תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי תמונה בפורמט GIF שאני רוצה להפוך את הרקע שלה לשקוף. איך עושים את זה בפוטושופ? הכוונה היא לא לגזור את הרקע, אלא פשוט להגדיר את צבע הרקע להיות שקוף.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות כמו FOLDER GUARD(שעבדה יפה על XP) אני לא רוצה שתעלים לי ותצפין את התיקיות וכו... מתי שלוחצים על הספריה הנעולה כדי לפתוח אותה צריך להקיש סיסמה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי T, תוכנת 12 NERO מלאה וחוקית . כשאני מנסה לפתוח דיסק מוזיקה מקורי להמרה( Encode ) ל MP3 הוא פשוט לא מזהה שום קובץ מוזיקה עליו. הדיסק הוא כמובן מקורי ( יש לי אוסף ענק שלי שאני רוצה להמיר ל MP3 בשביל הסלולרי ) . מה עושים במצב הזה ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש פה ניסיון עם עבודה מאוד מאומצת של CS3? בקצרה אני צריך לבצע מספר שינויים ופילטריזציה בקובץ tiff בגודל 2.7GB!!! כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי. ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים (15גיגה) אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! (strech disk) מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעילים פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן בעזרת עט סטיילוס לשרטט מבנה UML ושהתוכנה תזהה את הצורות ותהפוך את השרטוט ממשהו שצוייר ביד למשהו מסודר ורישמי יותר...במילים אחרות שתזהה את הקווים והצורות ותהפוך אותם למשהו מובנה...משהו בסגנון S-NOTE של סמסונג אבל עבור WIN8.... רצוי חינמית
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הפיירפוקס נתקע לי, ושבאתי להרוג את הפרוסס שמתי לב שיש לידו כוכבית שהוא 32 ביט. לי יש WIN 7 PRO 64bit. עשיתי חיפוש FireFox 64bit ומצאתי כל מיני דברים על כך שהמהנדסים של מוזילה ביטלו את הגירסא הזו, ואז בעצם לא ביטלו אותה ומצאתי גם את העמוד הזה: http://www.firefox64bit.com/ בקיצור - הנושא הוא - האם עדיף להריץ את גירסת 64 ביט או להישאר עם 32? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. כנראה שהתקנתי את התוכנה של microsoft genuine advantage על המחשב שלי ועכשיו בכל פעם שאני נכנס ל-OFFICE מופיעות לי הודעות בדבר מקוריות ה-office. מה ניתן לעשות על מנת למחוק את התוכנה הזאת כך שאני אוכל להמשיך לעבוד ב-office ללא כל הפרעה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני פותח את ה-FF (גרסה 1.5), הוא צורך בסביבות 30-40MB. כשאני פותח IE TAB יחיד הוא קופץ בעוד 50MB נוספים ל-90MB!! אח"כ זה בערך 10MB לכל IE TAB חדש. והזליגה, הווו הזליגה... גם כשסוגרים את כל הטאבים של ה-IE TAB הזכרון שבו משתמש ה-FF לא יורד. מעצבן בטרוף! התמונה המצורפת היא לאחר פתיחה של כמה IE TAB בודדים, וסגירת כולם!! ואל תגידו: מה הבעיה אל תשתמש ב-IE TAB... יש הרבה אתרים שלא נתמכים כמו שצריך ב-FF כמו שאתם יודעים. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את הסט האלחוטי של עכבר + מקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1. הכפתורי מולטימדיה על המקלדת לא עובדים ונראה לי שצריך להתקין את הדרייבר שלהם אבל איבדתי את הדיסק של ההתקנה. חיפשתי באתר של MICROSOFT ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור? אולי מישהו שיש לו את הדיסק התקנה ויכול להעלות אותו. פרטי המקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 MS PART NO. X801525-112 S/N : 7664202190548 Product ID : 76642-545-1905481-20652 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש כל מיני EXE שקשורים ל-WinXP שעולים לי עם המחשב ובנוסף לזה הם עוד מבקשים גישה לאינטרנט, כשאני חוסם להם גישה לאינטרנט (למשל ל-SVCHOST.EXE) אז אני לא יכול לגלוש. מה זה ולמה צריך את זה? יש עוד כל מיני EXE שפועלים ברקע שאני חושב שקשורים ל-WinXP, מה הם ולמה הם טובים? :AR15:
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להוסיף כתוביות לקובץ mkv לא לנגן אותם ביחד (srt\sub + mkv) אלא שיהיו כקובץ אחד כמו שבדרך כלל יש בקבצי mkv כתוביות באנגלית, אז אני רוצה להוסיף גם בעברית
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חיברתי samsung 32 למחשב עם כבל HDMI-HDMI אין לי תמונה במסך. מסך המחשב הרגיל מחובר עם כבל DVI-DVI כרטיס מסך ATI ON BOARD לוח אם Asus M3A78-EMH HDMI ATI Radeon HD 3200 (RS780) Video Adapter ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ריבוי מסכים, והוא לא מוכן לקבל בכלל שמחובר עוד מסך. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב תוכנה כמו בבילון ושתהיה חופשית נגמרה לי התקופת ניסיון של הבבילון ואני לא מצליח לפרוץ אותה........ ממתין לתגובות............
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה סרטונים קצרים בפורמט AVI ואני מעוניין לכווץ אותם כמה שאפשר לאיכות סבירה כרגע סרטון של 3 דקות שוקל כ-20 מגה אם לא יותר. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבד את הסרטונים בצורה המהירה ביותר בלי יותר מידי סיבוכים כך שהם ישקלו כמה שפחות מומלץ שתיהיה אפשר לבחור תיקייה של סרטונים וזה יעשה את כל העבודה לבד (אם יש אפשרות כזאת) חשוב מאוד שאפשר יהיה להפעיל את הסרטונים בכל מחשב בלי קשיים , לא רוצה פורמט שדורש קודקים מיוחדים. תודה מראש. ד"א איזה פורמט הכי חסכוני ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. פעם ראשונה שאני הולך להשתמש באחת מהתוכנות האלה, אז אפשר בבקשה הסבר קטן+איך להגדיר אותם? אני עם אינטרנט זהב מחובר, משתמש באימייל של GMAIL. תודה
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום חבר שלי התקין תוכנת פוטושופ CS3 על WIN XP. כאשר הוא מנסה לכתוב בעיברית אז הוא מקליד פונטים של עיברית (הוא התקין כמה פונטים של עיברית) אבל הכיוון של כתיבת הטקסט יוצא הפוך (משמאל לימין, כמו בלועזית) כתיבת מסמכים ב- WORD בעיברית מתבצעת ללא תקלות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או איך לבודד אותה? תודה רבה לכל העונים.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול. כאשר אני הולך לכלים ושם מגבלת העלאה אוטומטית יש לי מגבלת הורדה. אני מעונין להגביל את העלאה ללא הגבלת הורדה. איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לציין שבדפדפנים אחרים הוא נפתח בלי בעיה.. ביצעתי איפוס מלא לדפדפן כולל ניקוי כל הדברים האפשריים ועדיין ספציפית רק האתר הזה לא נפתח.. למישהו יש פתרון? תודה גל
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום. אני יודע שהשאלה הזאת לא בדיוק רלוונטית לפורום אבל זה הפורום שהכי קשור לשאלה שמצאתי אז הנה היא : אנשים טובים אתם יודעים אולי איך פותחים ערוץ במירק שנשאר אונליין תמיד??? (גם כשהוא ריק) תודה [/glow]
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
דפדפן של IE דווקא כן עובד ואני גולש , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה ממישהו שיכין לי לוגו פשוט לפייסבוק לעסק חדש של בלונים. אני אשמח לעזרה. אין דרישות מיוחדות רק שיהיה כתוב: נאור הבלון בלונים לאירועים בריתות הצעות נישואין ימי הולדת ולכל אירוע שרק תרצו. טלפון 0502232062אימייל naortheballoon@gmail.com שיהיה בלוגו בלונים משהו. תודה למי שיקח על עצמו על העזרה הזו אני ישמח ממש!!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובד בחנות של המשפחה ועכשיו בחופש הגדול אח שלי הקטן יבוא הרבה לחנות וכל פעם שהוא בא הוא מוריד את המשחק mu וכל פעם זה רק מעט את המחשב יותר (והוא כבר דפק מחשב אחד בעבר אבל הוא עדיין ממשיך להוריד את זה) רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או אפשרות כלשהי בוואינדואס לגרום לזה שאם הוא ינשה להוריד את זה אז זה יפסיק לו באמצע או לא יתן לו להוריד את המשחק מהתחלה פשוט כל דבר שיגרום למשחק הזה לא להגיע למחשב? לא יודע אם זה משנה אבל אני משתמש בדפדפן google chrome
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוודאי אתם מכירים את התופעה ב-WORD כשאתם כותבים טקסט מיושר לימין ואתם רוצים שגם סוף השורה תהיה מיושרת עם השורות הבאות. הבעיה - אני לא מצליח. הוספת רוח בודד מורידה את המילה שורה. בלי רווח זה נראה שהשורה בנבדל. מיותר לציין שלא מצאתי פתרון בגוגל.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-