עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, איזה חלק צריך לשדרג במחשב אם כאשר אני גוללת את המסך לוקח לו יחסית הרבה זמן להתעדכן.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ExploiT,

הרגע התקנתי את העדכון לפריירפוקס 1.0.0.7 מענין מה חדש, מישהו יודע ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pringles,

איפה אפשר להשיג את העידכון הכי חדש לדירקטאיקס9 (חוץ מאתר של מייקרוסופט) תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. Started by redead,

איך אני יכול לעדכן למישהו את ההאנטי וירוס לתאריך האחרון אם אין לו כרגע אינטרנט ? יש איזה לינק לאתר שלהם להוירד את העדכון האחרון? תודה..

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  5. לפני יום-יומיים העלתי שאלה בקשר לCPU גבוה במחשב אמרתם לי שזה סוס טרויאני פירמטתי את המחשב והבעיה נשארה איזה עוד אפשרויות יש לבעיות CPU גבוה? תודה מראש אם תצתרכו עוד פרטים תגידו לי

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. אני משתמש בעכבר של לוגיטק MX1100 אלחוטי , כשעוברים לעכבר חוטי התופעה נפסקת מייד , אז יתכן וזה לא קשור לכרטיס מסך ..... כמו כן תוכנת ההתקנה של logitech הוסרה אף היא . לאחר זמן ממושך בה העכבר החוטי הוכיח את עצמו , חיברתי את הMX1100 האלחוטי למחשב שוב , הפעם ללא תוכנית ההתקנה שלו , רק סתם ככה , ותוך כמה דקות הסמן הוגדל שוב. אשמח אם תשתפו תובנות שלכם לגבי זה ומה לדעתכם מקור התקלה , כי נראה לי שזה לא ATI אשמים כאן

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. Started by hedva,

יש מישהו שיודע היכן אפשר למצא תוסף שעובד עם 2.0.04 של פייר פוקס? זה לא מתאים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2002 לכל מי שרצה לעזור ולא הספיק לכל מי שלא ידע http://tom.zickel.org/hwzone/ i did it my way ;D

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  8. Started by yossi21,

יש אפשרות לעדכן את המועדפים של פיירפוקס שיהיו בדיוק כמו באקספלורר? סנכרון כלשהו? אני מעוניין שבשניהם יהיו לי את אותם המועדפים. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by gal2576,

אני רוצה לעדכן את כל רכיבי המערכת שלי חוץ מהכרטיס מסך שאני מעדכן תמיד. האם יש איזה תוכנה או משהו באתר של msi שהוא יכו להוריד לי את כל הדריברים/עדכונים אוטומתית? זה טוב לעדכן את ה-BIOS? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון והוראות התקנה. מישהו יכול לתת לי את כל הדריברים החדשים שאני צריך לעדכן ללוח אם ולמעבד. (ראיתי באתר של msi כמה דריברים למעבדים של Intel. ומה זה הטכנולוגיה של Intel שנקראת "intel Smart response" שהיא מגבירה את המהירות של המחשב. האם אני יכול להפעיל אותה איך שהוא על המחשב שלי? אם כן מישהו יכול להגיד לי איך מפרט: Intel CORE I5 NVIDIA GEFORCE 240 MSI P55-GD65 JETRAM TRANSCEND 2GB DDR3 1333MHz 320GB תודה לעוזרים מנהלים עם זה לא המקום אז בבקשה להעביר

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by menahem2009,

איך אני מעדכן אנטי וירוס נוד 32 5 למחשב אחר בלי אינטרנט

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי קובץ PDF שאני אמור למלא בטופס פרטים כיצד אני עושה זאת??? הורדתי את 995 אבל אני לא מסתדר איתה כל כך...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי מחשב חדש ובו צורב Optiarc AD-7170A.ראיתי במאפיינים שלו שמנהל ההתקנים הוא מ 2001 ?! הבנתי שמומלץ לעשות עדכון קושחה (frimware) לצורב.לא הצלחתי דרך עדכון מנהל ההתקנים. מצאתי אתרים עם עדכונים לצורב אבל אני לא מצליח לפתוח אותם,הקובץ הוא קובץ bin.בד"כ קבצים כאלה הם קבצי צריבה לא ? אם מישהו יעזור לי אני אשמח תודה נ.ב ניסיתי למצוא את העדכון באתר של nec,אבל מצאתי רק תאור כללי של הצורב ושל אחרים אבל לא עדכון קושחה

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  13. שלום יש לי במחשב אחד מותקן קספרסקי פרו שהוא לא מעודכן, הכוונה שאי אפשר לעשות בו update מכיוון שאין בו אינטרנט האם יש אפשרות שאני אעדכן במחשב אחד את אותו גרסאת קספרסקי וכל פעןם אני אעביר את תכני העדכון למחשב שאין אינטרנט והאנטי וירוס יהיה מעודכן? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by oRBenDavid,

קפץ לי היום עדכון תוכנה של הAdobe Reader המחשב שלי ישן יחסית ושמתי לב שהעדכון החדש צורך הרבה (!!) יותר משאבים ולמחשב שלי גם ככה קשה לסחוב... איך אני חוזר לגרסא הקודמת ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי ....

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by mc1,

שלוםלאחרונה קורה שבאמצע הגלישה נחסם לי הכרום ויש איזה עדכון שנראה כאילו הוא מזוייף שמשתלט לי על הכרום, ואני לא יכול להמשיך להשתמש בו. מישהו מכיר? יודע איך למנוע את זה?ניסיתי לצרף מצגת עם התמונות של העדכון אך לא הצלחתי, זה כביכול עדכון פייסבוק לכרום..תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by eladh777,

ה AntiVir PE Classic שלי לא מצליח להוריד עדכונים. בכל פעם מופיעה חלונית המודיעה לי שהתוכנה כשלה בהתחברות לשרת. אנא יעצו לי בבקשה מה לעשות.תודה הוא גם מראה לי את דף ה report. צירפתי אותו לפוסט [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by borg,

אני משתמש ב-Ad-Aware SE Professional 1.06. Ad-Watch כל הזמן פועל ברקע, אבל הוא לא מתעדכן באופן אוטומאטי. על-מנת לעדכן את ה-Definitions File, אני צריך להפעיל את Ad-Aware, ואז הוא בודק אם יש עדכונים חדשים ומאפשר לי להוריד אותם. איך אפשר להגדיר את Ad-Watch שיבדוק ויוריד באופן אוטומאטי עדכונים בכל פעם שהוא מופעל או בפרקי זמן קבועים?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by Thug Love,

בזון אלרם שצריך לעדכן אז אתה עובר לאתר הבית ומשם מוריד ידנית את העדכונים עכשו התקנתי תתוכנה מחדש ואני שוב צריך תעדכונים אבל שאני מנסה להוריד אותם זה תמיד נתקע באמצע זה לא ממשיך להוריד יש לי sp2 אם זה קשור

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. שלום כולם אתמול עדכנתי תביוס דרך magic flash של איפוקס עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול למחוק את הקבצים שהוא הוריד (הגרסת ביוס חדשה) כבר צרבתי תביוס החדש על השבב והכול סבבה מתפקד טוב עכשיו אני רוצה למחוק את הקבצים שהוא הוריד KDA35401 וKDA35401.text האם אפשר ? או שזה יעשה בעיות תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. עדכנתי לגרסא 3.5 וכשאני גולש דרכו הוא קורע את המחשב. מנצל 50% מ-CPU. אני חושב שמדובר בדפדפן שעושה את הבעיות. המחשב נתקע הרבה וקשה מאוד להשתמש. פתחתי טרד גם בחומרה עם הנתונים אולי יצליחו לגלות מה הבעיה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418418.new#new

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  21. uninstall לקודמים...עדכרני אותם דרך הauto update שיש שמה ובהתקנה זה אמר לי שהוא מעדכן את הקודמים ומתקין מחדש כמה ישומים....אבל עכשיו אני רואה אחרי שהתקנתי אותם שיש מספר ישומים שנשארה גם הגרסא הישנה וגם החדשה...וגם הcreative mediasoucr player נשאר לי בגרסא 3 וגם הגרסא החדשה מותקנת 5.... זה בסדר או שזה יכול ליצור קונפליטים מסויימים\סתם מעמיס על המחשב? ממש אין לי כוח למחוק הכול ולהתקין מחדש :\

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  22. Started by iz,

עשיתי את העדכון של הווינדוס והיה שם גם עדכון ל IE9 ועכשיו שאני מפעיל את הדפדפן התצוגה לא טובה לדוגמא, אני רואה את הפרסומות לא במקום שהן אמורות להיות ב-ynet את המבזקים שיש בצד ימין אני רואה בקצה שמאל יצא עוד עדכון ? או שיש לזה פתרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. התקנתי לאחרונה תצורת שני מסכים - ובגדול אחלה! מומלץ....!!! אלא מה - יש לי הרבה בעיות עם הפעלת מישחקים...למשל WOW לא מצליח להפעיל אותו במסך הראשי - כלומר הוא ניפתח אבל מצטמצם/מתכווץ לטאסקבאר גם אם אני מכבה את המסך השני או אף תוכנה לא פועלת שם שלא לדבר על זה שאני כן רוצה שיפעל שם דפדפן או תוכנת הדואר זה מיסתדר באופן ריגעי רק כשאני מאתחל את המחשב לאחר מיכן אם אני מנסה להפעיל שוב את המשחק - שוב אני לא מצליח כלומר המשחק פועל ברקע - אבל לא מצליח להביא אותו לפעולה על כל המסך מישהוא מכיר את הבעיה הזו ? איך פותרים את הבעיה? THX

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by matan007,

שלום, לצערי נכנסתי בשוגג ללינק אסור באינטרנט וירד אל המחשב שלי תוכנה שמייד התקינה את עצמה ווירוסים למחשב. מדובר להבנתי בוירוס mail ru שהשתלט לי על הכרום וכל 3 דקות מקפיץ עמוד אינטרנט שלא ביקשתי, גם כאשר הכרום סגור וכמובן גם אוסף עלי מידע. הסרתי כל זכר לוירוס במחשב, אך הוא כל פעם מתקין עצמו מחדש מייד כתוסף לכרום כאשר אני מתקין את הכרום שלי מחדש (עוד לפני שאני מתחבר לחשבון גוגל שלי). אשמח לעזרה כיצד ניתן להסיר וירוס זה?

25. Started by Stone Eagle,

יש דרך לזהות את העוגיות שאתר אינטרנט ספציפי שם על המחשב שלי? או, האם יש תוכנות שעושות את זה?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.