תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על קובץ באקספלורר, במקום להציג לי תיבה שבה אני בוחר אם לפתוח או לשמור את הקובץ, הוא פשוט פותח אותו..... איך אני מחזיר את התיבת שמירה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למישהו יש?לא הצלחתי למצוא בשום מקום.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ה avg החינמי שיש לי במחשב קובע שכמעט כל קבצי ה exe במחשב שלי נגועים בוירוס בשם agent.bm. עשיתי סריקה עם avast והוא לא מצא דבר. התראת שווא? משהו אחר? להחליף אנטיוירוס?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN7 בנייד וOUTLOOK2007. כשאני לוחץ על לינק במייל מתקבלת הודעה: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator. מישהו מכיר? אני בכלל לא מחובר לרשת. תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אין לי מושג איך לנסח כותרת יותר ממוצת בדיוק לבעיה אבל הנה היא: יש את השורת משימות למטה (איפה ש"התחל" מצד ימין ומצד שמאל כל התכונות שכרגע פתוחות במחשב). עכשיו בעיקרון עד עכשיו היה שכל תוכנה, מסמך, קובץ, אינרנט בעצם כל מה שהיה פתוח היה מופיע למטה, משום מה פתאום זה נעלם ולא מופיע בשום מקום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה אבל לשווא.....כלום לא עזר. הדרך היחידה לנווט בין הישומים הפתוחים זה ע"י ALT TAB. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה? אני כבר מיואש... תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אתמול הורדתי את NETLIMITER,התקנתי אותה, ויש משהו שאני לא מבין. אני מגדיר אצלה מהירות הורדה או העלאה מקסימלית,עוזב אותה בשקט לחמש דקות,מסתכל בפלט שלה של כמה מידע מועבר והיא מראה לי מספר אחד.לעומת זאת כאשר אני בודק בתוכנה שהיא הגבילה(קאזא) מהי כמות המידע המועבר,אני מקבל מספר אחר. מה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אם אתה, כן הנך, יכול להעלות או לשלוח לי למייל chomarim@gmail.com את קובץ ההפעלה (EXE) של תוכנת Adobe encore (הוא לא אמור לשקול הרבה) פשוט מישהו מחק לי אותו בטעות. בתודה איז'ו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אדובי, החברה שעומדת מאחורי תוכנת הגרפיקה המפורסמת בעולם, מציעה להורדה בחינם גירסת בטא של תוכנת ניהול התמונות החדשה שלה -LIGHTROOM. פצצה של תוכנה,עדיין רק בגרסת בטא חינמית בתוקף עד ינואר 2007. אני התקנתי ונהנתי...... בבקשה הסיקור + לינק להורדה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=385234&sid=127
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום היום, ברוב טפשותי, פירמטתי את כרטיס הזכרון של ה PSP שלי לפני שהוצאתי משם את השמירות של המשחקים, ומכיוון שממש לא בא לי להתחיל הכל מחדש, רציתי לדעת- האם יש תוכנה שמשחזרת מידע מכונני פלאש? אם יש, בבקשה ציינו את שמה, תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי וידאו ב Silverlight 5 באתר אינטרנט. האם יש דרך לשנות את המהירות של הוידאו? כלומר אני רוצה שהוידאו יתנגן נניח במהירות X1.5 או X2 [בשביל שלא יהיה בילבול, מדובר במערכת הפעלה חלונות 7] תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא מוצא רשימה של התוכנות עם החוקים שלהם..
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום אנשים לאחרונה (ככל הנראה מאז שהתקנתי Greasemonkey, אבל אני לא בטוח) פיירפוקס מתחיל להיתקע לי בצורה מטורפת בשלב מסויים Firefox Ultimate Optimzer (יש לי גרסה 1.1, לא הצלחתי למצוא גרסה יותר חדשה) מוריד את הRAM אבל לא מפריע לFF להיתקע לאחר מספר דקות, הדבר היחיד שעוזר זה TERMINATE ולפתוח מחדש... יש פתרון? (חוץ מלמחוק Greasemonkey) יש לי גרסה 3.0.5 של פיירפוקס וגרסה 0.8.2 של גריז מונקי אגב, שאלה למנהלים - פתחתי לפני שנה בערך אשכול דומה, רק שאז הבעייה לא הייתה עם גריז מונקי, היה עדיף אם הייתי מקפיץ את האשכול הישן? P:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשהיאימיול דלוק אז כאילו אין לי אינטרנט אני נכנס לאינטרנט אקספלורר ואין כלום לכל אתר , איך שאני מכבה את האימיול הכל בסדר. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באופיס בגרסה של 2016. באתר של מיקרוסופט https://support.office.com/en-us/article/What-s-new-and-improved-in-Office-2016-for-Office-365-95c8d81d-08ba-42c1-914f-bca4603e1426?ui=en-US&rs=en-US&ad=US מופיע סרטון של מספר עדכונים כמו הדגשה של טקסטים ב POWER POINT, ומשום מה אני לא מקבל את העדכונים לאופיס שמופיע בסרטון. כל פעם אני מקבל עדכונים לאופיס ומתקין אותם אך עדיין הכל נראה אותו דבר. האם מישהו נתקל בבעיה זאת בעבר, משתמש באופיס 2016, וגם לא מקבל את אותם עדכונים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מצאתי בבית מצלמת-רשת שהזיהוי היחיד שקיים עליה הוא שם החברה VIEWCOM, בלי פירוט של דגם. ומכיוון שהCD נאבד מזמןמ הרצתי חיפוש בגוגל על-מנת למצוא את החברה ואז בתקווה למצוא את הדרייברים... דהבר היחיד שמצאתי שהוא קרוב זה דף של חנות מקוונת כלשהי המוכרת מצלמות-רשת של החברה, וקישור מאותו אתר לאתר דרייברים שלא הצלחתי להירשם אליו (יותר מדי פרסומות וpop-ups). המצלמה בעיקרון דקיקה, על זרוע גמישה כזאת ובצבע כסף, בעלת חיבור USB (כמו כל מצלמה אני מניח, לא מתמצא בתחום): http://www.optimasys.co.il/images/1548.jpg אם למישהו במקרה יש את המצלמה הזו ויכול להעלות את הדרייברים לרשת או אם מישהו במקרה יודע באיזה דגם מדובר ויודע היכן למצוא את הדרייברים המתאימים נא לעזור אין לי ציפיות גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כדי שאני אוכל להוריד קבצים לסלולרי. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת לXP? או שיש אולי תוכנה חיצונית לזה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מצלמה עם קלטות קטנות. איך אפשר בצורה המקצועית (ואם אפשר קצת פשוטה), לדגום את הסרט שצילמתי. ואחרי זה לערוך קטעים ולמחוק חלקים לא רצויים? לא אכפת לי מחיר של התוכנות, העיקר שאני יקבל את העבודה האיכותית ביותר. תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אממ ראיתי פה את המדריכים שנתנו והכל באנגלית ולהתחלה זה לא טוב באנגלית כי אני לא כל כך מבין וזה לא טוב! מישהו יכול לעשות לי טובה ולתת לי אתר טוב בעברית או תוכנה שתוכל לתרגם לי את האתרים באנגלית ואז אני יבין אותם? תודה רבה רבה רבה רבה מראששששששששששששששששששששששששששששששש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ניסיתי את כרום ואופרה והם קלים אבל לא מספיק... יש לי 10M NGN והדפים לא נפתחים במהירות? יש עוד דפדפנים מומלצים?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הורדתי סרט למחשב, אך רואים את הסרט , ולא שומעים. היה לי פעם את התוכנה שמפעילה את הקול בסרטים . אני אשמח לקבל אותה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לפי הrelease notes שפורסם באתר, הבנתי שאפשר להפעיל את התוכנה רק על לינוקס. אם זה כך אז זה מינוס רציני בתוכנה... אם אני טועה אז בבקשה תקנו אותי (כי אני מקווה מאוד שאני טועה)
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-