עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RedFox,

שלום לכולם! אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום (: אני רוצה ליצור רשימה של כל מספרי האייסיקיו שלי (בלי לרשום כל אחד בנפרד כמובן...) יש אפשרות מהירה וקלה לעשות זאת? תודה מראש, RedFox.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by deso,

נתקלתי בצריבת ה-SVCD. אני ניסיתי להבין את זה בעצמי, וממה שהבנתי- קובץ סרט של 70MB בפורמט SVCD מגיע ל700MB ניסיתי לצרוב סרט של 70MB ו500KB בפורמט SVCD ושנייה לפני הסוף- בעיה: הדיסק חורג ב5MB האם זה נכון שכל 1MB הופך ל10MB בפורמט SVCD? וגם, האם שווה SVCD לטלוויזיות LCD?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  3. אז ככה חודשים רבים שאני ופיירפוקס הסתדרנו מצויין שום בעיות שום קריסות פשוט נהדר.. היום מאיזה סיבה הפיירפוקס עידכן את עצמו לגרסא החדשה וחצי מהפלאגים שלי נעלמו (ושלא תגידו שהם מופיעים ברשימה של ה]לאגים בתור disabled או משהו הם פשוט לא מופיעים) מאוד התעצבנתי ואז התחלתי לעשות שטויות בהתחלה סתם העתקתי קצבים מהתיקיה של הפרופיל לתיקיה של האקסטנשיונס אבל בתיקיה של פיירפוקס וסתם כל מיני משחקים ווואלה כלום לא עזר... אז ניסיתי להתקין מחדש את הפיירפוקס 1.5 אוקיי התקנתי אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים ארגגגגג ניסיתי למחוק את תיקיית הפרופיל אבל אז פיירפוקס הציג איזה הודעה שהדפדפן כבר פתוח ושצריך לסגור אותו ולהפעיל שוב... החזרתי את הפרופיל וזה הסתדר... אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by Moshe.M,

שלום לכולם קוראים לי משה אני חדש פה ואשמח לעזור אם אוכל אני עוסק בהכנת חתימות בעיקר ועובד עם תוכנות: Macromedia Flash ו, Photoshop והינה לדוגמא 2 חתימות חמודות שעשיתי:

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by yotamoo,

שלום, יש לי סרט די וי די שנמצא על ההארד דיסק במחשב. השתמשתי בדאמון טולס כדי לעשות כאילו זה בכונן אבל כל מה שלא עשיתי כדי לראות את הסרט נכשלתי.. הורדתי כמה תוכנות לצפייה בדי וי די (אחת מהן נראה לי Blaze) ולא הצלחתי.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות, או איזו תוכנה להוריד? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by idg83,

לצערי שכחית את הסיסמא לicq אבל ידועה לי שיש תוכמה שמשפשרת לי לגלות מה הסיסמא שלה האם משהו יכול לעזור במציאת התוכנה הנ"ל... זה מאוד יעזור לי. בתודה לכולכם איתי

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  7. שלום לכולם אני חייב עזרה במציאת תוכנה שנועלת תיקיות במחשב עם קוד הדבר הזה חשוב לי מאוד אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תוכנה שנועלת את התיקיות שאני רוצה עם קוד שישים פה לינק כמובן תוכנה עם קראק או עם סיריאל , כי אני לא משלם על שום דבר באינטרנט דבר נוסף עם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהוא ממליץ עליה בלי לינק אנא המליצו לי על התוכנה ואיך קוראים לה שאני אוכל לחפש אותה באימיול אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by Shay17,

התהליך הזה מופיע לי במנהל המשימות http://img179.imageshack.us/img179/3946/drwtsn32sb4.jpg וכל פעם מקפיא לי את ה-Explorer רק לאחר שאני עושה סיים תהליך הכל מסתדר ואז חוזר אחרי כמה שעות איך אפשר למחוק אותו ? האנטי וירוס לא מצא כלום

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  9. אז ככה יש לי מחשב ישן שמפרטו: פנטיום 3 128 מגה XP מהירות 997 מגה הירץ והוא מריץ את תוכנת פוטושופ באופן מעולה לעומת זאת במחשב החדש שלי שהוא: פנטיום 4 512 מגה פנימי 3000 מגה הירץ מהירות 120 גיגה פנוי כרטיס מסך ראדון 9600 XT עם 256 מגה זיכרון אותה התוכנה [בדיוק אותה התקנה] נתקעת לי משום מה בחדש לאחר כמה שניות של עבודה, פשוט נתקעת.... *** 100% אין וירוסים, תולעים, מזיקים, ספייוור וכל הדברים האלה פשוט בדוק *** אנא עזרו לי למה זה נתקע לי?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by orendia,

בוקר טוב לכולם, אני לא מצליח לעבור שפה בדפדפן אלא אם אני מעביר את ב ToolBar.. למישהו יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by THE-MASTER,

אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by Dude29,

שלום, אני עורך סרטים ממצלמת הוידאו באמצעות Power Producer 3 לאחרונה נתקלתי בבעיה בצריבה (יש לציין שבמשך כ-3 שנים הכל עובד תקין) מצ"ב צילום מסך, בנסיון צריבה של וידאו ערוך (ספציפי בוידאו הזה - נתקע במהלך ההכנה לצריבה פעם אחת על 75% ופעם שניה על 80% - במשך כיותר משעתיים!) אמנם גודל הקובץ כמעט 4G אבל בעבר לא היתה לי שום בעיה עם וידאו בגדלים כאלו, עשיתי עכשיו נסיון צריבה של וידאו אחר בגודל קצת יותר קטן וצורב תקין. יש מספיק מקום פנוי בדיסק קשיח וביצעתי גם איחוי שנדרש. מה עוד אני יכול לבדוק? אני חייב לצרוב את הוידאו הזה!! תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. האם יש תוכנה שמראה את העבודה של הספק. האם המתחים יציבים וכל זה. אם כן,אשמח שתתנו לי לינק לתוכנה! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by -ox-,

יש לי NERO 6.6.0.1 ו NEC DVDRW 3500A שאמור לקרוא ולכתוב דיסקים רגילים (CD) במהירות 48X אך הנרו מזהה את הצורב כיאילו הוא רק קורא דיסקים מהירות 48X אבל כותב ב 24X מה עושים?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by PC BOX,

בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ? או דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ?

16. ניסיתי להתקין את Haali Matroska Splitter ו-FFDShow (בנפרד) תוך סימון האופציה לנגן קבצי MP4, ועדיין נגן המדיה לא מסכים לזהות או לנגן את הסרטון. VLC מנגן את הקובץ אבל הממשק שלו לא מאוד ידידותי (אליי, לפחות). התקנת 3vix פותרת את הבעיה אך רק לחודש (גרסת ניסיון) ולאחר מכן אין קול. נ.ב Win XP SP3 עם WMP 11

17. Started by nadav77,

חבר'ה שמעו צילמתי במצלמה דיגיטלית ועכשיו העברתי למחשב ואני רוצה ליצרוב אני רוצה תוכנה שישמעו ברקע שיר בזמן שהתמונות עוברות :yelclap:

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. אני יודע שהמצלמה שלי עובדת טוב (כי יש לי תוכנה ואני רואה את עצמי שם) ואינ יודע שהתקני הקול שלי עובדים (שומע מוזיקה והכל) דבר אחד שאי לא יכול לגשת אליו זה אשף כיוונון האודיו והוידאו במסנג'ר (הוא אומר לי שאין באפשרותו להפעיל את זה) מבחינתי אין לי צורך בהפעלת האשף אבל כתוצאה מכך אני לא יכול להפעיל שיחות מצלמה ואודיו משום שבהפעלה הראשונית של המסנג'ר תמיד הוא מפעיל תאשף אוטומטית לכן אם אני לוחץ על "לקבל" כדי להפעיל מצלמה או שולח הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל תאשף כי זה מה שהוא מנסה בעצם כי זאת פעם ראשונה שלו (כי התקנתי מסנג'ר 7) הפתרון לפי דעתי הוא לדלג על שלב האשף ע"י ערך ברג'יחסטרי שנרשם (כנראה למי שעבר תתהליך נרשם לו שם ערך כלשהו) הבקשה: מי שיש לו מסנג'ר 7 ויכול לעשות EXP…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by ZenMaster,

יש לי מק ואני רוצה לבדוק את היכולות שלו, מישהו מכיר תוכנת באנצ'מרקינג למק ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by eranRohatyn,

hi i got new hebrew keyboard and i did what told me in the instructons to make the hebrew working and it didnt work it was working min ago in document but not in the internet now its didnt work at all after i did someting trying to help myself what do you think i need to do? i have XP media center 2005 thank you for your help

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by mazcom,

אני מחפש תוכנת xear 3D אמרו לי שהיא לא ממש מתאימה לכל לוח אם ..לא יודע אם בכלל זה קשור ללוח אם .. הלוח אם שלי הוא של gigabyte GA-7VRXP rev2.0

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by davidz85,

יש לי ווינדוס 7 64 ביט, ואחרי שהתקנתי אותו ביטלתי מספר דברים דרך ההוספה הסרה של תוכנות, בין היתר ביטלתי את המדיה סנטר. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו, ובכל פעם שאני מנסה הוא מגיע לפני הריסט למסך של הווינדוס ונותן הודעה שיש ניסיון להחזיר את הרכיבים, אבל בסוף התהליך מתקבלת הודעה של כישלון בהוספת הרכיב משהו כזה.. לא ביטלתי סרביסים שקשורים לזה ואני בטוח שזה לא העניין, השאלה היא באמת איך אני יכול להחזיר את המדיה סנטר.. ואגב אותה בעייה עם הWINDOWS DVD MAKER.. לא ניתן להחזיר אותו ...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Highlandwer,

היי במחשב הנייד שלי מותקן WIN VISTA ויש להרד דיסק מחיצה אחת ואני רוצה ליצור עוד אחת , הבנתי שעם תוכנת PARTION MAGIC של סימנטיק זה בעייתי לעשות על ויסטה ? מה עם התוכנה של חברת אקרוניס ?acronis_disk_director , על מה אתם ממליצים? לי אישית יש ניסיון טוב עם סימנטיק אבל לא יודע אם זה יעשה עבודה טובה על ויסטה בקשר לאייפוד שלי ]-יש לי איפוד נאנו ואני רוצה להשתמש בתוכנת סיכרון אחרת מITUNES, האם קיימת כזאת ? שגם תעביר את המפי3 כך שיעבדו במכשיר? תודה

24. Started by שורטי,

מפרט: amd 3200 gigabyte gak8n ultra 9 gigabyte x800xl 512x2 kingston תוצאה היא: 4008 מספק?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by froggy,

שלום. איפה אפשר להוריד DirectX 10? חוץ מהאתר של מיקרוסופט כמובן. בתודה מראש

דיונים חדשים בפורומים