עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by benor,

יצאה גירסה חדשה... עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את החלון של ההתכתבות כמו שהוא היה פעם בגרסאות הישנות. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. שלום לכם, מחפש תוכנה או כלי כלשהו לניטור שרתי Windows 2008. אני מעוניין בכלי שיוכל לתת דיווח רטרו אקטיבי של חודש אחורה - פיקים במערכת, קריסות, צריכת זיכרון או מעבד גבוהה... ואם קיים גם דיווח למייל על חריגה מסויימת.... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. יש לי מסך 22 אינץ ואני רוצה להציד עמוד אחד במקום שני עמודים תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. כיצד מגדירים שFIRE FOX יהיה הדפדפן בדיפולט במחשב שלי? אני רוצה שלינקים מהמייל שלי יפתחו בFIREFOX ולא באקספלורר. יש לי OUTLOOK OFFICE 2007

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  5. הורדתי מספר קבצים ביוטורנט לתקייה X. עכשיו ההורדה הסתיימה והעברתי את הקבצים האלו לתקייה Y . איך אני ממשיך להעלות ולשתף את הקבצים האלו ? ( מקווה שלא עברתי על שום חוק הפעם...)

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. נדמה לי שמשהו לא בסדר עם המחשב.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by moris,

היי! קיימת ברשותי הרצאה כלשהי שהוקלטה. והקול מאוד נמוך האם קיימת תוכנה להגביה את הקול? תודה!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  8. אני משתמש בעכבר של לוגיטק MX1100 אלחוטי , כשעוברים לעכבר חוטי התופעה נפסקת מייד , אז יתכן וזה לא קשור לכרטיס מסך ..... כמו כן תוכנת ההתקנה של logitech הוסרה אף היא . לאחר זמן ממושך בה העכבר החוטי הוכיח את עצמו , חיברתי את הMX1100 האלחוטי למחשב שוב , הפעם ללא תוכנית ההתקנה שלו , רק סתם ככה , ותוך כמה דקות הסמן הוגדל שוב. אשמח אם תשתפו תובנות שלכם לגבי זה ומה לדעתכם מקור התקלה , כי נראה לי שזה לא ATI אשמים כאן

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by warezon,

אני צריך סריאל לתוכנה לאחר שחיפשתי נוכחתי לדעת שכל הקראקים לתוכנה מכילים וירוס!! בבקשה עזרה זה דחוף מאד

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. Started by ShayGTi,

יש לי בעיה, לפני כשבועיים עשיתי RESTORE למחשב ומאז הוא איטי ביותר, כאילו ההארד דיסק חושב כל הזמן והפעולות מתבצעות לאט מאוד. :-\ מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. איך ניתן לשנות את קצב הפריימים כולל הסאונד של הסרט? נגיד סרט שקצב הפריימים שלו 23.976, איך ניתן לשנות זאת ל 29.970? ואם כן, אז יש תוכנה שעושה זאת עם סאונד תואם לקצב הפריימים כי לפעמים זה פשוט לא תואם. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by AB,

אני משתמש ב-icq2003a ואני לא מצליח לקבל מאנשים קבצים......ניסיתי להתקין את ה-icq2002a וגם זה לא עבד מישהו יודע מה הבעיהה???

13. יש לי צורב BENQ 4300U, הוא נהדר והתוכנה שבאה איתו ממש קלה אבל היא לא מחלקת תמונות, כלומר עם אני שם שני תמונות או שלוש או ארבע או כל מספר הסורק שומר את זה כתמונה אחת גדולה, יש תוכנה איזו שהיא שיכולה לחלק את התמונות אוטומטית? או שזה תלוי בסורק?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך 2600XT ואני עובד עם מוניטור + טלויזיה בצורת Extended Desktop ומותקנת תוכנת ה-Catalyst האחרונה. אני מפעיל קובץ וידאו ושם אותו ב-Full Screen על מסך הטלויזיה ומעונין לשחק במשחק Starcraft בצורת Full Screen על המוניטור. הבעייה היא שכאשר אני פותח את המשחק הוא מוצג ב-full Screen על המוניטור והטלויזיה גם יחד. יש איזו אפשרות לנתב את המשחק כך שיוצג רק על המוניטור?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. איפה התקיה בה נשמרים הםקסים היוצאים בפקב האינטגרלי שמגיע עם XP תודה, אפילו אם אף 1 לא יודע...

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  16. אימיול הרגיל. עריכה: אם למישהו יש את קובץ ההתקנה של אימיול האחרון של ליונטוורק אז בבקשה תוסיפו אותי לאיסי, כי אני לא מוצא את קובץ ההתקנה בשום מקום :-X 227655462

17. שלום לכולם אני כבר הרבה מאוד זמן עם איי סי קיו 5, בערך מאז שהוא יצא. פתאום מלפני 3 ימים האיי סי קיו כשהוא פתוח, הוא תופס בקירוב 98 אחוז מהמשאבים של ה-CPU אפשר להשתמש בו אבל לא נוח- לדוגא: אם אני כתוב משהו ואשלח, אני לא אראה את מה שכתבתי אלא אחרי איזה 10 שניות, וכל המחשב איטי כשהאיי סי קיו פתוח עשיתי בדיקת וירוסים וספייווארים למיניהם. לא עזר. מחקתי תוכנה שהתקנתי לאחרונה וגם לא עזר. למישהו יש רעיון?

18. Started by valorien,

אדובי (בעלת פוטושופ ופורמט הPDF הידוע) קנתה את חברת מקרומדיה (FLASH וכמובן DIRECTOR, FREEHAND) בעסקת חילופי מניות. לידיעה באתר של CNET: http://news.com.com/Macromedia%2C+Adobe+make+peace+for+bigger+fight/2100-1012_3-5675158.html?tag=nefd.lede

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  19. היתה לי כזאת תוכנה בעבר ,אבל המחשב עבר פירמוט ...אז מן הסתם. חג שמח אנשים!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  20. ניסיתי לחפש את השגיאה בגוגל אבל לא מצאתי פתרון שעזר לי! למישהו עוד הייתה את הבעיה הזאת שמנעה את החיבור למסנ'ר ומצא פתרון ?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by raltal,

אני צריך להוריד EASY H10] אז עם למישהו יש לינק תודה אם למישהו יש גם מדריך כם תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. Started by Show,

הדרייברים: Intel® Chipest Software Intel Graphics Media Acceletor Intel Proset Network Driver מערכת הפעלה: Windows XP home edition לוח אם: Intel E210882 מי שעוזר לי מקבל לוגו\חתימה המסן שלי - ShowDesign@live.com

23. שלום לכם, הרבה זמן שלא נכנסתי ואני רואה שהוא שוקק חיים מתמיד... יש לי בעיה כבר זמן רב מאד בו שני הדפדפנים שלי נתקעים לי על ימין ועל שמאל בתדירות של כל חמש דקות בערך ואולי פחות. ובגלישה מהירה באינטרנט זה מורגש מאד מאד. התקיעות יכולות להימשך לעיתים כשתי דקות. אשמח אם תייעצו לי מה לבדוק או לעשות. עשיתי עד עכשיו בדיקה של אנטי וירוס, ובדיקה של תוכנות ריגול ב Ad-Aware. הבעיה היא בשני הדפדפנים היחידים שלי. אז יכול להיות שזו בעיה בסיסית יותר שאני פשוט לא מודע אליה... תודה!

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by -AKEL-,

למה אחרי שאני מדביק על הסרט תרגום הוא תופס לי 2 G??? יש אפשרות שהוא יתפוס 700 מגה באייכות טובה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  25. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים