תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך תוכנה לשינוי פורמט של הכונן מ-NTFS ל-FAT32, מישהו מכיר תוכנה לשינוי בפורמט?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ופשוט, מתאים למשתמש שבחיים לא הצליח להפעיל אימיולים אחרים. תודה עריכה: ומשהו שיתאים לעבודה מאחורי ראוטר
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התגלתה אצלי בעייה בסוגים מסויימים של קבצי וידאו, שכשאני מנסה לנגן אותם יש סאונד אבל לא רואים כלום רואים פשוט מסך שחור, וזה פתאום קרה בלי שום שינוי שעשיתי ולא התקנתי שום תוכנה חדשה או מקודד חדש... למישהו יש מושג איך פותרים את הבעייה? בתודה, דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. כשאני מחלץ קבצים בווינראר או מעתיק קבצים הפעולה לוקחת שנים. חילוץ שלקח לחבר שלי דקה בדיוק, לוקח לי כמעט שעתיים. יש לי את הגרסא הכי חדשה של ווינראר והכל נראה טוב אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp4310s probook win7 64 bit 1 מנסה להסיר פוטושופ כל ממשק ההסרה מופיע בג'יבריש 2 מנסה להתקין תוכנה של A+ PAAS4SURE מקבל הודעת שגיאה eroor when opening a regestry key, the key dosent exist. key: hkey_local_nashine\software\javasoft\java runtime environment system eroor massage:??????? ???????????????????????. התקנתי ,הסרתי והתקנתי שוב על מנת להיות בטוח אני חושב שזה קשור איכשהו ל java 64bib תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שולם לכולם רציתי לברר איך אני יכול להוסיף חתימה דיגיטלית למסמך וורד שאני כותב. הכוונה שלי היא שיהיה אישור שאני אכן כתבתי את המסמך. כמו כן, האם חתימה כזו היא משהוא וירטואלי או שזה מובנה בקובץ או שגם וגם. מהברורים שעשיתי עד עכשיו נראה שאם רוצים חתימה כזו שבאמת תהייה שווה משהו אז יש להשתמש בשירות של חברות מסחריות. האם למשהו יש המלצות ספציפיות וכמה זה אמור לעלות. תודה מראש לכל העונים. אורי
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חברים שלום וחג אורים שמח :lamer: אני יודע שהנושא הועלה רבות אבל אנ לא מצליח להוריד חומרים מyoutube האם יש באיזה מקום למישהו מדריך או שוב לעדכן איך מורידים בצורה קלה עם כל דפדפן ושמירה כקובץ בברכה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלי והוא עושה לי בעיות של תקיעות זה מן לגים כאלה אמרו לי שאני צריך להתקין עידכונים איזה עידכונים אני צריך? התקנתי של הכרטיס מסך , של צ'יפסט שקיבלתי את זה אם הדיסק של הלוח אם בגירסה 5.0.1003 איזה עידכונים אני עוד צריך להוריד ומאיפה? אמרו לי להתקין את הדרייברים וזה יסדר את הלגים התקנתי לכרטיס מסך ולצ'יפסט וזה יסתדר קצת אבל יש עדין תקיעות של 2 שניות לוח אם : ASUS P4P800 זכרון : 1024MB מעבד: פרסקוט intel pentium 4 3.0 MHz דיסק קשיח: 40GB +80GB WD כרטיס מסך: ati radeon 9600XT gexcube
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי Windows Live Messenger ואני לא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל: יש לי 6.5 ZoneAlarm Internet Security Suite.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום מסמך וורד יש 3 דפים בקובץ אחד. אני פותח מסמך וורד 2010 פותח הרבה זמן לאט מאוד. למה וורד פותח לאט מאוד. איך פותרים את הבעיה שיפתח וורד מהר מאוד? בתודה מראש מיכאל
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
לא רוצה שזה יופיע אצלי זה סתם מציק.. יש אופציה להעלים או שלא יהיו שם קבצים?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך למתחילים עם פרימייר... אפשר? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אני מחפש את הביטורנט הכי מהיר וגם איך להגדיר אותו ומאיפה הכי כדאי .......... כי אני מוריד על 20 ככה ואני רואה כאן מהירויו של 100+ וגם אני רוצה כזה........
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היות וגם אני חוויתי בעיות במהירות הורדה חשבתי לנסות גם להסיר את התוכנה UTORRENT מהמחשב ואח"כ להתקין מחדש. (מתי שכבר מיואשים מנסים הכל) בכל אופן שמרתי את PATH של כל ההורדות הקודמות,אני רואה את התיקיות ואת מה שהן מכילות. אך הם לא מופיעים אחרי שהתקנתי את התוכנה שוב.... ז"א אי אפשר להמשיך מאותה נקודה?למחוק ולהתחיל להוריד מחדש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר את המיקרפון של האוזניות או המיקרופון הרגיל ואני לא מצליח ניסיתי הכול.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בעיה באיציק: הוא שולח לי את אותה הודעה (שנשלחה לי כאשר לא הייתי מחובר - הודעה, הכוונה לחבר ולא מודעה) בכל פעם שאני פותח את האיציק (אין גבול לכמה שאני שונא את התוכנה הזאת!). למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש, R.
-
שלום, אני רוצה להסיר את הרישיון של AutoCad 2009 מהמחשב, למרות הסקת ההתקנה וניקוי Registery עדיין הרישיון נשאר. איך אני יכול להסיר אותו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
מי שהוא יכול להביא יל את האתר של סבבה בחיבור ישיר! או פאנץ או משו לאימיול שיגביר את המהירות או... קרדיט!!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
יש חשבון פרימיום חדש בראפידשר אני צריך בבקשה המלצה לתוכנת הורדת מומלצת לנהל את כל ההורדת.. על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר Menu (תפריט) לסרט די וי די שערכתי? אני יושב על זה כבר כמה שעות ולא מצליח להבין זה משגע אותי. הממשק של התכנה מאד נוח חוץ מהדבר הזה, אני מוסיף את התפריט בתחילת הסרט אבל לא מצליח להגדיר בו את ההתחלה של כל chapter לפי הפריים או הקטע שאני רוצה... :-\ אני מתחנן פה לעזרה - בבקשה שמישהו יגאל אותי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שמות התלמידים גיל תאריך לידה שמות ההורים וטלפונים שמות השיעורים, מערכת. סדר הלימודים והספקים בכל יום מעקב תלמידים, לימוד, התנהגות, עונשים שניתנו לילדים אירועים מיוחדים, דיבור עם הורים פרטי טלפונים של הורים פלט וסיכום כללי לאסיפות הורים איחורים וחיסורים תמונות הילדים ציוני מבחנים בכל המקצועות לוגו של הבית ספר טלפון מהורים או להורים ועוד רעיונות שלא עולים לי כרגע בראש שצריכים להיות בתוכנה זו
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
איפה בדיוק אני מבצע בדיקת יציבות לכרטיס ? [יש לציין שהוא במהירויות סטוק ולא כל שינוי במהירויות שעון מאז שנקנה][br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 18:28:03 PLZ...?Sorry for double posting... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-