תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, פרמטתי מחשב בבית שהיה מותקן עליו XP ו- OFFICE 2003 והתקנתי עליו עכשיו WINDOWS 7 וגם OFFICE 2010. כאשר עשיתי גיבוי לכל ההודעות ב-OUTLOOK הישן עשיתי טעות ועשיתי "ייצוא" של כל ההודעות למה שהוא נותן במקור , קבצי BAK ולא לקובץ PST. עכשיו ב- OUTLOOK 2010 אני לא מצליח לשחזר אותם אל תוך התוכנה כלומר, לעשות "ייבוא". ממה שראיתי יש אפשרות לעשות לקבצי PST ולי אין את זה. אנשים אני חייב עזרה בנושא זה ממש חשוב לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
לילה טוב, התקנתי לאחרונה וינדוס 7 ומשום מה אני לא מצליחה להתקין את המדפסת למרות שיש לי את דיסק ההתקנה המקורי. יכול להיות שמערכת ההפעלה לא תומכת בהתקנת המדפסת הספציפית? ואם כן, מה להתקין כדי שיזהה? באתר של HP לא הצלחתי למצוא דרייבר תודה מראש גלית.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחליף ת'פורמט מ-MP3 ל-mid עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי איך פותחים סיומת GP3 ניסיתי לחפש באתר filext.com הורדתי את התוכנה השנייה לא הלך לי הראשונה לא מצאתי גם... תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כל כמה דקות קופצת הודעה על המסך ש AVG מצא קוקיס טראקינג. והוא נותן לי שלוש אפשרויות go to file ignore threths add to expections איך מגדירים את AVG שימחוק אותם אוטומאטית ולא יקפיץ לי הודעות ?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכם תקופת הניסיון בתוכנה הסתימה ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הקראק רציתי לדעת איך אני מוחק את העקבות שלה במחשב שלי שבכלל אי פעם מבחינתה השתמשתי בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html שינו את העיצוב ולדעתי הוא יותר מהיר מה CHROME 5 שאני משתמש בו עכשיו בפתיחה של כמה לשוניות במקביל בCHROME אז אם אני אובר ישר בין הלשוניות הדף פשוט לבן רק אחרי שאני מחקה כמה שניות זה מראה את הדף ובפירפוקס זה מעלה מיידית את כל הלשוניות
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב לפני כמה ימים הוא עלה אבל הוא לא מתפקד אני לוחץ על האייקונים ואז המחשב נתקע אם אני לא לוחץ על האייקונים השעון עובד. האייקונים בצד לא עולים אשמח אם תעזרו לי לפתור נ.ב כאשר אני עושה סייף מוד ונכנס לאדמיניסטריטור הוא מבקש קוד
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום כולם וחג שמח. אני חדש פה, ורציתי לבקש לינק לתוכנה מסוימת שאני צריך. הבעיה שלי היא שבזמן שאני צופה בסרטי DVD או מדיה פלייר על מחשב שלי יש המון קטעים שאני רוצה לעשות להם capture כלומר Print Screen, הבעיה שלי שכאשר אני מעביר את ה- PS לצייר נגיד ועושה הדבק רואים מסך שחור במקום התמונה שבדיוק עצרתי תסרט. אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק לתוכנה מיוחד שמצליחה לתפוס תמונות מסרטים.[ תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
כי בשניהם יש צילומי אוויר אז למה שאוריד את התוכנה למחשב? אני לא מנוסה איתה פשוט אני לא אוהב להוריד תוכנות למחשב. מעדיף רק כאלה שבאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה פעמים בעת גלישה אני מקבל מסך כחול עם שם הקובץ passthru.sys כשחפשתי במחשב את שם הקובץ הנ"ל מצאתי אותו בתקית C:\WINDOWS\system32\drivers לאיזה דרייבר שייך הקובץ הפגום הזה?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום חברים זה לא בשבילי לידידה שלי היא עובדת על פריהנד גרסה MX11 התקינה את התוכנה ולא מוצאת את סרגל הכלים לעבודה מישהו יודע יכן זה מסתתר הקטע הוא שהתקנתי את זה במחשב אחר והכל מופיע תקין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק לשני קבצי AVI כל אחד 700MB. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD. 1. אני חייב להמיר את הקבצים ל-MPEG? אם כן כיצד עושים את זה והאם זה יפגע באיכות\נפח? 2. הסרט לא עבד בהתחלה עם אף תוכנה עד שהורדתי Divx ועכשיו הוא פועל אבל בלי sound הוא רושם לי בהפעלה: this file contain unknown data file. the audio data is not recognized by divx the audio data in the file is 8192 and you may install new audio codec for listen to the audio (סיכמתי מה שהוא רשם) זהו...תודה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מידי חודש אני מחבר כונן נוסף למחשב ומעתיק אליו את מה שקיים בכונן הקבוע (לצורך גיבוי). רוב רובם של התיקיות והקבצים כבר קיימים ולכן כשאני מעתיק זה גם פוגם בכונן וגם לוקח המון זמן. בעבר ניסיתי תוכנה אבל או שלא ידעתי להשתמש בה או שהיא לא עשתה את העבודה כמו שצריך, ולכן אני מבקש המלצה לתוכנה שמישהו פה משתמש בה ולא משהו שעלה בחיפוש בגוגל. תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי להוסיף ידנית שירים ל Media Library ? התוכנה לא הוסיפה לי את כל השירים בעברית ל Media Library.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי סרט וידאו שצולם ע"י אדם שיציבות ידיו היא לא מתכונותיו החזקות, צפייה בסרט הנ"ל לא רק לא נעימה אלא גם זה מעוררת מחלת ים. ההגיון שלי אומר שאפשרי תיאורתית לבטל את הרעידות האלו ע"י ביטול אחוזים מסויימים מהתמונה (למעשה קורפ אקטיבי). יש תוכנה שתעשה דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי וירוס שכל תוכנה שאני פותח הוא מוחק לה קבצים והיא מפסיקה לפעול, עכשיו הוא מחק גם את הnod 32 ועכשיו כל אטניוירוס אחר שאני מתקין הוא ישר משבש אותו! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
כמה שיותר מפורט אם אפשר. תודה רבה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
הי, אשמח מאוד לקבל עזרה. כאשר שולחים לי במייל קישור לאתר, אני עומדת עם העכבר על הקישור ואני לא מצליחה לפתוח. אפילו להעתיק לא ניתן. כאילו שזה "שטוח". האם יש דרך לשנות הגדרות כדי שכן אוכל להיכנס לאותם קישורים במייל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש את התוכנה DISKJUGGLER תוכנת צריבה ששמעתי מכמה אנשים שהיא ממש טובה.למרות שיש לי תוכנות צריבה טובות כרגע פשוט מעניין אותי הרי מה אכפת לי שתהיה עוד אחת נכון? את האמת שחיפשתי כבר כמה זמן את התוכנה בקאזה באי דונקי ואיפה שאתם לא רוצים ואני פשוט לא מוצא.אם למישהו יש מקור טוב אז מוזמן לכתוב!!! גל
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3341509,00.html
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הורדתי תסרט american.pie.band.camp.2005.stv.dvdrip.xvid-keg[XvooM.coHEB-SUB רציתי לדעת אם הסרט כבר מקודד ואפשר לצרוב אותו ולראות בDVD, ואם כן איך דרך הנרו?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ראשית כל תודה למתעניינים. המשחק שיש לי מזהה שהכונן וירטואלי - אני צריך תוכנה שמעלימה את התוכנה תודה... :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מה עושים ? זה לא מעלות בדוק... מעבד 30 וכרטיס מסך 50 וכל השאר לא עוברים את 40 ... יש לי ויסטה x64 ultimate ntoskrnl.exe תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-