תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב IE7 ואין לי מושג איך אבל הפס גלילה ברח לצד השמאלי,איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לא מצליח " לסגור " את ה - IE .אין תגובה לאחר הלחיצה על ה-X ולאחר הרבה זמן מקבל הודעת שגיאה של not respon וכו' תופעה זו מופיע גם כשאני מנסה לסגור רק לשונית אחת
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הורדתי התקנתי כרגע את Internet Explorer 7 החדש מהאתר של מייקרוסופט ומשום מה שאני מפעיל את IE7 הוא פשוט זולל שימוש ב CPU! (תמונה מצורפת) המעבד מתחמם בגלל זה בלי שום קשר וכל המערכת עובדת לאט... זאת בטוח לא צורה תקנית שהתוכנה הזאת אמורה לעבוד, הם הוציאו פאץ' לבעיה הזאת או שיש משהו שאני אמור להגדיר בכדי לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי במחשב פיירפוקס 3 ואקספלורר 7 (חלונות ויסטה). בד"כ אני משתמש ב FF ובמקרים מיוחדים אני משתמש גם ב IE Tab ככה שבד"כ אני לא מפעיל את האקספלורר סתם כך. היום גיליתי שהאקספלורר לא נכנס לאף אתר (IE Tab דווקא פועל יופי) למרות שלא שיניתי את ההגדרות. אני די משוכנע שהוא עבד תקין לאחרונה, ואם אצטרך להצביע על משהו ספציפי שהתקנתי בימים האחרונים זה Google Desktop, למרות שאני לא בטוח שזה קשור. סימנתי גם Automatically Detect Settings ב Lan Settings (קודם לא היה מסומן) אבל גם זה לא עזר. אני מחובר באמצעות רשת אלחוטית שמחוברת תמיד לאינטרנט. אני שוב מזכיר שה-IETab עובד ללא שום בעיה בפיירפוקס. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד hp pavillion dv6620. בימים האחרונים האקספלורר מסרב לעבוד עם המיילים האינטרנטיים למיניהם (יאהו וGMAIL נבדקו). כל פעולה, כולל הכניסה למייל לוקחת כמעט דקה שלמה ולעיתים יותר! כשנמאס לי אני פשוט מסיים את המשימה דרך מנהל משימות... שאר האתרים עובדים רגיל. מותקן על המחשב גם FF ודרכו המיילים עובדים חלק. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשוהי בעיה מציקה כאשר אני מנסה להכנס לאתר sport5 תמונה : http://imageknight.com/images/1214913504.png הבעיה היא שהחלק העליון של האתר מופיע לי שלושה פעמים על כל אורך העמוד ושאר העמוד לא מצליח להיפתח..בחלק התחתון של התמונה אפשר לראות תכתובת שהדפדפן מתקשה לפתוח ... ניסיתי עם פיירפוקס גם לא הלך,ניסיתי מחיקת קבצי קוקיס וקבצים זמניים,שחזור מערכת וגם לא הצליח. אשמח לקבל פתרון לבעיה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי בעיות בלי סוף עם IE7 וגם הוא לוקח מלא זיכרון שמעתי שהרבה מרוצים מ-firefox יש תוספים מיוחדים שאני צריך להתקין לו ?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני חייב להגיד למיקרוסופט קבלו ח"ח. עד עכשיו עבדתי עם פיירפוקס, ופשוט עיצבן שאתרים לא תמכו בו ( לא אשמת פיירפוקס - אבל בהחלט עדיין מעצבן). אתמול הורדתי את IE7 בטא 2 ואני חייב להגיד מצוין. הכל עובד פיקס. יש טאבים (אפילו עם X לסגירה על הטאב- דבר שבשואש חייב תוסף), יש קורא RSS מובנה אם גישה מעניינת שמניסיון של כמה שעות נראית נוחה (אני עדיין לא עוזב את הGOOGLE READER שלי אבל אני שוקל את זה). והוא פשוט מ-ה-י-ר. כולנו ידענו שIE6 יותר מהיר מהשואש עבור דף בודד, ושגלישה עם טאבים יותר מהירה מגלישה ללא טאבים (זה ה יתרון הכי גדול שלהשואש על הIE6), אז עכשיו קיבלנו את המיטב של 2 העולמות. אני חייב להגיד שאני לא רואה חיסרון רציני כרגע. קראתי באיזשהו מקום שיש גם פלאגינס, יהיה מעניין לנסו…
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ויסטה 32 ביט. איך שאני פותח את ה-IE7 הדף נשאר ריק ונתקע,לא קורה כלום והוא נתקע,הדבר קורה כבר כמה זמן אז התחלתי להשתמש בדפדפן חלופי (שזה לא רעיון רע בכלל אבל מציק לי שיש לי כזאת בעיה). איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הווינדוס מחדש והכל, והורדתי IE7 והתקנתי. עכשיו כשאני לוחץ על האיקון ע"מ לפתוח את הדפדפן הוא נפתח לכמה שניות ואז זורק ארור ריפורט וסוגר לי את הדפדפן. הוא כל הזמן עושה את זה כשאני פותח את הדפדפן. אבל אם נניח אני פותח תקיה ומקיש שם כתובת של אתר אינטרנט הוא משתמש בIE7 ע"מ להכנס לאתר ולא עושה שום בעיה שום ארור ריפורט. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר. מה הבעיה? האם מישהו נתקל בזה והאם למישהו יש פתרון בשבילי? ועוד שאלה קטנה - על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים? תודה רבה, רן!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא יודע למה זה קורה....אבל IE7 כל הזמן מגדיל את צריכת הזיכרון מה שמאט מאוד את התיפקוד של הדפדפן ניקיתי TEMP שדרגתי לIE8 וחזרתי ל IE7 זה לא וירוס ביטלתי את כל הסרגלים ( היה אחד של זינגה ואחד של סטאמבל) כלום לא עוזר לאט לאט ובהתמדה זה מגדיל את צריכת הזיכרון !!! לאחר חצי שעה שעה אני חייב לכבות את הכל כי זה מידי איטי כל זה לא קורה לי ב דפדפן כרום ( למשל ) אז מה לדעתכם הבעיה....????
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, בעקבות כשלון במערך ה RAID0 שבניתי, נאלצתי להפעיל את המחשב על ה103UJ הבודד שלי על XP חדש. ב IE7 שהגיע עמו, כאשר אני מנסה להגיע לאיזשהו אתר ע"י הכנסת הכתובת שלו בשורת הכתובות, זה פותח את האתר בTAB חדש(ואני רוצה שיפתח באותו ה TAB מן הסתם). מצ"ב תמונה של הגדרות ה TAB ב IE: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
פעם אחרונה שנגעתי שם לא יכולתי לראות סירטונים באתרים אז בנתיים ביטלתי רק את ה-ICQ מה עוד אפשר לבטל שם ? תדוה לעונים מראש
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רואה ש Yahoo הוציאו גרסה משלהם ל IE7 אני לא מבין רק למה זה יצא לפני הגרסה של microsoft ? קישור http://downloads.yahoo.com/internetexplorer/index.php יש למישהו הסבר?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
-
היי אני משתמש באינטרנט אקספלורר 8 וכשאני מנסה לפתוח או להוריד קבצים מהגימייל או מהאתר של הבינתחומי הוא פותח לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול להתחבר לשרת או משהו כזה... מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
IE8 עושה ריסט לעצמו (כלומר נתקע) כאשר יש אתר עם עברית בכתובת. יש אתרים שהקישורים בהם הם ככה לדוגמא: http://one.co.il/League/Current/1,1,0,0/ליגת_טוטו אני פשוט לא מבין את האתרים האלו WTF למה לרשום בעברית!?!??! הIE8 נתקע עושה ריסט לעצמו תוך שניה לא מרגישים את זה אבל זה מעצבן. למה זה ככה? כל אלה שיגידו FIREFOX תחסכו ממני את החרא הזה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה פירמטתי והתקנתי מחדש את ה XP, ובמסגרת העדכונים עודכן האקספלורר לגרסה החדשה - 8. פעמים רבות הוא קורס, לרוב בשגיאה מצוין הקובץ ntdll, העניין קורה ממש כל כמה דקות. מישהו חווה את הבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי IE8 בוינדוס 7 32BIT. ולא מזמן הדפדפן החל לא לעבוד. אני מדליק את האינטרנט והוא סוגר את עצמו, נאי מריץ את האינטרנט מהתקייה הראשית של הדפדפן וזה נכנס אבל הכרטיסיה משחזרת את עצמה מספר פעמים ואז כותב שהאתר בעייתי מה עושים ולמה זה קרה??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתם לב IE9 בטא החדש יש חיסרון מאד מאד גדול זה בהורדות לא מראה מהירות הורדה למשל אם רוצים לבדוק מהירות הורדה\מהירות אינטרנט זה לא מראה מהירות הורדה ועוד רציתי לדעת אם זה משתמש בהאצה גרפית אוטומטית? יש לי כרטיס מסך עם דיירקטס 10 HD4870 בלי לשנות משהו בהגדרות כי לא נגעתי והאם יש מצב שזה מאט את מהירות טעינה של טכנים ב HD? למשל בצפייה ישירה שזה ניהיה איטי יותר
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי יש לי IE9 ומשום מה שאני לוחץ על "הצג הורדות"אני לא רואה כלום כאילו הוא לא מגיב בעצם אני יחדד את זה עוד קצת.. אני לוחץ CTRL+J שאמור לפתוח את מנהל ההורדות ואני לא רואה כלום !...איך מחזירים את זה חזרה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עדכנתי לIE9 מ8 ועכשיו כול פעם שאני נכנס לGMAIL הוא קורס ובעוד כול מני מצבים שאני לא זוכר משהו יודע למה?! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אם אתם משתתפים בפורומים בחו"ל, כדאי מאוד שתבצעו בדיקת איות לפני שאתם שולחים הודעות. אין הרבה דברים שיפגעו באימפקט של ההודעה שלכם יותר מאשר רצף שגיאות-כתיב ושיבושים שניתן היה בקלות לפתור בעזרת בדיקת איות זריזה. עד היום השתמשתי לעניין הזה ב-spellcheck.net, אבל לאחרונה התקנתי את ieSpell שמתממשקת לאקספורר ומציעה בדיקה מקומית מהירה בהרבה מפתרונות רשת כמו spellcheck.net. מנסיוני, היא גם עדיפה לבדיקת איות של דואר מבוסס-Web (כמו Hotmail). הנה תמונת מסך מהאתר שלהם: "זה שווה!" Prog.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-