עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מסך SAMSUNG206BW והדף אינטרנט שלי בגודל חצי איך אפשר להגדיל אותו בלי לאבד את האיכות?

2. Started by edi17,

בוקר טוב לכולם! אז ככה... עד לפני כמה ימים הייתה מותקנת אצלי במחשב תוכנה שדרכה ראיתי את כל הסרטים ששמה RadLight! תוכנה טובה, פשוטה, תומכת בכל הפרמטרים האפשריים לראות סרטים - אך היא תומכת בפרסומות ואף שולחת חומר על כל מה שאני משתמש במחשב שלי! אז מחקתי אותה בצער וביגון עמוק! אני מבקש את עזרתכם בחיפוש אחרי תוכנה טובה כמעט כמו RadLight שתתמוך בכל הפרמטרים - תהיי פשוטה ( לא אכפת לי גם אם מסובכת...) - אבל העיקר שלא תשתיל לי קבצים של ריגול במחשב!!! מחכה לתשובות בקוצר רוח! בתודה אדי!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Dano,

שלום אנשים! אני רוצה בבקשה שתציעו לי תוכנות אנטי וירוס איכותיות שלא גוזלות הרבה משאבי מערכת ובקיצור לא תוקעות את המחשב.. תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, לאחרונה החלטתי לשדרג את עצמי מתוכנות העריכה החינמיות שבאות עם המחשב / שיש באינטרנט בחינם. לאור העובדה שאני משתמש במאק, ואין לי 1,000 דולר להוציא על פרימייר (שאיתה דווקא יש לי לא מעט ניסיון אבל היא באמת יקרה), אני נוטה לבחור ב-final cut express 4 של אפל. האם יש המלצות לתוכנות מתחרות, או לחילופין ביקורות ודעות לגבי fce4? נגיד פרימייר אלמנטס היא רק לווינדוזץ למאק יש רק את גרסת הפרו היקרה. התקציב הוא מקסימום 200 דולר (עלות התוכנה של אפל), והשימושים הם מזדמנים בלבד אבל אני רוצה משהו שמאפשר לי שליטה יחסית נרחבת בו. המחשב הוא איימאק 21.5 אינץ' עם 4gb זכרון ומעבד core 2 dou 3.06ghz. תודה.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  5. למשהו יש תוכנה טובה ...לא חדשה מידי אני רוצה משתמשים...תוכנה שאני יוריד בה תו=כנות גדולות בעיקר

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. שלום לכולם אני משתמש בתוכנה ACDSEE PRO 2.5 להצגת ובחירת תמונות. כאשר אני במצב של הצגת תמונות מוקטנות (thumbanils) ואני רוצה לבחור תמונות מסויימות, אני משתמש במקש הקונטרול לחוץ ואז מסמן את התמונות שאני רוצה בעזרת העכבר. האם ישנה אפשרות בתוכנה שתאפשר לי בחירה שכזו ללא החזקת מקש הקונטרול אלא רק עם העכבר? במידה ואין בתוכנה אפשרות שכזו, האם יש תוכנה אחרת מומלצת שכן יכולה לענות לי על דרישה זו?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום, יש לי את האנטיוירוסkaspersky 6 ומשום מה הוא מודיע לי על כל דבר פשוט אפילו אם זה לא וירוס. למשל, אני מתקין icq6 והוא מודיע לי על איזשהו קובץ ואז אני אומר לו שזה בסדר ולאחר שניה בא קובץ אחר וכו.. זה קורה המון אפילו אם זה לא התקנות של דברים .. איך אני מבטל את ההודעות האלה? תודה !

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by ben007,

לילה טוב לכולם יש לי לפני טעינת הווינדווס מסך BOOT כזה שמבקש ממני לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להריץ 1) XP PRO 2) XP HOME על המחשב יש לי רק XP PRO ( היה לי ממזמן HOME וכנראה שהוא שמר אותו בסיסטם ) עכשיו איך אני מבטל את המסך BOOT הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  9. יש לי נוד 32 5 והוא מבקש ממני להתקין את העידכונים של הווינדוס איך אפשר לבטל עידכונים של הווינדוס בנוד 32 5

10. יש לי TLN-Bittorrent 4.0 , 2 מחשבים עם רשת, ו2 קווי אנטרנט. במיקרה יצא שעל שני המחשבים יורד אותו טורנט. עכשיו הטורנט עצמו גדול מאוד ובשביל לחסוך זמן רציתי לדעת אם במקום סתם למחוק טורנט אחד אפשר לאחד את כל החלקים מ2 הטורנטים לטורנט אחד. (יש הרבה חלקים בטורנט הראשון שלא ירדו בטורנט השני ולהפך) ובכך לחסוך זמן הורדה יקר. נכנסתי דרך וינדוס לתקייה איפה שהקבצים, אבל לפי וינדוס הגודל שלהם הולך לפי השם שלהם, ולא לפי מה שהביטורנט מראה לי. מישהו יודע איך אפשר לאחד את שני הטורנטים לאחד, אם בכלל? אודה אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  11. אני רוצה להפוך בעזרת פוטושופ כל צבע מסויים בתמונה מסויימת לצבע אחר, כלומר, היה לי מסמך שקיבלתי במילואים האחרונים שלי שאני צריך לפקסס, עכשיו, המסמך הודפס במדפסת סיכות מעפנה שכמעט נגמר לה הדיו, אז הכתוב הודפס בהיר מאוד, כשניסיתי לפקסס אותו הדף יצא חלק, אז לקחתי את המסמך וסרקתי אותו והגברתי בעזרת פוטושפ את הניגודיות והבהירות למצב כזה שניתן לקרוא טוב את מה שכתוב, אבל, שאר הדף שאמור להיות לבן הפך באופן טיבעי לאפור (גון אחיד של אפור), עכשיו אני מעוניין להגדיר לפוטושופ שכל פעם שהוא נתקל בגוון האפור המסויים הזה בתמונה הוא יהפוך אותו ללבן, וככה ישאר לי אותיות כהות ויפות שיעברו בפקס על רקע לבן חלק. מישהו יודע איך מבצעים את זה בפוטושופ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by Eviljelly,

אני מנסה לבנות דיסק עם מצגת תמונות אבל לא בתור סרט אלא בתור תפריטים , למישהו יש מושג איך עושים את זה או איזה תוכנה עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  13. Started by dd7,

אני צריך עזרה או יעוץ לבניית חדר בשביל קטלוג למיטות משו בסגנון הזה : בתמונה הראשונה אני הורדתי את האובייקטים מהאנטרנט וסדרתי אותם בחדר חוץ מהמיטה שצולמה. מה שאני רוצה זה לעשות איזה חדר מודל.. ועליו מלביש תפאורה תמונות שידות וכו'.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים, צריך את עזרתכם בבניית טבלה חכמה שאמורה לשמש כמעקב אחרי תפריט תזונה. למעשה מדובר בטבלה שמקושרת לטבלה נוספת שהיא בעצם מספקת לה נתונים יבשים. אני מצרף צילום מסך של הרעיון שעומד מאחורי טבלה מס' 1 - זוהי טבלת נתונים שמשמשת ככלי עזר לצורך חישובים בטבלה מס' 2 בהתאם למשקל המזון צריך לקשר בינהם באיזה שהיא צורה רק שאין לי מושג כיצד אשמח לכל עזרה מכם

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by RayZ,

ערכתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005 והנה התוצאות,צריך עזרה אם טוב: מעבד,משתווה ל: Intel Pentium 4-C 3Ghz 512l2 לוח אם משתווה ל: בעיקר,נע בין ה: nVIDIA nForce 2 2xPC2700U CL2.5 DDR ל VIA KT333 PC2700U CL2.5 DDR זיכרון משתווה ל: SiS 645DX PC2700U CL2 DDR (לא יודע איך זה קשור,אבל יעזור כנראה)

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. אני מנסה כבר מעל שבועיים לסדר לבתי הצפלונת את המחשב ללא פתרון ..סרטים מסוגים שונים של פורמטים בכונן הקשיח{7200-wd} כולל סרטי דיוידי בכונן הדיוידי{lg-gsah10n} לא מתנגנים חלק אלא עם תקיעות מדי מס' שניות ואין סינכרוניזציה בין הוידאו {כרטיס מסךnvidia 64mb} לקול {sbluster pci64} עדכנתי דרייברים,מערכת ההפעלה מעודכנת,התקנתי פאקים של מקודדים שונים התקנתי נגנים שונים ולפני כל התקנה של פאק או נגן הסרתי קודם את הקודם,ביצעתי פורמט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה ועדיין אנלא מצליח למצוא תבעיה לכל מי שיש קצה חוט בבקשה ......... הנה פרטי המחשב: שם מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional גירסה 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 יצרן מערכת הפעלה Microsoft Corporation שם המערכת יצרן המע…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by t-tomer,

אהלן, אני משתמש בדפדפן פיירפוס 3.03, ולאחרונה יש לי בעיה קטנה - לגבי סיסמאות ושמות משתמשים באתרים, הוא זוכר אותם, אבל הוא לא מחובר אוטומוטית. כלומר- כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ונכנס מחדש לאותו אתר, הוא זוכר את הסיסמא אבל לא מחבר אותי ישר כמו שביקשתי בסימון באתר(ככה לגבי כל אתר). ניסיתי לחפש בהגדרות אם יש אפשרות כזאת, לא מצאתי. גם ניסיתי להתקין מחדש על ההתקנה הזאת וכנראה זה שמר הגדרות או משהו אז עדיין זה ממשיך. בבקשה תעזרו לי לאתר את המקור לבעיה, תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

תראו בZone Alarm שלי יש Anti SpyWare, הרצתי את זה.. ומאז שאני מנסה לעשות Start >> Control panel / לעשות על קיצור דרך מאפיינים ואז find target זה פשוט לא מוצא את התיקיה! מה עושים? ניסיתי לעשות system restore וזה פשוט נכשל משום מה.. מה לעשות

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  19. Started by GiDo,

לאחד מחבריי נמחק בטעות האאוטלוק אקספרס 6. הוא משתמש בווינדוס XP. ניסיתי לעזור לו באמצעות אופציה הוספה\הסרה של תוכניות והתקנת מרכיבים חדשים - בדיוק מה שהיינו עושים בגירסאות קודמות של ווינדוס. אבל כלום לא עוזר. אפילו נסיון להתקין מחדש את האקספלורר עם האאוטלוק נענה בשלילה ע"י המחשב שמודיע כי יש עדין עבודות שיגור דוא"ל הממתינות לתורן. ANYBODY?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  20. שלום חיברתי למחשב נייד (דל 520) עם וינדוס 7 מקלדת אלחוטית מיני (RII MINI) והכל עובד בסדר המחשב זיהה את החומרה והעסק עובד. הבעיה מתחילה שחיברתי את הנייד למסך טלויזיה באמצעות חיבור וידאו ואודיו נפרדים (אין לנייד HDMI) עכשיו השלט האלחוטי מפסיק לעבוד ! מה יכולה להיות מקור הסיבה ? על פניו נראה שאין קשר בין הדברים לא כך ? לשם בדיקה עשיתי זאת שוב ושוב ואותה תוצאה! כאשר נכנסתי למנהל ההתקנים שהנייד מחובר לטלויזיה אז מופיע חיבור USD פעמים משום מה ! הסרתי אותם ונתתי למחשב להתקין מחדש אבל אותם בעיות שוב ושוב מה זה קטע מוזר ! יש למישהו פיתרון? :s05:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yoramns,

יש לי מחשב עם לוח GA-P35-DS3L התקנתי מערכת הפעלה win 7 הבעיה שאני לא מצליח להפעיל רשמקול ניסיתי כמה אפילו קניתי חדש עדכנתי את הדריברים מהאתר של החברה אבל עדין הבעיה ממשיכה השמח מאוד לעזרה הילד משגע אותי עם המשחק CS

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ofirk,

לא מזמן היה לי איזה WORM במחשב שניקיתי אותו עכשיו כאשר אני הולך ל RUN או הפעלה איך שלא תקראו לזה ומנסה להיכנס לפקודות כמו cmd , regedit עולה מסך שחור קטן כזה ונסגר אחרי חצי שניה יש דרך לתקן את זה או לשחזר את זה או משהו? אם כן בבקשה תגיבו

23. Started by RedHawk4,

שלום לכולם ותודה מראש ניסיתי לאחרונה להתקין חלונות וויסטה דרך ה-Boot אבל אחרי שזה טוען את הקבצים מופיע לי המודעה הבאה: "STOP: C00002la {Fatal System Error} The initail session process or system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xC000001 0x0010034C). The system has been shut down." ואני לא יודע מה לעשות?!?! שוב תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. יש לי בעיה של תקיעות וקפיצות בלתי נסבלות בסאונד שיוצא מהכרטיס קול (לא משנה מאיזה תוכנה\פורמט צליל) כאשר Azureus פתוח ומעלה קבצים. לא מצליח להבין למה Azureus (ורק התוכנה הזאת) גורמת לתקלה הזאת! והנא חלק מהדברים שכבר ניסיתי זה לא הדרייבר - השתמשתי בדרייברים של Youp-Pax והם לא עשו כל בעיה מיוחדת לפני כן אך בכל זאת מחקתי אותם לגמרי (השתמשתי גם בתוכנה "Driver Cleaner Pro" כדי להסיר) וכרגע אני משתמש בדרייברים שמגיעים עם חלונות - לא עוזר. אין כל קשר לעומס על המעבד - הבאתי לנגן עדיפות Realtime וזה לא עוזר בגרוש. זה לא הנגן - ניסיתי את WMP, BSPlayer, Winamp בכולם אותו בעיה. זה לא codec - התקלה מתרחשת בעת נגינת כל פורמט לא משנה איזה WAV/OGG/MP3 וגם בסרטים. ניסיתי למחוק לגמרי את Azu…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by lordgod,

אני רוצה תוכנה כמו זאת : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אך איני רוצה שתסתיר את כל החלונות ושתהיה מאחורי כל דבר ,שלא תסתיר אייקונים וכו' .. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.