תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את המקסטון החדש גירסה 2 ואני נורא אוהב את הדפדפן הזה ותמיד השתמשתי בוא. הבעיה שלי עם הגרסא החדשה זה להגדיר את פתיחת הסימניות כמו שאני רגיל. כלומר, כשאני עושה לחצן ימני ואז" פתח בכרטיסיה חדשה" אז הוא פותח כרטיסיה חדשה ונכנס אליה וזה מעצבן אותי בטירוף כי ככה כל פעם אני צריך לחזור לכרטיסיה הקודמת שלי כי אני רגיל לפתוח כמה ואז לעבור על מה שפתחתי. מישהו יודע מה לעשות ?.. מקווה שהבנתם אותי.
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ואני צריך למחוק את הדריבירים של הישן אז רציתי לשאול איך אני מוחק אותם הלכתי ל CONTROL PANEL ל ADD OR REMOVE PROGRAMS ושם הופיעו לי מלא תוכנות של ATI איזה מהם אני צריך למחוק כדי שימחק את כולם?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היי, אחרי פירמוט של מחשב פנטיום 4 נתקלתי בבעיות סאונד למרות התקנת דרייבר מתאים מאתר יצרנית הלוח. הלוח הוא MSI 865PE Neo2-V. הדרייבר לפי EVEREST הוא intel 82801eb ich5 ac97. ניסיתי את הדרייבר מאתר MSI (של REALTEK), ניסיתי דרייבר מאתר אינטל ותמיד אני מקבל סאונד מקוטע ולא רציף עם "לכלוכים". תודה למי שיכול לעזור..
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר מעודכן מ ASUS וקיבלתי את לוח הבקרה הזה עם XP היה לי לוח בקרה כזה ואני רוצה אותו כי יש בו אקולייזר ובחדש אין איזה דרייבר אני צריך להתקין בשביל לקבל את לוח הבקרה כמו שהיה לי ב XP ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של: msi דגם: g52-m6788x7 אני צריך דרייבר לכרטיס קול המובנה שלו. מנהל התקנים מראה לי שחסר לי הדרייבר של הכרטיס קול ובגלל זה מן הסתם אין לי קול במחשב. לא הצלחתי להוריד את הדרייבר מהאתר של MSI. תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אחים שלי שלום רב,הסתובבתי כבר הרבה ברשת ואני לא מצליח למצוא פתרון, יש לי ווינדוס 7 כרטיס טלויזיה של msi pvs video capture 8605 עם תוכנה מקורית inter video שעבדה בעבר עם ווינדוס אקפס ואני לא מצליח לראות טלויזיה,המערכת לא מזהה את הדרייבר ולדעתי גם התוכנה לא תומכת אנא עזרתכם אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון/דרייבר מתאים לווינדוס 7 לפני שאני קונה כרטיס חדש :\ בעיה שניה יש לי כרטיס קול fire box של presonus ועדיין לא מצאתי לו דרייבר,שלחו אותי לאתר אבל אני לא הכי טוב באנגלית אז הסתבכתי אם מישהו יוכל להביא לי קישורים ישירים זה יעזור לי תודה רבה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אז במסגרת פרויקט בעבודה שלי עלתה הדרישה הבאה: במשרד הראשי של החברה יש תוכנה שניגשת למסד נתונים ראשי שנמצא על מחשב מקומי (תוכנה ישנה, אין חיבור מרחוק\ על גבי אינטרנט לתוכנה). כעת מקימים משרד נוסף עם מחשב אחד בלבד, ורוצים שלמחשב הזה תהיה גישה לתוכנת מסד הנתונים במשרד הראשי. למיטב הבנתי דרך טובה לפתור את זה תהיה לאפשר למחשב במשרד הנוסף להשתלט על מחשב שנמצא במשרד הקיים ומחובר לתוכנה, ולשלוט בו מרחוק כך שיהיה אפשר לעבוד עם התוכנה מרחוק. האם הדרך שחשבתי עליה נכונה? במידה וכן אשמח אם יש עצות לתוכנות מומלצות לעבוד איתן שבנויות בשביל זה. בנוסף חשבתי שכדי שיהיה אפשר לעבוד מרחוק על מחשב במשרד הראשי (זה שמשתלטים עליו) להתקין מחשב חדש בלי מק…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אופיס 2013 יש שני חשבונות דוא"ל אני צריך לסדר שני דברים 1. כאשר מגיע הודעה לחשבון 1 ולוחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 1 וכאשר מגיע הודעה לחשבון 2 ולחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 2 2. כאשר משיבים מחשבון 1 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 1 וכאשר משיבים מחשבון 2 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 2 יש שני אפשרויות להגדיר 2 חשבונות דואר בפרופיל אחד הצורה הראשונה היא: באמצעות החשבון הקיים נלחץ על הגדרות נוספות ושם נלחץ על כרטסת מתקדם ונוסיף את החשבון הנוסף הצורה השנייה היא באמצעות הוספת חשבון נוסף לאותו פרופיל הבעיות: כאשר מוסיפים בצורה הראשונה אז אין אפשרות להגדיר חתימות אוטומטית לכל חשבון וכאשר מוסיפים באפשרות השנייה אז ב"השב" …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברים שלום, אני מעוניין לשנות הגדרה ב aboutconfig בפיירפוקס כך שפיירפוקס יוצג תמיד על הגודל המקסימלי שלו (maximize) ולא ניתן יהיה לשנות את גודל המסך (restore - וכו') , כלומר שפיירפוקס תמיד יהיה פרוס על כל המסך בגודל המקסימלי שלו. בגרסאות האחרונות של פיירפוקס קורה לי שבמידה והאייקון של הפיירפוקס נלחץ פעמיים עד שהוא נפתח, אז הוא פשוט עלה ברקע, ניתן לראות בממשק ה Aero של ווינדוס שהפיירפוקס עולה אך לא ניתן להכנס לתוכנה. לאחר מכן אני צריך לסגור את התוכנה דרך ה Aero (לעמוד על החלון ללחוץ על X ) ואז לוקח זמן עד שהתוכנה נסגרת או שאני צריך לסגור דרך ה task manager את התוכנה. לאחר מכן בהפעלה הבאה הפיירפוקס יהיה מכווץ לגודל מינימלי ואני אצטרך להגדילו על כל המסך. אני מקווה שע"י שינוי…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי חשבון ב GMAIL וראיתי שיש מצב לפתוח את זה בoutlook איך אני עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. כשאני שומר קובץ בפורמט JPEG בפוטושופ, יוצא לי שם חלון של הגדרת איכות... לגבי ה QUALITY הבנתי.... רק לא הבנתי מה עושה ה כFORMAT OPTIONS... יש שם BASELINE, BASELINE OPTIMAZED,PROGRESSIVE... מה כל אחד מהם אומר... ובמה כדאי להשתמש? תודה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי החלטתי שהגיע הזמן שאני הגדיא את הoutlook שלי ויעשה בו שימוש.... אז באתי להגדיר ובכלל לא הבנתי מה אני צריך למלאות שם.... הכתובת שלי היא: eitv@walla.co.il אז איך אני צריך למלא את הפרטים (לפ שרתי וכו') תודה מראש install תמונות להסבר: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום כאשר אני מדפיס בצורה דו-צדדית ידנית מתווסף לו דף הסבר להדפסה, חץ גדול המסביר לי כיצד להכניס חזרה את הדפים למדפסת לשם הדפסה על הצד השני. אני רוצה לבטל את הדף הזה (אחרי שנה בערך אתה כבר מבין את העניין), ואני לא מוצא שום הגדרה כזו בדרייבר. המדפסת הינה Lexmark E232 מותקנת על Windows Vista. לדעתי דף זה מגיע מתוך ה-Windows שכן זה אותו דף בדיוק גם בהדפסה דרך הדרייבר של מיקרוסופט וגם דרך הדרייבר של לקסמארק. מישהו יודע איפה אפשר לבטל את הדף הזה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן ,יש לי וינדוס 7 . ואני משתמש ב solidworks 2012.בעבר היתה מותקנת גירסת 2010 ושם הייתי לוחץ על כפתור הגלגלת ומזיז את העכבר ויכול לקבל כל נקודת מבט שארצה.פה אני לוחץ וזה נותן לי תפריט של הוינדוס באמצע המסך של התוכניות שפתוחות ברקע...מי יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שנים של שימוש ב-eMule, החלטתי לעבור לביטורנט והורדתי את uTorrent. עכשיו, עשיתי את הבדיקה של הפורט וזה מה שכתוב לי: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 30104 on 84.108.118.144... Error! Port 30104 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this t…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שמעו אני לא בטוח אם הגדרתי טוב תזיכרון וירטואלי. אז מי שמבין ויודע תעזרו לי להגדיר את זה בצורה נכונה. ויש לי 256 זיכרון! תמונה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לאדם המשתמש באתרי סקס לגלוש באתרי סקס כאוות נפשו ולאחר מכן, בלחיצת כפתור, או שדרך שתהיה קלה גם למשתמשים חדשים, להסיר את כל מה שקשור לסקס, למשל את מה שהצטבר ב-AutoComplete, מה שהצטבר בכתובות אחרונות, הסטוריה, מה שנכנס למועדפים וכו'.... אני יודע שקיימות תוכנות כאלו אך לא ידוע לי איזו הכי מומלצת. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל זה היה נראה לי הכי קרוב לבעיה שלי. אני מנסה לראות סידרה בBS PLAYER ואני גוררת אליה כתוביות בעברית. הבעיה היא שהם מופיעות כג'יבריש. בדקתי את כל הכתוביות שהורדתי וכולן בג'יבריש. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי אופיס 2000 ורציתי להדפיס פוסטר (4 דפים של A4 מודבקים ביחד) עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה... מישהו יודע איך להדפיס ככה פוסטר באופיס?? כי אני כבר ממש לא ידוע מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמדפסה A4 אני שרטט שירטוט על A3 עכשיו אני רוצה להדפס את שרטוט במדפסת שלי שאני מנסה בבית להדפס התכונה של VISIO מחלקת לי את שרטוט ל2 חלקים אבל הבעיה שהיא המדידות לא נכונות האם יש תכונה שיכולה לחלק לי את שרטוט ל2 ולדפס את 2 החלקים במידודת נכונות?!
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היי, ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה. יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מתחנן !!! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם . מצאתי אצלי בבית דיסק ישן שיש עליו את הסרט bad boys הראשון . עכשיו לפי מצב הדיסק הבנתי שיש לי את הסרט ממיזמן אבל לא הבנתי למה לא ראיתי אותו . עכשיו כשהפעלתי אותו וראיתי אין כתוביות הבנתי למה לא ראיתי אותו כי לא ידעתי טוב אנגלית . עכשיו אני בערך יודע אנגלית אבל יש קטעים שהם מדברים מהר או שחלש וקשה להבין את מה שהם אומרים . הסרט בשני חלקים , ניסיתי להוריד תרגום ב2 חלקים ושמתי את התרגום באותה התקייה ושיניתי את השם של התרגום לשם של הסרט Bad Boys_By_issac_part 1 ובסוף הוספתי SUB התרגום עבד אבל שכעשיתי את אותו הדבר בחלק השני התרגום לא מתחיל לעבוד בזמן אלה רק אחרי 5 דקות בערך . מישהו יודע אין אני יכול לשים תירגום נומאלי ? כי זה די מבאס ראיתי רק את החלק הראשון . ת…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כבר זמן מה שאין אני מצליח להוריד מה mIRC. כל פעם שאני מנסה, ונפתח חלון השליחה , אני נשאר במצב של "Accepting Send" לזמן מסוים, ואח"כ רשום Connection Failed. בחלון הסטטוס מופיעה ההודעה הנ"ל: DCC Get of *** from *** incomplete (unable to connect) תודה רבה לעוזרים. נ.ב: ברקע פועלת תוכנת האנטי וירוס NAV 2004 , וה Firewall של Windows כבוי.
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-