תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שהפתרון פשוט אך לא מוצא אותו. בעבודה על תמונה נתונה אני משכפל את שכבת הרקע פעמיים. לאחת אני מכיל פילטר blur ומסיכה מהירה כדי להכיל את הפילטר על הרקע באופן סלקטיבי. ולשכבה השנייה אני מכיל פילטר unsharp mask וכמובן מסיכה מהירה כדי להכיל את החידוד באופן סלקטיבי על הרקע. עד כאן הכל סבבה, עכשיו הייתי רוצה להתחיל לרטש את התמונה עם אחד או יותר מהכלים הקיימים אך אני לא מעוניין להשטיח את כל השכבות שייצרתי עד עכשיו. מצד שני אין מוצר שאני לא יכול לעשות זאת בצורה הרגילה, כלומר שכפול שכבת הרקע וריטוש עליה כי יש לי שתי שכבות נוספות עם פילטרים ומסיכות ולכן קורה מצב שאני צריך להתפשר. כלומר או להשטיח את התמונה (ואני לא מעוניין) או לעבוד עם שכבת הריטוש מעל כל שאר השכבות ואז לאבד …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
למעט טורנטים, שבהם מדובר בעיקר בקבצים הכי חדשים ובקבצים גדולים. אני מחפש משהו פשוט שמזינים בשדה חיפוש וזה מביא תוצאות. לשיר אחד או שניים, לא חדשים (שירים ישראלים נניח), כאלו שאין להם טורנטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש קטעים באינטרנט שאמורים להיות בעברית אבל אני רואה במקום ג'יבריש, הורדתי כתוביות ובמקום עברית אני רואה ג'יבריש. איך לתקן? חסרים פונטים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי , יש רק משהו אחד שממש מפריע לי , כאשר אני רוצה להחליף לכתוב באנגלית אני צריך ללחוץ על הALT השמאלי וSHIFT וכאשר אני רוצה להלחיף לעברית אני צריך ללחוץ על הALT הימני וSHIFT זה די מעצבן אותי , אני ממש רגיל לעשות את זה רק על ידי הALT הימני מישהו יודע איך משנים את זה?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימדית 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ויצא לי ג'יבריש. מישהו יודע אם וכיצד מוסיפים טקסט בעברית ל 3d max? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימד: 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ל 3d max וקיבלתי ג'יבריש. מישהו יודע כיצד עושים זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לעצב אתרים בתוכנת Dreamweaver MX רוב האתרים שאני עובד עליהם הם באנגלית כך שאין בעיה אבל חלק בעברית. האם יש איזהשהו טריק שיאפשר לדרייםוויבר לעבוד עם עברית?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי IPAQ HX2000 והברית הפוכה ,איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברייה... עד לפני מספר ימים, ה KAZAA שלי עבד נהדר במשך שנה...בה הורדתי וחיפשתי שירים בעברית בקלות רבה וראיתי את השמות בעברית נהדר... אולם לאחרונה, בעת חיפוש שיר מסוים בעברית, אני מקבל תוצאות בג'יבריש, כלומר אילו שמות בעברית ואכן השירים האלה אולם השמות מוצגים בצורה מחורבשת שאינה ניתנת לקריאה ולזיהוי השיר אלא רק לאחר הסתכנות והורדה... אני ממש צריך את עזרתכם... בדקתי בהגדרות האיזוריות והכל בסדר, ניסיתי להתקין מחדש.... פה כבר אזלו לי הרעיונות ( אין מה לעשות שזקנים (20) ובצבא זה כבר לא עובד כמו פעם).. תודה מראש דחוף אמיר
-
-
היי, מישהו יודע למה חלק מהשמות של ההשירים/אומן/אלבום מופיעים לי בג'יבריש ב WMP10. ניסיתי גם לשנות אותם ידנית אבל מייד אחרי זה הם חוזרים לג'יבריש. אני רוצה להדגיש שבחלק מהשירים העברית מופיעה כמו שצריך. מע' הפעלה XP pro.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עבדתי עם dreamweaver 4.0 והצלחתי להגיע לעמק השווה בנושא העיברית . אך מאז שקיבלתי לעבודה את התוכנה החדשה - DreamweaverMX , אני לא מצליח לסדר את נושא העיברית כך שיפתח את כל המסמכים הישנים שלי בתוכנה החדשה ויציג אותם בצורה תקינה . אם יש למישהוא מושג אשמח לקבל תגובה .
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי תוכנת Photoshop CS ME, נאמר לי שניתן להגדיר את שפת הממשק לעברית. איך משנים זאת? ניסיתי ולא הצלחתי, כרגע זה באנגלית. ניסיתי להיכנס לאפשרויות אבל שם אי אפשר לבחור שפה אחרת חוץ מאנגלית, אומנם יש את הקובץ "עברית" בתקית הפוטושופ. איך מטעינים אותו? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזה שהוא Plug-in לנגן Sonique שיאפשר תמיכה בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי ביקש ממני היום להתקין לו עברית בDOS של המחשב שלו, הוא אמר לי שהוא זקוק לזה לצורך תוכנת הנהלת חשבונות שלו, מישהו יכול לעזור לי אם הוא יודע איך מתקינים ומאיפה אני קונה/מוריד את זה? תודה מראש, אביר.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שרושמים בעברית זה הפוך את סדר המילים לדוגמא: "שלום יש לי בעיה" יהפוך ל: "בעיה לי יש שלום" מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
(ערכתי מחדש את התגובה כי פתרתי את רוב הבעיות שהיו לי) נשארה רק אחת קטנה התוכנה היא Flash MX 2004 אגב בשביל לראות את הכתב בחרתי ב-Alias אז עכשיו רואים את הכתב, ואפשר לסדר את הקטע של הכתב ההפוך בשתי דרכים, פקודה בפלאש שהופכת את הכתב בתוך פלאש, או להפוך את הכתב בתוכנה חיצונית ואז להדביק אותו ככה, הפוך, לתוך פלאש. אבל אם הכתב "ניתן לבחירה" אז דברים מוזרים קורים לו כשמנסים לבחור אותו מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני לא רואה עברית ב-ICQ ואנשים לא רואים כשאני שולח להם עברית. מה לעשות??? עריכה: יש לי WinXP.
-
ותודה לאסף ממנטור על העזרה... א. ICQ -> Preferences -> Miscellaneous ב. לסמן Multi langauge support ג. להיכנס ללוח בקרה... ד. המשך בקובץ
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 מחדש חפני כמה ימים ומאז אני לא מצליח לכתוב בעברית ב-soulseek. זה מופיע בגיבריש. יש לכם מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש מחשב חדש בעיות חדשות .... קיצר התקנתי xp במחשב את הגירסה באנגלית עכשיו אני רק צריך להוסיף עברית עדי שאני לא יראה גיבריש ב איסיקיו או באתרים אנא עיזרו לי תודה נ.ב. על אילו תוכנות אתם ממליצים להורדת תוכנות ושירים (מותר בכלל לשאול )????? תודה לכל פניה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי את התוכנה הבאה: Adobe Premiere Pro (v.7). עכשיו יש לי בעי; אני רוצה להוסיף לסרט כתוביות בעברית. אני יודע איך מוסיפים כתוביות באנגלית, אבל ברגע שאני מחליף לעברית (אלט שיפט), זה עושה ריבועים כאלה... אני הבנתי שהתוכנה תומכת בכתוביו בעברית... מישהו יודע איך לכתוב בעברית בתוכנה הזאת? צריך איזה שהוא פלאג-אין? אם כן, אפשר לדעת מה שמו ו/או קישור למקום שאפשר להורידו (גם בתשלום...)? זה מאוד חשוב! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
איך אני כותב בעיברית בFreeHand 9 כי אין שם את הגופן "דוד" אז איך אני מעביר אותו? יאיר
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, אני רואה עברית בתוכנה אבל הכל הפוך... איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-