עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Black_eagle,

שלום. אני מחפש אנטי וירוס שיהיה קל על המערכת, ויהיה יעיל בפני ורוסים וסוסים טרויאניים. לפני 3 שבועות פירמטתי את המחשב וכבר הוא עובד אצלי ממש לאט. מותקן אצלי ZONE ALARM 4 אבל האפשרות של האנטי וירוס שלא לא משהו לדעתי. אשמח לקבל המלצות לאנטי וירוסים.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by liordavid,

טעות...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by talgold,

איך אני מפעיל את הטימר מסיים את פעולותו ושומר את הערך של התוצאה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. עשיתי בדיוק מה שהם ביקשו ממני לעשות פה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4401,00.html וקיבלתי את ההודעה הזאת יש עוד דרך להתקין את הפלג הזה שאלה שניה : יש איזה פלג/קובץ אחד שאני יכול להתקין וולא תיהיה לי אף בעיה עם אף סרטון באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by רועי מלר,

היי.. ברשותי כרטיס רשת אלחוטי D -Link DWA - 110 אני צריך דרייבר עבור VISTA ULTIMATE 64bit או המלצות לגביי כרטיסים שונים בעליי תמיכה.. המון תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by JHONLEV,

זה מה שזה רושם: 80048820 קוד שגיאה: משהו יודע מה זה ? ואיך פותרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by the kooks,

שלום אני מנסה למצוא מה הבעיה במחשב של אחי אני לא יכול לשמוע אותו בSKPYE וכל תוכנת דיבור אחרת ממחשב למחשב המיקרופון מחובר לחיבור הורוד וןהמיקרופון תקין אך לא שומעים כלום ניסיתי לחבר אצלי ואני יכול לדבר במקרופון אבל במחשב של אחי זה לא פועל בדקתי בבקרת העוצמה אין השתקה במקרופון מישהיו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? (אני חושב שהבעיה קשורה בדרייברים של הכרטיס קול כי הוא כבר השתמש במיקרפון לפני כמה חודשים) תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. שאני מפעיל תוכנה מסויימת וסוגר אותה החלון הזה מופיע לי: http://img210.imageshack.us/my.php?image=15ah5.jpg http://img75.imageshack.us/my.php?image=16vj1.jpg אז איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת????

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. קניתי מחשב נייד של HP שעליו מותקינת תוכנת אנטי וירוס נורטון לתקופה של חודשיים שמעתי מחברים שאחרי תם התקופה שלה מומלץ להסיר אותה בגלל שהתוכנה הזאת כבדה על המחשב ותוקעת אותו לפעמים האם הדברים נכונים?ואם כן איזה תוכנה מומלצת היום? האם זה קשור למהירות המעבד או גודל זכרון או משהוא כזה?אפשר הבהרה בנושא?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. היי, אני צריך בבקשה דרייבר שמתאים לוויסטה 32ביט לג'ויסטיק הזה: sidewinder precision 2 joystick חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מקווה שתמצאו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by PC BOX,

בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ? או דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ?

12. אני על וינדוס 7 64 ביט, וכשאני מנסה להכנס לאתר התוספים של פיירפוקס אני מקבל שגיאת התחברות. data irruption error

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. שלום שלום , מחר אני הולך לעבודה של אבא שלי להתקין לו שם pcanywhere 11.5 , עכשיו ,המחשב שלו נמצא ברשת מאחורי ראוטר או סוויצ' אני לא בטוח איזה אחד מהם והוא מחובר לאינטרנט דרך מחשב אחר ברשת.. רציתי לדעת אם זה בכלל יהיה אפשרי להתחבר למחשב הנ"ל מהבית ואיזה נתונים לקחת משם או להגדיר שם כי לא תיהיה לי הזדמנות נוספת בשבועיים הקרובים .. כמו כן , קו ADSL של חצי מגה בשני הצדדים יהיה מספיק כדי לעבוד בצורה חלקה יחסית ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. איך אני יכול לראות מה הדפיסו דרך המחשב שלי לאחרונה, בזמן האחרון, בכלליות אפילו.. או איך אני יכול לגרום לזה שאני יוכל לראות בעתיד מה שלחו להדפסה דרך המחשב שלי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. תודה לעוזרים ואל תביאו לי לינק ל WIDI כי זה לא נותן לשמור את הקובץ MIDI

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  16. Started by a-gold,

תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  17. כותרת..... אני מפעיל את ה FF ואחרי דקה,2,3 פשוט נסגר...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. הורדתי את השיפור לאקספלורר ופתאום כשאני רוצה לפתוח דרכו קבצי PDF הוא עושה לי משהו מוזר... יש את כל התפריט מסביב אבל פשוט לא רואים את התוכן (צרפתי תמונה) אם מישהו יודע איך לסדר אני אשמח לשמוע, אם לא אז אשמח לדעת איך החזיר אותו לגירסה הקודמת תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  19. היייי רציתי לדעת אם אפשר לעשות ברשת שנגיד הווינאמפ המחשב שלי פועל אז את מה שאני שומע פה ישמעו על המחשב של אח שלי.....? צריך סוג כול שהוא של STREAMING אבל יותר מזה אני לא יודע

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by chinchi,

האם התופעה הזאת היא יזומה ע"י מפתחי התוכנה על-מנת למנוע מהווירוס stration להמשיך לתקוף ? אם לא, מהו הפתרון, תודה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by Da-Funk,

למה שאני לוחץ על SHOW DESKTOP גם האייקונים של התוכנה נעלמים ?!!? מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  22. אני מחפש המלצה לתוכנה קלה, פשוטה, אמינה ואיכותית שעושה גיבוי לקבצים על כל סוגיהם (מסמכים, תמונות, טקסטים וכו'...) שמגבה את הקבצים מהמחשב לדוגמא לכונן חיצוני\דיסקאונקיי ומסנכרנת את עצמה מהמחשב לכונן, זאת אומרת שאם נוספו קבצים לתיקיה מסויימת\שונו שמות קבצים אז היא מסנכרת גם בכונן שהיא מגבה עליו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by SeaMonster,

היתקנתי היום בבוקר את התוכנה , וכשה אני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיעה " Cant find OpenAL32.dll" ניסיתי להוריד את ההתקנה של OpenAL ולהתקין אותו ידנית (ההתקנה של ה 3dmark אמורה להתקין אותו ביחד עם ה 3dmark) , אבל כשה אני מנסה להוריד את קובץ ההתקנה מאתר הבית של החברה, זה לא מביא לי.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. התקנתי את internet Explorer 7 ואני רוצה להתקין את הexplorer 6 ואני לא יכול.. כתוב לי: תוכנית התקנה זיהתה גירסא חדשה יותר של explorer המותקנת כבר במחשב זה. אין אפשרות להמשיך בתהליך התקנה.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  25. התקנתי עכשיו JAVA וFLASH דרך האתר של MOZILLA, אבל IAF.org.il לא עולה לי... עם IE הוא כן עולה, אבל לא מותקן לי על המחשב IE. תנסו אצלכם בפיירפוקס... תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים