עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yovel,

שלום, בוקר טוב! הורדתי כבר מיליון פעם סוני וגאס 10 וגם סוני וגאס 9 ואני לא יודע למה אבל אני לא יכול לרנדר לפורמטים כמו: AVI, MP4, WMV. פשוט אין את הפורמטים האלו... אני משתגע, אני חייב לרנדר סרט! המערכת הפעלה היא WIN 7, 64 bit. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. הייתי צריך לאפס קודם את אינטרנט אקספלורר 11, לאחר שהתקנתי בשוגג תוכנות לא רצויות, והסרתי אותן. לאחר האיפוס, אינטרנט אקספלורר דרש ממני להפעיל מחדש את המחשב, מה שפיירפוקס לא היה מבקש. מה הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני צריך להוריד כמה דקות מהתחלה של סרט, עם איזו תוכנה אני עושה את זה מבלי לקודד מחדש את הסרט?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. יש כל מיני EXE שקשורים ל-WinXP שעולים לי עם המחשב ובנוסף לזה הם עוד מבקשים גישה לאינטרנט, כשאני חוסם להם גישה לאינטרנט (למשל ל-SVCHOST.EXE) אז אני לא יכול לגלוש. מה זה ולמה צריך את זה? יש עוד כל מיני EXE שפועלים ברקע שאני חושב שקשורים ל-WinXP, מה הם ולמה הם טובים? :AR15:

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by roiei,

הורדתי סרט FHD ויצא שהוא מסוג TS ניסיתי עם מדיה פלייר - לא עובד, עם קלאסיק מדיה פלייר - לא עובד, עם VLC - לא עובד, עם POWERDVD - לא עובד ... מישהו יודע איך לנגן את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Gil28,

בוודאי אתם מכירים את התופעה ב-WORD כשאתם כותבים טקסט מיושר לימין ואתם רוצים שגם סוף השורה תהיה מיושרת עם השורות הבאות. הבעיה - אני לא מצליח. הוספת רוח בודד מורידה את המילה שורה. בלי רווח זה נראה שהשורה בנבדל. מיותר לציין שלא מצאתי פתרון בגוגל.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Screw_Master,

שבת שלום לכולם, כרגע אני עם Alarm, אבל יש איתה הרבה בעיות: היא לא אוכלת כל קובץ MP3, ואם המחשב עושה ריסטרט במהלך הלילה, השעון המעורר שלה לא מופעל יותר. יש תוכנה שכן מאפשרת עליה במקביל לחלונות ולשמור את השעון המעורר הקודם? כזאת שאולי גם (לא חובה) תאכל גם קבצי FLAC שיש לי על המחשב?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום! אני מחפש תוכנה שדרכה אפשר לדבר עם אנשים במיקרופון, אבל אני לא רוצה דרך MESSENGER או אי סי קיו. אני רוצה תוכנה שזה הדבר העיקרי שהיא עושה, למרות שאני לא יודע אם יש דבר כזה בכלל? עוד שאלה אני יכול לדבר עם מישהו במיקרופן תוך כדי שאני משחק באיזה משחק?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by aviel131,

שלום לכולם... אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את תאריך המעבד/דיסק קשיח/לוח אם לבדוק אם הוא חדש ואם היה בו שימוש קודם כי פעם היה לי את התוכנה הזו ונמחקה לי תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

בלי לשנות את את הסיומת ל txt

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אני צריך את הסקרצ'ים ותביטים. תודה מראאש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום. אני צריך עזרה ממישהו שיכין לי לוגו פשוט לפייסבוק לעסק חדש של בלונים. אני אשמח לעזרה. אין דרישות מיוחדות רק שיהיה כתוב: נאור הבלון בלונים לאירועים בריתות הצעות נישואין ימי הולדת ולכל אירוע שרק תרצו. טלפון 0502232062אימייל naortheballoon@gmail.com שיהיה בלוגו בלונים משהו. תודה למי שיקח על עצמו על העזרה הזו אני ישמח ממש!!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני צריך שהעכבר שלי יהיה במקום אחד ושילחץ אוטומטית כל כמה שניות. יש כזו תוכנה? כל דבר בסיגנון יהיה טוב. ועוד משהו (אבל אל תתנו לי רק אותו בלי התוכנה לעכבר!), יש תוכנה שתסתיר את התוכנות שבשורת המשימות? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! (יש לי WIN 98, ובלי הערות בנושא!)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by dvvon,

שלום לכולם אני חייב תוכנה כמו בבילון ושתהיה חופשית נגמרה לי התקופת ניסיון של הבבילון ואני לא מצליח לפרוץ אותה........ ממתין לתגובות............

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. כשאני פותח את ה-FF (גרסה 1.5), הוא צורך בסביבות 30-40MB. כשאני פותח IE TAB יחיד הוא קופץ בעוד 50MB נוספים ל-90MB!! אח"כ זה בערך 10MB לכל IE TAB חדש. והזליגה, הווו הזליגה... גם כשסוגרים את כל הטאבים של ה-IE TAB הזכרון שבו משתמש ה-FF לא יורד. מעצבן בטרוף! התמונה המצורפת היא לאחר פתיחה של כמה IE TAB בודדים, וסגירת כולם!! ואל תגידו: מה הבעיה אל תשתמש ב-IE TAB... יש הרבה אתרים שלא נתמכים כמו שצריך ב-FF כמו שאתם יודעים. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ybe,

...ת. אני משתמש בclonyxl לזיהוי הגנות והגדרת הצריבה ובcloncd על מנת לצרוב.בנוסף במדיה של TDKx16 וצורב plextor x24 כשניסיתי לצרוב עותק גיבוי(ממשחקים שקניתי במיטב כספי) את medal of honor ו-empire erth הצריבה הסתיימה בהצלחה. אבל נסיון להפעיל את המשחקים תמיד נכשל רק כשמחליפים לדיסק המקורי המשחק "מסכים" לפעול. מהצצה מהירה פורום clone cd מסתבר שהרשימה של תוכנות שcloncd לא מצליחה לצרוב היא ארוכה בהרבה יותר. המסקנה , צריך למצוא תוכנה שבאמת צורבת דיסקים המוגנים בהגנות מודרניות, יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by darkman,

חיפשתי בגוגל וכל תוכנה שהורדתי היא עשתה (ERROR גם כאשר ניסיתי להמיר קבצים שונים) בקיצור ניסיתי איזה 5 תוכנות ואך אחת מהן לא עבדה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. עוד לא הבנתי מתי זה קורה, אבל לפעמים טאב של כרום הופך לשחור לא משנה מה עושים במסך אחר (כנראה המסך שהוא לא נוצר בו) גם F5 לא עוזר וצריכים לגרור אותו חזרה בשביל לראות. מישהו נתקל בזה ?

19. היי HWZone לפני שאפנה לטכנאי ואבקש פירמוט\להחליף כ.מ\מעבד וכו',אמרתי ננסה אותכם - אם תוכלו לעזור לי בבקשה. אז ככה : יש לי מחשב טוב,לא ישן - HD4870,Q9400,4GB לפני חודש בערך המחשב התחיל לקרטע. מה זאת אומרת? הוא התחיל לעשות תקיעות קטנות במשחק World of warcraft - מה שעבד לי חלק חלק חלק פעם עכשיו כבר מקרטע. אותו דבר עם STARCRAFT2. הFRAMERATE נמוכים מאוד,למרות שיש לי מחשב טוב. חשבתי וגם אמרו לי שאולי זאת בעיית קירור אבל הטמפרטורות בסדר,הן של המעבד והן של הכ.מ - בסביבות 50 מעלות. בנוסף לכך אחד מהם עושה רעש חזק מאוד שאני מפעיל משחק. לא יודע מי מהן הקטע הוא שאין לי אפשרות לבדוק מה לא תקין האם צריך פשוט פירמוט? ניקיתי אבק,מחקתי קצת קבצים,עשיתי ניקוי של זבל וכאלה,התקנתי דרייברים(וע…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום שדרגתי את האינטרנט מ-15 ל-100 מגה ועכשיו הורדתי איזה טורנט על מהירות של כ-8 מגה, 2 דברים ששמתי לב: 1- זה ממש האט את המחשב, לקח לי פי 6-7 מהזמן הרגיל שלוקח לפתוח פיירפוקס נגיד 2- בסיום הטורנט הסטאטוס שלו היה Flushing to disk (72000) וזה גם תהליך שלוקח זמן חשבתי אולי על הגדרות שצריך לעדכן ביוטורנט כדי שיהיה תואם המחשב עצמו אמנם יחסית ישן אבל עד עכשיו עבד מצוין אשמח לעצתכם מה אפשר לבדוק בנושא טיפול בתקלה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by imac,

אני צריך לצלם כמה קטעים של כמה דקות כל אחד. כמה תעלה לי עריכה פשוטה עם אפקטים מינימליים (מעברים)? והאם יש המלצות היכן אפשר לעשות זאת. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. באתר הבא http://israelsurfclub.co.il/tabid/118/default.aspx יש מצלמות רשת של חוף הדולפינריום והמערבי. אני מעוניין להקליט את השידור ולשמור אותו מקומית על ההרדיסק. איך אני עושה את זה ? ניסיתי כל מיני תוספות לכרום, אף אחת לא זיהתה את השידור. ברור שאפשר להקליט בעזרת לוכד מסך, אבל זו אופציה אחרונה. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by galz,

אוקיי שמעו, האוזניות שלי סוסות לאללה, אבל מה, אין לה שליטה בסאונד. עכשיו, ההגדרת סאונד של המחשב עצמו חלש מדי,, והאוזניות מסוגלות להרבה יותר. יש איזה תוכנה שמאפשרת לי לשלות בסאונד?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני משתמש גם ב AVANT וגם ב FIREFOX ולעיתים האתר מרענן את עצמו אוטומאתי וזה קורה בזמן שאני קורא כתבה וזה מעצבן, איך מבטלים את זה מישהו יודע? ועוד שאלה קטנה, כשאני רואה סרטים כמו טריילרים בSTREAMING אז המסך של המחשב נכבה אחרי 5 דקות כי הגדרתי אותו ככה ב POWESAVE ואז אני תמיד צריך להזיז את העבר בשביל שהמסך ידלק וזה מעצבן, יש דרך להגדיר שבזמן שרואים סרט זה לא יקרה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אהלן חברים, אתם מכירים את הסרטונים האלה ביוטיוב (לרוב סרטוני Tribute) שבהם יש תמונות וקטעי וידיאו עם מוזיקה ברקע? הייתי רוצה להכין אחד כזה. בעיקרון בבסיסו היה רק למצגת עם תמונות,מוסיקה ברקע וטקסט. אח"כ חשבתי לנסות להוסיף גם קטעי וידאו אם זה לא יהייה מאוד מסובך. בנוסף, ראיתי סרטונים שבהם כשקטעי הוידאו משולבים אז שומעים את הסאונד המקורי של הוידאו והמוסיקת רקע מונמכת וקטעים שבהם שומעים רק מוזיקת רקע כשהוידאו רץ, הייתי רוצה לעשות משהו כזה... מאיפה כדאי להתחיל, עם איזו תוכנה לנסות? האם power point תתמוך בהכנת מצגת כזו, בשילוב קטעי וידאו? אשמח למדריך (גם אנגלית זה טוב) אם מישהו מכיר. תודה חברים, המשך יום נעים לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים