תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה, כשאני עורך סרט הפס קול בה לפני הסרט עצמו מה אפשר לעשות אני עורך מWINDOEW MOVIE MAKER אני ממיר מ WIN AVI תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ב-sport5 אז אין קול בכלל מה הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שאני יכול לעשות בה ככה: נגיד יש לי סרטון של 10 דקות... אני רוצה לקחת חלק ממנו נגיד חלק מהאמצע ולעשות אותו כקובץ אחד... זאת אומרת... לוקח חלק מהסרט(חותך חלק מהסרט) ועושה אותו קובץ אחד.... אשמח אם תתנו לי המלצה לתוכנה כזאת, אם יש תוכנה חינמית אשמח אם תיתנו לי קישור... משהו קל.. אם לא אז אשמח שתתנו לי שמות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
התחלתי לכתוב מסמך בWORD וכל פעם שמזערתי אותו והגדלתי אותו על כל המסך הוא מבצע כמו ריענון של Desktop, זה קורה גם כשיש מסמך דיי גדול ומדפדפים עם הגלגלת הוא גם מבצע ריענון כזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה??
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
-
יש לי את הכ.מסך הבא: ati rade IIc הוא עובד במחשב על דרייבר של pci אבל כשאני מנסה לשנות את זה הוא לא מאפשר. הוא עובד במחשב רק עם 16 צבעים והכל גדול אייקונים ,הכל קשה לעבוד איתו. הוא מחובר לagp לדעתי אבל הוינדוס 98 לא יודע מה הוא מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי חלונית קטנה של rss על הדסקטופ. יש לו חלונית אחת קטנה של עדכונית מynet ואחת שמודיעה על דואר נכנס בGMAIL. אך עושים את זה? יש לי ויסטה דרך אגב...
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
צריך עזרה בקשר ל , outpost firewall יש לי בעיה של ניתוקים - אחרי כמה זמן של עבודה איתו , למרות שהגדרתי איתו את כל התוכנות p2p וכל הדברים עובדים עם פורטים פתוחים. הוא פשוט חוסם לי את , matav.bezeint.net שזה בעצם הספק אינטרנט שלי , פורט 1701 או משהו. בטענה של intruder blocked ואז החיבור אינטרנט מתנתק לי.. מה עושים ? יש משהו שלא הגדרתי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אממ אם יש לי סיסמא והיא שמורה בקוקיז אבל שחכתי ואין דרך לשחזר סיסמא .. :'( איך אני יודע את הסיסמא?יש דרך לדעת מה הסיסמא מאחורי הכוכבית ?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי 2 בעיות. 1. האימיול מתנתק לי מהשרת ( ובזמן האחרון לא מתחבר בכלל) ורשום את ההודעה :שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה. אבל מה שמשונה זה שהאינטרנט עובד כרגיל כמו כן גם ICQ ומסנגר ואבל לעומת זאת למשל FEAR COMAT (משחק אונליין) לא מצליח להתחבר לשרתים. בקיצור יש דברים שעובדים ויש כאלו שלא. 2. יש לי דפדפן אקספלורר ובזמן האחרון כאשר אני כותב בדפדפן (כמו למשל בפורום הזה) אז יש ג'יבריש אבל למשל בתיבת הכתובות שלמעלה (איפה שמכניסים את כתובת האינטרנט) אפשר לכתוב בעיברית כרגיל. אם אתם שואלים את עצמכם איך אני כותב עכשיו אני מעתיק את זה מדף WORD. אני לא בטוח אם זה ג'יבריש אבל ככה זה נראה: ה?‗???טח'/י???ג????ד,וךז?א??ב? (חלק מהאותיות מתחלפות עם…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש סרגל ל IE שיש בו אפשרות להאזין לתחנות הרדיו בישראל ושלא יהיה בו Spyware/Malware etc.. ניסיתי את iradio והיו לי לא מעט בעיות איתו.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש לי צורך של לייט-און שממש מאז שנקנה המחשב הוא צרב אולי 15 דיסקים בקושי.... יש לי את המחשב 2 בערך... משום שיש לו בעיה הוא דופק כל מה שאני מנסה חצרוב החלטתי לנסות לסדר את העניין הזה ולא להזניח, יש מצב שעידכון קושחה יפתור את הבעיה? אשמח גם לקבל הנחיות כיצד לבצע את הנ"ל ! תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ובמיוחד לותיקים והמומחים פה! מישהו (אולי component) יוכל לעשות פה סעד לאנשים במצוקה ולכתוב נוהל מסודר לפרמוט כולל לינקים והסברים על מושגים: 1 עשה גוסט לקבצים שחשובים לך. גוסט -'סוג של גיבוי שהמחשב שומר על...' קישור לתוכנה יש בwww.kishur.co.il ואם אתה רוצה גירסה חינמית יש ב 2. הכנס לתפריט ???? והקש על פורמט )format( של כונן c. וכן הלאה... משהו בסגנון של איך מנקים את המחשב שכתבו פה (אחד הותיקים פה אולי component). קחו בחשבון שקוראים את המדריך שתכתבו כל סוגי הגולשים באתר וחלקם (ואולי גם אני כזה) לא מתמחים במחשבים וייתכן שמושגים כמו גוסט ורג'יסטרי לא נהירים להם די הצורך. אני באופן אישי לראשונה מפרמט את המחשב הנוכחי שלי (תמיד סינג'רתי חבר שהוא סוג של עכבר מחשבים) וא…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
-
שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדש ואין אינדקציה על כרטיס קול בנסיון להתקין את הדרייבר שבא עם הלוח וכן דרייבר שהורדתי מASUS בעת ההתקנה מתקבלת הודעה שהחומרה שלי לא מתאימה לדרייבר יש למישהו רעיון? סביר שהלוח דפוק?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
שלום ניסיתי פחות או יותר למצוא את התשובה לשאלתי שהיא למה בדיוק יש את הdeamon tool למה צריך אותו ומה הוא נותן תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
-
מבקש עזרה בהדרכה של התוכנה הזאת מנסה להמיר סרטים לדיוידי ולא מצליח
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כאשר אני לוחץ על הכפתורים Ctral+Alt+Del במקום שיפתח ה- task manager מופיעה לי הודעה שרשום בה: "Task manager has been disabled by your administartor" מישהו יודע איך פותרים את זה ? תודה, אלכס.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
היי . יש לי בעיה כזו - אני מעוניין לבצע פירמוט מלא למחשב , ועם זאת , לא להתחיל להתקין מחדש הכל , משום שיש לי גיבוי GHOST מוכן . הבעיה היא , שברגע שמבצעים RESTOR בGHOST , הוא מעתיק את הקבצים החדשים על הישנים , ונוצר "סלט" , ולא מבוצע פורמט מלא . רציתי לבצע פורמט ואז להריץ את GHOST , אבל נתקלתי בבעיות - לא הצלחתי להשיג דיסקט פלופי 1.44 פועל כדי להשתמש בו בבוט , אז ירדתי מהאופציה הזו . דיסק אתחול שיתאים לי - ויתן לי את שורת הכתובת וגרסאת GHOST לדוס לא מצאתי . אני נואש - בבקשה עזרה ! תודה .
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
בכל פעם שאני רוצה לחפש קובץ במחשב שלי אני פותח את חלון החיפוש ובתפריט הצד לא מופיעות לי אפשרויות החיפוש, כלומר לא קיים חלון דו שיח... מצורף קובץ תודה מראש, [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום ! אתמול פתחתי חשבון חדש במסנג'ר עם אימייל חדש ומאתמול עד הרגע הזה לא קיבלתי שום אימייל בחזרה כדי לאמת את הדואר אלקטרוני... מה עושים ? לחצתי מעל 5 פעמים במסנג'ר לאמת ועשיתי את כל התהליכים ושום דבר לא נשלח בחזרה. כאילו המסנג'ר עובד והכל אבל אי אפשר לשנות את הכינוי וכמובן מופיעה השורה המעצבנת "כתובת דואר אלקטרוני לא אומתה"... תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו אם אעשה logmein או תוכנה אחרת לשליטה מרחוק (Uktravnc) נראה לכם שתהיה בעיה לעשות למחשב ניקוי כללי מוירוסים? אם כן מה הבעיות שאני אמור לצפות. כבר הבנתי שה renote assistance לא הכי נוח לעבודה מורכבת מרחוק. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
התקנתי אי מיול , יש לי ראוטר הוא המליץ לי לפתוח את הפורטים של האי מיול בראוטר האם כדאי לעשות את זה? האם זה יזרז את פעולת האי מיול? האם יש דרך לזרז הורדות האי מיול? ע"י תוכנת עזר או משהו כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי דיוידי חדש של ימאהה, זה הדגם. http://www.yamaha-hifi.com/products.php?lang=e&country=&idcat1=1&idcat2=4&idcat3=4&idprod=1360&archivset=&newsset= מה שאני רוצה לעשות זה, הרי יש את הסרטים בסיומת AVI, ולמיטב הבנתי הדיוידי הנ"ל אמור לקרוא את הפורמט הזה בלי בעיות, מה שקורה זה, שאני צורב כמה סרטים בסיומת AVI על דיסק DVD-R או DVD-RW והדיוידי רושם NO DISC. אבל כשאני צורב דיוידי מקורי, זתומרת, סרט דיוידי שלם 4.7, אז הוא קורא אותו יופי. השאלה שלי, איך אני אמור לצרוב את ה-AVI הזה בשביל שהדיוידי שלי יקרא אותו, כי רשום על הדיוידי שהוא תומך DIVX ULTRA וכל החרטטה הזאת... יש תוכנה חוץ מנרו שצריך לצרוב בה או שהבעייה בעצם בדיוידי ? איך זה …
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-