תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, אתמול שברתי את הראש על מנת שהמדפסת תפעל לי. זה התחיל מזה שמשום מה המדפסת לא הדפיסה לי (כנראה קשור ל-Wireless). אז התחלתי להסיר דברים דרך לוח הבקרה, למרות שהסרתי הכל, נשארו קבצים, אז הסרתי גם את אותם קבצים. התקנתי מחדש... משום מה בתהליך ההתקנה הוא מזהה שמותקן לי כבר הדרייבר עצמו של המדפסת אך האופציות לא מופיעות לי ב-HP Solution Center. אשמח לייעוץ בנוגע לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני צופה בסרטים בנייד שלי שהוא מחובר למסך טלוויזיה\מסך מחשב (ואני חושב שזה קורה גם שהוא לא מחובר לכלום) יש קירטועים קטנים ומעצבנים כאלה כמו לאגים כל כמה זמן, ואני לא מבין למה זה. זה הנייד- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שאני צופה בסרט אני סוגר את כל התוכנות והדפדפנים, אין לי איזהשהם קודקים מותקנים במחשב והתכונה שאני משתמש בא היא media player classic- home cinema. מה גורם לקרטועים האלה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4015/1881942 חבל שקניתי תוכנה אדובי.עכשיו אין תמיכה טלפון בישראל.אין מי לדבר איתם.זה עצוב.טעיתי ליקנות תוכנה אדובי. חבל חבל.מה יהיה עכשיו? מיקי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר למעלה משבוע אני מנסה לפתור תבעיה הזו.... ניסיתי להתקין בערך את כל הגירסאות הקיימות של התוכנה הזו, כולל הוורקסטיישין ובכל פעם ניתקעת ההתקנה איך שאני פותח אותה במצב הזה: http://imageshack.us/photo/my-images/254/errorkig.jpg/ מי שיפתור לי תבעיה- גאון! תודה ושבוע טוב, שחר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי גוסט 15 בiso ואני רוצה לשים אותו על דיסק און קי שיעלה מהבוט איך אני עושה אתזה לגוסט וגם לסתם תוכנות של iso שיעלו מהבוט תודה
-
- 4 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי יש לי כונן חיצוני של WD wd my book world הוא מתחבר לראוטר ישירות ואני רואה אותה דרך הרשת בכול המחשבים עכשיו יש לי 2 כאילה זה מגיע עם תוכנה שאני בוחר את הכונן שאליו יעבור החומר ואז זה נותן לי במחשב שמותקנת התוכנה להחור איזה קבצים\תקיות אני רוצה לגבות והוא מגבה לי אותם לכונן שבחרתי ברשת וכמובן שהם עוברים שינוי כול שהוא הוא מיד מעתיק רק את השינוי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת... אני צריך תוכנה לגיבוי שבא אני יכול לבחור שהחומר שאני רוצה לגבות הוא חומר שיושב על הכונן שמחובר ברשת ואז הוא מעתיק לי את החומר לכונן השני שלי ברשת התוכנה שמגיע עם הכונן אפשר רק לגבות לכונן שברשת אבל ליבחור מה לגבות זה רק מהמחשב המקומי (מהדיסק הקשיח הפנימי שבמחשב) שעליו מותקנת התוכנה. יש תוכנה כזאת? א…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל בכ"ז - האם MEGAUPLOAD לא עובד כבר מספר ימים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין בדפדפן "גוגל כרום" סרגל בשם: Google Tool Bar בכתובת: http://goo.gl/3Ttm2 הורדתי והתקנתי תוסף בשם: Edit This Cookie. התבקשתי לבחור מתפריט מקש ימין :Edit Cookies. עד כאן ההסבר היה מובן. ההסבר שקיבלתי מנקודה זו ואילך לא מובן לי . התבקשתי לשנות ל Free. מה ?!! אח"כ התבקשתי להעתיק ולהדביק את הקטע: ID=03fd476a699d6487:U=88e8716486ff1e5d:FF=0:LD=en:CR=2:TM=1322688084:LM=1322688085:S=McEsyvcXKMiVfGds איפה להדביק ?! ולבסוף לשמור את השינויים. איך שומרים על שינויים ?! אם מישהו שהצליח להתקין את הסרגל יטה לי חסד ולהסביר לי כיצד עושים זאת זאת אכיר לו טובה על כך. תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי תקיעות קטנות ב need for speed the run עשיתי עדכון לדריייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר מפרט מחשב: CPU:I7 2600K כרטיס מסך GTX 580 ASUS 16 גיגה רם לוח P8P67 ASUS DELUXE ספק 850W call of duty modern warfare 3 ובאטלפילד עובד חלק על הגרפיקה הכי גבוהה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמנו (עד לפני כשנה) היה לי מחשב Pentium 4 במהירות של 2.8GHZ עם מערכת הפעלה Win xp proעם זיכרון של 512mb והכל היה בסדר. עכשיו יש לי מחשב E5200 של חברת Dell עם זיכרון של 2GB, ומערכת הפעלה Win 7 pro. בעת גלישה עם Fire Fox מדי פעם המחשב קופא למשך 10-30 שניות והדפדפן מפסיק להגיב ואחר כך חוזר לעצמו. איך פותרים את זה? אציין שהבעיה בגלישה רק בדפדפן הזה. בדפדפן של גוגל אין לי את הבעיה הזאת. שכחתי לציין שגרסת ה-fire fox היא 3.6.24. אשמח אם לא יוצע לי פיתרון של שדרוג הדפדפן, כי אני מעוניין להישאר עם הגרסא הזאת. תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש פונקציהה או דרך לצבוא באקסל את כל המספרים הכי גדולים/קטנים עבור כל עמודה בנפרד. (אבל לא לעבור ידנית עמודה עמודה....) תודה!
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך תוכנה שעושה העתקה של שירים מדיסק לקבצי mp3 320kbps בדיוק מירבי. יש לי גם שאלה: עד כמה משפיע הצורב שבו אני משתמש לצורך העניין? תודה רבה, levelone.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי Google Chrome ולפעמים כשאני מעביר משפת אנגלית לשפת עברית ( Alt+Shift ) אז אני ממשיך לכתוב באנגלית למרות שבסרגל כלים מופיע שאני על עברית HE . (אם זה רלוונטי יש לי Win 7 ). יש אפשרות לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DESKTOP שמתחבר ל LCD יש תוכנה קלה ומהירה שאני יוכל להעביר בין המסכים ? במקום להשתמש ב Screen Resolution של Windows.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב הייתי שמח לדעת כיצד חוסמים חלונות קופצים ופרסומות בIE9. בטח רובכם יכתבו לי את השיטה של לבחור "חסום מרבית החלונות.." זה עוזר אבל לא מספיק. אשמח לשמוע על עוד דרכים. תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמפיקה דו"ח על הפעולות שנעשו במחשב (הורדת קבצים, העתקת והדבקת קבצים, יצירת קבצים וכו')
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב בעייה מעצבנת עם כרום כל פעם שאני מוריד טורנט הוא משאיר לי את הקובץ המקורי במחשב אין איזה תוסף שאפשר להוסיף אוטומטית את הטורנט (ללא צורך בלהוריד את הקובץ .torrent ) מקווה שזה ברור אם לא אנסה להסביר את עצמי מחדש.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני חדשה כאן ויש לי שאלה בפרימייר האם יש איזשהו אפקט בפרימייר שנותן כמו הבזק של אור על הוידאו?תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אפשר לגרום לchrome לסנכרן בין דפדפנים רק הרחבות ספציפיות ולא את כולן ביחד? לדוגמא יש לי Smooth Gestures שאני ממש לא צריך על המאק. אין לי בעיה שהיא תסתנכרן אבל תהיה ב disable או משהו. תודה לעזורים.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אדובי מרחיבה את מגוון החבילות המוצעות בארץ לסטודנטים. שתי התוספות האחרונות הן Creative Suite 5.5 Production Premium ו- Creative Suite Master Collection CS5.5. חבילות אלה מצטרפות למגוון הקיים הכולל את: Creative Suite 5.5 Design Premium ME Creative Suite 5.5 Design Standard ME Creative Suite 5.5 Web Premium ME Photoshop CS5.1 ME החבילות מיועדות לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון (מינימום שנתיים), שני ושלישי במוסד להשכלה גבוהה אשר מוכר על ידי משרד החינוך בלבד ! ניתן לעדכן את התוכנה לגרסה מסחרית מתום שנה ממועד הרכישה !! חשוב לציין - שתי החבילות החדשות אינן חבילות ME (כל התוכנות בחבילות אלה הן בגרסה אנגלית בלבד !) לפרטים נוספים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עידכנתי לאחרונה אנטי ווירוס מEset Smart Security 4 ל-5, חשוב גם לציין שהאינטרנט נורא איתי בתקופה הזאת. קופצות לי מלא הודעות על מתקפת סריקת פינגים על האייפי הפנימי שלי (192.168.1.100), זה קופץ לי לפחות פעמיים בשעה והאינטרנט איטי ברמות מטורפות.. ניסיתי למחוק ת'אנטי ווירוס, חשבתי אולי בגלל זה האינטרנט איטי, אבל זה לא עזר, הוא היה איטי גם בלי האנטי ווירוס, ניסיתי לנתק ת'ראוטר ולחבר רק ת'מודם, הזמנתי טכנאי של הספק והתשתית, החלפתי ראוטר, כלום פשוט לא עוזר.. יכול להיות שהבעיה היא העניין עם הפינגים? ואם כן, איך אני אמור לעצור את זה? עשיתי ניקוי וסריקה עם Ccleaner, הוא ניקה איזה 18 ג'יגה אבל זה לא נראלי שינה משהו :\ תודה לעוזרים, לידור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה. יש לי פרויקט שכולל מספר גדול של מאמרים, כאשר כל מאמר שמור בקובץ PDF נפרד. בנוסף, ישנו קובץ PDF יחיד שמשמש כמאמר ה"ראשי". במאמר זה צריכים להיות קישורים, המפנים את המשתמש למאמר "משני", שנמצא בקובץ PDF אחר. כשניסיתי לבדוק כיצד לעשות זאת אכן גיליתי, שניתן ללחוץ על קישור שיפתח לי קובץ אחר, אך לא מצאתי דרך ליצור קישור שיפתח לי קובץ מסמך בעמוד מסוים, או אפילו בפסקה מסוימת. האם יש דרך לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מאז לפני שבוע בערך יש לי בעיה עם גוגל כרום אם אני מחפש בגוגל שאני מגיע לדף תוצאות ומנסה לפתוח תוצאה מסוימת הוא נתקע (פותח דף שהכתובת שלו היא google.com/blabla וכו' ואפילו לא מגיע לשלב של הקישור לדף עצמו) מישהו נתקבל בתופעה? יש לציין שב FIREFOX זה לא קורה ד"א זה קורה גם ב chrome beta תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
החל מהיום בבוקר (יכול להיות שגם מאתמול) איני מסוגל להריץ סרטים במחשב. התקנתי מחדש את נגן ה BSPLAYER התקנתי מחדש חבילת מקודדים KLITE ועדיין כלום. למישהו יש מושג ????
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-