תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אנשים שאני מעמיס קצת על המחשב אז ה CPU הוא 90-100 אחוז !! אני משתגע המחשב לא זז ואני מעמיס קצת ממש לא הרבה יעני שתי אקספלוררים מדיה פלייר וזהו !! מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמתרגמת משפטים שלמים מאנגלית לעברית?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
אני רוצה להחיל להכין לא מיקסים...להכין... אם למשהו יש תוכנה טובה וכמה שיותר פשוטה זה יעזור לי מאוד תודה...
-
- 8 תגובות
- 11k צפיות
-
-
יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file???? תודה
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אני צריך אנטי ווירוס טוב וחינמי שלא עושה בעיות,נפטרתי מהנורטון.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמונות ענקיות של איזה מגה וחצי כל אחת אני מעוניין לכווץ אותן ל 100 קילו בייט ופחות..
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עשיתי עבודה חדשה בפוטושופ הנה היא: מה דעתכם???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה עשיתי את החייל כמו שיש במדריכים שבאים עם התוכנה אבל ברגע שאני בא לסובב אותו קורה משו מוזר תראו הקישור להגדלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200507021854537400&user=ido_friman עריכה: עוד משו עכשיו ראיתי שהFlat Miror לא עובד =\ (הגדרתי אותו ה"השתקפות" במפות של החומר)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תמונה עם אנשים ומאחוריהם יש נוף, האם אפשר להעיף (סליחה על המילה) את האנשים ושישאר רק הנוף ? (וזאת כמובן מבלי להרוס את הנוף היפה של התמונה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמונות וכאלה... כי אני עושה צילום מסך ויוצא לי 2 מגה ויותר .... תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
פעם בתקופה של הדוס היה תוכנות כמו שרייזור וכל ההאקרים מישתמשים שההיתה רושם את השם או כל משפט והתוכנה היתה מוציאה את זה בקובץ EXE שמיתנגן יש מוזיקה וצבעים וכל מני אפקטים והכתב שרשמתה היה רץ על המסך ניראה לי היו קוראים לזה אני לא בטוח ASCII מישו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כזאת??? או קבצים של דוס
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה שמראה לי את כל החומרה על המחשב: כגון לוח אם ועוד הרבה דברים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
איך לעזזל אני מבטל את הבדיקה שהוא עושה בהתחלה שווינדוס עולה הוא בודק בערך כ 5000 קבצים .....(בדך סוג של בדיקה מהירה כזו) אבל זה מקפיא לי ת'מחשב בערך ל דקה וחצי !!!! עברתי על כל האפשרויות !! איך אני מבטל את זה !!? ועוד שאלה יש לו שם אפשרות של NETWORKING ATTACKS .......מזה בדיוק ? סוג של פיירוול ? האם כדאי לבטל את זה על מנת לא להכביד על המערכת כי גם ככה יש לי כבר פייר וול ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי דיוידי של LG model: LH-CX245 כשאני צורב סרט xvid עם תרגום בנפרד כדאטא הדיוידי מציג את התרגום בג'יבריש, למרות שבהגדרות של הדיוידי שמתי שיציג את התרגום על הקוד של העברית. יש לציין כי במדריך נאמר כי הדיוידי תומך בעברית מה לעשות כדי שיציג בעברית ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי קליפ במחשב אבל אני רוצה לקחת רק הפס קול שלו ולהפוך אותו ל mp3 תודה רבה אנשים
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית בעברית eMailaya התוכנה הינה קלילה וקלה לתפעול ואינה מצריכה התקנה הגירסה החדשה כוללת המון שינויים: ^ אם יש חשבון אחד, בשליחת מכתב, הוא יוצג אוטומטית ^ חלון עידכון גירסה מכיל רשימת שינויים ועדכונים + טיפול במשלוח אישור קריאה לשולח ^ שליחת מכתב בקיצור דרך alt + s + אפשרות לכיבוי המחשב לאחר שליחת מכתב ארוך * תעופה בעת הוספת איש קשר בלי לבחור קבוצה מראש ^ פעולות שונות על שרתי הדואר, נעשית במקביל + כיווץ אוטומטי של מספר נספחים לנספח אחד + נוספה אפשרות לשליחה מהירה לכתובת מסויימת + יבוא אנשים מאאוטלוק ואאוטלוק אקספרס + הפיכת שרת הדואר למעין כונן נוסף במחשב עם אפשרות לשמור קבצים ^ אפשרות לשנות שם חשבון בעריכת פרטי חשבון + שמות …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כמו הכותרת השאלה שלי איך אני הופך קובץ ogg ל mp3 ?? תודה רבה אנשים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמאפשרת להוסיף לוגו מקובץ GIF או JPG לקבצי וידאו בפורמט MPG (הלוגו אמור להופיע באחת מפענות המסך, לפי בחירת המשתמש). רצוי שהתוכנה תתמוך בפורמטים נוספים, ועדיף שהיא תוסיף את הלוגו ללא קידוד מחדש.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני משער שכולם מחפש את ה Jump to File שלוחצים על J בווינאפ 2, ואז יש כזה Hot Search שעם כל אות שמקלידים מצטמצמות האפשרויות. אבל משום מה כאשר מקלידים אותיות עברית, הם נרשמות בחלון החיפוש אבל שום אפשרות לא מצטמצמת. אם מישהו יודע איך מסדרים את זה אני יודה לא מאוד... (ואל תמליצו לי לעבור לווינאמפ 3, אני פשוט לא אוהב את הממשק שלו)
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-