תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי 2979 כשהDETAILS על DEFAULT חוץ מה הרזולוציה שהיא על 1280X1024. הFPS היה קבוע על 10-25,ועוד שאלה אני בקרוב מיתכוון ליקנות עוד 512MB זיכרון כמה עוד נקודות אני יכול לקבל על זה?
-
אני זוכר שיש כזאת.. אבל לא את השם שלה.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום... ובכן, כמו שהכותרת אומרת, הייתה לי פעם את התוכנה הזו, והיא הייתה מעולה. אני לא זוכר כלום, חוץ מהאייקון, שהוא היה רבע חיה אדומה מוזרה \ רבע ארנב \ רבע סמור \ רבע דביבון. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אתמול חבר שלי אמר לי שהוא גלש באיזה אתר, פתאום קפצו לו המון פופאפים והמקאפי דיווח על טרויאן שנכנס למחשבה המחשב נתקע והוא הפעיל אותו מחדש ומאז המחשב עולה עד המסך של ברוך הבא, אבל אחר כך לא רואים את הדסקטופ, אחרי דקה בערך רואים מסך כחול שאומר משהו בסגנון הזה: Fatal error in IE at 0028 : 00011e36 in VXD UMM(01) + 00010e36 Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c בקיצור הטרויאן המדובר הוא Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c ניסיתי להוריד במחשב הזה אנטיוירוס לדוס ושמתי על דיסקט, הבעיה שאני לא מצליח להעלות אותו שם(המחשב מכוון בביוס על דיסקט כ-first boot device, ולא עושה רושם שהוא מנסה לקרוא ממנו כמו כן ניסיתי לעשות F5 לפני שהווינדוס מנסה לעלות כדי להיכנס למצב בטוח, אבל ללא הצלחה, מופיעה אותה השגיאה…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
משום מה אני מוריד קובץ אחד על 7-25 ולפעמים קצת יותר אבל כל הזמן המהירות משתנה וממש לא יציבה מציפים 35 , בסוגרים יש כ 110 משתפים 64, בסוגרים 555 אז למה אני מוריד לאט? יש לי הרבה מפיצים ומשתפים? אז מה הסיבה שאני מוריד לאט? אולי low id?איך אפשר לדעת? ד"א החלפתי פורט ל 49122 ומהירות האינטרנט שלי היא 1.5 מגה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
It seems that i cant write in hebrew on forums and search engins please help me...... thanx
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הינה העבודות הישנות שלי מתקופת הבית ספר... מזמן לא נגעתי בפוטושופ ועיצבתי משהו.... ידוע על שגיעות כתיב והרמה כאן דיי נמוכה בעיצוב בסה"כ זה היה מלפני כמעט 3 שנים אז קבלו אותם....... :yelclap: העבודה ב 3D הראשונה והיחידה והאחרונה לעכשיו http://img320.imageshack.us/img320/7540/doggy3te.jpg או המאטריקס ניסיתי להחיות את החוויה http://img320.imageshack.us/img320/1623/matrixv29am.jpg העבודה הכי אהובה שלי http://img320.imageshack.us/img320/1439/nemesis5qk.jpg העבודה הפסיכודאלית http://img320.imageshack.us/img320/6317/psyball6as.jpg העבודה הראשונה שלי בכלל http://img320.imageshack.us/img320/4821/viper8ko.jpg מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אני מחפש תמונות של טרייבלים וכו' למטרת קעקוע כמו כן מי שיודע לצייר או לעצב טרייבלים מוזמן לעלות לכאן בתודה ענקית אלכס.... נ.ב אני מבקש בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס. מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתחפש קבצי MP3 בהארדדיסק בספריות שנבחרו מראש כל כמה זמן שנבחר מראש תמצא את הקבצים ,תבין לבד לפי ה ID3 TAG או לפי השם קובץ מה השם של השיר ותשנה לפי זה את הID3 TAG או שם הקובץ בהתאם (זה אומר שהיא צריכה מאגר של שמות שירים \שמות של להקות בשביל שתדע לזהות איזה שם הוא הנכון (השם של הקובץ או ה ID3 TAG ) ואם היא לא מוצאת במאגר מידע שלה אז היא תשאל את המשתמש לשם להקה \ שם שיר אם היא לא מצאה שם שיר וצריך אופציה שאם יש את המילה Track בשם שיר אז שהיא תשאל מה השם של השיר ותשמיע את השיר בשביל זיהוי ואולי גם תתן רשימה של שירים + מילי שירים של אותה הלהקה בשביל שיהיה קל למשתמש לדעת מה השם של השיר שמושמע אני גם צריך שהתוכנה תדע להכין לבד PLAYLISTS של הלהקות - לכל להקה יהיה…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אני מבקש שתמליצו לי על תוכנה טובה ופשוטה לעריכת קבצי ווידאו אני לא רוצה משהו מקצועי רק משהו שייאפשר לי "לחתוך" חלקים מקבצי ווידאו שונים ולחברם ביחד ניסיתי כבר להשתמש בWindows Movie Maker אבל התוכנה קורסת כל פעם שאני טוען אליה קובץ ששונה מפורמט WMV תודה
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהלן. אסביר את השאלה שלי. ערכתי שעה של מוזיקה עם מיקסים - העניין הוא שהכל בקובץ MP3 אחד של שעה, כך שזה בעצם כמו שיר אחד ארוך ... האם לדעתכם יש אפשרות ליצור בזמן הצריבה איזשהם מצייני מקום או אינדקס כך שהמאזין שיחזיק את הדיסק יוכל לעבור לשיר מס' 2 , שיר 3 וכו' ? אשמח לקבל עיצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר נגיד לקחת המון סרטונים קצרים קצרים של דקה או 20 שניות לא משנה כמה ולחבר אותם ולעשות בן כל סרטון איזה טקסט מקצועי מעבר מקצועי ולצרוב אותו לידיוידי בלי צורב דיוידי יעני SVCD ו VCD ושיהיה אפשר להכין גם תפירטים מקצועיים או רגילים אותו דבר בשביל לעשות תמונות תודה רבה לעוזרים compman112
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אנטיוירוס שכולל גם פיירוול למחשב שלי, שלא יזלול הרבה משאבים ושיהיה מצוין ויתעדכן על בסיס יומי. על מה אתם ממליצים? ניר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הממ עדייף כמה שיותר גדולה וכמה שפחות מסובכת...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי תמונה שהגדלתי את המימדים שלה בפוטושופ, אבל כמובן שהאיכות צנחה... אני צריך איכשהו "להחליק" את התמונה שתחזור להיות סבירה... תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריסט, ההגדרות חוזרות לי לDEFAULT. מדובר בגרסה 5.09. יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אזוראס, עכשיו הוא רוצה ג'אוה, אז הורדתי ובתהליך ההתקנה הוא רושם חסר קובץ , ויש לי רק את האפשרות retry לא עוזר, ויציאה. מה עושים?? אגב אני משתמש ב FF ו IE ו DEER
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
זאת תוכנה שרואים תמונות מלויין האיכות הרבה יותר טובה מה-world wind (מי שמכיר) אפשר לראות שם בתים מכוניות ומלא דברים כאלה ...בטח עוד איזה 10 שנים יהיה אפשר לקרוא ספר מהלווין או משהו כזה אפשר להוריד אותה מפה http://earth.google.com/
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לצרוב סרט DivX אבל לא יודע איך לעשות שיראו גם את הכתוביות. מישהו יודע איך צורבים סרט ללא הטמעת כתוביות בתוך הסרט, אבל שיראו אותו בנגן הדיוידי הביתי ? אני מתכוון לסרט DIVX, ועם איזו תוכנה אפשר לצרוב את זה ? NERO אולי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הICQ , כל פעם שאני מנסה להכניס תמונה מתוך הגלריה או בכלל, הוא נותן לי ישר שגיאה: "The service is unavailble at the moment , please try later" , הכוונה לתמונה בצד ימין שמופיעה באופן קבוע. מאיפה זה בא לעזאזל? נתוני מערכת: Windows XP SP2 hebrew ICQ: גרסה 5.04 built 2321 כדאי לציין מחשב נקי לחלוטין מבחינת זבל (טרואינים ווירוסים). תודה מראש לכל עוזר, Spider1.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
לאחר שחיפשתי קצת פה בפורום ראיתי שהרבה המליצו עליה הקיצר הורדתי את הגרסת pro (גרסת ניסיון) התקנתי והכל עכדיו ניסיתי להתחבר לאינטרנט ואיך שזה התחבר המכבה עשה ריסטרט בהתחלה לא הבנתי ממה זה קרה אבל בסוף הבנתי שזה מהתוכנה הזו ניסיתי להוריד את הדרגה של הפיררוואל של zonealrame והצלחתי להתחבר אבל כשנכנסתי לדפדפן הוא התכבה ניסיתי לסגור את התוכנה ולהתחבר לאינטרנט אבל שוב נכבה בסוף מחקתי אותה משהו יודע אולי איך לסדר את זה?? וזה הפיירוואל שאתם ממליצים עליו?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להכין תמונת מחזור לבית ספר ! כמה בעיות: 1) טיפים להכנה של זה בפוטושופ - לעיצוב והכל : איך לשכפל את כל התמונות שיצאו בקו ישר ? האם יש פלאגין בפוטושופ שיכול לעשות ALING לתמונות ? או שככה ידנית אני יהיה צריך עכשיו לעשות את זה.. בעקרון הניסיון שלי עם תמונות תעשייתיות הוא ממש זעום ובגלל זה אני מבקש עזרה.. מבחינת עיצוב לא צריך שום עזרה.. 2). האם יש תוכנה שבא אפשר לשים את העיצובים ואז רק להלביש את השם התמונות בקלות ? חוץ מפוואר פוניט ופריהנד, משהו יותר פשוט כי זה לא בשבילי.. 3). האם יש למישהו דוגמא או PSD מוכן שאפשר להעזר בו אשמח מאוד 4). האם בפוטושופ אני יכול לקחת את כל התמונות לסמן אותן והאם יש איזה פלאג שמסדר אותן בצורה מיוחדת כמו נגיד בריבוע עם רווחי…
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-