עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by A.Iniesta,

אני מחפש תוכנה לעשות RIP לDVD מקורי שברשותי. חשוב שיתמוך בהמרה ישירה לקובץ avi למשל. תודה רבה, ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by smalery,

אני מנסה להפעיל קבצי AVI, בWINAMP ובWMP ושתיהן נסגרות עקב שגיאה, וכשאני מנסה להריץ בBSPLAYER אני מקבל את ההודעה: BSplayer v2.24.954, Unhandled exception at EIP: 00000000 If you click 'Close' application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 00000000. Read of address 00000000 EAccessViolation Call stack: 00000000,00404943 כל סוג קובץ אחר של סרט עובד - WMV,MPG,MPEG. איך מתגברים על הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Wood-Elf,

הנרו שלי has expired, ואני צריך לצרוב תלינוקס שלי... =P אבל אין לי איך... למישהו יש תוכנת צריבה טובה, שניתן לעשות בה בורן אימאג', ושהיא בחינם?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by urinka,

הי לא מזמן שמעתי שחברצ יס מציעה ללקוחות מיקרוסופת שרכשו את המדיה סנטר לצפות ב מאין VOD אינטרנטי כמובן שמיד נכנסתי לאתר שלהם ובדקתי את הענין טוב אז למי שיש מדיה סנטר של מיקרוסופט יכל להוריד תוסף שיאפשר לו לצפות ב VOD של יס עכשיו האם אפשר להתקין את המדיה סנטר על WINDOWS XP בלי לפגוע בחוקיות שלו?? אם לא האם אפשר להתקין את התוסף על מערכת דומה למדיה סנטר ולהנות מה VOS של יס??

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Ronll,

יש לי בעיה שיניתי לרזולוציה , גדולה יותר מהמסך עכשיו הוא אומר לי NOT SUPORTIV בקיצור איך משנים רזולוציה אם אין לי מסך? ניסיתי SAFE MODE וזה פועל , אבל כשאני משנה רזולוציה זה חוזר בריסט

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום כשאני מעלה דף אינטרנט שיש בו הרבה תמונות (למשל חיפוש תמונות של גוגל) לוקח לFF הרבה זמן לטעון את הדף לאות IE שלוקח לו כמה שניות אבל אם אני מעלה דף שיש בו מאט תמונות הוא עולה תוך שניה. יש דרך שהFF יטען דפים מרובי תמונות מהר? או שזה עוד דבר שצריך להתרגל אליו בFF תודה מראש

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  7. כשהאימיול מבצע חיפוש,איך הוא עושה את זה? כלומר כשהוא שולח בקשה לחיפוש למחשב השני, האם הוא משתמש בפס הרוחב שהוקצה לו ע"י המשתמש כיחידה שלמה,או שהוא משריין רוחב פס מסויים להעלאה של קבצים,רוחב פס מסויים לחיפוש פריטים(בשורת החיפוש),רוחב פס מסוים לחיפוש מקורות וכו'...? אם נניח שהוא משתמש בכל הרוחב להעלאת קבצים,האם הוא יוכל לבצע חיפוש תוך כדי כך?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. יש לי צורב BENQ 4300U, הוא נהדר והתוכנה שבאה איתו ממש קלה אבל היא לא מחלקת תמונות, כלומר עם אני שם שני תמונות או שלוש או ארבע או כל מספר הסורק שומר את זה כתמונה אחת גדולה, יש תוכנה איזו שהיא שיכולה לחלק את התמונות אוטומטית? או שזה תלוי בסורק?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by avivlevy,

אני צריך מדריך לפוטושופ אבל שיהיה חדש לא מדריך לגרסא 7 אלה ל8 לפחות (רצוי 9C2)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. לא מצליח למצוא חבילה לווינדוס 98 ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Toxicboy,

שלום .. אני מחפש דריבר ל USB ...של לוח האם הזה : PcPartner AP 133AS13/AP 133AAS3/ AP133ABS3/ AP 133AMS3 תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by Wingedbull,

ברגע שאני נכנס ללינק, דרך כתובת רשומה במקרה הזה במסנג'ר בתיבת דואר, אז ישר מזנק לו חלון של האקספלורר שכמובן ריק, ואחרי נפתח לי טאב ב-FF עם הלינק המקורי. למה? מדוע ואיך? איך אני פשוט מאוד עושה שכתובות יפתחו לי ב-FF אך ורק בלבד? תודה, ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by snop,

שלום. פירמטתי את המחשב ומאז שהחזרתי הכל כולל את המועדפים שלי לפי הסדר אז המועדפים נעלמים כאילו אלה שאני לא משתמש וזה מעצבן ואני לא מבין איך לשנות את ההגדרות שרשום לי לשנות.. כי סימנתי באפשרויות "אפשר תפריט מועדפים מותאם אישית" והורדתי את הסימון מ"סגור תיקיות שלא בשימוש"... איך מחזירים את זה.. זה פשוט מעיק... כי אם נגיד אני לוחץ על כל המועדפים הם מופיעים ואז אחרי כמה זמן שוב נעלמים.. הנה תמונה שתבינו תודה על העזרה...

14. Started by AVI.S.T,

רציתי לשהול במה התוכנה MemTurbo 3.0 עוזרת אם זה משמעותי ? לא שיש לי בעיה של זכרון אבל סתם...

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by ruff stuff,

שלום. אני מקבל את ההודעה הזו ואז המסך נתקע . עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ולא מצאתי משהו חריג. מה לעשות.?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by moshe20,

ישהו מכיר מנהל הורדות שתומך העדכון החדש כי יש לי את אורביט ואת פלאש גט ושנהים לא תומכים תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by רובין הוד,

מחפשת קראק לתוכנה אקסס בוס 3.2 הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שוםדבר על התוכנה.. תודה לכל מי שעוזר!!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. Started by player_1,

לפניי ככה שבוע התחילה לי הבעיה הזאת של הפופ אפ האלו , פשוט כל ריענון או מעבר דף קופץ לי אתר אל מול הפנים ניסיתי להפעיל את חוסם החלונות הקופצים באקספלורר ובפירפוקס וניסיתי דרך תוכנות צד שלישי אבל זה לא עוזר פעם אפילו עזבתי את המחשב עם אתר פתוח לחצי שעה ועלו לי אייזה 20 חלונות כאלה ,אני לא יודע מה לעשות זה קורה בכל אתר זה הפך את פעולת הגלישה לבלתי נסבלת ,מישהו יודע איך אני יכול להיפטר מהבעיה הזאת \או יכול להביא לי שם של תוכנה שתעשה את זה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by Show,

הדרייברים: Intel® Chipest Software Intel Graphics Media Acceletor Intel Proset Network Driver מערכת הפעלה: Windows XP home edition לוח אם: Intel E210882 מי שעוזר לי מקבל לוגו\חתימה המסן שלי - ShowDesign@live.com

20. Started by ירון-ס,

יש לי בעיה באיסיקיו( אני משתמש ב-icq lite ) אני פותח את האיסיקיו הוא מתחבר לאחר כמה זמן הוא מתנתק לי לבד הוא ניהיה פרח צהוב לבד ואחרי חצי דקה בערך אפילו פחות הוא חוזר להיות לפרח הירוק והכל לבד ואני גולש באינטרנט הכל טוב ומחובר מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by Electric Boom,

מצאתי אבל תמיד זה עולה כסף... תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by BENNY-L,

המחשב לא משמיע לי קבצי MP3 או דרך האינטרנט הוא כן משמיע סרטים ו DIVX מה הבעייה?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  23. מה עושים? ממה נובעת הבעיה? האם חסרה לי תוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Ash Binary,

אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס TV של bt878 במערכת הפעלה windows XP התוכנה חייבת להיות קוד פתוח או לפחות חינמית שלא עושה בעיות (לא מתאמצת לשמור זכויות יוצרים ולא מפרסמת את עצמה בתוך הוידאו המוקלט וכדומה) לא גרסאת DEMO מוגבלת הקלטה בגודל 640X480 לפחות ובפורמט איכותי כולל קול

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by ag43,

כל פעם שאני רואה סרט בBSPLAYER ומפעיל את הITUNES - ההגדרות של הצבע בBSPLAYER פתאום יורדות, כלומר אם אני משתמש בבהירות 37 הבהירות פתאום יורדת ל5.7. זה קורה כל פעם שאני מפעיל את ITUNES . מישהו שמע על הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים