תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
גם כדי לראות מה התוכנה הכי מועדפת וגם כדי לעזור לאלה שמתלבטים (כמוני) במה לבחור. הצביעו והשפיעו. עריכה: הסקר ננעל. תודה על ההשתתפות.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. איך אתם מפרמטים? מהי השיטה האהובה עליכם? אתם משתמשים בתוכנות או בדיסק BOOT? מי היא התוכנה הטובה יותר לפרמוט ? ACRONICS או PARTITION MAGIC? יש אחרות טובות? 2. איך אץם יודעים אם אתם מורידים גרסה שהיא BOOT? כשמורידים אז הרבה פעמים רשום שזה BOOT אבל זה לא נכון ואחר כך המחשב לא מזהה את הדיסק כBOOT? איך אתם מוודעים את זה? צריך לצרוב בדרך מסויימת בשביל זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לאחר שאני צורבת שירים באמצעות NERO CD AUDIO שמות השירים שהיו במחשב נהפכים ל-רצועה 1 רצועה 2 כאשר אני מנגנת את ה-CD באמצעות Windows Media Player CD שצרבתי בעבר מראים את שמות השירים כשורה ב- Media Player כך שהנגן בסדר ובעבר הצריבה לא שינתה את השמות. יש לי תוכנה בשם CDex כאשר אני מעבירה באמצעותה למחשב שיר מה-CD הצרוב (רצועה 1) מקבלים את שם השיר הנכון דבר נוסף כאשר שם השיר באנגלית לאחר הצריבה מתקבל שם אחר לגמרי. הגירסה של הנרו היא 6.6.0.14 הFONT ב-CONFIGURE הוא TAHOMA. &PT.NORMAL ב-DATABASE מסומן (READ SERVER (HTTP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכול פורום גראפיקה, אני שמח מאוד שהרעיון יצא סוף סוף לפועל הינה כמה מהעבודות האחרונות שלי lightwave 3d עריכת המודר: הקישור הראשון לא עבד והוא עבר תיקון קל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני וחבר רוצים לשחק ON-LINE GAMES ביחד איך אפשר להתחבר ל SERVER פרטי כי ראיתי בנתיים שסרברים פרטיים של TS או VTRLO הם לא חינמיים.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
חבר שלי מחק חומר חשוב מאוד מההארדיסק שלו! עכשיו איך קוראים לתוכנה שמראה את כל החומר שמחקת ולא כתבת עליו מחדש?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב יד שניה וזה הוא הביא ת'מחשב התקין ת'וינדוס ועכשיו אין לי ת'דרייברים של הקול ושל הכרטיס מסך אז יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד איזה כרטיס מסך ואיזה כרטיס קול יש במחשב ואז להוריד ת'דרייברים מהאינטרנט? פליז תעזרו לי הוא משגע לי ת'שכללללללללללללל כל היום עם זהה
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מקודם הורדתי את הטרייל של 3D Studio Max, ואני לא מצליח להתקין אותו. לחצתי על ה-Self-Extractor, וההתקנה עצמה עדיין לא מופיעה לי. http://img214.echo.cx/img214/7863/ziprob8jg.png עזרה? זה די דחוף.
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
-
נאמר לי שהתוכנה הזו מסוגלת להוציא מידע מH.D פגומים. האם משהו יודע היכן ניתן למצוא אותה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי רמה גבוה באנגלית ואני מסתדר עם תוכנות די מהר.. כמה זמן יקח לי בערך ללימוד לעבוד עם תוכנה כמו MAYA ברמה הבסיסית שאני יוכל ליצור מודלים מדויקים של חפצים למשל (רק צורה וצבע)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה. מזה I/O errors שהאנטי ווירוס מוצא? ואיך "מתקנים" את זה? והאם יכולה להיות התנגשות בינו לבין הנורטון אנטי ווירוס כאשר שניהם מותקנים על אותו מחשב?
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת תביאו לינקיםן לעבודות שלכם או תעלו אותם לפה תעשו סטיקי של עבודות תלת מיימד.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אוקי הורדתי קובץ RAR מהאינטרנט וכאשר ניסיתי לפתוח אותו הופיעו לי מלא שגיאות מהWINRAR שאומר שהקובץ הוא CORRUPT אבל הקטע הוא שזה ממשיך לפתוח את הקובץ מה השגיאה הזו אומרת והאם היא יכולה לפגוע לי בקובץ תודה על העזרה עידן
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקבץ CODECS מעודכן. מאיפה אפשר להשיג? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא יכול לכתוב בהודעה , זה נחסם איכשהו פתאום , לפני שזה קרה הכל היה פסדר, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיכל לגרום לזה, מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כשאני טוען קובץ AVI ואני מנסה להגביר את רמת הווליום בכמה אחוזים הוא לא מאפשר לי לשמור את הקובץ.. הוא רושם לי ארור כזה שרשום בו: Error initializing audio stream decompression the requested conversion is not possinle Check to make sure you have the required codec איך אני מסדר את זה?...
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי מה המצב?? רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שאפשר לעשות איתה את אותם הדברים שעושים עם מאיה -> maya תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי החלטתי לפתוח מדריך על טכניקה מאוד ידועה בעולם הפירסום טכניקה מאוד מגניבה שאבא של חבר שלי לימד אותי הערה: המדריך הזה פורסם בפורום עיצוב בgamer ואני הוא זה שכתב אותו אז ככה הטכניקה היא שילוב טקסטורה בעצמים בעזרת פוטושופ למשל הנה התמונה שעליה עבדתי כשהוא הסביר לי לאחר שילוב עם טקסטורה של חמניות יצא לי ככה ועכשיו למדריך פתחו תמונה של אובייקט (רצוי כהה)בפוטושופ תצרו סביבו את הבחירה הזאת (זה עםהנמלים האלה) בדרך הנוחה לכם אני השתמשתי lasso tool פתחו את תמונת הטקסטורה וגררו אותה לתמונת האובייקט בעזרת הMOVE TOOL (חץ קטן בצבע שחור עם צורת חץ הזזה של ווינדוס לידו) כך שתכסה את כל האובייקט תלחצו על לשונית הPATHS לחצו CTRL וסמנו את הציור שיש שם סמנו את שכבת הטקסטו…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך בעזרת פוטושופ כל צבע מסויים בתמונה מסויימת לצבע אחר, כלומר, היה לי מסמך שקיבלתי במילואים האחרונים שלי שאני צריך לפקסס, עכשיו, המסמך הודפס במדפסת סיכות מעפנה שכמעט נגמר לה הדיו, אז הכתוב הודפס בהיר מאוד, כשניסיתי לפקסס אותו הדף יצא חלק, אז לקחתי את המסמך וסרקתי אותו והגברתי בעזרת פוטושפ את הניגודיות והבהירות למצב כזה שניתן לקרוא טוב את מה שכתוב, אבל, שאר הדף שאמור להיות לבן הפך באופן טיבעי לאפור (גון אחיד של אפור), עכשיו אני מעוניין להגדיר לפוטושופ שכל פעם שהוא נתקל בגוון האפור המסויים הזה בתמונה הוא יהפוך אותו ללבן, וככה ישאר לי אותיות כהות ויפות שיעברו בפקס על רקע לבן חלק. מישהו יודע איך מבצעים את זה בפוטושופ? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. היום באתי וניסיתי לפתוח את האיי סי קיו. נכנסתי, היה את ה*ביייייייייייייפ* הארוך הזה, ובאמצע שהיה את הביפ הזה הופיע לי החלון הבא: ואז אני לוחץ על אישור, והכל נסגר. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
http://www.updatexp.com/sherlock-codec-detective.html תהנו