תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הקאזה לא מתפקדת (Kazaa Lite 2.43 K++) משום מה ו- eMule כבדה מדי בשביל להוריד שיר אחד או שתיים
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ 939 tray Venice Core הכרטיס מסך Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCX והדיסק קשיח הוא WD 160GB 8MB Sata איזה תוכנה תוכל לעשות לי את זה? SpeedFan לא עובדת אצלי EVEREST Home Edition לא מראה לי טמ"פ MBM גם לא מראה לי טמ"פ איזה תוכנה תעשה תעבודה..? תודה מראש יהבץץ
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום מה קורה?? טוב התחלתי לעבוד בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יוצר מים או אפקט של מים 2) מה עושים עם הסרגל שמאונח בצד שמאל? 3) יש מדריכים לזה בעיברית? 4) איך אני יכול להתחיל בעיצוב של בן אדם?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב נכנסתי לאתר שלהם ושמתי לב שיצאה גרסה בטא חדשה שכוללת פיירוואל משה ו אולי ניסה? יודע איך הפירואאל?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור PLANE עם תמונה מעליו (מטיריאל ששיניתי תדיפיוס שלו לתמונה) ואני מעוניין שיראו את התמונה גם בחלון של המקס ולא רק לאחר רינדור איך אני עושה את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עלו שמי עומר את העבודה הזאת עשיתי לפני איזה חודשיים בערך ו... זהו אז תביאו תגובות בונות. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/m/e/r/_/d/a/d/o/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200305021605459617/200505291751242322/Clock-V2.jpg אה כן, נערך בפוטושופ וצולם במינולטה Z3. העין שלי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון עצבני ועכשווי בתגובה מס' 4 (אני עובד עם תוכנת דואר של IncrediMail Xe, אבל זה קרה לי כבר בעבר עם Outlook...) שלחתי למישהו מכתב בעברית, בפונטים של ARIAL. כשהוא החזיר לי תשובה, קבלתי את זה בצורת ריבועים מוזרים, כבר קרה לי פעם בעבר מתישהוא, אבל איך מסדרים את זה אם בכלל? עשיתי "העתק-הדבק" של חלק מההודעה: §× ¦ . ¦ ¦¢ ©.. © . ¦ ¤ © ×× : !?!? ¦¨ × ! × ×©... ¤. × ×¨×. ??? ??? : יש פתרון? מה עושים? (כמובן שהודעתי לו שאני לא רואה כלום, אבל יש מה לעשות בכ"ז לפתרון הבעיה?) עריכה: אצלי זה מופיע בצורת ריבועים, כשהעלתי לפורום זה קיבל צורת מספרים... (בטח איזה סקריפט או משהו בהגדרות של הפורום)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מכיר הרבה אנשים שמותקן להם vobsub ו bsplayer על המחשב וה vobsub מזהה להם את הכתוביות עם ה bsplayer. אני לא יודע למה , אצלי זה כמעט אף פעם לא עובד (כמעט אף פעם - אחרי שאני מפרמט את המחשב או שופך איזה גוסט). כמובן שאני יודע שצריך ששמות הכתובית והסרט יהיו באותה התיקיה עם אותו שם קובץ , ואני התעסקתי עם החרא הזה מלא , וה vobsub עובד עם כל התוכנות חוץ מ bsplayer........! בבקשה , מישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר אצלי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבתי תכנה אשר עוזרת לזכור מתי ובאיזה מקצוע יש שיעורי בית, מי השותפים שלך והכי חשוב מתי המבחנים. התכנה בשלב בטה אחרון ואני צריך את עזרתכם בלבדוק כל מני דברים בה. כמו כן לא יזיקו רעיונות חדשים לתוספות או שינויים. אפשר למצוא את התכנה כאן: http://www.technotask.com התכנה חינמית כמובן והקוד שלה יהיה פתוח ברגע שהגרסה תהיה סופית. אני כותב אותה בויזואל 2005 בטה ולכן צריך להתקין את Net framework 2.0 יש לינק לזה באתר. תודה ותהנו מהתכנה (אני מקווה). נ.ב השם שלה אמנם TechnoTask אבל זה אמור לעזור לכל הסטודנטים ולא רק לאלו שלומדים בטכניון. אם יש בה דברים שחסרים לאוניבסיטאות אחרות בקשה אמרו לי שאני אוכל להוסיף.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
התוכנה מתנתקת לי כל כמה דקות ומתחברת שוב פעם, הגרסה שיש לי היא 5.9.3690 . אני משתמש בפיירול של Zone Alarm, ועוד לא עדכנתי אותו (הגרסה שלי היא 5.5.062). מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום ! כאשר אני ממיר סרט בתוכנה הזו (וירטואל דאב), אז שאני לא יד המחשב היא מכבה לי את המחשב. אם אני משתמש במחשב, אז הוא לא מתכבה לי בכלל, מישהו יודע למה זה ככה ? אולי יש באג בגרסה ? הגרסה שלי היא: 1.5.10. תודה .
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
באמצעות איזה תוכנה אפשר לצפות בפרוייקטים שהוכנו בPremiere (חוץ מפרמייר עצמה...) תודות לעונים נדב
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צילמתי עם הA95 של CANON ברזולוציות די גבוהות, ולמרות שפרטי תמונה יש תאריך צילום, בתמונה עצמה אין את התאריך, לכן כשאני מפתח אותן, התמונות יוצאות ללא תאריך :-\ מישהו מכיר תוכנה ששותלת תאריך בתוך התמונה מתוך המידע של התמונה המיועדת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקספקסקי לא פועל פתאום [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי קבצי אנימציה על המחשב (GIF) שאני רוצה לשנות אותם לגודל אחר. איך עושים זאת ? בפוטושופ רק הפריים הראשון נכנס... אני רוצה לשנות ל 128*140 עם איזה תוכנה עושים זאת ? ואם אפשר לינק זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה שכבר הורדתי את תוכנת FLASH ועוד כמה אבל לא עוזר אני מצרף בזה קובץ שתוכלו לראות תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קיימת כזאת ? חיפשתי ב download.com ואין שם קונברטרים מתאימים. זה מאוד חשוב לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קצב ההורדה הכללי שלי עומד בממוצע על 6 קילו-ביט, וזה נראה לי יחסית נמוך. הפורטים אצלי פתוחים והגירסה היא 0.46 מליונטוורק (הגירסה החדשה). מה ניתן לעשות בשביל להגביר את הקצב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אני יוכל להוריד משחקים ותמונות לפאלאפון שלי דרך USB כמובן
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא כמו הדיון של IMT. לפני כמה שעות, קרו כמה נפילות מתח בהפרשים של שתי דקות וחצי בערך. אני, ברוב גאונותי, לא כיביתי את המחשב. הנזק נעשה, המחשב נדלק, לה לה, לי לי, אך הווינדוס לא פועל. ניסיתי להכנס למצב בטוח, והוא נתקע בקובץ מסויים. ברור לי שהמידע שם נהרס רובו, אם לא כולו, אך תהיתי, האם יש תוכנה כלשהו להציל את מה שנשאר, ללא הפעלת הווינדוס? (היו לי דיסקטוני הצלה של pqmagic, תיכננתי להוסיף עוד מחיצה, להתקין שם ווינדוס או לינוקס ולהציל מה שנשאר, אך עם המזל שלי, הדיסקטים לא עובדים..) בתודה מראש... נעם... נ.ב. אני מקלל את היום שהסכמתי להכניס למחשב הזה ספק ג'נרי. (האחרי שנשרף האנטק בכמה מפתיע, הפסקת חשמל, לפחות הוא לא דפק לי כלום בדרך).... עריכה: אחרי שניסיתי לפרמט ללא הצלחה, ו…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי מה קורה אני מחפש מדריכים טובים ועם אפשר בעברית לתוכנה Macromedia Dreamweaver MX 2004 בשביל שאני אוכל לבנות אתרים ואם אפשר מדריך מפורט על איך לבנות אתר בתוכנה שלב אחר שלב תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם לתוכנה כזאת וגם לינק יעזור בבקשה !!!!!!!!! זה דחוף אנשים תיהיה נחמדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רואה שהם תיקנו כמה דברים בבעיה של העברים ואנגלית בINPUT ובTEXTAREA. סוף סוף. וזה לא רק שם. עכשיו תוכלו ללחוץ על הלחצן "חדש" בפורומים בלי בעיות.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-