תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. אני מנסה לערוך קבצי אייקונים בפורמט של Windows XP עם Alpha Channel ב-Axialis IconWorkshop 5.0. Windows 2000, למיטב ידיעתי, לא אמור לתמוך ב-Alpha Channel. עם זאת, הקבצים המקוריים נראים במחשב שלי בסדר גמור (בד"כ). הבעיה היא כאשר אני עורך את הקבצים ב-IconWorkshop או ב-Microangelo. לאחר השמירה, האייקון נראה מעוות (בתוכנה האייקון נראה בסדר). הבעיה היא כנראה לא באייקון עצמו, אלא במערכת הפעלה, מכיוון שב-Windows XP אני רואה את האייקון המעובד בסדר גמור. צירפתי תמונת מסך של שני אייקונים, כפי שהם נראים במחשב שלי ב-Windows 2000 (בצד ימין - האייקון המקורי, ובצד שמאל - האייקון המעובד), ואת שני האייקונים עצמם בקובץ zip. האייקון המעובד הוא אייקו…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש Ad-Aware חדש חדש -1.06- ויש ישן 06 מה יותר טוב אני לא יודע מה להוריד ....
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד לפני יומיים היה לי BITLORD שהיה מוריד מהר מאוד רוב הזמן (30-120 KBPS). ואז ראיתי שכולם מדברים על AZUREUS שהיא טובה ומהירה אז הסרתי את BITLORD והתקנתי את AZUREUS. והפלא ופלא התוכנה לא עוברת את ה- 30 KBPS בכל ההורדות גם יחד!!! אז שאלתי היא האם יש למישהו מושג איך להאיץ את התוכנה ע"י שינוי ההגדרות? (יש כזאת חיה?) ואני אשמח גם לקבל תמונות של אנשים שמורידים מהר בעזרת התוכנה...
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לגירסה 5.3 מישהו יכול להגיד אם היא טובה או לא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא רוצה להשתמש בפקודה של האוטנטיקציה . אני זקוק שרת SMTP שאוכל לשלוח מייל בלי אוטנטיקציה ובלי שאני יהיה בדומיין שלו. ניסיתי את אינטרנט זהב שאני מחובר דרכם אך הם דורשים אוטנטיקציה (גם ברק). ניסיתי את האונברסיטאות או כל ספק אחר אבל אני נופל על שגיאה 550 550 5.7.1 Relaying not allowed. לפי מה שהבנתי זו בעיה שאני לא בדומיין שלהם ( אני מחובר דרך אינטרנט זהב). משהו יודע על שרת SMTP כזה ?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכם ידידי, פורום גראפיקה ממחושבת. אימי היא אדריכלית שבקרוב מתחילה ללמוד את התוכנה Revit. אמרו לנו, שזו תוכנה חדשה, מתקדמת, שעכשיו משתלטת על ארה"ב ובקרוב, תגיע גם לארץ. רציתי לשאול אם מישהו מתעסק עם התוכנה? מישהו שמע עליה? יש דעות? תודה מראש, נמרוד.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איני מצליח להיפתר מקספרסקי הזה אני רוצה להחליף אנטיווירוס כי יש לי בעיות עם קספרסקי, אבל כשאני עושה לו uninstall אז הוא בכלל לא נחמק ועובד כרגיל נראה לי שזו בעיה מוכרת לאנטיווירוס הזה. יש אולי איזה דבר שמוחק אותו מהמחשב (כמו שיש לנורטון)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חדש בכל הקטע של העיצוב גראפי, אני רוצה ללמוד להשתמש בתוכנה coreldraw 12, אז יש לי כמה דברים: 1)מישהו יכול להסביר לי על התוכנה הזאת, מה עושים איתה וכל זה? 2)מישהו יכול לתת מדריכים לתוכנה? 3)היא מסובכת להבנה? תודה למי שייעזור
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור של אנטי וירוס טוב או לפחות להמליץ לי על אנטי וירוס טוב?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כשאני צופה בסרטון במדייה פלייר לפעמים קורה מצב בו הסרטון פתאום עובר ל "slow motion" ממה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
והגודל של כל אחד 2 גיגה הם נמצאים בספריות שונות אבל אותם שמות קבצים כמו VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO איך מחברים את שני הספריות ל DVD אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש פלאג לוינאמף שכאשר אני נכנס לתחנות רדיו דרך התוכנה וינאמף אז הוא מעתיק לי את השירים שמשמיעים ברדיו הזה לתיקיה ועושה לי אותם קובץ קובץ לא את כל השירים באותו קובץ.. הוא מחלק אותם לפי השם.. ונותן להם גם את השם.. זה מאוד חשוב לי הפלג הזה מי שיוכל להביא הוא מלךך
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני הכנתי עבודה וצריך לעצב את התמונת שער של שחיין בשחיית פרפר.. הקטע הוא שזה מרובע ופשוט ורציתי להכניס משהו קטן ומיוחד לזה ושהתמונה תשתלב עם הלבן כאילו זה צבע ואז לאט לאט זה מבהיר עד שהופך ללבן. מישהו יכול שנייה לעשות לי את הטובה הזאת? מי שיכול בבקשה שיכנס אלי לאיסיקיו או שישאיר את שלו.. אני מחובר אבל באינביזבל כי מציקים לי
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי התחיל לזייף.. מופיעות הרבה שגיאות באמצע האינטרנט יש את השגיאות האלו של הSend וNOT SEND ואז זה סוגר כמעט את כל החלונות. וגם הFPS שלי ירד לאחרונה =\ הרצתי בדיקות עם מיטב האנטי ספיוואר (spy bot S&D, Microsoft Anti Spyware, Ad Aware, Spy Doctor) וגם הרצתי בדיקה עם הAVG שלי והוא לא מצא כלום =\ וגם יש בעייה מעצבנת אני לא מצליח להעביר מעברית לאנגלית וההיפך במקומות מסויימים =( בסרגל כתובות גם. לפעמים שאני יוצא מהאקספלורר יש לי הודעה כזו: אני מוסיף גם לוג של Jhackthis אולי יש פה משהו =\ תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי קבצי תמונה מסוג EPS ואני צריך לפתוח אותם או להמיר אותם לסוג אחר של קובץ כמו JPG. בבקשה תביאו לי תוכנה שעושה את זה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה, אבל יום אחד הפעלתי לתומי סרט DiVX מאחד הדיסקים שלי - וחשכו עיניי. הסרט לא נראה בצבעים טבעיים אלא כאילו הוא מכוסה במעטה של כספית או משהו כזה...אין לי תיאור מספק לזוועה שראיתי :errrr:. ניסיתי להפעיל סרט אחר, ואותו דבר, רק הפעם לא כסף אלא מעטה זהב! הסרתי את הקודקים שהתקנתי אי פעם והתקנתי אותם מחדש - לא עזר. בדקתי אם התופעה קוראת גם בתוכנות אחרות (הפעם הראשונה קרתה לי ב-Windows media player), וגם כשהפעלתי את ה-Divx player, קרתה הבעיה. אין לי מושג מה לעשות, אם להוריד קודקים או להסיר את המדיה פלייר או משהו. (ניסיתי לקחת סקרינשוט מאחד הסרטים ולהעלות אותו בהודעה, אבל אין אפשרות לקחת סקרינשוטים בזמן הקרנת סרט במדיה פלייר או משהו כזה...לא יודע, זו בעיה שקרתה…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ראיתי איפשהו תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט אפשר למצמץ בעין ואז זה פותח תיקיות וכל מיני דברים כאלה, וזה היה לפני שהיה לי מצלמת אינטרנט, ואני לא זוכר איפה ראיתי, אז מי שיכול שיתן לי קישור, או אפילו אם זה לא האתר הזה שיתן לי
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כל פעם שאני מזיז מודל כלשהו אז זה הופך אותו ל WIRE FRAME בזמן ההזזה וגם לפעמים שאני לוחץ עליו זה הופך אותו לכזה ניסתי לעשות ריסט לתוכנה עשיתי ריסט גם למחשב ולא עזר כלום מישה יודע איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז התקנתי היום את NIS או בשם המלא של הגרסה - Norton Internet Security 2005 AntiSpyware Edition בכל אופן הבעיות האלה קרו לי גם פעם משום מה כשהתקנתי את NIS 2003 אז וויתרתי עליו ועברתי ל KASPERSKY אבל אני לא מרוצה פשוט ואני רוצה לסדר את הבעיות המוזרות האלה אז ככה מאז שהתקנתי את זה צצו שתי בעיות - בעיה ראשונה - זו בעיה שקרתה לי גם פעם כשהתקנתי את 2003, בגללה וויתרתי על NIS, מה שקורה בעצם זה שכשNIS דלוק, יעני מגן על המחשב והכל, אז האינטרנט עובד לאטטטטטטטטטט מאוד, שום דבר לא מוריד כמו שצריך, אני לא יכול לגלוש כמו שצריך למשל ברוטר, זה מוצא את האתר אבל לוקח לו מלא מלא מלא זמן לטעון את האובייקטים של הדף, ברגע שאני מכבה את NIS , הכל חוזר לקדמותו ועובד יפה, כנ"ל בהורדות וכל…
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אם יש הסבר קצר זה יכול לעזור...
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ממצב כולם? שמעו כשאני מחבר משהו למחשב סוס שלי זה לא מוסיף אותם ליד הכוננים פתאום אז אני לא יכול לשנות דברים ככה ב mp3 או ב disk on key שלי תודה רבה אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה VSO DivxToDVD להפיכת סרטי Divx לDVD וכאשר אני שם את הדיודי בנגן אני רואה תמיד את התמונה בזום רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה.., אין כל כך הרבה אפשרויות בתוכנה.. וגם רציתי לדעת עם איזו תוכנה אפשר להכניס את התרגום לסרט עצמו? והאם יש תוכנה שגם הופכת את הסרט לDVD עם תירגום? ניסיתי את virtual dub וזה לא יוצא טוב כלל..
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך תוכנות לעשות עריכת וידאו(למחוק קטעים ולהוסיך קטעים), ותשנה את הפס הקול, ותכווץ את הסרט לפחות גודל ותשמר האיכות,ולפצל את הסרט לכמה חלקים. תודה מראש מתן.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ראיתי שלפני כמה ימים ילד אחד מהפורום רצה תוכנה מיוחדת לכרטיסי ביקור הוא דיי עשה לי חשק ואני הכנתי כמה בפוטושופ הנה דוגמאות למה שניתן להגיע בעזרת הפוטושופ וקצת יצירתיות וכמובן שאני רק רשמתי יקיר עיצובים ניתן להוסיף כל פריט אחר שרוצים.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-