תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
למנהלים: לא ראיתי פה פורום מדריכים, אבל מצאתי לנכון לכתוב פה את ההודעה. אוקיי תקראו טוב ואל תסגרו ותגידו בראש, נו, ניסיתי את זה כמה פעמים וזה לא עובד כבר... אני מודע לזה, וזה אפשרי. בטח כולכם מודעים לבעיה, שלא ניתן לכתוב מימין לשמאל ב GMAIL, אלה אם כן אתם משתמשים בממשק העברי, דבר שלי אישית מאוד לא נוח. הרבה ממכם בטח התקנתם פעם GMAIL RTL שזה פלאג-אין לפיירפוקס שמוסיף כפתורים לשינוי כיוון השפה כמו בוורד. אבל כבר מזמן התוספת הזאת לא עובדת בשל שינויים בממשק של GMAIL, ואף אחד לא עדכן את התוספת הזאת כדי שתעבוד. ויש גם סקריפט של GREASE MONKEY שגם כבר לא תומך בממשק החדש, לפחות אצלי זה לא עובד. בכל מקרה, החלטתי שוב לחפש משהו שיעשה את העבודה, והגעתי לפתרון דרך סקריפט אחר של GREASE …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
:kopfpatsch: בעיה מוזרה! בדפדפן הרגיל של אקספלורר אני לא מצליח לכתוב בעברית... כלאמר, בשורת הכתובת או סרגל החיפוש - כן כותב עברית, אבל בתוך חלון חיפוש או צ'אט -לא מצליח לכתוב עברית וזה מופיע כג'יבריש... מה לדעתכם הבעייה? האים זהו וירוס עברית בישומי סקריפט או html? איך בתכנות האופיס יש לי עברית אבל באקספלורר אני לא יכל לכתוב עברית? גם אם אני עושה קופי/פייסט של משפט עברית מאופיס לאקספלורר זה יוצא ג'בריש. אנא עיזרו לי תודה רבה נ.ב. כדי לפרסם פה את השאלה, הייתי צריך לגלוש דרך מחשב אחר...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב בעברית אבל זה לא עובד טוב, הסדר של המילים מתחרבש. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
דודים שלי צילמו סרט במצלמת DV (של סוני, מתחברת דרך ה-FireWire) ואני צריך להעביר את הסרט הזה למחשב. אני צריך המלצה לתוכנה טובה וקלה ואיכותית להעביר את הסרט מהמצלמה למחשב. אני צריך שתאמרו לי באילו הגדרות להגדיר את התוכנה וכד'.. - המלצה לתוכנה, אשמח מניסיון אישי שיש למישהו עם זה. - כמה זמן זה צריך לקחת? הסרט הוא 40 דק' בלבד. אציין כי אח"כ אני אצרוב את הסרט על DVD כך שאפשר לא לחסוך במקום אבל מומלץ לשמור עד 1.5 ג'יגה לסרט הזה. תודה על העזרה, אם יש שאלות אשמח לענות.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיל
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אז עשיתי את הצעד ועברתי ל FireFox לאחר שנים רבות......... עכשיו אני לא מבין ומזהה כלום וצריך עזרה במספר דברים: 1. איפה תיקיית המועדפים וסרגל המועדפים כדי שאוכל להעביר את הקישורים מIE... 2. איך משנים שכשאני יוצא מהדפדפן כאשר מס' כרטיסיות פתוחות, הוא ישאל אותי האם אני בטוח? 3. איך מגדירים עבור כל דף אינטרנט בנפרד את קרבת תצוגת המסך להגדלה, ושהדבר ישמר גם לאחר יציאה. 4. האם הרשימה היחידה שבאה עם ADBLOCK PLUS מספיקה, או שצריך להוסיף עוד, ואיך? 5. איך משנים שבפתיחת לשונית חדשה, יפתח דף הבית הראשון? 6. מה זה סימניות? תודה רבה, והשאלות נשאלו רק לאחר חיפושים ובירורים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בין היתר הרזולוציה שבה אני השתמשתי. 1280x800.. שזה ביחס שמציג המסך שלי, מסך רחב 24 אינץ'. היה לי ג'יפורס 3 טיטניום-200 ועברתי למערכת חדשה Q6600, 8800GT... עם המעבר, עברתי גם לDVI-D במקום ה-VGA. מה ניתן לעשות? התקנתי דרייברים של המסך וגם הכרטיס מסך ולא עזר. אני כרגע על רזולוציה ממש גבוהה וזה עושה לי כאב ראש שהכל קטן. תודה ויום טוב. עריכה: קצה חוט חדש... מחקתי את הדרייברים לגמריי, בלי שום דרייברים של כרטיס מסך.. והרזולוציה חזרה לרשימה!! התקנתי דרייברים מעט יותר ישנים שהיו באתר של palit והבעיה שוב חזרה. אין 1280x800.
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אין לי פירוול אבטחה על בינוני נמוך ביטלתי את האנטיוירוס ואין חיבור התקנתי 3 פעמים כבר במורפיוס החדש אין לי בעיה להתחבר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנורטון 2006 ממש עצבן אותי, כי הוא חייב אותי לעשות עידכונים של ה-WINDOWS בנוסף לעידכונים שלו ואז הוא כל הזמן הציק לי עם זה... בלי קשר לזה שהוא כבר בטירוף! עברתי לקספרסקי 6, וזה ממש סבבה, כאילו הוא הרבה פחות כבד והוא לא "מתערב" לי בעניינים של העדכונים האוטומטיים והכל.... האם המעבר הזה היה נכון? תודה לעוזרים מראש
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קוד הנחה VMWHAPPYHOLIDAYS קניה דרך store.vmware.com.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוגמא יש לי תמונה עם הרבה NOISE (איך זה בעברית?) עד כמה אני אוכל להוריד אותו בלי לאבד חדות מהתמונה? אני מדבר על פוטושופ ואיך?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והאמת משהו יכול לדעת מה אני רושם בתוך התוכנה במידה ומותקן לי קיילוגן על המחשב. עד כמה מומלץ לשמור שם סיסמאות של אימיילים חשובים, PAYPAL וכו'... :s05:
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום האם כשמשתמשים בהצפנה של Word עם קבצי DOC (לא DOCX), זו הצפנה שאפשר לסמוך עליה, בהנחה שהסיסמא 8 תוים ומעלה, או שכבר מצאו שיטה לפרוץ את זה במהירות, ולכן לא שווה לסמוך על זה? תודה card
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש בספיד פאן אופציה שמראה את מצב ה ''פיטנס'' של ההרדיסק והביצועים,עכשיו רציתי לשאול עד כמה זה אמין? כי רשום לי פיטנס 94 ויש לי הרדיסק חדש. האם לקחת את זה ברצינות או שהתוכנה סתם מזייפת?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
תהיתי אם עדיין לא יצא תיקון כי כבר עבר הרבה זמן או שפיספסתי עידכון?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה אפשרי להתקין את הנורטון 2003 על גרסא קודמת ולא יהיו בעיות עם זה? יש לי את הנורטון עם השנה הגבלה וזה הולך להיגמר אז אני רוצה להתקין את ה 2003 ואני לא יודע אם צריך להסיר קודם או ישר להתקין עליו.. עזרה? :
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וערב טוב! קראתי בחוברת של לוח אם שלי של חברת ג'יגבייט 965PDS3 שאפשר לעדכן ביוס דרך אתר החברה אונליין האם מישהו ניסה את הדרך הזאת? תודה רבה ליאור
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שיצאו עידכונים ללוחות של ASUS CUVx4-E....... המ..... בדיוק הכרטיס שלי.......!!!! אבל... מה זה הE המזד** הזה!!! איך אני אדע שיש/אין לי אותו כדי שאוכל לעדכן/להתעצבן ??? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך hd 5850, ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני מבקר באתר של ATI אני לא רואה אפשרות בחירה ל- 5850 אלא אופציות רק ל-5800 או 5830. איזה מהם אני צריך לבחור? בתודה מראש, אלי
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרתכם מחשב lenovo נייד.אני לא יודע איזה דרייבר הכי מתאים.הבוסטר מתקין לי דרייבר ישן.לגבי dircxt איזה גרסא תתאים ? 8או 9 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את התוכנה driver genius pro 2007 שאיתה אני יודע שאפשר לעדכן דרייברים. לחבר שלי יש מצלמת רשת שאותה הוא חיבר אבל הרבה זמן שהוא חיפש לה דרייבר ולא מצא. רציתי לשאול אם אפשר עם התוכנה הזאת לחפש דרייברים להתקנים במחשב, גם להתקנים שהווינדוס לא מכיר (וכמובן מסמן אותם בסימן שאלה צהוב או סימן קריאה צהוב במנהל התקנים) ואז להוריד אותם דרך התוכנה, אם לא לפחות להשיג את השם של הדרייבר. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלעדכן את הדרייברים של המחשב שלי בעיקר של כרטיס המסך שלי והמעבד וכשחיפשתי בגוגל עדכונים, לא מצאתי אתרים טובים בשביל להוריד אותם, לכן באתי לפה לשאול אם למישהו יש אתר טוב בשביל עדכוני דרייברים ל: NVIDIA GeForce 6100 ו-AMD Sempron Processor 3000+?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כרטיס nvidia 7950GT ואני מעוניין לעדכן לדרייברים הכי חדשים, רציתי לשאול מה עליי לעשות לפני כן על מנת שההתקנה תהיה חלקה .. צריך לעשות הסרה ? למחוק גם עם תוכנה ייעודית במצב בטוח? ואיזו תוכנה עברתי כרגע לווינדוס 7 ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כך שלא אצור בעיות עם מערכת ההפעלה או התנגשויות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אז אני מפרסם זאת כאן. נוכחתי לשים לב לכך, שבאתר של Gigabyte, אין יותר גרסאות חדשות של דרייברים לכרטיס הקול ולכרטיס הרשת מתוצרת Realtek המובנים בלוח האם שבמחשב שלי, וכן ל-Chipset של לוח האם שלי שהוא של אינטל. האם מותר לי לעדכן את הדרייברים שלהם ישירות דרך האתר של Realtek ושל אינטל? או שזה עלול לגרום לרכיבים האלו להפסיק לתפקד?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-