תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאלה לי אליכם חברים נכבדים... מה רמת ההבדל בביצועים בין ויסטה ל XP בעת שימוש בפרימייר CS3 (הכוונה לביצועים בפרימייר)לפי המפרט הבא... והאם יש להשתמש ב GFORCE על מנת לעבוד בפרימייר או אפשר גם עם ה אונבורד VGA... INTEL CORE 2 DUO E6400 INTEL ISLETON D946GZIS CORE 2 / LGA775 INTEL 946G KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 אשמח לדעה מקצועית ומהירה...תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני דווקא משתמש בתוכנה דיי טובה acala dvd ripper תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הייי תגידו איך אני יכול להקליט LIVE את מה שאני רואה למשל ב BLOG של TAPUZ או אתרים כמו U TUBE וכל זה ? גם כאשר לפעמים זה משתמש ב JAVA ...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שידרגתי מ9 ל-10 את המדיה פלייר והורדתי סרט באימיול וכשרציתי לצפות בו היה רשום למטה רוכש רישיון ואז הדפדפן היה נפתח והייתי מגיע לאתר , אבל את הסרט לא הצלחתי לפתוח? עד כמה שזכור לי כששידרגתי את המדיה פלייר , בהתקנה סימנתי V על אפשרות של צפיה עם רכישת רישיון- אני לא ממש סגור על זה. ידוע לכם משהו בעיניין הזה????????????
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מאט כל חצי שעה לשעה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הגורם לזה שהוא איטי? הנה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ראשית איך אני בודק איזה דרייבר יש לי לצ'יפ? ודבר נוסף מה ייתן לי עידכון של הצ'יפ?במה זה יכול לשפר לי?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הייי, רציתי לדעת איך אני יכול לגרום למקשי מולטימדיה במיקלדת לשלוט על הווינאמפ ולא על המדיה פלייר (בויסטה, אם זה משנה משהו) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני משתמש ב- Miranda. כל משתמש שאני מדבר איתו שיש לו ICQ4/Lite4 מקבל את ההודעות שהן בעברית בג'יבריש (אני כן רואה את מה שהוא שולח בעברית). יש מה לעשות בנידון? עריכה: אוליי זה יכול לעזור : http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/20109.html#0
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היום, בחיפושי אחר התוכנה QBASIC הורדתי קובץ שנקרא OLDDOS.EXE (כנראה הדוס של ווינדוס 95). כשאני מפעיל נפתח חלון בו כתוב שמומלץ שהתיקייה בה נמצא הקובץ תהיה ריקה ואז אני נשאל האם ברצוני להעביר את הקבצים. אם אני לוחץ כן הם מועברים לתיקייה אחרת הם לא והחלון נסגר. בשני המקרים אי אפשר למחוק את הקובץ. נורטון INTERNET SECURITY 2005 לא מזהה את הקובץ כווירוס. למרות זאת אני מעדיף למחוק את הקובץ וגם לא מבין איך זה שהוא לא נמחק? ניסיתי גם מחיקה רגילה גם דרך SAFE MODE גם חיפשתי ב TASK MNGR יישום שיכול להיות קשור אבל כלום. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איזה תוכנה מינימלית אני יכול להתשמש רק כדי לפתוח קבצי AutoCAD LT 2009 ? אין לי את התוכנה ואני רק רוצה לפתוח קבצים של AutoCAD יש תוכנה קטנה שאני יכול להתקין ואז לפתוח ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה ממש מוזרה עם Macromedia flash לא חשוב באיזה גירסה. כל גירסה שאני מתקין על המחשב לא משנה איזה אחרי שאני מפעיל אותה אני מקבל את השגיאה הבאה ניסיתי להתקין על 2 מחשבים שונים לגמרי כמה גירסאות של הפלאש ותמיד אני מקבל את השגיאה הזאתי איך שאני מפעיל את התוכנה למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום! כל יום הנורטון אינטרנט סקיוריטי 2004 מודיע שיש עידכונים אז אני לוחץ על YES וזה פותח לי את העידכונים ואז אני לוחץ על הבא ואז הוא מחפש עידכונים. כשהוא מסיים הוא כותב שאין עידכונים לנורטון עם תמונה ו'וי' בצד. כבר חודש הוא אומר שאין עדכונים ואני יודע שזה לא הגיוני אז נכנסתי לאתר של סימנטק והורדתי ידנית עידכונים מהלינק הזה http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download/pages/US-N95.html רציתי לשאול איך אפשר לתקן את זה? ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך זה לא פתר את הבעייה כמו כן, ניסיתי למחוק את ה- live update אבל הוא אומר שהנורטון אינטקנט סקיוריטי לא מאפשר מחיקה. מישו יכול לעזור לי? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הורדתי קובץ mpeg אבל לצערי יש בו בעיות באודיו, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את הבעיות ההלו?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא קשור פשוט לא מצאתי חלק מתאים יותר בפורום אולי אני אכתוב גם בתמיכה לתוכנה קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר \= יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה על האפשרות לשינוי ה removable media bit (RMB) כך שה USB stick יזוהה ככונן מקומי ולא כנייד [למטרות AutoRun ועוד...] רציתי לדעת האם מישהו התנסה/התעניין ומוכן לשפוך מעט אור על הפרשה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש רעיון איך לנקות תולעת בשם WORM_DOWNAD.AD? מצורף צילום מסך של ההודעה שהתקבלה מהאנטי וירוס (Trend Micro) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למקרה שאני ירצה לפרמט
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בעייה קטנה אבל מעצבנת: בכל פעם שאני מנסה להפעיל את פרו אבולושן 2008 או 2009 אני מקבל ישר מסך כחול עם הודעה של DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך ושל הסאונד, אבל הבעיה ממשיכה. במשחקים אחרים, כמו פיפא 2009, אין שום בעייה. יש למישהו רעיון? מפרט מחשב: לפטופ HP intel C2D t5500 כרטיס מסך nvidia geforce 7400 1gb ram לא מפלצת אבל אמור להריץ את המשחקים בלי יותר מדי בעייה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רצית לדעת ההאם יש תוכנה שיכולה למדוד את טמפרטורה של אחד החלקים הספציפים במחשב(לוח אם /מעבד / מארז) האם קיים דבר כזה או שהתוכנה תואמת לפי הלוח אם? אם כן תוסיפו בבקשה לינק....
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-