תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי תופעה במסנג'ר שממש מרגיזה.. כשאני מפעיל שיחות אאודיו בתוכנה -אחרי כמה דקות הוא מפסיק להגיב ואני יכול להמשיך לדבר....אבל כשאני מסיים לדבר התכונה תקועה... מישהו מכיר את התופעה? בבקשה עזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את התוכנה בגרסה החדשה עבדתי איתה במשך שבועיים והיא זיהתה וגם מחקה מזיקים ,כרגע אני מצליח לעדכן את התוכנה ולבצע סריקה מלאה אך כשהתוכנה מוצאת מזיק ואני מנסה להיכנס ללשונית הסגר בכדי למחוק את המזיק התוכנה קופאת ואני מקבל את ההודעה הנ"ל .חשבתי שאים אמחוק את התוכנה והתקין שוב זה יעזור אך לצערי הבעיה חוזרת על עצמה . ברצוני לבקש עזרתכם היות ומבחינתי התוכנה טובה וחיונית למחשב ,בנוסף לכך במידה ואין אפשרות לתקן את הבעיה אשמח לקבל עצתכם לגבי תוכנה חלופית . תודה לעוזרים ושיהיה לכולנו סוף שבוע נעים רובי
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקיי אז דאגתי שכל השירים שלי מופיעים בגלריה שמה ומאז הגישה מאוד נוחה רק מה זה Album Artist ? השם של האלבום שבו מצוי השיר או שם הזמר שהשיר מצוי באלבומו?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כיום 3 מחיצות על כונן SATA2. במחיצה C מותקן XP וכל התוכנות שלה. במחיצה D יש כל מיני קבצים ומסמכים במחיצה E מותקן VISTA וכל התוכנות שלה. עכשיו הבעיה שלי שאין לי מקום עם VISTA זה נע בין 1.6 ג'יגה ל 600 מגה פנויים (אין לי מושג למה אבל כל פעם זה משתנה למרות שלא מותקן משהו חדש). אז ניסיתי לשנות את הקיבולת עם Partition Magic אבל יש לי את ההודעה Cannt resize. There are no primary or logical partitions on this drive כל פעם שאני מנסה לעשות Resize a prtition . מה אפשר לעשות? או אם בכלל עדיף עם תוכנה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שאני מנסה להגדיר תיבת מייל בOUTLOOK 2003 הוא נותן לי הודעה שקובץ OUTLOOK.OST לא קיים מה גם שאני לא רואה את האיקון של מייל בלוח בקרה אני רץ על מערכת XP 64 ביט מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן. מתנצל אם זה איננו הפורום הנכון, פשוט לא ידעתי איפה לפרסם סוג בעיה כזו. פתאום מלפני יומיים כל סרטי ה DVD הם עם איכות שמיעה גרועה במיוחד - אי אפשר להבין כלום מהפסקול. זה קורה רק בסרטי DVD ולא סרטים צרובים כמו AVI וכו ובטח לא עם דיסקים של מוסיקה... הכונן חדש ואין בעיה איתו, התקנתי שוב את הכרטיס קול אבל הבעיה נשארה. החלפתי קודקים, והתקנתי נגן POWER DVD במקום המדיה פלייר. אני לא יודע מה עוד נשאר לעשות. אשמח לשמוע כל עצה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה המיקוד של העיר תל אביב (לא מיקוד פרטי של הבית שלכם, אלא מיקוד של העיר....) תודה ענקית למי שיודע!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הנה הלוג. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
-
אני לא יודע אולי חסרה לי איזו שהיא תוכנה אבל בפרסומות למשל בynet לא עולות לי יש את הסימן הזה שהמחשב לא מכיר את קובץ התמונה הזה. ניסיתי להוריד java וflash player וזה לא עזר. בנוסף ישנם אתרים כמו auto.co.il שפשוט לא עולים בff3 אין את הבעיות האלו למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך אפשר לטפל בבעיה הזו
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש איזה וירוס, אתה מקבל קישור באיי סי קיו ואם הורדת ופתחת הוא מתיישב לך על המחשב שולח את עצמו לכל הרשימה שלך. אני חושב שהוירוס הוא Worm.Win32.Warezov.co הוא מתיישב ב system32 על שני קבצים אני לא זוכר את השמות שלהם. אחד מהם DLL בקיצור חבר שלי נדבק ולא הצלחתי למחוק אצלו את אחד הקבצים. ניסיתי בסייף מוד וגם לא עבד כתוב שאין גישה לקובץ. למחוק אותו כנראה שאני יחבר את הארדיסק שלו אלי בתור משני ויסרוק אותו. רציתי לדעת מה בידיוק הוירוס הזה עושה?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אחרי שIE7 רק תקע לי עוד יותר את האינטרנט, החלטתי לעבור סופית לפיירפוקס. אבל בעיה - הוא לא תומך בתוכנת ההורדות האהובה עלי היש מוצא?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם, עזבתי את המחשב לכמה ימים וכשחזרתי ראיתי שנעלמו לי כמה הורדות מה-EMULE. גיליתי שקובצי ה-TEMP עדיין נשארו והם בגודל של כמה מאות MB, אבל EMULE בוחר משום מה להתעלם מהם. ניסיתי לעשות להם IMPORT אבל הוא כותב שהם bad tempfiles. הצלחתי להציל רק אחד מהם כששיניתי את הסיומת מ-TEMP ל- AVI והסרט עבד (עם דפיקה קטנה בכל זאת...). אודה לכל מי שיודע איך להציל את הקבצים האלו.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כתבתי הודעה בנושא פה אבל אולי מישהי/ו מכן/ם נתקל/ה בבעיה דומה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354358.msg3060341#msg3060341 בשורה התחתונה- כשהדרייבר מותקן (ver. U3.40) הפלאש קורס תוך זמן קצר. יש לי לוח גרפי Acecad flair II GT-504 הבעיה הזו מופיעה בכמה גירסאות שונות של פלאש שניסיתי.. אז זו לא בעיה בגירסא או בקובץ התקנה ספציפי. בפוטושופ כשאני משתמש בלוח הגרפי אין בעיה. רק בפלאש. עזרה דרושה, תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח קורות חיים להמון מספרים אבל להקיש את כל המספרים פעם אחת ואז שיישלח את כולם , איך אני עושה את זה בווינפקס?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי עובד ממש לאט....בדקתי את הפעילות של המעבד שהוא עובד על 100% על הפעולות הכי קטנון כמו פתיחת תקיה... פירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה....בדקתי את הטמפ' והיא 55 מעלות של המעבד... זה בגלל התטמפ' או בעיה אחרת?? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הורדתי דיסק מוזיקה והוא בעצם טראק אחד ארוך של 70 דקות ומצורף אליו קובץ CUE השאלה שלי היא איך אני מפצל את זה לטראקים ולא משאיר את זה טראק אחד
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי דיסק אודיו בקבצי mp3 שבו יש 20 שירים אך הם מחוברים אחד עם השני בלי רווח של שקט בין שיר לשיר. אם אני צורב אז הnero מוסיף כמה שניות שקט בין שיר לשיר, איך עושים שגם בצריבה השירים יהיו מחוברים?, תודה!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול להמיר את הקובץ ולמה אני צריך להמיר אותו . אודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אבל כשמפעילים מחדש את פיירפוקס הוא חוזר שוב. איך נפטרים מזה?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדרייברים והכל והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD4850) ואז התקנתי COD4 וכשאני מעלה את המשחק הוא לא פותח הוא יענו פותח אבל לא פותחי אז רציתי לעדכן את הדרייבר אתם יכולים להביא לי את הדרייבר הכי עדכני? זה של Club 3d ati radeon hd 4850 512mb כרטיס ממש חדש ועוד משו התקנתי את הNOD32 עכשיו הפיירוול שלו חוסם לי איזה אתר שאני מכיר אותו זה אתר טוב וזה איך אני מבטל את החסימה על האתר הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לאחר הגדרת web interface איך אפשר להתחבר מרחוק (אם אפשר את הסינטקס "http://IP:56667") אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ואו איזה סוג של כתוביות התוכנה יכולה להציג..? לא הצלחתי להפעיל כתובית SRT על סרט..?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-