תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש תגירסה 7 והיא רק ל XP ניסיתי לחפש באתר שלהם על גירסה יותר ישנה ללא הצלחה מישהו מכיר את אותה תוכנה רק בגירסה שמתאימה גם ל 2000? או שיש איזה פאטץ שנותן גם להתקין על 2000
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני צריך להתקין על ארד דיסק חדש (כמובן גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה ) ואני רוצה לדעת איך אפשר לגבות אותו סיסמאות לינקים וכו ? פירפוקס 4 דרך אגב
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה וקלה שאני יכול לעשות המרות מפורמט DVD ל DVI או לכל פורמט אחר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אנשים, מה אפשר לעשות אולי אתם יודעים איפה אני יוכל למצוא תוכנה כזאת. בעיקרון יש לי 3100, ואני יכול להפעיל רק קבצי 4 פולי. תודהה..
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Voip להתקשר למספרי טלפון. אני מעוניין שהצד השני ישמע אותי באפקט שאני יבחר. כלומר שיהיה מן פילטר בין הקול שנכנס אל המקרופון לבין התוכנה שמשדרת את הקול. איך ניתן לעשות זאת? תודהץ
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ראיתי כאלה ששמים באווי שלהם תמונות ואפילו סרטונים קטנים עכשיו השאלה שלי היא איך לעשות את זה ? יש לי ICQ 6 תודה D:
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
התקנתי אותו אתמול איך אני יכול לדעת שההגדרות ששמתי אותו הם בסדר? יש דרך לבחון אותו? ואיך הפיירוואל הזה? תוודה!! ד"א זה רק לי או שהאינטרנט אחרי התקנת הפיירוואל הזה ניהיה איטי?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד קובץ התקנה ומנסה להכנס אליו המחשב לא מצליח לקרוא אותו ואני צריך לבחור מרשימה תוכנה שדרכה להכנס.. אבל כלום לא מצליח איך אני פותר את זה ????? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הורדתי דיסק מוזיקה והוא בעצם טראק אחד ארוך של 70 דקות ומצורף אליו קובץ CUE השאלה שלי היא איך אני מפצל את זה לטראקים ולא משאיר את זה טראק אחד
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי את גרסא 1.2 ותהיתי את איך משתמשים בה? ממש אין לי מושג מה קורה שם... תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כמו סקייפ רק שתומכת במעבד SAMSUNG32442 זה מעבד למחשבי כף יד... אני צריך שהיא תתמוך בIPAQRX5915, כאשר יהיה אפשר לעשות איתה שיחות לטלפון, בעלות כמו סקייפ...
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגבות ב-MSN MESSENGER את רשימת אנשי הקשר שלי והיסטוריית השיחות שלי איתם וכן את האייקונים השונים אם כן אשמח לדעת איך עושים זאת בתדוה מראש ZIK
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי איכס פי SP1 ועד לא מזמן התוכנה turbo pascal עבדה לי יופי ואז פתאום כשלחצתי על להפעיל אותה זה מעלה לי את ההודעה הבאה למישהו יש מושג איך אני פותר את זה? אני ממש צריך את התוכנה הזאת לבצפר... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
Hi i need a link to 3dmax not the full version ademo or some think like that.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנות מידע על מאווררים וכו' ??? ???
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, למישהו יצא להשתמש בתוכנת ההסרה של חברת סימנטק לצורך הסרת NIS 2003? והאם מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה כדאי להשתמש?RNAV2003? RNisUPG? אני מנסה להסיר הגדרות ישנות של Live update ופשוט לא מצליחה להיפטר מהם! גיליתי באתר שהם מספקים תוכנות שמסירות את כל ההגדרות האלה (כנראה שאני לא היחידה שלא מסוגלת להיפטר מההגדרות הישנות....) אבל אני לא יודעת במה להשתמש. והאם כדאי להשתמש בכלים האלה..
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי? אין הרבה מה להגיד! פשוט התקנתי אותה הכל הלך רגיל ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הזו! אותו הדבר גם לגביי World Wind Moon 1.3 שבא יחד עם World Wind 1.3 [glow=red,2,300]לא חשוב ! כבר הסתדרת[/glow]י [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי דפדפן IE 7 גם כאשר אני מסמן "זכור את הפרטים" בכל מיני פורומים או למשל דוא"ל הדפדפן לא זוכר את הפרטים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
סתם כך ללא סימן מקדים. כהרגלי, עזבתי את המחשב דולק והלכתי לישון, כשחזרתי למחשב מצאתי הודעת שגיאה (שככל הנראה לא קשורה, בימים האחרונים היא מופיעה עקב התעסקותי בתקשורת, הודעה הקשורה לבעית תקשורת והיא מופיעה לאחר ניתוק ההתקשרות מהאינטרנט, הודעה על כך אפרסם בפורום המתאים) הקשורה לבעית תקשורת בעקבותיה אני מאתחל את המחשב (עד לפתרון הבעיה) כדי לחדש את ההתקשרות לאינטרנט (לא ניתן לבצע את הפקודה של החייגן 'התנתק') בטעות ומבלי משים (עוד לא הספקתי להתעורר מהשינה לגמרי) לחצתי על הריסט במקום לעשות איתחול מסודר. כשהמחשב עלה והפעלתי את פיירפוקס גיליתי לתדהמתי ולאכזבתי הרבה שכל הקישורים ששמרתי במשך הזמן נעלמו כלא היו, כשאני פותח את ה'סימניות' התפריט נפתח כמו לאחר התקנה ראשונה של הפיירפוקס…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש את שורת החיפוש הזאת ליד שורות הכתובות.... ואני רוצה שכשאני מחפש בגוגל אז זה יקשר אותי לגוגל בעברית וזה מקשר אותי לגוגל.קום בעבר זה לא היה ככה.... איך משנים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-