אחרי כמה ד' מופיע לי הודעת קריסה הזאת: ושאני לוחץ אל תשלח זה גורם להכל להתקע ושוב אני צריך לעשות ריסטרט... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים באבל בכל מקרה... התקנתי לפני כמה ימים את windows xp מחדש על המחשב ועכשיו אני לא מצליח להוריד את adobe reader מהאתר הרשמי של החברה הדפדפן פשוט קורס כשאני מנסה להוריד את התוכנה (עם explorer 7 או עם FF3). בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להוריד למשל תוכנה כמו cpu-z אני מקבל במקום קובץ setup קובץ שהאיקון שלו הוא לבן (זה שהמחשב שואל עם איזו תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ) יכול להיות שחסרה לי איזו שהיא תוכנה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ גדול שמשקלו הוא 718 אך הוא יצא קובץ שעוד לא ראיתי ושמעתי עליו, קובץ cdi, ואין לי מושג עם איזו תוכנה לפתוח אותו. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא תוכנה כזאת. בתודה רבה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
במדיה פליאר 11 יש יותר מקודדים מאשר ב10?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי חבר'ה בוקר טוב, שאלה לי אליכם: האם יש תוכנה/אפליקצייה לסלולר, למחשב הפרטי אשר תומכת בוידאו וקול ותומכת בהגדרות הבאות: 1. שירשור שיחות - הפיכת איש קשר למוקד , זאת אומרת, במידה ואותו אישר קשר שוגדר כחברה לא עונה האם אפשר לשרשר זאת למוקדן הבא. האם חינמי או בתשלום? הכל טוב גם לכאן וגם לכאן. 2. האם אפשר ליצור הרשאות (מנהל ראשי, מוקדנים)? 3. האם זה תלוי ברישיון, בתוכנות מסוימות (איזה תוכנות)? אני חקרתי באינטרנט אבל לא מוצא תשובות מספיק מדויקות, אשמח לקבל עזרתכם לשאלותיי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום את הדריבר הזה, גם עם כן... שום הורדה עובדת. אשמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אח שלי התקין פיירפוקס ועכשיו הקיצורים שהיו לי על המקלדת שהפנו לאתרי אינטרנט לא עובדים כבר אז נמאס לי מזה ולכן מחקתי את פיירפוקס, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל קיצור לאתר אינטרנט/ כותב כתובת של אתר במקום כמו Run (בstart menu ואז run) אז הוא נותן לי הודעת שגיאה: www.***.com The specified path does not exist. Check the path, and then try again. [/left ואז אני לוחץ על OK ולא קורה עוד שום דבר עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לתקן את זה כך שזה יפעיל כבררת מחדל את IE האמת אני רוצה להתקין פיירפוקס ואז לעשות שIE יהיה ברירת מחדל, אז איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה 32 ביט אני מנסה להתקין אקרובט רידר והאקספלורר קורס מייד עם תחילת ההתקנה לא משנה השפה או הגירסא. הוא רושם משהו בסיגנון can't retrive data
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם כדאי להלחם בו? או ישר לפרמט? מה אתם אומרים? יש סיכון בכך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-