עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לווינדוס 8. תודה לעונים, מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי משו אחר.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by tom10er,

איך אני מוחק את ה-directx כי בטעות התקניתי directx 10 ויש לי xp וניסיתי למחוק אותו ועכשיו שאני רושם בהפעלה dxdiag אז זה כותב לי שאין לי directx וכשאני מנסה להתקין חדש זה עושה הודעת שגיאה ויוצא מההתקנה מה לעשות?

3. Started by bg1987,

הי חברה, יצרתי מחשב וירטואלי עם XP בעזרת VMWARE 6.5 WORKSTATIONS ואני רוצה לחבר אותו לרשת הבייתית שלי, בשביל שהוא יוכל לראות מחשבים אחרים בבית. ואני לא מצליח לקבל פינג לא לראוטר שלי ולא למחשבים אחרים. החיבור רשת שלו מוקדם כbridged connection. ונראה שהוא מחובר. משהו יודע איך לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט.

4. Started by DXT,

בעקרון ממש אהבתי את ה Winamp 2.8 שלי אבל לאחרונה הוא התחיל להתנהג מוזר... :-\ פשוט אני מחפש תוכנה טובה, קטנה! ואמינה שמנגנת את הפורמטים הפופולריים (mp3, wav, wma יספיקו נראה לי :) ושקטנה פיזית על המסך ונראית אלגנטית ונוחה לשימוש. יש משהו כזה? חוץ מ Winamp כמובן.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מוריד קליפים מה שנקרא MVID בפורמט .MKV ואני רוצה להעביר אותם לגודל מסויים של פורמט DIXV או קונטיינר או איך שקוראים לזה.DIVX אז אני צריך תוכנה ש: א. יודעת להמיר פורמטים/קונטיינרים (אשמחלהסבר קצר מה ההבדל) ב. יודעת להמיר תוך כדי גם לגודל מסויים של פיקסלים (שניתן יהיה לקבוע את הפרמטר הזה). אני משתמש כרגע ב DIVX CONVERTER בחבילה בכסף שיש ב DIVX.COM אבל הסרטונים שיוצאים פשוט קופצים לאחר ההמרה. אני בסה"כ רוצה להוריד קליפים ולהמיר אותם למכשיר DIVX CERTIIED שתומך בפורמט DIVX HOME CINEMA מקסימום: Average 4Mbps | Peak 8 Mbps PIXELS 720X576 נ.ב - אולי יש מקום להוריד קליפים של MTV באיכות סבירה ב-AVI ולא MKV ? אני חושב שזה חוקי העניין הזה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by The SONY Man,

הצורב שלי הוא מדגם LG-GSA-4167B עם עדכון הקושחה החדש של החברה, וכי בהרבה דיסקים שונים מחברות שונות זה נותן לי רק את שני האופציות של מהירות הצריבה שהם או 8X או 4X, ניסיתי את התוכנה MicroDVD אך גם היא לא עזורת וגם היא מציבה את שני האפשריות שמציעה נרו אקספרס או 4 או 8, ניסיתי גם את אלכוהול 120% וגם שם רק שני אופציות וחשוב לציין שאני ניסיתי ועדיין מנסה דיסיקים שונים מחברות שונות אך זה עדיין רק שני אופציות, כפי שידוע לכם הצורב הוא דגם חדש ולא אמור ליצור בעיה זה רק בעיה הגדרתית ובעיית תוכנה ולא חומרה (לפחות כך זה נראה) , (ד"א אני משתמש במדיות של DVD-R והתמונות נתפסו כשדיסק של LG שמסוגל לצרוב עד 8X היה בפנים) אני מצרף לתגובה זאת זאת תמונות שמייצגות לכם את המצב כל תמונה מתוכנה א…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by nivzion,

שלום רב לכולם... אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה הבאה: יש לי קובץ בגודל 4.11GB, בפורמט MDF. הצלחתי להעביר אותו לפורמט TAO בעזרת התוכנה ISOBUSTER. ניסיתי לצרוב את הקובץ TAO בעזרת התוכנה ALCOHOL 120%, אבל, מן הסתם, אין מקום בדיסק לקובץ כזה... מה אני אמור לעשות? איך אני פותח את הקובץ הזה ומגיע לתכולה שלו? תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by RDS,

טוב אתחיל במפרט: מעבד- AMD 3800X2 זיכרון- 1G 667 כ.מ- 1950PRO אוקי, אז לפני כמה ימים, הורדתי איזה קובץ שירד על מהירות מקסימלית (300) ולפתע, המהירות ירדה בצורה חדה ל-40... מאז מהירות האינטרנט מידרדרת, וכך גם מהירות המחשב... לדפדפן האינטרנט לוקח כמה שניות ארוכות לעלות, ולאתר אינטרנט כמה דקות... זה פשוט בלתי נסבל... ניסיתי לעשות שחזור (אולי איזה תוכנה שהתקנתי או משהו כזה), ולא עזר.. עשיתי סריקה בקספרסקי והתוצאה הייתה דומה.. כך גם עם בדיקת ספייוורים... עשיתי איחוי.. בקיצור כל תהליך אפשרי שעלה על דעתי... מה אתם אומרים? מה יכול היה לגרום לכזה דבר?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 15:07:18 שכחתי לציין שניסיתי להפעיל את המחשב ללא תוכנות (דרך ה-MSCONFIG) וגם אז המחשב היה איטי..

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shacharoren,

שלום, למישהו יש פה ניסיון עם עבודה מאוד מאומצת של CS3? בקצרה אני צריך לבצע מספר שינויים ופילטריזציה בקובץ tiff בגודל 2.7GB!!! כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי. ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים (15גיגה) אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! (strech disk) מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעילים פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד …

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by or_,

כל פעם שאני מוריד קובץ docx,xls וכו הם לא נפתחים אוטומטים אלה מוצגים בתור קובץ ללא סיומת, או שם בעיקר כשאני משתמש במייל של yahoo אך זה קורה גם במייל של gmail. אז כשאני לוחץ עליו הוא פותח לי חלון שבו אני בוחר באיזו תוכנה להשתמש. אני בוחר באופציה של לפתוח קבצים מסוג זה בצורה אוטומטית עם (word (docx אבל זה לא שומר את הבחירה וככה כל פעם אותו סיפור צריך לבחור באיזו תוכנה להשתמש . משום מה גם כעושים קליק ימני ואז מאפיינים על הקובץ לא מופיע האופציה שינוי (שינוי התוכנה שתפתח את הקובץ). לגבי קבצי xls משום מה הם נשמרים ככה : xl s במקום xls (עם רווח בסיומת) ובצורה הזו הווינדוס לא מזהה את הקובץ צריך לשנות לא את השם כל פעם או את אותה פרוצדורה שכתבתי למעלה על קבצי docx מערכת ההפעלה היא…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. במידה ואני רוצה למנוע עדכונים (וגישה) של תוכנה לרשת: א. האם INBOUND של FIREWALL לקובץ ההפעלה של התוכנה מספיק - גם כשיש עוד קבצי EXE בספרייה (ובשאר ספריות התוכנה)? או שמוטב לעשות חוק FIREWALL לכל אחד ואחד מהקבצים? ב. האם יש צורך בתוכנה חיצונית או שבמקרה זה ה-FIREWALL של ווינדוז מספק? תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by motogt,

אני מחפש קודק שיפעיל סרטי mov. תודה

13. Started by roey1,

שלום, ברצוני ליצור כונן USB שמורכב מכמה קבצי ISO ושאוכל לאתחל אותו מה-BOOT . ניסיתי כבר כמה וכמה תוכנות ובכולם נתקלתי בקשיים ובעיות שונות. אבקש ממישהו תוכנה מומלצת / מדריך שיעזור לי בעניין. תודה.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אוקי, זה רה לי במשחק החינמי אמריקז ארמי, ובמשחק שקניתי מן-אונט. תסתכלו בתמונה הבאה - http://img100.imageshack.us/my.php?image=sdaadaig1.jpg אז ככה, אחריי זה הרצתי שוב התקנה של המשחק, וזה כותב לי אותו דבר. עשיתי ריסטרט חשב, הפעלתי את ההתקנה פעם אחת, וזה כותב לי אותו דבר. הפורום גיימר המליצו לי לעשות חיפוש רג'יסטרי מהו כזה, ועשיתי. וזה עדיין עושה לי את הדבר הזה. (אני לא בטוח שזה מחק לי את כול הרג'יסטרי האלה.) אבל אני לא חושב שזה העניין. ואני רוה כבר לשחק בהם! וזה ממש דחוף בשבילי אנשים! תודה לעוזרים!

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Or ei,

יש לי הרבה דפים להעביר למחשב ואני זוכר שהיה לי פעם איזה תוכנה שידעה לזהות את הטקסט ולהעביר אותו ישר למחשב בצורה של טקסט מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת? כמובן עם תמיכה בעיברית תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by THE_COMMANDER,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!

17. Started by PCBuster,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לתזמן הפעלה וסגירה של תוכנות, למשל שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול בשעה מסויימת ותסגר כמה שעות לאחר מכן, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by raiman1,

?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. לפני כמה ימים פתאום הדבר הזה התחיל: עשיתי סריקות לוירוסים וספייוורים...מישהו יודע מה לעשות?"

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום רציתי לדעת האם אפשרי לשנות קול אמיתי של גבר לקול של בחורה בתוכנה מסוימת? אני לא מדבר על שינוי קול שנעשה דרך התוכנות הפשוטות שבכללזה לא נשמע כמו קול של בחורה בצורה אמיתית בכלל. השאלה האם בכלל מדובר במשהו שאפשרי לביצוע? להפור קול של גבר לקוח של בחורה לחלוטין כאילו הדבר ישמע בצרוה אמיתית 100 %? אפשרי?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yotamavi,

אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל. האם המחשב שלי מספיק מוגן? עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

שלומות פורום תמיכה טכנית, אתמול, ללא שום אזהרה מוקדמת, השתנה לי הפונט הראשי בIE 7! , למשהו ממש מוזר ומעצבן oO אני לא מצליח לשנות את זה... תמונה מצורפת, תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by TheSlider,

היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. שלום אנשים. מישהו ביקש שאני יתקין לו XP במקום הויסטה שהוא קיבל עם המחשב הנייד שלו. מחשב של HP. כמו שאתם יודעים האתר של HP לא ממש מספק דרייברים כמו שצריך לXP יותר. את הדרייברים לקורא טביעת אצבע הצלחתי להשיג, השאלה היא איזו תוכנה אני אמור להתקין שעובדת על XP???

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אז ככה הורדתי קובץ מפוצל לקבצי 001 002 וכדומה השאלה מה אני עושה איתם יש לי את התוכנה הבאה hjsplit אם מישהו בבקשה יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי לחלץ את הקובץ המלא מהם ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים