עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tiptipon,

בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיעה מוזרה באימיול ERROR while saving part file: 011.part.met למרות שאני ADMIN וגם אני מפעיל את האימיול במצב ADMIN PRIVELGE MODE עדיין אני מקבל את ההודעה אני משתמש ב WIN 7 BETA ההודעה לא היתה לאחר ההתקנה של WIN 7 אלא לאחר תקופה מסוימת של בערך חודש לאחר ההתקנה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. אני עורך סרט בתוכנה studio 9 וחלק מהמקורות שלי צולמו ב-NTSC וחלק צולמו ב-PAL. ואני ממש מתחרפן מלנסות לחבר ביניהן מבלי להתפשר על האיכות. כשאני מעביר את קטע ה-PAL ל29.97 FPS (ז"א- NTSC) התמונה מתפצלת לקווים שחוצים אותה לרוחב במיוחד בקטעים שבהם יש תזוזה רצינית. בבקשה, כל מידע יתקבל בברכה. אני יומיים כבר מחפש באינטרנט... תודה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  3. שאני מפעיל תוכנה מסויימת וסוגר אותה החלון הזה מופיע לי: http://img210.imageshack.us/my.php?image=15ah5.jpg http://img75.imageshack.us/my.php?image=16vj1.jpg אז איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת????

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  4. שלום רב... עשיתי המרה קטנה של כמה סרטונים ואלה הקבצים שיש לי: VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB VTS_02_0.BUP VTS_02_0.IFO VTS_02_1.VOB VTS_02_2.VOB VTS_03_0.BUP VTS_03_0.IFO VTS_03_1.VOB VTS_03_2.VOB אז איך אני עושה שיהיה לי את video_ts.ifo ואת video_ts.bup כי בלעדיהם אני לא יכול לצרוב |: תודה מראש,עידן.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by meirtz4,

מדיי פעם אני משתמש באימיול ומוריד כלמיני ללא בעייה, אבל לפתע אין כמעט קבצים להורדה, מאוד קשה למצוא וגם מה שנמצא לא יורד... זה בעיה אצלי או באימיול? אם יש למישהו המלצה איך לתקן את זה או שיכול להמליץ לי על תוכנה אחרת אני אשמח תודה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by sivanxyz,

מוגדר לי גיבוי מצטבר לדיסק C (כלומר כל פעם שאני מריץ אותו הוא מגבה רק את השינויים מאז הגיבוי האחרון). הבעיה: הגוסט כנראה לא מזהה את הגיבוי האחרון וכל פעם משווה לגיבוי ישן יותר כלומר במקום לראות מה השתנה מאז יצירת הקובץ שמסתיים ב: i006.iv2i הוא משווה לקובץ שמסתיים ב: i004.iv2i מישהו נתקל בבעיה כזו ויודע מה לעשות? חשבתי שאולי זה קשור לזה שהכנתי והשתמשתי בדיסק recovery מותאם אישית אחרי גיבוי 004 אבל אני עדיין לא יודע איך לגרום לו שיזהה את הגיבוי האחרון תודה מראש למשיבים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. בטעות נכנסתילהסר/תוכנות כדי לפנותמקום בכונן C ומחקתי משהו שאינני זוכרת מהו בדיוק הסמל של התוכנה היה נדמה לי דמות של איש ועכשיו יש לי בעיות באינטרנט . חלקמהמידע אינו מופיע למשל מבזקים בYNET או פרסומות ובמקומם מופיע חלוןריק עם X אדום ויש אתרים שאינני יכולה להכנס אליהם מה עושים??? זקוקה לעזרה דחופה .... מהדעתכם :lamer:

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by GuyMiz,

אהלן, יש לי שאלה.. אני צריך לקדד קבצי מוזיקה כגון MP3 ו- WMV או לפחות אחד מהם לקובץ MIDI יש איזהשהו מקודד או תוכנה שעושים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. אני רוצה לשמור סרטי פלאש שיש באתרים למחשב שלי

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by ndv,

הורדתי מלא סוגי של BS פלייר, גם את החדשה שטוענים שהיא מותאמת לויסטה- אבל התוכנה לא מסתדרת עם האירו וכשאני מבטל את האירו ז לא רואים טוב במסך מלא.... בקיצור, אני צריך תוכנה שתחליף את הBS אבל אני רוצה להפעיל בה כתוביות על הפסים השחורים בצדדים ולא על הסרט עצמ- חשוב לי מאוד. VLC ,מדיה פלייר קלאסיק, מדיה פלייר 11 והמדיה סנטר לא יעילים אז אל תציעו לי אותם. כנ"ל לגבי הריל פלייר ורד לייט. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

לכל בעלי ה - Gamepad למינהם, האם ניתקלתם בפרופיילר בעל קהילה שמציעה מגוון רחב של פרופילים למשחקים? למי שלא מבין על מה אני מדבר, יש תוכנות שיכולות להמיר מקשים במקלדת לכפתורים בשלט, ואם אני רוצה לשחק משחק מסויים במקום להגדיר את המקשים לכל משחק אני יכול להוריד פרופיל מוכן, לדוגמא ל Splinter Cell , שבו הוגדרו כבר כל המקשים לפי משחק המקור ולהתחיל לשחק. הבעיה היא שהתוכנה היחידה שראיתי במציעה מגוון רחב של משחקים היא Pinnacle Game Profiler אבל היא לא חינמית (גם לא במיול) יש את הפרופיילר של Logitech שמגיע עם הדרייברים אבל לא מצאתי משחקים חדשים בשבילו. אשמח לשמוע המלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. היתקנתי מחשב חדש העתקתי את קובץ המועדפים מהמחשב הישן ( דרך הרשת) קראתי לקובץ של המחשב החדש בשם אחר >>> והעתקתי את הקובץ מועדפים שך המחשב הישן פתחתי את האקספלורר >>> וכל האותיות בעיברית שם התהפכו לשם בדיקה פתחתי דרך הרשת את הקובץ הישן ( במיקום המקורי שלו = המחשב הישן שלי) וגם במיקרה הזה כל האתיות בעיברית היו הפוכות למה זה קורה לעזאזל? זו אותה מערכת הפעלה בידיוק! במחשב הישן היה לי FAT 32 האם זה קשור לזה? או מה? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by gangsta,

יש לי בעיה שאני רואה סירטונים ב HD (הסירטון של GTA4 ) שזה 720p זה פועל אבל זה זז לאט מה יכלה להיות הבעיה ? יש איזה מקודדים או משהו ?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by aquas,

היי ניסיתי להיפתר מפרסומת ע"י אדבלוק בפילטר ,אבל משהו מוזר הפילטר היה ריק ......ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר לבסוף שמתי את ה- * על הפילטר הריק מה שהתברר כטעות קשה , כי מאותו רגע ככה עולים לי אתרים יש לי אד בלוק 5.3 כשאני על וויטליסט אז יש לי את האפשרות לפתוח את הפילטר אבל כשמחסלים אותו אז לא קורה כלום , זה לא מגיב פונה אליכם ומבקש עזרה , כי פשוט אפשר להתחרפן מכל הפרסומות. תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  15. תוכנה מעולה, רק את העיה הזאת לא הצלחתי לסדר

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by RX7,

מה עדיף? מבחינת משקל על המחשב.. האם זה משמעותי? אישית אני חובב מושבע של אקספלורר..ניסתי כמה פעמים פיירפוקס - לא הסתדרתי וחזרתי למיקרוסופט השאלה שלי אם אני ארגיש הבדל בין הדפדפנים בכובד על המחשב?.. תעזרו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by Vindicator,

איך אני מגדיר בפיירפוקס שכל הורדה שאני מבצע תהייה דרך DAP? תודה

18. Started by lmlm,

בעקבות יציאת IE7 עם שיפורים משמעותיים לעומת IE6, וכאשר מוזילה מתווכנת להשיק את הגירסא הרשמית של FF2 . מה עדיף? משהו מתכוון לעבור מ FF ל IE או ההפך? אני נשאר עם FF לכל אורך הדרך 8)

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by shai11,

משהו יכול לתת לי המלצה לתוכנה להמהרת וידיו אני רוצה להמיר קבצי וידיאו מכל הפורמטים לפורמט MP4 תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by EyalOnn,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשחזר מידע שמחקתי מהמחשב? יש לי כמה קבצים מאוד חשובים שהיו לי על המחשב ואני לא מוצא את הbackups שלי לגביהם ואני ממש צריך את המידע, מישהו מכיר תוכנה טובה או דרך לשחזר את המידע האבוד?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  21. השאלה בכותרת. לגבי איזה גירסה יש לו אין לי מושג אני רק יודע שאני לא יכול לפתוח אותו עם הוורד מהחבילה של אופיס 2000.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. התקנתי היום (9.02.07) ואחרי שעה וחצי ככה החלטתי שנמאס לי וזה לא הגיוני שהתוכנה מורידה על כל כך מעט. השיא של התוכנה עד עכשיו הגיע לבערך 1.5 MB . אני לא יודע מה הרוחב פס שלי אבל כתוב לי באינטרנט 100mbps אולי זה זה אני לא יודע. בקיצור אני ממש לא מבין למה ההורדה כל כך איטית....אני מעריך שאני יתחיל להבין לאט לאט וישפר את התוכנה ואת המהירות שלה. מישהו יכול להתחיל להסביר לי איך אני עושה שהיא תוריד על יותר מהר? מה אני צריך לעשות? יש כל מיני מושגים שאני לא מבין ואני חייב מישהו שיסביר לי בפשטות ובעברית נורמאלית . תנסו לעזור לי פה או הכי טוב באיסי אם אתם יכולים 281241070. בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. השאלה בכותרת! תודה!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  24. יש לי פוטושופ בעברית ולא יודע איך שיניתי אותו לאנגלית.איך אני מחזיר לעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים