עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Zuver,

אני מצטער אם זה לא קשור פשוט לא מצאתי חלק מתאים יותר בפורום אולי אני אכתוב גם בתמיכה לתוכנה קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר \= יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by viper_sb,

שאני מנסה להגדיר תיבת מייל בOUTLOOK 2003 הוא נותן לי הודעה שקובץ OUTLOOK.OST לא קיים מה גם שאני לא רואה את האיקון של מייל בלוח בקרה אני רץ על מערכת XP 64 ביט מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by Mr.positive,

יש לי מחשב נייד ישן יש שם כ.מסך RADEON 340M לAGP אני לא מוצא דרייבר לזה ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. חבר'ה איזה תוכנות מדביקות כתוביות לסרט? אני צריך את זה בשביל לראות סרט בדי.וי.די. תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. יענו שאני יכול לפצל ת2 מסכי עבודה שונים נגיד במסך מחשב לגלוש באינטרנט ובטלויזיה בTV-OUT לראות סרט תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שאני יוכל להעלות אותה בboot עם דיסק או עם הusb שתתמוך בntfs כמו דוס רק שדוס לא תומך בntfs תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. תודה קיבלתי עם הכרטיס שלי תוכנה שרק עם תואר חמישי בפיסיקה מבינים איך מקליטים ;D בחיי שעות בזבזתי עליה ולא הצלחתי להקליט אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח מאוד

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by deso,

שאלתי לפני כמה ימים על פרוקסי, אבל בצורה סנובית, אף אחד לא ענה לי.. :[ בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם זה בטוח להשתמש בפרוקסי בכניסה לאתרים (יש אתרים עם Trojan בשליחה אוטומטית לIP Address) האם הפרוקסי מטעה את המערכת של האתר ושולחת לIP שהוא לא קיים, וגם אם אני מוריד איזשהו קובץ בפרוקסי, לאורך כל הדרך של ההורדה, האתר ייראה IP שונה? תודה יאאא שאלה פשוטה אפילו אתם לא יכולים לענות??

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה בתוכנה emule v.0.49a אחרי כמה שניות כשזה מתחבר, תחת הtab של kad זה מגיע עד ל535 contacts שזה נראה לי סבבה אבל הבעיה היא שתחת הtab של servers זה מחובר רק ל2 סרברים אני חוזר שזה אמור להתחבר לעשרות סרברים לא? איך מתקנים את זה? תודה לכולם

10. Started by prigat_a,

יש איזה וירוס, אתה מקבל קישור באיי סי קיו ואם הורדת ופתחת הוא מתיישב לך על המחשב שולח את עצמו לכל הרשימה שלך. אני חושב שהוירוס הוא Worm.Win32.Warezov.co הוא מתיישב ב system32 על שני קבצים אני לא זוכר את השמות שלהם. אחד מהם DLL בקיצור חבר שלי נדבק ולא הצלחתי למחוק אצלו את אחד הקבצים. ניסיתי בסייף מוד וגם לא עבד כתוב שאין גישה לקובץ. למחוק אותו כנראה שאני יחבר את הארדיסק שלו אלי בתור משני ויסרוק אותו. רציתי לדעת מה בידיוק הוירוס הזה עושה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by meir3420,

בבקשה למבינים בלבד.... משום מה הכנסתי שם רגיסטר לא נכון בפעם הראשונה שהתקנתי את התוכנה והוא לא נותן לי לשנות אותה וכיוון שכך אינני יכול לבצע UPDATE לתוכנה... מחקתי הסרתי ועל ידי אשף החיפוש של ויסטה חיפשתי כל קובץ שיכול להיות קשור לכך והסרתי אותו ולאחר מכן התקנתי מחדש... העניין הוא שלאחר ההתקנה מחדש הוא מפעיל לי את זה עם הסיריאל כלומר הרגיסטר האחרון שהכנסתי מבלי אפשרות כלשהיא לשנות אותו.... יש לי סיריאל אחר שבדוק עובד.. אני רק צריך למצוא את הדרך לשנות אותו... אם יש כזאת... אשמח לעזרה!! תותחים סומך עליכם.....

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by tavor21,

שלום אני מתחנן תעזרו לי העברתי מוידאו למחשב קלטת,אורך הקלטת הוא 2 וזה לקח לי 3 ג'יגה אם יש לכם תוכנה שתוכל להקטין לי את הקובץ לפורמט שלוקח פחות מקום הקובץ עכשיו הוא בMPG אם אפשר אולי יש לכם תוכנה אחרת שתעזור לי בהעתקה מוידאו למחשב בפחות מקום בבקשה בבקשה אני נואש

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by muli900,

בזמן האחרון המחשב שלי עובד ממש לאט....בדקתי את הפעילות של המעבד שהוא עובד על 100% על הפעולות הכי קטנון כמו פתיחת תקיה... פירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה....בדקתי את הטמפ' והיא 55 מעלות של המעבד... זה בגלל התטמפ' או בעיה אחרת?? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. היום נכנסתי אתר של NVIDIA כדי להוריד דרייברים חדשים ויש לןי שם 2 אופציות הראשונה היא : nForce4 AMD Edition - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.70 והשניה היא : nForce4 AMD/Intel X16 - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.82 מה ההבדל בניהם ומה עדיף להוריד ומה מסמך ה X16 ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by Elad1992,

שלום, יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדרייברים והכל והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD4850) ואז התקנתי COD4 וכשאני מעלה את המשחק הוא לא פותח הוא יענו פותח אבל לא פותחי אז רציתי לעדכן את הדרייבר אתם יכולים להביא לי את הדרייבר הכי עדכני? זה של Club 3d ati radeon hd 4850 512mb כרטיס ממש חדש ועוד משו התקנתי את הNOD32 עכשיו הפיירוול שלו חוסם לי איזה אתר שאני מכיר אותו זה אתר טוב וזה איך אני מבטל את החסימה על האתר הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by mikk,

התקנתי אתמול Aston Shell , ואינני מצליח לגרום לאיסיקיו לעבוד... כאשר אני מפעיל את האיסיקיו, לאחר דקת שימוש, הוא כותב: Runtime Error Program: C:\ICQ\Icq.exe abnormal program termination שימו לב לתמונה... איך אני מתקן את הבעיה? ועוד שאלה, כשאני אני רוצה לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה, ונתקע במצב saving setting ... אמרו לי שזה בגלל המודם של ה ADSL.. אם זה משנה יש לי מודם USB...

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  17. סתם כך ללא סימן מקדים. כהרגלי, עזבתי את המחשב דולק והלכתי לישון, כשחזרתי למחשב מצאתי הודעת שגיאה (שככל הנראה לא קשורה, בימים האחרונים היא מופיעה עקב התעסקותי בתקשורת, הודעה הקשורה לבעית תקשורת והיא מופיעה לאחר ניתוק ההתקשרות מהאינטרנט, הודעה על כך אפרסם בפורום המתאים) הקשורה לבעית תקשורת בעקבותיה אני מאתחל את המחשב (עד לפתרון הבעיה) כדי לחדש את ההתקשרות לאינטרנט (לא ניתן לבצע את הפקודה של החייגן 'התנתק') בטעות ומבלי משים (עוד לא הספקתי להתעורר מהשינה לגמרי) לחצתי על הריסט במקום לעשות איתחול מסודר. כשהמחשב עלה והפעלתי את פיירפוקס גיליתי לתדהמתי ולאכזבתי הרבה שכל הקישורים ששמרתי במשך הזמן נעלמו כלא היו, כשאני פותח את ה'סימניות' התפריט נפתח כמו לאחר התקנה ראשונה של הפיירפוקס…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by FIRE-KID,

מה ההודעה הזאת אומרת? ואם אני לא מעדכן את מה שצריך בהודעה הספציפית הזאת (כי רק מודעה זו אצלי באדום כל השאר בירוק..) הקספרסקי לא עובד כאילו? או מה קורה אם אני משאיר את זה כך?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by liordavid,

טעות...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by netanelam,

חברים אני לא יודע מה קורה למחשב שלי הבוקר הדלקתי אותו האנטי וירוס לא עולה לי זה מה שאנטי וירוס רושם לי communication with ESET NOD32 Antivirus kernel failed ה CPU לא יורד מ80% המחשב זז לאט החומת האש של הוינדוס לא נפתחת ואני לא יודע מה לעשות אני חייב עזרה!!!

21. שלום לכולם אני חייב עזרה במציאת תוכנה שנועלת תיקיות במחשב עם קוד הדבר הזה חשוב לי מאוד אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תוכנה שנועלת את התיקיות שאני רוצה עם קוד שישים פה לינק כמובן תוכנה עם קראק או עם סיריאל , כי אני לא משלם על שום דבר באינטרנט דבר נוסף עם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהוא ממליץ עליה בלי לינק אנא המליצו לי על התוכנה ואיך קוראים לה שאני אוכל לחפש אותה באימיול אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. יש המלצות , הערות ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. Started by Cyron,

עשיתי עידכון של הדרייברים של ATI, וה- ATI Control Panelכבר לא מופיע לי ב-Display Prop' ->Settings -> Advanced במקום זה יש את ה-CCC הדבילי הזה מה אני עושה עכשיו כדי להחליף תצוגות ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. יש מישהו שיודע מה חדש בתוכנה זו? יש לציין כי לא ביקשתי דברים לא חוקיים ואני מעוניין לקבל תגובות בעלי תוכן חוקי בלבד. תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים