תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה כשאני רושם משהו נגיד בגוגל אז זה שומר לי את זה ואת ההסטוריה של מה שרשמתי קודם.... וזה ממש מציק לעין... אז אם מישהו יכול להגיד לי איך משנים את זה כדי שזה לא יופיע לי יותר? (FIRE FOX)[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 18:17:54 לא חשוב...תודה בכל מקרה (: הצלחתי לבד
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
קיבלתי אותה יחד עם ה-IPOD שלי ודרך התוכנה אני מעביר את השירים ל-IPOD? ואם כן אז איך עושים את זה ואם לא אז עם איזה תוכנה אני יכול להעביר. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
התוכנה צורכת המון אני חושב, כי המעבד שלי (AMD x2 4600+) לא מצליח לסחוב אותה ממש, גם אם אין עוד הרבה תוכניות פועלות באותו זמן. הגיע הזמן לשדרג מעבד? או שהבעיה בתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הסורק הזה ואין לו דרייבר, מצאתי לו דרייבר כלשהו אבל הוא לא עבד. יש דרך להפעיל אותו?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
כבר הופיעה פה שאלה כזאת אבל לא ענו עליה.... בתוכנה AVISubtitler גרסה 0.25 כשאני בוחרת סרט וקובץ כתוביות ורוצה לצרף מופיעה לי ההודעה NO VIDEO STREAM IN INPUT AVI איך אפשר לפתור את הבעיה בתוכנה הזאת? כי אני לא רוצה להוריד תוכנות אחרות.... TNX...
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, יש לי עמוד שהכנתי בפוטושופ שהוא מעין TEMPLATE לכל הספר שאני מעצב.. חוץ משכבה אחת שצריכה לשנות גוון וצבע בכל עמוד, וחוץ מהטקסט השונה- העמוד אותו דבר לאורך כל הספר זה הרבה טקסט להכניס לכל עמוד, כך שבפוטושופ (שהוא אפילו לא ME) זה יהיה סיוט.. אני צריך להגיש לבית דפוס את הספר בקבצי PDF. יש דרך לעשות את זה יותר פשוט ולא לשמור אלף קבצי PDF דרך פוטושופ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי רשת של כמה מחשבים בבית, אני מחפש דרך שבה אני אוכל לנטר את הטמפרטורות של כל מחשב שמחובר לרשת (כמו SPEEDFAN רק ששולח את הנתונים למחשב אחר ברשת במקום להציגו על המסך). מישהו שמע על דרך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי קובץ MKV די עמוס 2 סאונד 7 SUB איך אני משפץ אותו ומוריד ממנו רצועת סאונד אחת ו5 SUB?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://www.semanticfrontier.com/gallery/d/338-2/RC1_Desktop.png אני צריך את הרקע ששם ברצולוזיה של לפחות 1280X1024 בבקשה עזרו לי... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
היי כרגע אני משתמש בתוכנות גיבוי imagex וghost32, על איזה תוכנת גיבוי אתם ממלצים לי להשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את פוטושופ כשאני נכנס לפוטושופ זה מבקש ממני עוד סיסמה ולמלא פרטים את הפרטים אני יכול למלות אבל אני לא יודע מהי הסיסמה השתמשתי בסיסמה כבר בהתקנה בעלת 6 תיבות ועכשיו זה מבקש סיסמה בעלת 5 תיבות איזה סיסמה לכתוב ומה עושים???צריך תשובה דחופה אף אחד לא עונה לי תודה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי כרגע FlashGet והוא כל פעם מביא לי את העצבים . למשל אני מוריד קובץ ראר עם תמונות (לא חשוב מה אני מוריד זה עושה את זה לכול קובץ ) זה תמיד נתקע לי על 99% ויש קבצים שאחרי מלא זמן הוא מסיים להוריד ויש קבצים שהוא לא מסיים את האחוז האחרון . אם אני מוחק את ההורדה אז אני לא מצליח לחלץ מהראר . את הקבצים שהוא מסיים להוריד הקובץ נקרא winrar archive ואת הקובץ שהוא לא מסיים נקרא JC file . ובקובץ של ה JC יש בעיה בחילוץ . אז אני מחפש המצלצה למנהל הורדות טוב וחינמי . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני משתמש בoutlook express ומדי פעם מישהו שולח לי אימייל כשבמקום אותיות בעברית אני רואה ג'יבריש. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בהצגת וידאו באתרים מסוימים ומפנים אותי להורדת Flash Player אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הנגן ניסיתי מכל מיני דפדפנים אך ללא הועיל וגם לא מקבל חיווי על שגיאה מסוימת פשוט רואים חלון לבן עם סמל של הפלאש אנא עזרתכם האדיבה והמהירה נ.ב מותקנת מע הפעלה XP PRO על מחשב חדש תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בנושא סינכרון יומן גוגל בין הנייד למחשב. הארועים שאני יוצר באפליקציית יומן גוגל שבנייד(אנדרואיד) אינם מופיעים ביומן גוגל שבמחשב הנייח. אודה לעזרתכם האדיבה בברכה צביקה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי עשרות דיסקים DVD לילדים לקטנה שלי, הבעייה שהיא תמיד מצליחה לשים עליהם יד ובסופו של דבר כולם נהרסים האחד אחרי השני. אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות להמיר את הדיסקים מ DVD לפורמט שהמחשב (וה PS3 - חשוב) ידעו לקרוא. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה דרך itunes. לאחרונה אני לא מצליח לפתוח אותו. לא עשיתי שום שינוי במחשב אין לי מושג למה זה קורה. סריקת המחשב ע"י adaware ן spybot לא מעלה דבר מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח להעביר ממחיצת C לD כמה גיגות... הוא פשוט לא נותן לי אין שגיאה או משהו הוא מפעיל הכל מחדש ואומר שהוא עשה COMPLETED ובסוף אני רואה שהוא לא העביר כלום ... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה ^^ כי אני רוצה למחוק אותה אבל אני לא יודע מה היא עושה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום! אני עובד על מצגת כלשהי בממדים של דף A4. אני אנסה להסביר מה הבעיה בתקווה שאצליח - מכיוון שלאחר שאני עושה ZOOM IN אני לא רואה את כל הדף, אז אני גולל עם העכבר למעלה/למטה לחלקים התחתונים/העליוניים. ברגע שאני גולל יותר מדי זה מעביר אותי לשקף הבא/הקודם. אם הצלחתי להסביר את עצמי ולמישהו יש פתרון - אני ממש אודה! תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הסבר קצר לפני: קניתי מחשב נייד של LENOVO N200 ואני רוצה לפרמט את הVISTA ולהתקין במקום XP, אך כאשר אני מכניס את הדיסק של ה XP להתחלת הפירמוט אחרי כמה דקות שהוא מתקין את פריטים ההתחלתיים הוא פתאום רושם לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drivers installed in your computer make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is currect. this may involve runing a manufacturer-supplide diagnostic or setup program setup cannot continue.to quit setup, press f3 אם מישהו יודע מאיפה אני אמור להשיג את הדרייבר הזה של הדיסק הקשיח זה יעזור מאוד כי כנראה בלי זה אני לא יכול לפרמט (וגם א…
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעשות snapshots בכל רגע נתון ושאפשר יהיה להחזיר מערכת לנקודה שאותה שמרתי. בדומה לתכנה של radix. תודה! (עדיפות לתכנה חינמית אבל אני גם מוכן לשלם אם זה במחיר של תכנה ביתית)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, תהיתי האם ניתן ליצור קובץ שבהפעלה שלו מעלה אוטומטית מספר אתרים \ תוכנות שונות. לדוגמא בלחיצה יפתחו מספר לשוניות בFF וגם WINAMP ווכד'. יתרה על כך, האם ניתן להגדיר לאתר שהDEFAULT שלו לא שומר נתונים (בנקים, מכללה וכד') שכן ישמור את הנתונים ויכניס אותם אוטומטית? תודה רבה! צחי
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-