תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יכול להיות שלא קיימת גרסא תומכת OS X לוגאס? ואם כן מה הן האלטרנטיבות או הדרכים להפעיל את התוכנה על הMAC? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר וירוס קשה נאלצתי לפרמט את המחשב ולאחר הפירמוט והשחזור התגלה לי שאני צריך לתת מחדש את המפתח של האופיס ושזה הלך לעיבוד, יש לי את הפרטים של הקופסה ומייקרוסופט לא עוזרים יותר מידי, בנוסף כול הפרטים של המחשב שלפני הפירמוט שמורים בתקייה Windows.old אז אני משוכנע שאפשר לשחזר זאת משם רק שאינני בטוח כיצד, אני מנסה להימנע מפריצת התוכנה כי זה מחשב שנועד לעבודה. מדובר ב office home&business 2013 תודה רבה מראש לכול מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להוסיף כתוביות לקובץ mkv לא לנגן אותם ביחד (srt\sub + mkv) אלא שיהיו כקובץ אחד כמו שבדרך כלל יש בקבצי mkv כתוביות באנגלית, אז אני רוצה להוסיף גם בעברית
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש פה ניסיון עם עבודה מאוד מאומצת של CS3? בקצרה אני צריך לבצע מספר שינויים ופילטריזציה בקובץ tiff בגודל 2.7GB!!! כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי. ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים (15גיגה) אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! (strech disk) מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעילים פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרתי להכי מתקדמת והיא פשוט כבדה וגם אני ממש לא מתחבר לקטע הזה שהוא מציע לך את הHEALTH של הטורנט , אני רוצה לדעת כמה פירים וסידים עכשיו אני עם 2.2.1 . הבעיה היא שעכשיו הוא לא מציג לי את הזמן שנותר לסיום ההורדה איזה גרסה אתם משתמשים? לפני ששדרגתי הייתה לי גירסה פרפקט אני פשוט לא זוכר...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוודאי אתם מכירים את התופעה ב-WORD כשאתם כותבים טקסט מיושר לימין ואתם רוצים שגם סוף השורה תהיה מיושרת עם השורות הבאות. הבעיה - אני לא מצליח. הוספת רוח בודד מורידה את המילה שורה. בלי רווח זה נראה שהשורה בנבדל. מיותר לציין שלא מצאתי פתרון בגוגל.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב תוכנה כמו בבילון ושתהיה חופשית נגמרה לי התקופת ניסיון של הבבילון ואני לא מצליח לפרוץ אותה........ ממתין לתגובות............
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי להפוך אבל זה תמיד מעוות את הכתוב.. אשמח לעזרה בנושא..
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני פותח את ה-FF (גרסה 1.5), הוא צורך בסביבות 30-40MB. כשאני פותח IE TAB יחיד הוא קופץ בעוד 50MB נוספים ל-90MB!! אח"כ זה בערך 10MB לכל IE TAB חדש. והזליגה, הווו הזליגה... גם כשסוגרים את כל הטאבים של ה-IE TAB הזכרון שבו משתמש ה-FF לא יורד. מעצבן בטרוף! התמונה המצורפת היא לאחר פתיחה של כמה IE TAB בודדים, וסגירת כולם!! ואל תגידו: מה הבעיה אל תשתמש ב-IE TAB... יש הרבה אתרים שלא נתמכים כמו שצריך ב-FF כמו שאתם יודעים. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,היום קיבלתי את המשלוח שלי של הKaspersky Anti-Virus Personal Pro 2005 שלי,האנטי-וירוס הזה מדהים,המחשב שלי הרבה יותר קל,הסריקה שלו קצת מייגעת אבל היא יעילה (גילה 7 וירוסים לביינתים) והממשק די סביר. התוכנה סורקת את עצמה אוטומטית כל 3 שעות והוא מעדכן את עצמו אם יש עידכון. היא פועלת ברקע ואני לא מתעסק איתה,כך לפי דעתי צריכה לעבוד תוכנת אנטי-וירוס. היתרונות:התוכנה יעילה מאוד ונותנת תמורה לכסף. חסרונות:הסריקה מייגעת ציון: 9.2 שורה תחתונה:מומלץ ביותר! מחיר: 149.99 ש''ח חנות: רשת חנויות BUG
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
(שאלתי בפורום ציוד הקפי אך לא ענו לי) שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וכל תוכנה שהורדתי היא עשתה (ERROR גם כאשר ניסיתי להמיר קבצים שונים) בקיצור ניסיתי איזה 5 תוכנות ואך אחת מהן לא עבדה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להוריד כמה דקות מהתחלה של סרט, עם איזו תוכנה אני עושה את זה מבלי לקודד מחדש את הסרט?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 אנטי וירוסים במחשב - AVG וקספרסקי זה בסדר או למחוק אחד מהם?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
say i've got this function h matlab speaking, i'll define it by - n = -29:29 h = n*exp(n/10) now i want to calculate the following function how do i do that ?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עושה הקלטות על פלייבקים ואני רוצה לדעת מהו האפקט שמגביר את הקול שהוא נמוך.. אני יודע איך עושים אקו ושינוי טונים ואני צריך לדעת את האפקט שמגביר את הקול/עוצמה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שדרכה אפשר לדבר עם אנשים במיקרופון, אבל אני לא רוצה דרך MESSENGER או אי סי קיו. אני רוצה תוכנה שזה הדבר העיקרי שהיא עושה, למרות שאני לא יודע אם יש דבר כזה בכלל? עוד שאלה אני יכול לדבר עם מישהו במיקרופן תוך כדי שאני משחק באיזה משחק?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי צריך לאפס קודם את אינטרנט אקספלורר 11, לאחר שהתקנתי בשוגג תוכנות לא רצויות, והסרתי אותן. לאחר האיפוס, אינטרנט אקספלורר דרש ממני להפעיל מחדש את המחשב, מה שפיירפוקס לא היה מבקש. מה הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה ממישהו שיכין לי לוגו פשוט לפייסבוק לעסק חדש של בלונים. אני אשמח לעזרה. אין דרישות מיוחדות רק שיהיה כתוב: נאור הבלון בלונים לאירועים בריתות הצעות נישואין ימי הולדת ולכל אירוע שרק תרצו. טלפון 0502232062אימייל naortheballoon@gmail.com שיהיה בלוגו בלונים משהו. תודה למי שיקח על עצמו על העזרה הזו אני ישמח ממש!!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי samsung 32 למחשב עם כבל HDMI-HDMI אין לי תמונה במסך. מסך המחשב הרגיל מחובר עם כבל DVI-DVI כרטיס מסך ATI ON BOARD לוח אם Asus M3A78-EMH HDMI ATI Radeon HD 3200 (RS780) Video Adapter ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ריבוי מסכים, והוא לא מוכן לקבל בכלל שמחובר עוד מסך. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בוקר טוב! הורדתי כבר מיליון פעם סוני וגאס 10 וגם סוני וגאס 9 ואני לא יודע למה אבל אני לא יכול לרנדר לפורמטים כמו: AVI, MP4, WMV. פשוט אין את הפורמטים האלו... אני משתגע, אני חייב לרנדר סרט! המערכת הפעלה היא WIN 7, 64 bit. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט FHD ויצא שהוא מסוג TS ניסיתי עם מדיה פלייר - לא עובד, עם קלאסיק מדיה פלייר - לא עובד, עם VLC - לא עובד, עם POWERDVD - לא עובד ... מישהו יודע איך לנגן את הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי שמעו, האוזניות שלי סוסות לאללה, אבל מה, אין לה שליטה בסאונד. עכשיו, ההגדרת סאונד של המחשב עצמו חלש מדי,, והאוזניות מסוגלות להרבה יותר. יש איזה תוכנה שמאפשרת לי לשלות בסאונד?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי סורק חדש של HP (3500c) שבא עם חבילת תוכנות מאוד מאכזבת. למישהו יש המלצות לתוכנות סריקה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באתר הבא http://israelsurfclub.co.il/tabid/118/default.aspx יש מצלמות רשת של חוף הדולפינריום והמערבי. אני מעוניין להקליט את השידור ולשמור אותו מקומית על ההרדיסק. איך אני עושה את זה ? ניסיתי כל מיני תוספות לכרום, אף אחת לא זיהתה את השידור. ברור שאפשר להקליט בעזרת לוכד מסך, אבל זו אופציה אחרונה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-