תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח אם זה צריך להיות כאן בגלל הדרייברים (תוכנה) או בכרטיסי מסך. בכל אופן, אני מכיר שלכל כרטיס יש את הדרייברים שלו (אלה שבאים עם הדיסק/ עידכונים מהאינטרנט), אבל אני רואה פה אנשים ממליצים על דרייברים אחרים. ניתן להתקין דרייבר של חברה מסויימת על כרטיס אחר? כלומר דרייבר שלא פותח ע"י החברה שיצרה את הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האימיול לא מתחבר שהאנטי וירוס פנדה פעיל איך מפעלים את שניהם יחד (כי כרגע הפנדה לא פעיל הורדתי את כל ה-V של הפריוואל וכו') בישביל שהאימיול יתחבר אני יודע שצריך לפתוח פורטים בפנדה או באימיול אבל איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הי. התקנתי כרטיס טלויזיה מסוג fly tv 30 של פאנאסוניק. הכל עבד תקין עד שהורדתי עדכון לוידאו מאתר מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=14caaf6d-198c-4197-82ad-28251f9c50a5 מאז כל פעם שמפעילים את התוכנה המחשב נכבה. הסרתי תוכנה ואפילו הוצאתי את הכרטיס, הכנסתי לסלוט אחר התקנתי שוב, עבד 6 פעמים ושוב קורס. אין הסרה לזה וגם לא בוצע system restore. עכשיו אין טלוויזיה. p4 512 mb ram xp pro sp2 תודה א
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה Voip להתקשר למספרי טלפון. אני מעוניין שהצד השני ישמע אותי באפקט שאני יבחר. כלומר שיהיה מן פילטר בין הקול שנכנס אל המקרופון לבין התוכנה שמשדרת את הקול. איך ניתן לעשות זאת? תודהץ
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
פתאום סתם בה לי להתחיל לעצב כל מיני חתימות ואנימציות אבל הבעיה שכל התוכנות שראיתי עד היום עולות כסף אם מישהוא יכול להביא לי אתר שיש בו איזה תוכנה מסוימת תודה רבה מראש : ;D 8)
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:58:28, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\sy…
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
פה ניסיתי ליצור את התמונה המקורית כמה שיותר טוב, כי אני פשוט אוהב את הציור הזה, של האומן המפורסם אלקס רוס. והמקורית (השתמשתי בגרסה קטנה יותר לצערי): http://www.alexrossart.com/gallery/characters/batman/img/harleyqLG.jpg פה עבדתי יותר בחופשיות, עם הרבה עריכה בפוטושופ. והמקורית: http://img344.imageshack.us/img344/6319/v2474242pm.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא בדיוק קשור לחומרה, אבל זה משגע אותי שתמיד התיקייה Links יוצרת את עצמה מחדש במועדפים , למרות שאני תמיד מוחק אותה, יש איזה פעולה שעושים כדי שזה לא יקרה יותר?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום כשאני מריץ חיפוש באימיול ושם הקובץ הוא בעברית, אז הוא הופך לסימני שאלה וכמובן הקובץ לא נמצא...כנ"ל לגבי חיפוש אנשים באיסיקיו שהכינוי שלהם בעברית..אני זוכר פעם תיקנתי את זה איכשהו על ידי התקנה מחדש של הגדרות השפה בווינדוס..ניסיתי את זה גם עכשיו אך עדיין הבעיה לא נעלמת... למישהו אולי יש פיתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתעזור לי למחוק ולהשיב את הקודקים של וינדוס למצבם התחילתי, כלמור למחוק את כל הקודקים שהותקנו מאז תחילת הוינדוס. מישהוא מכיר כזה דבר? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור לוגו בעזרת האותיות JSM לוגו לאתר אינטרנט שאני רוצה לעשות וחשבתי גם להוסיף מאזניים (בגלל שזה קשור לשיפוט). אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי להכין משהו (או אפילו לשלוח לי משהו מוכן : )
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום מתי שאני מתחבר לאתרים אז explorer שומר לי את שם המשתמש אז רציתי לדעת אך אני מוחק את שמות המשתמשים שנשמרו אבל שהוא ימשיך לשמור(פשוט למחוק אותם מדי פעם) והוא גם שומר לי ערכי חיפוש וזה נהיה קצת ערוך אז יש אפשרות לסנן את זה?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סורק דיי ישן מדגם AVISION 363C ,ואני עובד במערכת הפעלה XP. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר נכתבת לי הודעה שמצביעה על איזה קובץ ובנוסף כתוב WINDOWS 16-BIT SUB SYSTEM. יש למישהו מושג איך אני מתקן את זה? או איפה אני יכול להוריד דרייבר חדש? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי אני כמעט ולא מריץ תוכנות ברקע או בהתחלת המחשב אבל הקובץ EXPLORER.EXE מגיע ל 150 K ב PERFORMANCE ב TASK MAKAGER למה זה קורה ? הוא גומר לי את המחשב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה BUNNY פשוט כתבתי מהחשבון של אח שלי .. לא התנתקתי לפני שני ניסיונות שלי ליצור את הטבעת משר הטבעות , שני רידנורים שונים לגמרי נעשה ב lightwave 3d
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional. כאשר ה-Windows עולה, יש מסך עם רקע בצבע ירוק-כחול (אני לא יודע איך קוראים לצבע הזה) שבו כתוב בחלון קטן ש-Windows מגדיר הגדרות שונות של אתחול ואבטחת רשת ומחבר את המשתמש למערכת באופן אוטומאטי. אני רוצה לשנות את הרקע של המסך הזה לרקע של Welcome ב-Windows XP. צירפתי את הקובץ Bitmap של המסך Welcome. אני לא מתמצא בעיצוב, ואודה מאוד למישהו בעל יכולות עיצוב שיוסיף לי ל-Bitmap כיתוב Welcome כמו ב-Windows XP. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה ספיוור שאני לא מצליח למחוק קוראים לו: Elitum.Elitebar והוא נמצא ב HKEY_USERS\5-1-5-18\SOFT…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אני תמיד השתמשתי בגוסט לגיבוי הדיסק שלי בפורמט fat וזה עבד מצוין ולאחרונה אני ניסיתי לגבות מחיצות ntfs וכל פעם שאני משחזר המחשב אומר שהשחזור נכשל אני משתמש בגוסט 2003 מה יכול להיות הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:37:05, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Program Files\FlashGet\flashget.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Documents and Settings\קווקזים\Local Settings\Temp\ספריה זמנית 3 עבור hijackthis_199.zip\HijackThis.exe R0 - HKCU\So…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי כל גרסה של מסנג'ר, וששולחים לי הודעות, אין צליל של ההודעה. בהגדרות הכל מסומן שכן יהיה צליל, אבל עדיין אין. הצלילים פעלו לפני הפרמוט האחרון. מה עושים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן חב'רה, תקשיבו אני מחפש תוכנה להזזת הכתוביות.. אני יסביר למה אני מתכוון: למשל הורדתי סרט והתרגום אליו לא מתאים כי הוא מתחיל מוקדם מדיי או מאוחר מדיי... אז אני מחפש תוכנה שמאפשרת להזיז את התרגום למספר הדקות שאתה רוצה וככה התרגום ישב טוב על הסרט ותוכל לראות אותו עם תרגום בסבבה =] אני מכיר תוכנות שמזיזות אבל רק על המחשב, אני מחפש אחת שמזיזה לצמיתות וכך אני יוכל לצרוב את הסרט ולראות ישירות ב DVD מחכה לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-