תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לפני התקנת המשחק The Godfather עולה לי הודעה שה-directx לא מעודכן אז עידכנתי לאחרון שיצא (directx_jun2008_redist) ועדיין היא עולה מה אפשר לעשות ? והאם ניתן לשים כל תוכנה ב-Tray גם באלו שאין את האפשרות הזאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, יש לי את המסנג'ר הגירסא האחרונה (2009) והוא לא נותן לי אפשרות לשמור את ההודעות ההיסטוריה מה שגם אין לי את האפשרות לראות מה חדש מתחת לאנשים קשר.. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן יש לי היום כמה דיסקים של CD שאני רוצה להעביר ל MP3... הרבה זמן לא עשיתי את זה. והיום אני עושה את זה וזה גם מאוד חשוב... אז החלטתי לעשות את ה BEST I CAN DO. התוכנה עצמה והמנוע שלה מאוד ישנים... פעם ראשונה שנתקלתי בה היה לפני כ 4-5 שנים... מאז אני בטוח שהיו שיפורים וכו' והיא בטח הייתה קיימת גם הרבה לפני שהכרתי אותה. רבים בטח גדלו על Easy CD-DA Extractor שהיא גם כן טובה מאוד... אבל בכל זאת יש טובות יותר המנוע עצמו, LAME ניתן להורדה מכאן ttp://mitiok.cjb.net/ והתוכנה עצמה, שמשתמשת במנוע ובנוסף מציאה עוד המון אופציות ניתנת להורדה מכאן http://www.exactaudiocopy.de/ תהנו ותפיקו (תפיצו :) מוזיקה איכותית כמה שיותר... יניב
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני מודניג. אני קונה Silverstone TEMJIN SST-TJ04B, ''ומשדרג'' אותו. (כל מני דברים עם פלטות אלומיניום), כל השירטוטים שלי לחיתוך נמצאים על דפים, ואני צריך אותם על המחשב בשביל ליצור ''שבלונות''. כבר יומיים שאני מנסה לסרטט עם SketchUp,אבל היא פשוט בלתי נסבלת. הסירטוטים הם ממש מובנים וקשים לסירטוט עם SketchUp. אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנת סירטוטים טובה, בין אם היא מיועדת למתחילים,ובין אם ל''מקצוענים''. בתודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם פה אז הבעיה שלי היא כזאת הנרו עושה בעיות בצריבת dvd אבל רק בדי וי די דיסק רגיל הוא צורב טוב לפני שאתם עוזרים אני יגיד לכם מה עשיתי כבר ניסיתי כמה חברות של דיסיקים הצורב פועל ב100 אחוז הוא ממש חדש ניסיתי כמה גרסאות של נרו וגם של אשמפו הכנסתי דיסק ניקוי ההודעת שגיעה היא : power calibration error אשמח לעזרהה ותודה רבה http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=6549&sdi=clidrimuc
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה הבעיה ? איך מטפלים בה? תודה
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה update notifier בשביל לדעת אילו תוכנות שיש לי על המחשב קיבלו עידכונים, אולם היא הפסיקה להתעדכן. למישהו יש תוכנה portable שעושה את אותו דבר.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי הוא: QX9770 8 גיגה זכרון גי סקיל 2X1 טרה קשיח 1 של 250 ג'יגה GX2 9800 לוח של48 DFI DX X ויסטה אולטימיית 64 ביט לפניי שבוע הופיע לי הודעה שההרדיסק הקטן שבו מותקנת מערכת ההפעלה לא תקין ושאני צריך להחליף אותו, הלכתי וקניתי אחד חדש והחלפתי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה( אורגינלית עם רשיון) שמתי לב שהמחשב עובד נורא לאט( העתקת קובץ לדיסק און קי יותר משעה לדוגמא) אז שוב פירמטתי והתקנתי את כל הדרייברים, אחריי זה התחלתי להוריד עדכונים ופה מתחילה הבעייה, כל פעם שהוא אומר שאני צריך לעשות ריסטרט אני עושה והוא יוצא ממערכת ההפעלה ורושם "נא לא לכבות את המחשב מתקין עדכונים" אבל הוא פשוט נתקע, א משנה כמה זמן אני יחכה הוא תקוע, אז אני עושה ריסטרט וזה חוזר כל הזמן מה גם שלפ…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
באיסיקיו החדש יש devils - תמונות כאלה בצד שנועדו לייצג משתמש...... עכשיו איך אני שומר devil של סתם מישהו מהרשימה?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
יצאה גירסה חדשה... עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את החלון של ההתכתבות כמו שהוא היה פעם בגרסאות הישנות. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את הווינדוס מחדש מקובץ IMAGE שיצרתי דיי מזמן וכבר יצא לי לעשות אותו דבר ולא קרתה לי הבעיה הזו. אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב וכו , וגם לא כל מיני פירסומות (למשל הפירסומת שמתחת ל"חדשות מחשבים" פה באתר מעל החיפוש מצד שמאל ..) בעיה מאוד מוזרה. ניסתי להתקין פלאש של אדובי עוד פעם אבל לא עזר.. אשמח לעזרה .. תודה רבה רבה מראש ! קבלו ביטול - הסתדרה הבעיה. התקנתי את Adobe Flash באופן ידני ולא דרך האקספלורר (כמו התקנת תוכנה רגילה) והכל הסתדר :]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חבר'ה למי שעורך קליפ של תמונות מאירועים שונים בתוכנה הנ"ל נתקל בטח בעניין הוספת האפקטים השונים, וכאן שאלותיי,,,,1. האם ניתן להוסיף אפקטים למעבר בין התמונותבאופן מיקרי ובלחיצה אחת לכל התמונות? 2. האם גם ניתן להגדיר זמן קבוע להופעת התמונות בלחיצה אחת גם כן? 3.אולי מישהו מכיר איזה שהוא מדריך בעברית לתוכנה המצויינת הנ"ל.? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לנסות את המערכת שכולם מדברים עליה התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני יודע שהמצלמה שלי עובדת טוב (כי יש לי תוכנה ואני רואה את עצמי שם) ואינ יודע שהתקני הקול שלי עובדים (שומע מוזיקה והכל) דבר אחד שאי לא יכול לגשת אליו זה אשף כיוונון האודיו והוידאו במסנג'ר (הוא אומר לי שאין באפשרותו להפעיל את זה) מבחינתי אין לי צורך בהפעלת האשף אבל כתוצאה מכך אני לא יכול להפעיל שיחות מצלמה ואודיו משום שבהפעלה הראשונית של המסנג'ר תמיד הוא מפעיל תאשף אוטומטית לכן אם אני לוחץ על "לקבל" כדי להפעיל מצלמה או שולח הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל תאשף כי זה מה שהוא מנסה בעצם כי זאת פעם ראשונה שלו (כי התקנתי מסנג'ר 7) הפתרון לפי דעתי הוא לדלג על שלב האשף ע"י ערך ברג'יחסטרי שנרשם (כנראה למי שעבר תתהליך נרשם לו שם ערך כלשהו) הבקשה: מי שיש לו מסנג'ר 7 ויכול לעשות EXP…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כיצד מגדירים שFIRE FOX יהיה הדפדפן בדיפולט במחשב שלי? אני רוצה שלינקים מהמייל שלי יפתחו בFIREFOX ולא באקספלורר. יש לי OUTLOOK OFFICE 2007
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
קטע דפוק לגמרי. כל פעם שאני מפעיל את המדיה פלייר 11, הוא עובד טוב לאיזה דקה ואז פשוט נעצר הכל והמחשב עושה ריסטרט! והקטע הממש דפוק- שזה לא קורה לבד, זה רק אם לוחצים על פליי/פאוס/מעבירים שיר, אם אני רק פותח ולוחץ פליי אז הכל עובד טוב. בנוסף, היום פעם ראשונה זה גם עבר למסך כחול כזה עם כיתוב לבן... אין לי מושג מה עושים, הסרתי והתקנתי כבר איזה 15 פעם... גם התקנתי winamp והכל עבד סבבה. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אח שלי ברוב טיפשותו שמר את הגדרות החשבון שלו בGMAIL בפירפוקס שלי עכשיו שאני מנסה להתחבר זה אוטומטי נכנס אליו ולא ראיתי מקום לשנות הגדרות בחזרה בקיצור אני צריך או למחוק הגדרות מפירפוקס או מקום באתר שאפשר לשנות את זה בגלל שזה נכנס אוטומטית אני בבעיה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יודע אך משנים את המצב התדר של הכרטיס ממצב 2D למצב 3D ? חיפשתי בפורומים ולא מצאתי תשובה...! תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס X700 ATI והורדתי דריבר מעודכן של הכרטיס מסך. השאלה שלי בעצם,אם אני מתקין את התוכנה שסופקה אם הדריבר שהיא באנלית שהיא Catalyst או שאני מתקין את הכלים של הATI שסופקו אם הדריבר בדיסק שהיא בעברית. את הדריבר עצמו נקי התקנתי הכי מעודכן. האם זה משנה את הביצועים של הכרטיס מסך. יש לציין שרכשתי את הכרטיס מסך לפני כשנתים וחצי אשמך לתגבות
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
-
כשאני מפעיל טורנט דרך BitComet האינטרנט שלי קורס כלמר האינטרנט עדין מחובר (יש את הסימן של שני המחשבים למטה) אבל אני לא מצליח לגלוש \ גם הטורנט לא יורד\ עשיתי ping וגם לא הצלחתי משהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-