עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי (בתשלום) את התוכנה הזו דרך חנות התוכנות של מיקרוסופט ולאחר ההתקנה אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת בכל פעם שאני מנסה להפעילה. אציין גם שבעת התקנת הגרסא החינמית של התוכנה ניתן לבחור בין 32 ביט ל64 ביט וכאשר בוחרים 32 התוכנה עובדת וכאשר בוחרים ב64 מקבלים את אותה הודעת שגיאה (בעת התקנת הגרסא המלאה דרך החנות של מיקרוסופט לא ניתן לבחור).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by orendia,

גם לאחר שהתקנתי את תוכנת ההמרה של מייקרוסופט. למי יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שמתי לב שמהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית, עשיתי בדיקות הורדה ראיתי שאני לא עובר את ה 120 התקשרתי למוקד בזק,עשיתי מלא בדיקות מול בזק, איכות הקו..... בסוף נזכרתי שעדכנתי את ה Firewire (יש לי Nforce4 ultra), הסרתי אותו לגמרי ומאז הכל עובד ב"ה,גרסה קודמת עבדה חלק ומאוד הייתי מרוצה ממנה. מישהו נתקל בבעיה, אולי בגלל שהתקנתי גרסה על גרסה בלי הסרה? האם ניתן להוריד את קובץ ההתקנה רק לפיירוול ללא כל שאר הדברים ( IDE....) לא רוצה להתקין שוב את כל הצ'פסט תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by orlupo,

יש לי ACROBAT REAER 6! אני מנסה לכתוב בתוך מסמך שלא אני יצרתי אותיות באנגלית/עברית אך יוצא רק סימן של ריבוע כזה ג'יבריש אך כשעושים ספרות זה יוצר מצוין! מה עושים?! בתודה orlupo

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by meirtz4,

אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כראוי. רק מה.. ב - DEVICE MANAGER רשום לי שאין לי PCI DEVICE מותקן... ובהתאם לזאת אין לי סאונד... אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה אני אודה לו מקרב לב....

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by shmaram,

שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. ??? חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  7. עדיף על McAfee ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. אני לא מבין חלק מהדברים שרשומים בהתקנה (במיוחד מה 'setup files folder' אומר ) מה התיקיה שצריכה ליהיות ב 'setup files folder' ניסיתי c:\ c:\windows c:\program files c:\vistatransformationpack (תיקיה חדשה) וכלום לא עובד, הוא נותן לי שגיאה שזה לא התיקיה של :screwy:setup files folder בבקשה תסבירו לי מה כל אפשרות אומרת. תודה מראש עריכה הסתדרתי עם ההתקנה... היתי צריך פשוט לבחור אפשרות אחרת. אבל ראיתי בתמונות שיש חלונות שקופים ואצלי אין כאלה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by kinneret,

שלום אני צריכה את התוכנה AUTOCAD 2002 האם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי קישור? בבקשה זה מאוד יעזור

10. Started by Justo,

אני בחבילה של 2.5M, עובד דרך ראוטר. הפורט של הטורנט (utorrent) פתוח והכל מוגדר בסדר. ובכל זאת, מהירות ההורדה מתייצבת על משהו מגוחך של 10kb (כמובן שישנם הרבה מאד אנשים על אותה הורדה) הורדה של קבצים מישראל מתבצעת על מקסימום, לפי קצב החבילה. דבר נוסף מעניין - ישנם מדי פעם קפיצות מטורפות של הטורנט הן בהעלאה והן בהורדה, שנמשכות שניות בודדות.. מישהו נתקל, שמע, מכיר או יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by biodome,

שלום, במחשב עם WinXP היתה לי בעיה שנדמה לי שקשורה לוירוס, אחרי עידכון של תוכנת Logmein החלון שלה כל הזמן קפץ גם אם הוא לא בשימוש, וב-Autocad לא יכולתי לרשום טקסט יותר מכמה אותיות בודדות לפני שכאילו לחצו לי Esc. התקנתי malwarebyte ועשיתי סריקה מעמיקה והוא לא מצא כלום. חוץ מזה מותקן לי AVG וגם הוא לא מצא. אבל כשאני פותח את ה-task manager ומסתכל ב-processes שרצים ברקע זהיתי משהו שנקרא dream.exe שנראה לי חשוד. חיפשתי בגוגל ונראה שזה וירוס, ואכן אחרי שעשיתי לו end process הבעיות הנ"ל לא מתרחשות. אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה שתסיר אותו לגמרי.. ניסיתי לחפש קובץ dream.exe בחיפוש קבצים ללא הצלחה. איך אני אמור להסיר משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. הורדתי איזשהו משהו שמחולק למספר קבצי RAR לפני שהספקתי להוריד את החלק האחרון, השרת מחק את הקבצים ביקשתי ממישהו שיעלה שוב, והוא העלה אבל עם סיסמא אחרת מהסיסמא שהיתה לקבצים קודם לכן עכשיו יש לי את כל הקבצים, אבל אם אני מנסה לעשות Extract דרך הקבצים הראשונים הוא נותן לי הודעה שהסיסמא לא נכונה בקובץ האחרון [הוא פשוט מפסיק את התהליך בלי לבקש ממני סיסמא חדשה או משהו] למישהו יש פיתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  13. אני צריך תוכנה כדי לערוך כתובית בסרט כך שייצא לי סרט עם תרגום מובנה...... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. התקנתי תוכנה בשם hideip והיא שינתה לי את הפרוקסי באקספלורר ובפיירפוקס. באקפלורר הצלחתי לבטל את זה, אבל בפיירפוקס משום מה אחרי שאני מבטל את הפרוקסי, הוא לא מתבטל לצמיתות. כשאני יוצא ממנו ונכנס הפרוקסי חוזר בדיוק כמו שהיה. שום דבר לא עוזר, מחקתי את התוכנה הזאת, ואת הפיירפוקס והתקנתי אותו שוב, מחקתי את האייפי מהרג'יסטי. איך אני יכול להפטר מהפרוקסי הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. והאם זה מה שמשמעותי שיש שם פיירוול ? אם כן הפתרון זה רק הפתרון לפתוח שם תפורטים וזהו או שיש עוד משהו ? (שאלה לחבר שלי)

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. ישנם קליפים שאני מוריד מוגני רשיון מהקאזה או מהאימיול שלצורך צפייה בהם יש צורך בהורדת רשיון , האם ניתן לצפות בהם באיזה דרך .??? ללא התקנת או הורדת רשיון שבחלק מהמקרים הוא תמורת תשלום ? אני לא יודע אם זו הכתובת לשאלה . אבל ניסיתי . תודה בכל אופן .

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by cool_g,

שלום לכם, אני מעוניין בהסבר על איך למרות שאני נמנע במלהתקין קבצים גדולים בכונן C המיועד למסמכים ולתוכנות של המחשב הוא גדל ובכך מאט את המחשב שלי אפילו שכונן C מכיל 48GB (כי פרסתי את הדיסק קשיח שלי ל-C ולF כאשר בF שבגודל 176GB אני מתקין את הקבצים הגדולים כמו סרטים ומסמכי עבודות)??? מה זה תיקיית WINSXS? היא נמצאת בתיקיית WINDOWS והיא מכילה הרבה דברים גדולים מ1MB אך בסה"כ היא מכילה 9GB??? (תיקיות כמו x86_microsoft-windows-ie-htmlrendering_31bf3856ad364e35_8.0.6001.18852_none_f5f82740381d7455) מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש דרך לחסום את כל האתרים באקספלורר ו Edge חוץ מארבעה אתרים ספציפים, מישהו יודע איך עושים? בגוגל כרום אני יודע שיש תוסף לזה. השאלה מה לגבי באקספלורר ו Edge

19. לא ידוע הדגם במדויק,אבל זה לא משנה לי. העיקר שתמצאו איזה דרייבר מסוים למצלמת האינטרנט של NEAO ואם יש אתר שמרכז כמה דגמים וגם דרייבים ביחד אני אשמח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by natijarufi,

שלום לכולם.. יש לי בעיה באקספלורר..שאיך שאני פותח אותו...בדיוק אחרי כמה שניות באות לי ההודעות הבאות.. אחרי שאני לוחץ על "click here" מגיע לי החלון הזה ובחלון הזה אחרי שאני לוחץ "click here" מגיע לי החלון הזה מישהו יכול לעזור ? תודה..=]

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by Surever,

1. ארועים בדומה להוספת חגים ל Outlook, ניתן ליצור קובץ טקסט בסיומת hol בפורמט מסויים, ובו להוסיף ארועים כאוות נפשכם ולייבא אותם ליומן ב Outlook, הבעיה היא שעבור כל ארוע צריך לציין תאריך מלא, כולל שנה, האם ניתן ליצור ארועים מחזוריים (כגון יום הולדת) כך שיופיעו ביומן בצורה מחזורית בכל שנה, מבלי לשכפל את שורת ה Event בקובץ עבור כל שנה? 2. ברירת מחדל ברירת המחדל ל Encoding של Notepad בלי לעבור ל ++Notepad ובלי כל מיני התחכמויות שמצאתי בגוגל שלא בדיוק עובדות, האם יש דרך כך ש UTF-8 יהיה ברירת המחדל במקום ANSI? 3. PST יש לי מאות ואלפי מיילים בקובץ PST, אני רוצה להעביר את כולם ל Gmail, האם יש דרך קצרה ואלגנטית יותר מאשר מעבר אחד אחד ולשלוח לעצמי? 4. GMAIL אאוטלוק 2010 במחשב בבית …

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by Asafalfa,

היי אנשים... לפני מספר ימים התקנתי במחשב שמותקן עליו WIN2000 את כל האינטרנט ואת כל האפדייט אפשרי אחר ,הבעיה היא שהתקנתי באנגלית .... איך אני יכול לשנות את זה לעברית (שהכל יראה בעברית ויהיה כתוב בעברית ) בOUTLOOK...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by assaf990,

1) העזרה שלי רק באנגלית למרות שהתקנתי תוספת HEB לאופיס XP ולמרות שהגדרתי עזרה בעברית ושפת ממשק בעברית מה שקורה: האופיס בעברית F1 מגיב לשאילתות רק שהן בעברית אבל אחרי שהוא פותח לי את התפריט עזרה עם כל ההסברים - זה באנגלית. למה? 2) איך להפעיל אשף בעת יצירת מסמך חדש? יצרתי תבנית עם שדות למילוי ע"י המשתמש (MACROBOTTOM) אני רוצה שבכל פעם שאפתח מסמך חדש המבוסס על תבנית זו, ייפתח אשף ובו יתבקש המשתמש למלא את כל השדות. 3) לא מצליח להוסיף שם קובץ כ"שדה" בתבנית. אני יוצר תבנית ואז בכותרת עליונה אני מוסיף שדה: "שם קובץ". כשאני יוצר מסמך חדש מבוסס על תבנית זו אז נשמר לי שמה בשדה: DOCUMENT1 וגם כאשר אני נותן שם לקובץ, מעדכן שדות זה לא משתנה! רק אם אני מוסיף ידנית שדה של "שם קובץ" אז ז…

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

שגיאה: הודעה ללא תוכן

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  25. שלום רב, נאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה שוב במחשב שלי, ולאחר ההתקנה מופיעות לי עדיין 2 הודעות על תקלות ב"מערכת" של המחשב ("חלונות XP"). מצרף 2 תצלומי מסך בנושא. פניתי לחנות ממנה קניתי את המחשב וקיבלתי את הקישור המצורף בדוא"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=269 ההודעות המופיעות הן על בקר וידיאו - ואני לא יודע איזה עלי להוריד, ועל בקר הוידאו. אשמח עזרתכם, והמון תודות על האתר הזה! בהחלט ניתן ללמוד ממנו הרבה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.