תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שהלך לתקן את המחשב בחנות מחשבים רגילה שבאזור הטכנאי אמר לו שהזיכרון שברשותו לא תקין אז כמו שאנו מכרים את הטכנאים בישראל אני בתור חבר רוצה לעזור ואני לא מאמין לטכנאי אז אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה היא הדרך הכי טובה לבדוק אם הזיכרון תקין... דרך אגב בדקתי ב mem test והוא השלים 2000% תוך שתי דקות בלי שגיאות בעוד שהזיכרון שיש לי בדק 1555% בתוך כמה שעות אם 0 שגיאות תודה מראש! ואם זה לא הפורום המתאים אני מצטער אז תעבירו
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לניהול לקוחות עבור עסק (מכירה ושירות של מטהרי ומכשירי מים) עם עדיפות לממשק פשוט ושפה עברית (הדרישות מהתוכנה - שמירת פרטי לקוחות והתרעה כאשר הגיעה עת מתן שירות תקופתי), יחד עם זאת תגובה לכל תוכנה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש לי רשימת קשר עם הרבה מאוד פרטים באוטלוק משהו יודע איך אפשר לגבות את הרשימה הזאת שאפשר יהיה להתמש בה אחרי הפרמוט וההתקנה החדשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ואם אפשר אז גם להפוך לשחור לבן... http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=0YVG2848MWG6Y0NM9FAB46SGHV
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה נכנס אליי.. אבל אלה ספייווארים שממש ,אבל ממש לא רוצים לרדת בשום דרך! ניסיתי עם 4 תוכנות נגד ספייווארים,ניסיתי לחפש את הקבצים ידנית,הפעלתי את המחשב במצב בטוח,חיפשתי ברג'יסטרי ערכים, פשוט הכל! אין ,ולא הולך החרא לא רוצה לרדת..אין לי מושג מה לעשות אנשים זה כזה אני במחשב,כעבור כמה דק' קופצים חלונות של פירסומות,וכל מיני שטויות. זה גם התקין לי טול באר של משהו..ניסתי להעיף אותו,לא הלך צירפתי 2 תמונות... והשניה: הראשונה,זה אחד החלונות שקופצים..כמובן שאני לוחץ X .. ואח''כ שאני לוחץ X מופיע לי החלון השני וכמובן שאני לוחץ NO.. אבל אחריי כמה דק',שוב חוזר אני לא יודע מה לעשות אנשים....בבקשה במנהל המשימות,בתהליכים..יש שם תהליך מוזר,כל שניה שאני מו…
-
- 14 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסנג'ר שברגע שמישהו מנסה לשלוח לי קובץ דרך התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון :"מסנג'ר חסם קבלת קובץ זה עקב אפשרות היותו לא בטוח" או משהו כזה.... אני עבד עם מסנג'ר 4.7 ופיירוול + אנטיוירוס נורטון 2005 האם יש למישהו רעיון איך אפשר לגרום למסנג'ר לקבל את הקבצים? תודה על העזרה....
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הרגע גיליתי שתוכנת החיפוש הזאת תופסת לי 1.34 גיגה על המחשב, זה פשוט לא ייאמן אצל כולם זה ככה? אני רץ להסיר את התוכנה, ממש מגעיל אותי.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, צרבתי דיסק תמונות, ועל הצריבה הראשונה הוספתי צריבה נוספת(multisession disk), ובעקבותיה כאילו נמחקו התמונות הראשונות מהדיסק (הדיסק איננו CD RW). ממבט על המאפיינים של הדיסק כאילו קיימים בו 389 MB במקום הקיבולת שלו (700MB). אודה לכל עצה איך אני יכול להיות נגיש ל- session הראשון שנצרב. בן
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אלו קבצי TWG ו PLT ואיזו תכנה פותחת אותם , והאם קיימת גרסת חינם (לצפייה או שינוי ) לקבצים הללו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הרצה של סרט וידאו (לא משנה איזה קידוד ו/או איזה סיומת) נותנת לי את השגיאה: floating point division by zero (תמונת מסך למטה) בנגנים אחרים הסרטים האלה כן עובדים (כולל Media Player ו-MV2Player) גרסה 1.3 של התוכנה, הסרה והתקנה של התוכנה מחדש לא עזרו. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה הדרך הכי פשוטה להעביר קלטת וידאו על מנת לערוך (מספיק רק לחתוך ולמזג קטעים) במחשב, ולצרוב אח"כ כך שניתן יהיה לראות בDVD? רצוי דרך לא מסובכת מדי (בסה"כ צריך לחתוך קטעים)... אבל שתהיה מפורטת, מהם החלקים שנחוצים, מה לחבר איך, עם איזו תוכנה לערוך ועוד.. :s05: *הבנתי שמצלמת וידאו דיגיטלית יכולה לעזור ויש לי אחת כזו- PC330 של סוני, עם פיירוור במחשב.
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חרב שהכנתי לפי מודל אמיתי שנקרא "sword of darkness" יש אותה בכול חנות של דברים יפים לחדר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להחליש או להגביר את מהירות המאווררים שלי(אני צריך שהיא תהיה קלה) פשוט הם מפריעים לי בלילה ואני לא צריך שהם יעבדו על 100% אני חושב ש50% יספיקו. אני מקווה שזה מתאים לפה ולא לפרום OC וקירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי קובץ IMG במחשב. וקובץ .SUB של כתוביות. איך אני מפעיל את הסרט עם הכתוביות ביחד? MV2P לא מצליך להפעיל קבצי IMG, המדייה פלייר מצליח אבל ממש בקושי (מקרטע). היחיד שמצליח להפעיל חלק זה הVLC מדייה פלייר, אבל הוא לא מאפשר להוסיף כתוביות. אז איזה תוכנה אתם ממליצים? יש לVLC תמיכה בכתוביות...פשוט פיספסתי את הכפטור הקטן שם
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב שלי אתמול, ועכשיו האינטרנט אקפלורר עושה לי קצת בעיות. הוא רושם בחלק מן האתרים שיש שגיאה וצריך לעשות איתור באגים או משהו, מישהו מוכן להסביר לי איך לסדר את זה/להתעלם מזה ?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
המשחק המדובר הוא KAIN BLOOD OMEN(הראשון). התקנתי את המשחק מהדיסק(או לפחות ממשהו דמוי דיסק ),וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה. ההודעה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
עכשיו ככה אני לא מצליח להכנס איתה לשרת שלי ניסתי הכל הסרתי אותה התקנתי אותה מחדש לא עוזר פאבים אחרים היא נכנסת אלייהם אבל לשרת שלי היא לא נכנסת כאילו משהו חוסם דווקא את השרת שאלתי את התמיכה שלי לשרת הם לא הצלחו לעלות על זה כפרה עלייכם זה מה זה חשוב לי ככה אי אפש רלנהל את השרת אני ישמח אם תעזרו לי תודה מקרב לב אחים שלי אוה באותכם
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ומעבד והאימול נמחק לי מהמחשב. יש אפשרות לעשות שיחזור של ההורדות והקובץ קליינט ???
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, התקנתי משחק על המחשב ששוקל ג'יגה.. שאני בא להסרה זה רושם לי שגיאה שחסר את הקובץ INSTALL.LOG ועשיתי התקנה מלאה מהדיסק והמשחק פועל בלי בעיות. אתם מכירים אולי תוכנה שאפשר להתקין והיא תסיר לי את המשחק מהמחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך תוכנה שאומרת לי איזה חומרה יש לי במחשב (כמוכרטיס מסך זכרונות וכו) וגם תוכנה על טמפרטורת המעבד תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עכשו נשרף לי הלוח אם ואני חייב תוכנה כדי לראות איזה לום אם יש לי במחשב הקודם תנו שם של תוכנה מומלצת לגלות את המפרטת של המחשב שלי תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי קובץ היסטורי של MSN MESSENGER, שאיכשהו נמחק לי מהמחשב, ואני ממש ממש צריך עצה איך להפעיל אותו. את הקובץ היסטורי עצמו הצלחתי לשחזר באמצעות תוכנה שנקראת RECOVER MY FILES, חילצתי אותו לתיקייה של כל קבצי ההיסטורי במסנג'ר, אל כשאני בא להפעיל אותו יש מן ארור שאומר שאני לא יכול לראות את ההיסטורי למרות שהקובץ עצמו שוחזר כהלכה. השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לתקן את הקובץ או לנסות לגרום לו לעבוד איכשהו כי זה ממש ממש חשוב לי ויש לי את הקובץ עצמו אני רק צריך איכשהו לתקן אותו. תודה מראש לעונים, דודי.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה ידידותית (ורצוי חינמית ) לעריכת סרט DVD. יש לי מס' סרטונים בפורמטים שונים (asf, avi, mpeg, mpg וכו') שאני רוצה להכין איתם סרט DVD עם תפריט והכל ( ממש DVD ולא VCD או משהו דומה). יש לי תוכנה מסויימת שקיבלתי עם המחשב החדש ועם צורב ה - DVD אבל משום מה היא נתקעת לי לאחר שהיא משלימה 5% בלבד מההכנה לפני הצריבה (בטח קידוד או משהו). בעצם, היא לא ממש נתקעת אלא יותר נכון לומר שהיא לא מתקדמת, היא מראה שהיא עובדת, וכתוב גם שזה מכין את הכותרות/תפריט וכו' אבל זה לא זז במשך שעות מעל 5% (מעל 10 שעות) בכל מקרה הייתי רוצה לנסות תוכנות אחרות אם יש. אגב לתוכנה שיש לי קוראים POWER PRODUCER תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות דיסק עם מצגת תמונות אבל לא בתור סרט אלא בתור תפריטים , למישהו יש מושג איך עושים את זה או איזה תוכנה עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-