תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות את הרקע של התמונה למשהו נחמד... אחי מועמד למועצת תלמידים ואני רוצה לעשות לו תמונה יפה אם אפשר גם לעשות מהתמונה הזאת איזה סטיקר משהו חמוד.... \ ד"א אם יותר קל לשנות את הרקע שהתמונה קטנה אז אתם יכולים להקטין אני צריך את התמונה בגודל של רבע דף (A4)+- ככה שאתם יכולים לשנות את הגודל אם זה יותר קל..... ואני לא צריך משהו יותר מידי מיקצועי אמיתי... גם איזה רקע כחול אם איזה סימניפ או משהו כזה יהיה טוב http://img147.imageshack.us/img147/3272/14971512149715031502150co5.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אחותי אומרת שהיא יכולה לקרוא את ההיסטורי של המסנג'ר שלי למרות שאני לא סימנתי באפשרויות התוכנה את האופציה לשמירה של היסטורי ....ומשום מה נראה לי שהיא צודקת . קצת מלחיץ הקטע הזה ..מה שאני רוצה לדעת אם זה נכון ואפשרי ובמידה וכן , לדעת איך לבטל דבר כזה ! אני מקווה שזה לא בקשה הנוגדת את חוקי הפורום כי ממש לא ענייני איך עושים אלא איך מבטלים את זה . תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי מחיצה ששימשה אותי לאכסון הרבה מידע (בעיקר שירים). גודלה היה בערך 65GB. השתמשתי ב-Partition Magic בפונקציה ה-Redistrebute Space וזה גרם לווינדואס להכשל ב- Boot Up. כרגע הכונן יושב כPrimary Slave וכונן אחר מריץ את ווינדואס. חוץ מהמחיצה שנמחקה, שאר המחיצות נגישות. יש לי 70 ומשהו גיגה של Unlloacted Space. האם יש תוכנה ספציפית שאתם ממליצים עליה לשחזור המידע? האם היה למישהו ניסיון עם בעיה דומה? תודה רבה על כל סוג של עזרה (אפילו תנחומים).
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
וההתקנה שיש לי היא מהאתר של לוג'יטק,והיא ההתקנה הכי עדכנית באמת יכול להיות שאני קודם צריך להתקין את הדיסר המקורי שהיה לי ואז את ההתקנה מהאתר של לוג'טק(ההכי עדכנית) דרך אגב ההתקנה עבדה לי לא מזמןףפשוט עכשיו המחשב אחרי פירמוט
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
הדגם של המחשב הוא מסוג intel d102ggc2 מצאתי את כל הדריברים חוץ משני דריברים: 1) כתוב שלא מזוהה הדריבר של pci אני חושב שזה השם המלא אבל לא בטוח: pci express* x16 2)הוא לא מוצא את הדריבר של ה usb ואני לא יודע מאיזה סוג הוא. הבקשה שלי אם תוכלו למצוא לי את הדריברים האלו להורדה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
היי חברה!! אני מעוניין לחבר את הוידאו למחשב על מנת להעביר חומר מקלטות וידאו ישנות ולצרוב אותם על דיסק בפורמט AVI. איך אני מחבר את הוידאו למחשב? האם אני צריך כרטיס עריכת וידאו (ואיזה מומלץ)? ובאיזה תוכנה אני משתמש... תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
וכשחוזר המחשב אחרי איתחול, עקב מה זה קרוה? זה לא קרה בעבר.... לא מזמן התקנתי אי מיול חדש.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
חפש תוכנה להגבלת מהירות כמו netlimiter, netpeeker. האם יש עוד תוכנה? והאים יש אחת חינמית?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום האם יש תחליף לרובופורם שיעבוד טוב על firefox יש לי רובופורם אבל זה מוגבל במס הרישומים
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
שלום קופץ לי החלון הזה מה אני אמור לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום כולם , אני מחפש תוכנה טובה ליצירת פונטים. יש המלצות ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן ב FF להפעיל ולהפסיק את הצגת FLASH על ידי כפתור או מקש קיצור תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לערוך טאגים של ID3 באופן המוני כלומר שאני לא יצטרך שיר שיר אבל בעקרון אני לא מחפש תכונות מסובכות מדי אני יראה תמונה שתראה מה אני רוצה : http://img513.imageshack.us/img513/4769/id3id6.jpg נכון יש פה 2 אפשרויות לטאגים ID3V1 ו-ID3V2 שפשוט כל השירים שיש לי על המחשב שיהיה להם רק ID3V1 כנראה הנגן לא תומך ב-V2 .. כי העתקתי שיר והוא לא זיהה והעתקתי שוב אחרי שמחקתי את ה-V2 והשארתי רק את ה-1 והוא כן זיהה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בבוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים. זה די מלחיץ אותי
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מחפש את הגירסה הכי אחרונה של Windows Media Player 11 להורדה ישירה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ניסיתי התקנה מחדש וזה לא עוזר יש לי מסנג'ר לייב ווינדוס אקס פי פעם רואים שחור פעם נעלמת תיקייה מהמסך חרפן לגמרי
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אם אני מעוניין להתקין Windows 2000, Windows 2003, Windows XP ו- Windows Vista באיזה סדר אני אמור להתקין אותם? האם ליצור מחיצות לוגיות לדיסק? האם יווצר תפריט BOOT אוטומטית ואם לא איך אני יוצר אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שאני מנסה להכנס לאתר כלשהו אז זה לא נכנס ורושם לי ככה Please enable referers in your firewall or browser מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה סבבה דיסי... הכנתי את ההגדרות כמו שצריך כל מה שעלי כעת לעשות זה לשנות את ההגדרות של הנתב(ראוטר) שלי....אין לי בעיה לעשות זאת...הבעיה היא שאם אעשה זאת.המחשב שלי לא יהיה מוגן. וזאת בגלל שאין לי פיירוול. לא,אין לי הוא לא עובד הוא מקולקל אני מתארת לעצמי שהתקנת פיירוול חדש יותר מסובכת ממה שזה נראה... אז שאלה יש לי האם הסיכון ,בהנחה ואני כן אפתח את הפורטים דרך הנתב,גבוה מספיק כדי שהאקר מסוים או כל סוס טרויאני יכנס?או שזה לא כ"כ קריטי...מה כדאי לי?מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי במחשב הישן שלי את הדרייברים של VIA אין לי בתפריט התחל אפשרות turn off computer יש רק log off ואין אפשרות RUN ניסיתי ALT +F4 והוא כותב לי the operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system adminstrator כנ"ל גם לגבי windows key + R ככה שאין אפשרות בכלל לכבות את המחשב או להשתמש בפקודת RUN עד שאני עושה logoff ומחליף משתמש HELP :s05: הנה זה בדיוק הבעיה שלי: http://www.cisco-cert.com/Windows_XP_General/625594-Shutdown-Button--Run-Command-Disappeared
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס מסך הבא: ATI X1950PRO 256 לא מצאתי באתר של ATI (כנראה לא חיפשתי טוב). עוד משהו...אילו דרייברים עדיפים יותר ? של הכרטיס עצמו או של הציפ ? (או שיש עוד אחד שאני לא מכיר ?) תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי את כל האפשרויות שבעולם אני לא מצליח להסיר את אקספלורר 7 יעני מה? התקנתי את זה וזהו ? מיקרוסופט לא בנתה הסרה לזה ? כל הכבוד ממש נפלא מנסים להכנס בכח ללקוח והאמת לא מרוצה מהדפדפן הזה אין כמו פיירפוקס תודה טוב תודה לכולם הצלחתי בסוף
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אחרי התקנת IE7 הטקסט במחשב הפך למתושתש. נראה מן אפקט החלקה (smooth) שרק עושה כאב ראש מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
תראו בתמונה מה הארור שהוא נותן לי(לא חסמתי אותו בפיירוואל או משהו) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-