תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מחשב נייד עם חלונות 8.1 מסרב לעבוד עם מדפסת HP 710. קניתי כבל וחיברתי אותה עם USB, אבל כשאני מנסה להתקין את הדריוור מהדיסק המקורי של המדפסת, מתקבלת הודעה שהוינדוס לא תומך. ניסיתי לחפש את המדפסת ברשימה אך היא לא מופיעה. ניסיתי לחפש באתר של HP ואין שום קישור להורדת ההתקן. בלית ברירה פרסמתי בעמוד פייסבוק של HP העולמית. אני סטודנט וחוזר ללמוד שבוע הבא וחייב את המדפסת הזאת עובדת (גם אחותי סטודנטית). מאיפה אני מוריד דריוור למחשב? תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לאתרים/משחקי פלאש (בפייסבוק למשל) שהA V G חוסם,ואני חיפשתי ופשוט לא הצלחתי למצוא איכן אני מסיר את החסימה! תודה על העזרה המסורה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, היה מותקן לי אופיס 2007 בחלונות XP עם סרגלי הכלים וכל התצוגה באנגלית והכל היה בסדר עכשיו שידרגתי לwindows 7 ופתאום כשאני מתקין את האופיס כל התצוגה שלו בעברית אפילו שהיא מוגדרת להיות באנגלית כפי שניתן לראות בקובץ המצורף (האנגלית מותקנת, אחרת לא הייתי אמור לראות את תו ה display language .... העניין הזה משגע אותי, כמו גם העובדה שמיקרוסופט לא מוכנים לתמוך לי בבעיה למרות שגם הווינדוס וגם האופיס חוקיים למהדרין. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי windows xp home adition, הורדתי מספר פעמים את הגוגל כרום, ההתקנה מסתיימת אני מקליקה על האייקון של הגוגל כרום אך הוא אינו מגיב. מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.. הורדתי משו שהיה מפוצל למספר קבצי RAR איך אני מאחד את כולם לקובץ המקורי? אשמח להסבר מפורט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לווינדס xp וזה הכרטיס קול SiS 7012 Audio Device
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חלק מכם בטח כבר מכיר את הטיפ הזה, אבל לאלו שלא (ומשתמשים ב FIREFOX או שוקלים לעבור אליו)... ידוע שאחד מהיתרונות המרכזיים של FIREFOX הוא התמיכה שלו בתוספות קטנות שיכולות לשנות את הגלישה, אחד מהפופולרים ביותר הוא ה ADBLOCK. תוסף זה יכול לעזור לכם בדרך לגלישה באינטרנט ללא פרסומות מעצבנות מכל מני סוגים... את התוסף עצמו אפשר להוריד פה: http://adblock.mozdev.org/dev.html תלחצו למטה על "Adblock 0.5 d2 nightly 39" יתכן ותצטרכו לאשר לאתר הזה להתקין את התוסף. לאחר מכן, תסגרו את הדפדפן ותפעילו אותו שוב. תכנסו לאתר http://www.geocities.com/pierceive/adblock/ ותורידו משם את הקובץ הכי עדכני לפי תאריך: למשל http://www.geocities.com/pierceive/adblock/2005-02-10a.txt אחרי זה תשמרו אותו במ…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי DVB לצורך קליטה של שידורי עידן פלוס דרך המחשב. הדיסק שהגיע לי לא עובד, ניסיתי את גוגל אבל לא מצאתי משהו שעובד חוץ מכל מיני וירוסים או תוכנות שדפקו לי את הדפדפן עם פרסומות קופצות משום מקום. אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה או תוסף לדפדפן שחוסם הפעלה אוטומטית של קטעי וידאו.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האמיול שלי דלוק כבר בערך שבוע וחצי רצוף ורק אתמול בבוקר שמתי לב שהאמיול מוריד על 92 ואפילו מגיע לשיאים חדשים של 112 וכן זה נכון כי חישבתי את כול ההורדה של הקבצים וזה נכון! אבל איך זה הגיוני כי ההגבלה של האיטרנט שלי היא בעצם 65 גג 70! הגיוני? או שלא?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי להפוך אבל זה תמיד מעוות את הכתוב.. אשמח לעזרה בנושא..
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי IE 8 וכל פירסומת או משהו פלאש שאני עובר עליו אני מקבל שגיאה וכרטיסיה חדשה(הרי זה לא קורס..)יש לי FLASHGET אולי זה קשור . איך עוצרים את זה? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, בעקבות וויכוח שהיה לי עם אחי הקטן (בן 13 עוד מעט) הגעתי למסקנה, שמה שלא הולך בכוח - הולך בעוד יותר כוח. הילד פשוט לא מבין שהוא לא יכול לשחק כל היום מייפל סטורי, ולהשאיר את המחשב דלוק כל הלילה עם המשחק המפגר הזה ולשים עלי זין כשאני מבקש להפעיל מדי פעם את האימיול (בנוסף לעובדה שהוא כל פעם מוחק לי אותו מחדש). הגעתי לתוכנית פעולה ברורה - אני הולך למחוק לו את המשחק (ולשבור את דיסק ההתקנה כמובן), ולהפעיל את האימיול מתי שאני רוצה. עכשיו, זה ברור מאליו שהמניאק הזה ירצה למחוק לי את האימיול. את הבעיה הזאת כבר פתרתי - אשים את התיקייה על Hidden ואגן עליה באמצעות סיסמה. הוא לא ימצא אותה. הבעייה היא כזאת - נכון האימיול מופיע ב-TRAY?? אז הוא יכול להיכנס לי לשם ולמחוק את כל ה…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לנגן שם איזה משו או מביא איזה קובץ, לא שומעים את התווים מתנגנים.. מישו יכול לעזור לי כי אני מה זה לא מבין בתוכנה הזאת...=\
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עמוד הבית אשמח לביקורות.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הכנתי קובץ PDF מושקע. אני מעוניין להגן עליו מפני הפצה. אני מעוניין למכור אותו אבל לא רוצה שהקונים יפיצו אותו למקומות אחרים. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צלם אופנה בעל ידע רב בפוטושופ, מעוניין לעלות מדרגה בעיבודים שלי ומחפש מישהו או מישהי תותחים בפוטושופ שיוכל להעביר לי כמה שיעורים פרטיים בתוכנה תוך שימת דגש על עיבודה אופנה. כמובן בתשלום. ניתן לראות עבודות שלי בפייסבוק תחת השם: אלי קורוניו. coron10@netvision.net.il
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! מותקנת אצלי ESET INTERNET SECURITY 12. משום מה, לאחרונה (חודש-חודשיים) התוכנה נפתחת אוטומטית על חלון סריקה, ובנוסף נפתח הדפדפן על עזרה ל-ESET בנושא סריקת מחשב. בדקתי ברשימת ה-STARTUP, והפקודה לגבי ה-GUI היא כמו שהיא אמורה להיות - "C:\Program Files\ESET\ESET Security\ecmds.exe" /launch /hide ולמרות זאת, בכל הפעלה של המחשב אני צריך לסגור את התוכנה ידנית. אני מעדיף למצוא פתרון מסודר ולא להשתמש באיזה תוכנת מאקרו כדי לסגור את החלונות עבורי. יש למישהו רעיונות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה שתקליט פעולה מסויימת במחשב ותבצע אותה כל פרק זמן מסויים יש לי איזה תוכנה שכל כמה דקות צריך לשנות משהו בהגדרות המשהו הזה שצריך לשנות זה משהו קבוע סקריפט לא יעזור כי צריך ממש להזיז את העכבר בשביל לעבוד עם התוכנה. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשו תאת זה? תוכנה או דרך?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, ניסיתי מספר פעמים ממספר מקורות שונים להתקין את התוכנה אך כל פעם אני מקבל את ההודעה: directX did not copy required file מישהו מכיר את הבעיה? אני עובד עם windowsXp יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 8500 זיכרון 512ddr מעבד 1.7 בקיצור לא צריכה להיות בעיה עם החומרה. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתקנת ג'אווה במחשב דפדפן הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל. לעומת זאת,הכרום והאינטרנט אקספלורר כן נפתחים לי. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה? ** עריכה ** עכשיו פתחתי פרופיל חדש בפיירפוקס דרך הפקודה: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -profilemanager והפיירפוקס עובד לי. אבל כל ההגדרות והפלאגים שמורים לי שם,מישהו יכול לדעת מה הבעיה? בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מה דעתכם? איזה מהם עדיף? בבקשה רק מי שהתנסה עם שניהם שיגיב.. תודה, עמית
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי HWZone לפני שאפנה לטכנאי ואבקש פירמוט\להחליף כ.מ\מעבד וכו',אמרתי ננסה אותכם - אם תוכלו לעזור לי בבקשה. אז ככה : יש לי מחשב טוב,לא ישן - HD4870,Q9400,4GB לפני חודש בערך המחשב התחיל לקרטע. מה זאת אומרת? הוא התחיל לעשות תקיעות קטנות במשחק World of warcraft - מה שעבד לי חלק חלק חלק פעם עכשיו כבר מקרטע. אותו דבר עם STARCRAFT2. הFRAMERATE נמוכים מאוד,למרות שיש לי מחשב טוב. חשבתי וגם אמרו לי שאולי זאת בעיית קירור אבל הטמפרטורות בסדר,הן של המעבד והן של הכ.מ - בסביבות 50 מעלות. בנוסף לכך אחד מהם עושה רעש חזק מאוד שאני מפעיל משחק. לא יודע מי מהן הקטע הוא שאין לי אפשרות לבדוק מה לא תקין האם צריך פשוט פירמוט? ניקיתי אבק,מחקתי קצת קבצים,עשיתי ניקוי של זבל וכאלה,התקנתי דרייברים(וע…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי נדבק באיזה רוגלה של hijackers וזה גורם לקפיצת הודעות פופ-אפ מרגיזות ובשינוי אתר הבית של הדפדפן שלי. יש לכם דרך אולי כיצד להיפטר מזה? הרצתי את התוכנה hijackerThis וזה הלוג שקיבלתי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:38:35, on 25/03/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-