עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ^ ניסיתי לפתוח את הפורט 22442 כפי שמצויין בתוכנה, והדבר לא עוזר. אמנם כתוב בבדיקה של התוכנה שהחיבור בסדר מבחינת חומת אש, אבל כלום לא זז אצלי. לא הורדה ולא העלאה. יש לציין שאני מאסטר יחיד מבחינת המודם ושאין אפילו עוד משתמש אחד בבית בינתיים. לא אלחוטי ולא קווי. מישהו יודע אולי מה עושים כדי לתקן את הבעיה? לא שמתי לב, אפשר להעביר לרשתות? מתנצל. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by uriby,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה או דרך להפוך DoK ל-bootable ללא צורך לפרמט את ה-DoK. האם יש תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. נעשה ע"פ צילום של הפלאפון שלי (K610I) דעות?הערות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. כשאני מנסה לנגן שם איזה משו או מביא איזה קובץ, לא שומעים את התווים מתנגנים.. מישו יכול לעזור לי כי אני מה זה לא מבין בתוכנה הזאת...=\

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האמיול שלי דלוק כבר בערך שבוע וחצי רצוף ורק אתמול בבוקר שמתי לב שהאמיול מוריד על 92 ואפילו מגיע לשיאים חדשים של 112 וכן זה נכון כי חישבתי את כול ההורדה של הקבצים וזה נכון! אבל איך זה הגיוני כי ההגבלה של האיטרנט שלי היא בעצם 65 גג 70! הגיוני? או שלא?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלומות פורום תמיכה טכנית, אתמול, ללא שום אזהרה מוקדמת, השתנה לי הפונט הראשי בIE 7! , למשהו ממש מוזר ומעצבן oO אני לא מצליח לשנות את זה... תמונה מצורפת, תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by kikkler,

say i've got this function h matlab speaking, i'll define it by - n = -29:29 h = n*exp(n/10) now i want to calculate the following function how do i do that ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי, לאחרונה נתקלתי במכה של וירוסים, ורציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לטפל בוירוסים, ללא גיבוי פרמוט והתקנה מחדש..

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. השאלה היא בכותרת... האם למישהו יש את המידות המדוייקות לצורך הכנת תמונה שתתאים לעטיפה של דיסק? האם יש תוכנה שיוצרת את הגודל הזה ודרכה יוצרים את התמונה שרוצים? בתודה, מתחילון.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by wow,

אני מנסה להתקין את המסנג'ר החדש אבל באמצע ההתקנה היא נכשלת,ניסיתי כמה פעמים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גירסה ישנה יותר והוא אומר שמותקנת לי גירסה חדשה יותר אז אני צריך קודם להסיר אותה. הסרתי את מה שיכולתי וכלום לא עוזר,השתמשתי גם ב-CCleaner וגם זה לא עזר. מה אני עוד יכול לעשות ? (אגב המחשב אחרי פירמוט ואין עליו כלום חוץ מ-XP SP2) אולי יש ערכים מסויימים איפשהו שאני צריך להעיף ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שתראה לי תמונות. התוכנה צריכה להיות קלה בזכרון, לעלות מהר, ולאפשר אופציות בסיסיות כמו שליחת התמונה בדוא"ל תוך כדי הקטנת גודלה, סיבוב התמונה וכד'. לא משהו מתוחכם מדי. אשמח לשמוע הצעות

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. ברשותי טלוויזה המחוברת למחשב. הבעיה היא כאשר אני צופה בתכנים שעל המחשב בטלוויזה ( דרך הhdmi). בשביל שהסאונד יעבור מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה אני צריך להיכנס להגדרות של כרטיס הקול ולשנות ידנית את הsource לרמקולים של הטלוויזיה. פעולה מייגעת ביותר כאשר נעשית מספר פעמים ביום:confused: האם אין דרך קלה יותר להחלפה בין מקורות הסאונד השונים? אולי תוכנה כלשהי או הגדרה בווינדוס? בינתיים הגדרתי מקש מאקרו במקלדת שיוביל אותי ישירות להגדרות של הכרטיס קול, אך משם עדיין יש לי עוד שלושה קליקים כדי לשנות את ההגדרה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. במידה ואני רוצה למנוע עדכונים (וגישה) של תוכנה לרשת: א. האם INBOUND של FIREWALL לקובץ ההפעלה של התוכנה מספיק - גם כשיש עוד קבצי EXE בספרייה (ובשאר ספריות התוכנה)? או שמוטב לעשות חוק FIREWALL לכל אחד ואחד מהקבצים? ב. האם יש צורך בתוכנה חיצונית או שבמקרה זה ה-FIREWALL של ווינדוז מספק? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

היי, חבר מחו"ל שלח לי 2 קבצי AVI, שמשום מה לא עובדים אצלי במחשב. יש לציין שאין לי שום בעייה עם כל קובץ וידאו אחר, בין אם זה AVI MPG או לא יודע מה. אצלו הקבצים עובדים, זה פשוט קבצים שהוא הקליט משידור טלביזיה ושלח לי (ממשחק כדורגל אם זה חשוב). הקטע הוא שאצלו זה עובד ואחרי שהוא שולח אותם אלי הם לא עובדים. יכול להיות שזה בגלל שהוא הקליט אותם בחו"ל? והאם יש תוכנה שאפשר לתקן איתה קבצי AVI ? תודה מראש, דודי.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by contA-,

מה דעתכם? איזה מהם עדיף? בבקשה רק מי שהתנסה עם שניהם שיגיב.. תודה, עמית

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by roiei,

הורדתי סרט FHD ויצא שהוא מסוג TS ניסיתי עם מדיה פלייר - לא עובד, עם קלאסיק מדיה פלייר - לא עובד, עם VLC - לא עובד, עם POWERDVD - לא עובד ... מישהו יודע איך לנגן את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. ניסיתי להתקין את המדפסת ב- win vista 64bit, עם הדרייבר שהורדתי מאתר היצרן. הוינדוס נותן שגיאה ואומר שלא ניתן להתקין מכיוון שהוינדוס חוסם את NT 4.0 drives. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להפטר מהבעיה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by mosheva,

שלום, אני מנסה ללמוד איך להכין DVD MENU בתוכנות ADOBE. אשמח לעזרה, מדריך או כל הנחיה. תודה!

19. Started by vigdor r,

רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעשויה לשפר ביצועי המחשב. כשאני מפעיל את AVAST הוא מראה לי שיש הרבה דברים לא תקינים.למשל: פריטי רישום שבורים, תוכניות שמאיטות את המחשב ועוד. אין לי בעיה לשלם על תוכנה אבל אני לא רוצה לעשות חשבון חודשי אלא לשלם פעם אחת וזהו. (ב AVAST אתה משלם כל חודש לעד...). אם יש תוכנה טובה חינמית, או בתשלום אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי את CCLEANER ועדיין היא לא פתרה לי את מה ש AVAST הראה שעדיין יש לתקן במחשב תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היי HWZone לפני שאפנה לטכנאי ואבקש פירמוט\להחליף כ.מ\מעבד וכו',אמרתי ננסה אותכם - אם תוכלו לעזור לי בבקשה. אז ככה : יש לי מחשב טוב,לא ישן - HD4870,Q9400,4GB לפני חודש בערך המחשב התחיל לקרטע. מה זאת אומרת? הוא התחיל לעשות תקיעות קטנות במשחק World of warcraft - מה שעבד לי חלק חלק חלק פעם עכשיו כבר מקרטע. אותו דבר עם STARCRAFT2. הFRAMERATE נמוכים מאוד,למרות שיש לי מחשב טוב. חשבתי וגם אמרו לי שאולי זאת בעיית קירור אבל הטמפרטורות בסדר,הן של המעבד והן של הכ.מ - בסביבות 50 מעלות. בנוסף לכך אחד מהם עושה רעש חזק מאוד שאני מפעיל משחק. לא יודע מי מהן הקטע הוא שאין לי אפשרות לבדוק מה לא תקין האם צריך פשוט פירמוט? ניקיתי אבק,מחקתי קצת קבצים,עשיתי ניקוי של זבל וכאלה,התקנתי דרייברים(וע…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם, מידי פעם אני פותח דיון על העיצוב של האתר שלי כאשר אני משנה אותו. לאחרונה שיפרתי את העיצוב של האתר והוספתי כמה Sections שונים אשמח לחוות דעת כנה ואמיתית: http://byshynet.com/ בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על העיצוב של התוכנות הבאות: http://byshynet.com/software.php?id=34 http://byshynet.com/software.php?id=33 http://byshynet.com/software.php?id=35 (לא חייבים להוריד אלא רק להסתכל על התמונות, אך אשמח אם מישהו יבדוק אותן באופן מקיף יותר) אשמח לחוות דעת כנות לחלוטין, אחרי הכול תמיד יש מקום לשפר ואני לא ממש מעצב אלא יותר מתכנת. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by source,

האם יש תוכנה שיודעת להפריד את הסאונד מהסרט אני צריך רק קטע מסרט ללא סאונד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by יוסףש,

התקנתי לפני כחצי שנה את ה IE9 והכל עבד מצויין,חזרתי הבייתה ואז התברר שהפלאש לא עובד,ניסיתי להוריד את הפלאש ולהתקין מחדש,אך זה לא עזר,חזרתי ל IE8 והכל עובד מצויין,ניסיתי שוב להתקין את ה IE9 ושוב הפלאש פלייר לא עובד ושום דבר לא עוזר,אשמח לעזרתכם! שבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. עמוד הבית אשמח לביקורות.

25. Started by tom10er,

איך אני מוחק את ה-directx כי בטעות התקניתי directx 10 ויש לי xp וניסיתי למחוק אותו ועכשיו שאני רושם בהפעלה dxdiag אז זה כותב לי שאין לי directx וכשאני מנסה להתקין חדש זה עושה הודעת שגיאה ויוצא מההתקנה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.