תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש ולאחר שסימתי את כל התקנות התוכנה (ווינדוס נורטון וכו') גילתי לזוועתי שלאחר שעה של עבודה האינטרנט המהיר מפסיק לעבוד וכאשר אני מנסה ללחוץ על ctrl alt del אני מקבל את ההודעה the application failed to initialize properly (0x00000017) אני כבר אובד עצות וכבר ניסיתי כל בדיקת ווירוסים וספייור שיוכלתי למצוא ואפילו התקנתי מחדש את הווינדוס אני אודה לכם מקרב הלב אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
השתמשתי קצת במדיה מונקי(MEDIAMONKEY) וזאת הייתה יכולה להיות תוכנה טובה אילולי היו לה בעיות בסריקה של המוזיקה(מסיבה כלשהיא התוכנה אף פעם לא סיימה לסרוק עד הסוף את כל התיקיות).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבר חשבון של האימייל שלי בבזק ואני רוצה להוסיף לזה את האימייל שלי בוואללה איך אני עושה אתה זה?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המשחקים לא עולים לי ... זה התחיל מה uefa עכשיו זה במשחק בטל פילד 2 .. , אין המשחקים מסרבים לעלות לי הוא אומר שאין לי דריפקס 9 ... חבר שלי אמר שזו הבעיה ... לא יודע אני מנסה להתקין הוא אומר שאי אפשר .. אך אפשר למחוק את ה דירפקס 9 ?... ולהתקין .. מחדש ניסיתי עם הדרייברים כלום ..
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה תוכנה יש להמרה של MOV לAVU וGIF לAVI...?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה ידידותית (ורצוי חינמית ) לעריכת סרט DVD. יש לי מס' סרטונים בפורמטים שונים (asf, avi, mpeg, mpg וכו') שאני רוצה להכין איתם סרט DVD עם תפריט והכל ( ממש DVD ולא VCD או משהו דומה). יש לי תוכנה מסויימת שקיבלתי עם המחשב החדש ועם צורב ה - DVD אבל משום מה היא נתקעת לי לאחר שהיא משלימה 5% בלבד מההכנה לפני הצריבה (בטח קידוד או משהו). בעצם, היא לא ממש נתקעת אלא יותר נכון לומר שהיא לא מתקדמת, היא מראה שהיא עובדת, וכתוב גם שזה מכין את הכותרות/תפריט וכו' אבל זה לא זז במשך שעות מעל 5% (מעל 10 שעות) בכל מקרה הייתי רוצה לנסות תוכנות אחרות אם יש. אגב לתוכנה שיש לי קוראים POWER PRODUCER תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תמונות איכותיות ברזולוציה מאוד גבוהה של גלשני רוח, לצורך השתלה של תמונה על תמונה. המטרה היא לקחת תמונה של גלשן רוח, ולהשתיל עליה תמונה של אדם שעומד על הגלשן ומחזיק בידית של המפרש, כך שזה יראה כאילו שהוא גולש בים עם גלים גבוהים, או יוצא מ"צינור", ולפתח את התמונה בגודל של 60hX40w בערך. מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא תמונות מתאימות (חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי תמונות מתאימות ברזולוציה גבוהה)?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DIVX לדוגמה ושיהיה בו תפריט שיוצג בדיוידי. עם NERO לפי מה שהבנתי אפשר שיהיה תפריט רק אם צורבים ל VCD. עוד משהו אם אנחנו בנושא הדיוידי : איך אני עושה שהדיוידי יציג לי גם כתוביות ? שמעתי שצריך להפוך את השם של הקובץ של הכתוביות כמו השם של הסרט, לדוגמה : הסרט - Spiderman.avi .. והכתוביות - Spiderman.sub . ככה צריך לעשות ? אני צריך תשובה לשתי הדברים. תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים ואת התוכנות אבל אני לא יודע עם המצלמה עובדת ניסיתי להתעסק עם התוכנות ואני לא יכול לראות את עצמי כדי לדעת אם זה עובד , מה צריך לעשות כדי לבדוק אם היא עובדת?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
באופן מפתיע מאוד המחשב שלי לאחר זמן ממושך בXPLORER הציג לי את ההודעת שגיאה שלח\אל תשלח וכמובן סגר לי את האינטרנט! אני חושב שזה מהאנטי-ווירוס שלי (נוד32) מפני שכשעשיתי עוד פרטים על הבעיה (בהודעת שגיאה שלח\אל תשלח) הוא הראה לי IMON שזו לשונית באנטי ווירוס שלי שגם תקעה לי תוכנות אחרות כגון:ביטורנדו... וסידרתי את הבעיה שבכך ששמתי את הקובץ הפעלה של הביטורנדו ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON ... עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם באמת יש קשר בין האנטי ווירוס להודעה? והאם יש סיכוי שאם אני אשים את הXPLORER ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON זה יעזור? יש דרך אחרת ממה הבעיה הגיעה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איך צורבים בנרו מוזיקה בלי ההפסקה של 3 שניות בין שיר לשיר?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלומלום. הותקן לי בעבר על המחשב ע"י החברה ממנה קניתי אותו - symantec antivirus. (אין עליו שום פרוט פרט לכך, זה לא נורטון, משהו אחר. פרימיטיבי יותר). בימים אלו הורדתי למחשבי אנטיוירוס טוב יותר אשר יגן על מחשבי ביתר נאמנות (אני מקווה). רצוני היה להחליף בין השניים. מטלה פשוטה כך חשבתי. התקנתי את החדש והתפניתי לחיסולו של הזקן. מסתבר שהוא לא חושב ממש כמוני, די טוב לו במחשב שלי. לא הצלחתי להוריד אותו בשום אופן, איומים לא עובדים... ניסיתי דרך ההוספה/הסרה של תוכנות הרגיל של ווינדוס, הוא תמיד מנסה בעקבות כך לתקן את ההתקנה שלו ומחפש בשלב מסויים את חבילת ההתקנה (msi.*) אותה הוא לאמצליח למצוא משום שהיא פשוט לא מתקיימת על מחשבי, שם הוא מחליט שהוא נשאר ונגמר המשא ומתן. ניסיתי להיות יות…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים פה או בתוכנה, פה נאה לי הפורום המתאים. ראיתי שיש במסנגר אפשרות לשלוח הודעות טקסט (לחצן ימני על אחד השמות-> שלח אחר-> שלח הודעה לנייד), אבל אצלי האפשרות הזאת אפורה (חסומה). הכנסתי את המספר שלי לפרופיל כדי שחברה שלי תוכל לשלוח לי הודעות, אבל גם אצלה האפשרות חסומה. כשלחצתי על הכפתור הגדרת ניידות (או משהו כזה) הוא שלח אותי לאתר של MSN MOBILE ושם לא הבנתי מה צריך לעשות. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהגידלי איך בכל זאת להפעיל את האפשרות הזאת (אם בכלל אפשר). אביעד.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
משום מה כל פייל ויעדאו שאני מעלה נפתח דרך ACDSEE איך אני מבטל את זה? נכנסתי לפרופרטיז ולא ראיתי שום דבר שמבטל!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני לוקח תמונת JPG ומעלה אותה על גוף במקס?? ועוד משו מישו יכול בבקשה להסביר לי קצת על המעוני רינדור מה ההבדלים בניהם.....קצת שמות של מנועים מומלצים וכ'ו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש כבר זמן רב בתוכנה סבבה DC, והרבה זמן שאני לא יכול לראות תמונות מאתר וואלה, כאשר אני נכנס לדף הבית, ויש את הכותרות של הכתבות, אני לא רואה את התמונות, במקום זה אני רואה ריבוע לבן עם X אדום בתוכו (חבל שאת הפרסומת אני עדיין רואה טוב מאוד), כנ"ל גם בתוך האתר, כשאני קורא כתבות וכו' - לר רואים תמונות. לאחרונה התקנתי את התוכנה לחבר, וגם הוא נתקל באותה בעיה בדיוק! למישהו יש מושג מה הבעיה? (אני אציין שעוד משותף לשנינו שאנחנו מחוברים לראוטר של אדימקס ופתחנו את הפורטים המתאימים לתוכנה)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בזה באתר של אחד המרצים לשעבר שלי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה היא לשלוח פקס דרך המייל באמצעות תוכנה כלשהיא - ולא ע"י אתר ומפציץ את הפקס בפרסומות. פשוט יש לי מסמך ואני רוצה לשלוח אותו בפקס, ואין לי מודם פקס. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכם, הורדתי את האנטיוירוס, גירסה 2.5, מהאתר של ESET. הבעיה היא שהסיסמה וה-USERNAME, איתם הורדתי את התוכנה, לא עובדים על השרת ממנו אני צריך להוריד את העידכון . איך זה יכול להיות? הרי הורדתי אותו באופן חוקי... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אופיס 2003 באנגלית ויש לי כמה שאלות 1.אני לא יכול לעשות בדיקה לשגיאות כתיב בעברית באוורד ואני חייב את זה ללימודים האם יש איזה תוסף? 2.מה זה שאר התוכנות שיש בדיסק חוץ מהאופיס? OneNote,FrontPage,Visio,Project Pro?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://img224.imageshack.us/img224/7963/skylight3dv.jpg לא מוצלח במיוחד, זקוק לעוד קצת ליטוש אבל סך הכל נראה לי שיצא בסדר זמן הרינדור היה ארוך משצפיתי אבל לדעתי התוצאה שווה את המאמץ.... לא יודע אם רואים את זה, אבל בכללי ניסיתי לעבוד לפי הדוגמא שPure Gold עשה.. הוא נתן את הקו הכללי... תגובות והערות בונות יתקבלו בבכה.
-
שלום. מישהו מכיר אולי תוכנה שיכולה להוסיף לתמונה ממצלמה דיגיטלית תאריך ושעה ע"פ ה- Metadata של הקובץ (Exif)? זה יעיל למצלמות קנון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-