עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אפשר בבקשה תוכנה שתעזור להחביא את האיקונים של ה-tray.?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  2. Started by scot,

בעייה בחיבור הנייד למסך מחשב. חיברתי את הנייד למסך 19 בחיבור dvi. הבעיה היא שלא ניתן לשנות לו את הרזולוציה. הוא נותן לי מקסימום של 1024*768. תודה הסתדרתי כבר.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by Spiritus,

יש לי את הגירסה האחרונה של קאזה 2.4.1. הבעיה שחלק מהשירים שאני מוריד הם פשוט דפוקים. למשל כשאני מנגן שיר בוינאפ השיר מתחיל בצורה טובה ופתאום - ^#$@^&@&@$&^@&$#$&$5#$% . מה שמצחיק זה שאני מנסה להוריד את אותו שיר ממשתמשים אחרים, או את אותו שיר בגודל שונה, השיר עדין יורד דפוק. HELP ME PLEASE ......... :-\ תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by j,

שלום לכולם, אני עובד בגרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  5. Started by ofek7,

כשאני מעביר סרטים לאייפוד אז לא שומעים כלום כמעט בסרטים.. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שאני אוכל להגביר בה את הווליום בסרטים לפני שאני ממיר אותם לאייפוד.

6. Started by farazis,

היי, הנני מחפש לרכוש תוכנה להתקנה מקומית ( לא לעבוד ישירות דרך ה-Web ), אשר מאפשרת לשלוח פקס דרך האימייל. אשמח אם למישהו יש המלצה ואו התנסות בנושא. תודה. יוסי.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. היי האם ישנה אפשרות לנצל את יכולות החומרה הפיזית עם מכונה וירטואלית? לדוגמא,שימוש ב8600GT פיזי בתוכנת 3DMAX מכונה וירטואלית מבוססת לינוקס.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני חושב שקראתי על זה אבל לא מצאתי את זה עכשיו בפורום. בכל מקרה, האם יש כלי שמאפשר לבנות חבילת הפצה של Firefox+תוספים? כלומר שאני אצור חבילה כזו ואז אני אוכל להתקין להפיץ בעזרתה על תחנות אחרות את השועל+התוספים???

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. אולי נהפך את זה לסקר בסוף... חבר'ה, באיזה תוכנת POP3 אתם משתמשים ולמה. מה אתם ממליצים מעבר ל-O-E הרגילה? חשובה לי התמיכה בעברית ואם יש תוכנה שניתן להעלים אותה משורת המשימות ועדיין שהיא תרוץ ברקע זה יהיה נחמד. אז מה? Eudora? Thunderbird? IncrediMail? להישאר עם Outlook? אני אשמח להמלצות ולסיבות

• 64 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. Started by KingRaptor,

שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by liav12,

שלום, הורדתי את האימיול הנ"ל וישירות ראיתי שיפור בזמן הורדה וחיפוש. בכל מקרה, שמתי לב שכשאני צובר קרדיטס, אני רוצה לצאת מהאימיול אבל בכל פעם שאני מנסה לצאת מהאימיול אני מקבל הודעת שגיאה "error saving credits, try exiting witout saving credits" ואז קורה שהוא יוצא לי מהאימיול ללא שמירת הקרדיטים, מה הקטע של זה? אצל בן דוד שלי זה לא עושה בעיות בכלל ורק פה זה עושה לי בעיות, אולי WIN7 הבעיה? בכל מקרה מישהו מכיר שיטה להתחמק מזה?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by amisu,

"שינוי זה אינו מותר מאחר שהבחירה נעולה". אתמול הכל עבד יופי ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות וכו', אגב זה מופיע גם ב excel ו powerpoint יש למישהו פתרון??! תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yk1,

ניסיתי להתקין את visual studio 2010 professional אבל ההתקנה נכשלת. למה?

14. Started by halo,

סרטון שעושים ב movie maker של ה windows אז אחרי שמסיימים איך רואים אותו media player או תוכנה שמנגנת שירים? כי זה נשמר כקובץ שאפשר לראות רק ב movie maker... תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. Started by Alex89,

אני מחפש תוכנה קלה למדפסת משולבת שיש לי HP DESKJET F2280 אם אפשר להחליף את התוכנה המקורית בתוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by sbtgn1,

יש לי משחק מכווץ (בכמה קבצי RAR ) בLAPTOP על הLAPTOP אין בעיה לפתוח אותם כאשר אני מעתיק את הקבצים ל HD חיצוני ומנסה לפתוח אותם מה HD החיצוני שהוא מחובר למחשב הנייח עדיין אין בעיה אבל כאשר אני מעתיק אותם ל HD הפנימי () של המחשב הנייח ומנסה לפתוח אותם משם הוא מודיע על CRC ERROR תמיד גם על אותו קובץ איפה יכולה להיות הבעיה (הרצתי בדיקה על ה HD הפנימי וזה לא שינה כלום) ניסיתי כמה פעמים להעתיק את הקובץ וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2816786,00.html

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by daniel_18,

שלום, IE8 עולה עם הווינדוס אחרי ריסטרט על CPU גבוה (50% בערך) ולא יורד, בדקתי עם עוד שני מחשבים ושם האקספלורר לא מופיע בTASK MANAGER. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם הIE7. יש לי XP PRO SP3. לא נראה לי שזה וירוס או משהו בסגנון - עכשיו אני מריץ סריקה מלאה של המקאפי, אם אני אסיר את האקספלורר 8 ואחזיר את ה-7 הבעיה תיפתר או שיש פיתרון אחר? תודה לעוזרים! נ.ב עליתי על הבעיה הזאת בגלל שהGTA IV לפעמים מאחר/נתקע.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by shaykap,

אני מחפש תוכנה לזיהוי כתב יד כמו בפאלם למינהו... אבל אני צריך אותה לנייח יחד עם לוח מגע...

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  20. לאחר שאני צורבת שירים באמצעות NERO CD AUDIO שמות השירים שהיו במחשב נהפכים ל-רצועה 1 רצועה 2 כאשר אני מנגנת את ה-CD באמצעות Windows Media Player CD שצרבתי בעבר מראים את שמות השירים כשורה ב- Media Player כך שהנגן בסדר ובעבר הצריבה לא שינתה את השמות. יש לי תוכנה בשם CDex כאשר אני מעבירה באמצעותה למחשב שיר מה-CD הצרוב (רצועה 1) מקבלים את שם השיר הנכון דבר נוסף כאשר שם השיר באנגלית לאחר הצריבה מתקבל שם אחר לגמרי. הגירסה של הנרו היא 6.6.0.14 הFONT ב-CONFIGURE הוא TAHOMA. &PT.NORMAL ב-DATABASE מסומן (READ SERVER (HTTP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by BUNNY,

הצגתי בפורום רק כמה מעבודותי האחרונות וחשבתי למה לא להציג יותר מכמה .. חלקן ישנות חלקן עדכניות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ראיתי איפשהו תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט אפשר למצמץ בעין ואז זה פותח תיקיות וכל מיני דברים כאלה, וזה היה לפני שהיה לי מצלמת אינטרנט, ואני לא זוכר איפה ראיתי, אז מי שיכול שיתן לי קישור, או אפילו אם זה לא האתר הזה שיתן לי

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. היי חבריה, אין לי סאונד במחשב מופיע במנהל ההתקנים הסימן הצהוב ליד התקנים אחרים ורשום audio device on high definition audio bus, יש לי את הדיסק המקורי של הלוח ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש פתרון לבעיה ? לוח האם הוא של ABIT IL9 PRO תודה מראש

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by joe44,

הורדתי אתמול את spyhunter והיא גילתה אצלי במחשב מרגלים אשר spybot (שגם כן מותקנת אצלי) לא גילתה. אלא שכדי להסיר את המרגלים שגילתה spyhunter היא רוצה שאשלם עבור התוכנה ממש. שאלתי: מישהו מכיר את spyhunter ? שווה להשקיע 30 דולר בתוכנה הזו? אפשר לסמוך עליה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם אני חייב עזרה, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 6600GT עכשיו במשך השנה האחרונה אני מוריד מהאתר שלהם את העדכון תוכנה עכשיו כל פעם שאני מתקין את העדכון תוכנה אני לא מצליח לראות סרטים במחשב קבצי( MPG/AVI/WMV וכו) אני מצליח לראות חלק בשחור לבן בתוכנת המדייה פלייר ובשאר התוכנות אני פשוט רואה מסך ירוק ושומע צליל עכשיו אני בשנה האחרונה הורדה איזה 4 עדכוניים של הכרטיס מסך וכל פעם מחדש זה קורה לי 1. תמיד אני מוחק את הדרייברים הקודמים שלי לפני ההתקנה של העדכון 2. כל פעם אני צריך לחזור לגרסא הישנה שקיבלתי על הדיסק עם המחשב יש לי מחשב OS: WinXP Professional 5.1 SP2 (Build #2600) CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, 2.21 GHz, 512KB Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (1024x768x32bp…

• 1 תגובה
    • 447 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.