תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הרבה הודעה כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http://iq.quijindeshkinma*s.com/programs/lkncs/eco/msdfg.zip (בלי ה-*) לא פתחתי אבל אני מאמין שזה ויורס נוסף (אולי כמו השאר ואולי גרוע יותר) שכנראה גם הוא מפיץ את עצמו ברשימה שלך . . . רק לא כ"כ הבנתי מה נכנס באנשים שהם מפיצים כ"כ הרבה וירוסים |: מישהו פה פתח אותו ? מה ההשפעה ?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נא לציין גם גרסא אני אישית משתמש: azureus 2.3.0.3-B13 - תוכנה מצויינת אבל כרגע עושה לי בעיות BitComet 0.59 - חייב להודות טובה יותר מהאזוראוס (לפחות אצלי) מוריד ב100+ כשאצל האזוראוס זה היה משתנה מ40-80 כל שניה shareaza 2120 - תוכנה נחמדה , מורידה 3 רשתות , לא משהו אבל אני פשוט סולד ממיולים למיניהם *** איך אתם מגינים על עצמכם? *** אני משתמש כרגע ב Peer Guardien 2 ומרוצה מאוד ועכשיו מנסה BLOCKLOIST MANEGER וPROTOWALL
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ישר להצטער על פתיחת הת'ראד הנ"ל מכייוון שאני יודע שיש מגוון ת'ראדים קימים אבל אני צריך משהוא יותר ספציפי ממה שיש בהם. אני מתכנן לפרמט את המחשב בקרוב (התחיל להיות יותר מדי איטי) ורציתי להעזר בכם בכדי לעזור לי וליעץ לי מה להתקין עליו. הנה חלק מהבחירות שלי מדיה- WINAMP 5 , DIVX 5 , MVP2PLAYER אנטי וירוס - אני מתלבט בין KAV5 ל NOD32 (עד עכשיו הייתי מעריץ של נורטון , אבל נוכחתי לדעת שיש תוכנות טובות יותר) פיירוול - עד עכשיו השתמשתי ב נורטון , ואני לא יודע למה להחליף. SPY - AD-AWARE,HijackThis מסמכים - אופיס של מיקרוסופט , OPENOFFICE (אני פשוט מעדיף כל דבר שהוא לא מיקרוסופט) , Acrobat Reader דפדפנים - FIREFOX (אולי הוא לא עובד חלק מכיוון שיש אתרים "מיוחדים" שחושבי…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
** עידכון , בעקבות חוסר ההענות שלכם , אני מבקש שנית, שלחו למייל את המלצותיכם על מנת שכל הפורום יוכל להנות מהניסיון שלכם עם תוכנות ** בעקבות זה שראיתי שנושא התוכנות הממולצות אינו ממומש כצורך באתר החלטתי להרים את הכפפה וליצור גרסה משלי לת'ראד (מכאן V2) הת'ראד הנ"ל יתקיים בצורה הבאה: 1. בלי ספאם , ובכלל בלי הודעות. 2. יש לשלוח למייל iakovlhw@gmail.com את ההמלצות שלכם לתוכנה (פרטי החובה מסומנים ב*) בצורה הבאה: *שם התוכנה *בעד או נגד התוכנה (יש לסמן + או -) לינק לאתר התוכנה תאור קטגוריית התוכנה 3. הת'ראד יעודכן על בסיס יומי או במקרה הגרועה ביותר שבועי לתוכנות ינתן דרוג בהתאם לכמות של הבעד ונגד שי…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לבן דוד שלי עלו הודעות מוזרות במחשב כאילו פרצו לו לwindows או משהו זאת הודעות שעלו לו בהתחלה: http://www.cue.co.il/i/cue-r3r0l4601r.png ויש את ההודעה הזאתי שעולה לו מידי פעם כשמפעיל את המחשב: http://www.cue.co.il/i/cue-j7s65vq728.png
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שנים שלא עסקתי בנושא התוכנה/סיריאלים. האם כיום יש סיכון מהותי בנושא ? לא הייתי רוצה לחשוף את עצמי לסיכון. ממה שאני יודע אין ולא היה סיכון בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב נייד hp pavilion dv6000 לפרמט ולהתקין עליו XP PRO, אבל לא קיבלתי איתו שום דיסקים. מישהו יכול להגיד לי איזה דרייברים להוריד לכרטיס מסך/קול? מבחינת כרטיס הרשת/אלחוטי, מדובר בחברת אינטל, אז לא זקוק לו לדרייברים. אבל התוכנה שמאתרת רשתות אלחוטיות באופן אוטומטי, מאיפה אני מוריד אותה גם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כל הפרקים במחשב שלי של חברים נדפקו ( אנחנו מדברים על עונה שמינית פלוס תשיעית פלוס עשירית ) . . . רואים את הוידאו כרגיל אבל השמע איטי בצורה מחרידה ... מה עושים ? נ.ב.1 : התקנתי לפני כמה שעות כמה תוכנות לקידוד סרטים ( וירטואל דאב /ג'י ספוט/ווב סאב/tmpgenc/sub2ss ) , אבל הסרתי אותן ובכול זאת הקבצים פגומים . נ.ב.2 : שאר הסרטים במחשב שלי עובדים כרגיל . תודה לכולם !!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה זה? וכשאני אומר AVI אני מתכוון לקבצי DIVX וגם XVID!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני עורך חלק מהשירים שלי כי הרבה היו לא מסודרים וחלק מהם פשוט נשארים בג'יבריש. כמו שאתם רואים בתמונה בשיר של רמי קליינשטיין בוא הביתה הכל מוצג כמו שאני רוצה בתוכנה אבל בנגן זה בג'יבריש (tagscan וניסיתי גם Mp3tag) http://imageshack.us/photo/my-images/198/unledbxa.png/ יש לי בעיות עם כמה שירים כאלו אבל הרוב ששיניתי שונה בסדר
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום,ברשותי קובץ וידאו בפורמט: vob. אורך הסרטון: כשעתיים. ברצוני לחלקו לסרטונים קצרים, לחתוך ממנו חלקים ולהוסיף חלקים לסרטונים.זה מה שעושה "עורך וידאו" כמדומני.מישהו יכול להמליץ לי על עורך מעין זה? גם קישורים יתקבלו בברכה.ותודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אולי איזשהו עורך חינמי לקבצי PDF שיאפשר לי להכניס טקסט בקובץ קיים ולשמור קבצי PDF? אני סטודנט ואין לי כסף לשלם על דברים כאלה כרגע. אשמח אם תוכלו לספק לינק להורדה ובבקשה לא דמואים תודה
-
- 4 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש לי משחק (מחנות ולא משהו שהורדתי) שאני לא מצליח להתקין כי מייד לאחר שאני מכניס את הסיריאל הוא פותח חלון התקנת אבל מייד לאחר שנייה נעלם ולא קורה כלום. חשוב לציין שהמשחק הזה הותקן אצלי בעבר בהצלחה ולאחר שסיימתי אותו הורדתי אותו מהמחשב אבל עכשיו שאני שוב רוצה להתקין אותו אני נתקע. מה יכול להיות הבעיה? יש לי מקום פנוי ככה שאני יודע שזה לא הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הוא מחפש רק בתוך הINBOX. איך משנים שיחפש בכל האמייל??
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי למהדרין של דנסגייד2003 שנמצא במצב מחפיר שרוט וכו'. אני מעוניין ליצור לו עותק גיבוי במקרה והדיסק המקורי יחדל מלתפקד. מי שהוא מכיר את ההגנה שיש לתוכנה הזאתי? מישהוא ניסה ליצור העתק של התוכנה הזאתי? צריבה פשוטה\איטית\CDRWIN\העתקה וכו' העלו חרס אצלי וכנ"ל עוד כמה coasters לאוסף... למישהוא יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קורה לי משהו מוזר: כאשר אני עורך שיחות עם עוד משתמש אחד הכל מצויין ואני לא חווה שום תקלות. אבל כאשר השיחה לפחות משולשת... כלומר אני ולפחות עוד שנים אז לאחר כדקה או שתיים אני אעזוב את השיחה... לא אתנתק מהשירות אלא רק אעזוב את השיחה. הערות טכניות: *התקלה מתרחשת בשני מחשבים שונים על אותה רשת אלחוטית ושניהם אחרי פרמוט, אחד עם ויסטה והשני עם XP. *אני משתמש כרגע בגרסה העדכנית ביותר (8.5) וזה קרה גם בגרסא הקודמת *אני חושב... וכמעט בטוח שהכל החל כשהתחלתי לגלוש ברשת אלחוטית, אני כמעט בטוח שעם המודם זה לא היה קורה. *כמו שציינתי אני לא חווה שום בעיות בשירות... אין ניתוקים, ואין בעיה בהעברת קבצים. *עשיתי port forwarding לפורטים הבאים(וגם זה לא עזר): 1863-1863 5190-5190 6891-6900 690…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני לא ידעתי לאיזה קטגוריה זה משתייך, אבל אני משער שזה קשור לאחד מהחלקים שהפורום הזה עוסק לכן להחלטתי להשים את הדיון הזה פה. במחשב שלי התחיל לעבוד בצורה מאוד איטית, במיוחד במשחקים כבדים או הכי פשוטים, אותו דבר. פשוטים אני מתכוון כמו Soldat למי שמכיר. זה כמו להפעיל ווינאמפ, ועוד 10 תוכנות פועלות ביחד, ולהפעיל משחק כבד, ככה זה נראה שאני משחק במשחק כלשהו. פירמטתי את המחשב אתמול, ועדיין הבעיה לא נפתרה, בגלל זה אני משער שזאת הבעיה בחומרה של המחשב, אבל אין לי מושג מהי. (עשיתי בדיקת וירוסים, ואין לי וירוסים) יש לי פנטיום 4 1.7 gForce 4 440mx 62mb 256X2 אחד DDR ואחד SDRAM אבל אני יחליף את הSDRAM לDDR
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
לאחרונה המחשב שלי עושה בעיות לאחר האתחול. הוא מעלה את סרגל הפעלה מהירה אך ה- DESKTOP נשאר ריק. רק לאחר מס' דקות עולים ה- ICON'S אך המחשב לא מזהה קבצים בכלל (אם נכנסים ל- MY COMPUTER נראה כאילו אין כלל כוננים וקבצים במחשב). בעת ניסיון כיבוי המחשב נתקע וניתן לכבותו רק ע"י ניתוק פיזי מהחשמל. אשמח לעצות. נ"ב יש לי P4, 512M, 3GHZ
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הורדתי איזה משחק ואני לא מצליך ללפתוח אותו בתוכנה HJ-Split ולא עזר לי http://img146.imageshack.us/img146/5738/26373120.jpg
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
השתגעתי התקנתי את קרספרסקי במחשב עשיתי עידכונים ועשיתי ריפר כלום לא עוזר קחו תמונה סימנתי בכחול מה שהוא כותב לי ולא הבנתי מה זה אומר http://www.siz.co.il/my.php?i=y20zjcnfmjyf.jpg קחו עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=2gniyj5ad5zj.jpg בבקשה תעזרו לי אשמח לעזרה עכשיו כאשר אני מפעיל את קרספרסקי מופיעה לי הבעיה הבאה קחו תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=e2yzenjz25tu.jpg ערוך/הסר הודעה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לעשות גיבוי למחשב נייד acer לכונן חיצוני של wd my book essential 1.5TB, אולם בתהליך הטענת התוכנה מהבוטסידי המסך משחיר והמחשב לא מגיב. אם בוחרים את מצב safe mode אז הוא עולה כי הוא לא מנסה להתקין דרייבר של דיסק קשיח שמחובר בUSB. מישהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כל ה Favorites שלי נעלמו ב FireFox לא יודע איך ואני לא יודע איפה זה שמור בכלל אז איך אני יכול להחזיר את זה ! ! ! התקנתי כמה פעמים את זה מחדש וזה לא חזר!!! נ.ב לפני שהתקנתי שוב את ה FireFox מחקתי את התקיה של FireFox מאיפה שהתקנתי (ProgramFiles) אני חייב את ה Favorites שלי אתם לא יודעים כמה אתרים חשובים יש לי שם ! איפה fireFox שומר את המועדפים ?! זה בחיים לא קרה לי שפתאום זה נמחק ככה.. אני חושב שזה נגרם איכשהו בגלל הרמקול שלי שחיברתי אותו הוא עשה רעש והמחשב נתקע ועשה בעיות ואז חיברתי את הרמקולים המובנים במסך LCD שלי ואז המחשב עבד בסדר, כנראה הרמקולים הם אלו שדפקו קצת את המחשב בצורה כלשהי לא יודע זה מוזר מאוד אבל אני רק רוצה לפתור את הבעיה הזאת אני קונה רמקולים חדשים. *חיבו…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-